- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz Ron Swanson #6336 üzenetére
64-esen gondolkozok
Igazából csak abban szeretnék biztos lenni, hogy az egy napot stabilan kibírja vagy sem a telefon (nem 80%-os akkuval várom el ezt), mert ha nem akkor már 250-ről nem olyan sok rápótlással ott a 11-es.
Xs sokkal kényelmesebb lenne, de ha akksi miatt aggódni kell vagy a hálózat miatt (külföldi fórumokon olvastam, hogy panaszkodtak az intel modemre) akkor inkább bevállalom a tepsit.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
veterán
válasz Ron Swanson #6336 üzenetére
Azért én óvatosan bánnék ezekkel a “sufni” gsm-ekkel. Mondjuk, ha van tapasztalata vkinek, hogy nincs gond ezekkel a boltokkal, akkor oké, de én speciel nem ismerem egyiket sem, viszont volt már olyan gondom, hogy letiltottak nálam egy új készüléket és alig akarták visszavenni.
Inkább picit többet rászánni és megbízható helyről venni, ahová ha úgy adódik, letiltás esetén vissza lehet vinni és nem hajtanak el, nem vernek át.
De persze mindenki azt csinál, amit akar...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
ruarua
tag
válasz Ron Swanson #2661 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét hallottam. Silver kerete nem lakkozott, így nem kopik úgy mint a színezett.
-
Aaron14
őstag
válasz Ron Swanson #2661 üzenetére
Koszi mindkettotoknek. Igazabol egy mobilosnal vettem egy sima szilikontokot, melyre az volt irva hogy X es XS-re is jo. Meglatjuk majd. Atmenetileg jo lesz.
Üvegfóliával kapcsolatban, titeket a teljes előlapi nem zavar a gesztusvezérlésben?
Trubad Úr: Mi a tapasztalat XS-ről váltással XR-re igy hosszab tavon?
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
válasz Ron Swanson #2472 üzenetére
Tudom mi megy ám itt-ott...
van,aki kockáztat és veszi olcsóbban bontatlanul,én is tettem így régebben,de már nem szeretnék ilyenekkel foglalkozni. Marad a hivatalos út.HARLEY-DAVIDSON
-
Peat76
őstag
válasz Ron Swanson #2281 üzenetére
Este nekem is 30-50%, feltöltöm 80-90-ig, ritkán 100-ra, sosem hagyom töltőn, bár a töltés vezérlő IC úgyis kapcsolgatja ha fullon van, de szerintem sem jó rajta hagyni!
[ Szerkesztve ]
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Dzsuri89
őstag
válasz Ron Swanson #2281 üzenetére
Nem jó az aksinak, ha fent marad töltőn, miután eléri a 100%-ot.
Egyébként itt egy video, amit éremes megtekinteni erről.
KATT[ Szerkesztve ]
-
Peat76
őstag
válasz Ron Swanson #2272 üzenetére
Enyém launch day vásárlás volt, még mindig 100% az aksi állapot! Nagyon nem mindegy hogy töltjük az akkumulátort, helyes töltéssel, persze kerülve az extrém hideget és meleget az akkumulátor élettartamát akár meg is lehet duplázni! De hát ki foglalkozik manapság ezzel, legtöbben max. 2 évet használjuk aztán csere!
LG 65" OLED EVO C4 + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2, csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
veterán
válasz Ron Swanson #2025 üzenetére
Az fincsi. Nálam is hasonló helyzetek szoktak lenni. Ahol sűrűbben vagyok,ott nincs gond,de vannak városok,faluk,ahol gyenge,vagy egyáltalán nincs 4g. Telenor nem a legjobb...
HARLEY-DAVIDSON
-
Gombócka
csendes tag
válasz Ron Swanson #1996 üzenetére
Nálam azért gyakran 1 egységen van az eSIM....Budapest belvárosban
-
pzstm
titán
eSIM onlyval használom, mindig maxon vagyok pár kivételtől eltekintve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pauliboy23
senior tag
Nekem a telenor mindig full 4g-n, igaz “csak” 6s.
-
veterán
Telekom is hol így,hol úgy van térerő 4g-n. 2g-n persze majd szét durran.
HARLEY-DAVIDSON
-
Peat76
őstag
válasz Ron Swanson #1970 üzenetére
Nekem mindig be van kapcsolva!
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Be + a Night Shift is elég sokat.
-
joey04
titán
én szerettem X-en is, itt is be van kapcsolva.
-
Fr3eWar
őstag
Nálam ki van kapcsolva
-
veterán
válasz Ron Swanson #1953 üzenetére
Én is imádom az első perctől. 5S óta akartam arany szint, de csak a Maxal jött össze szeptemberben... Jöhetne már a folia.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Ron Swanson #1944 üzenetére
X nekem is úgy volt a Max meg eddig tokban, de csak jöjjön meg az a hátsó üveg és végre pucéran használom majd én is!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Ron Swanson #1940 üzenetére
Tok nélkül fogod? Nekem ma jön a hátsó uvegfolia és én is veszem le a tokot végre.
-
kengyel
nagyúr
válasz Ron Swanson #1904 üzenetére
A Gold nekem nem tetszik, nem is volt még olyan telefonom. Én a sötét szín híve vagyok, mindig ilyet veszek.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Ron Swanson #1900 üzenetére
Kipróbáltad az XR-t is ? Azért nem bánom hogy ezt vettem, csak egy újabb készülék. Egy darabig 8Pluszt használtam, ez nem kicsit ráver.
kengyel
-
veterán
válasz Ron Swanson #1885 üzenetére
Nekem volt Space Grey és Silver X-em. Mind a kettő szép volt, de a Silver jobban tetszett. Viszont a Xs MAX az arany lett és egy másodperci sem bánom. Szerintem egyáltalán nem nőies, mivel jóval erősebb az árnyalat, mint a 8 esetén volt.
Igaz eddig végig eredeti tokban volt tartva ezáltal csak az alja látszott ki, de ha megérkezik a hátlapi fólia másfél hónap után kiszabadítom Wili-t![ Szerkesztve ]
-
szanyi20
tag
Nekem space grey van, de rajta van a fekete gyári szilikon tok, szóval fekete.
-
Arcképgyáros
Fekete X-em volt és az XS-em is az lesz. Fehér még elmegy de az arany nem bejövős.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kriptovaluták és az adózás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/