- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
#21493760 #1278 üzenetére
Nagyon megvagyok vele elegedve. Egy dolog zavar, az pedig a vastagsaga. Keptelen vagyok tok es folia nelkul hasznalni, viszont igy meg nekem bumszli kissé. De ebbol ugyis az lesz, hogy levaltom, majd jol megbanom. 😅
Egyebkent nekem az idei iPhone felhozatalrol az a velemenyem, hogy tesztel minket az Apple. Melyik meret a megfelelo, milyen szin, tarhely, ar/ertek, stb. Aztan jovore jon a nagy durranas iPhone XI néven, ami egy XR méretű XS lesz, a többit jól “leakciózzák”, majd rá egy évre jön a XI MAX, ami mégnagyobb lesz mint a mostani. Utana notch mentesites es stb. a kovetkezo lepesek, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest