Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uborka szezon van látom, mindenki várja a frissítést
Hétfő óta használom a saját számom és a cégeset (fizikai sim) együtt. Féltem tőle, hogy az üzemidőt hogyan befolyásolja a 2 szám, de nem vettem észre semmi jelentős változást.
Az elvártak szerint működik, két alkalommal az e-simet ki illetve vissza kellett kapcsolnom, mert nem tudtak hívni. Ezt nem tudom azért van-e, mert bekapcsoltattam az VoLTE-t még aznap mikor elkezdtem együtt használni őket, vagy valami más bug.
Annyi megjegyzés még, hogy valamiért azt gondoltam a céges kártya vodás, de telekomos az is végül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest