- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
muszi0521 #1061 üzenetére
Nekem a fekete XR-en volt egy WOW faktor érzésem. Méret pont jó, fogása is kellemes és a kijelzője is szép. Én speciel jobban szeretem a Haptic Touch-ot, mint a 3D Touch-ot. 6S-ről jöttem, szerintem ezzel mindent el is mondtam. Face ID zseniális!
Amit viszont hiányolok, az a fényes keret, valamint lehetett volna magasabb PPI-je a telefonnak, viszont akkor a teljesítmény romlik, szóval teljesen rendben van ez így. Nekem összességében a legjobb ár-érték arányú iPhone ever! Ha sok, sok pénzem lenne XS Max-et vettem volna. Ár-érték arányban most a XS a legnagyobb bukó szerintem.
Eddig még egyszer sem sikerült lemerítenem a telefont.
Nyilván egyébként nem kompromisszum mentes a telefon és én 200-nál többet nem is adnék érte. Szerintem ez lesz a nép következő 6S-se.
-
válasz
muszi0521 #1061 üzenetére
Nekem elsőre nagy volt a káva, de többször nézegettem, próbálgattam, és rájöttem, hogy xs mellett nagy a káva, a régi plus-ok mellett nem. Mivel plus-t cseréltem le, ezért teljesen rendben lévőnek éreztem a dolgot második próbára.
Szóval nekem ezek voltak az első benyomásaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest