Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
válasz
TheBikerider #1310 üzenetére
(#1309)leslieke: Mondjuk igen, lehet nálam a gond, mert a 3D mozit se bírom szemmel / fejfájás nélkül
(#1310) Herreløse: Igen, úgy néz ki, nekem az IPS jobb. A fehér ott nem égeti a szemem, a PWM pedig nem létezik IPS esetében, így fejfájást sem okoz
Bevallom, ezt sejtettem az XS megvételekor is (a PWM-ről olvasva), csk úgy voltam, hogy Apple termékkel még nem volt gondom, csak nem lesz ezzel sem.. Sajnos de. - A színtorzulással pedig korábban pl. hetesen nem volt gondom, így remélem hogy XR-nél se lesz
-
feliks
senior tag
válasz
koxkids #1266 üzenetére
Nem, az XS kijelzője egyáltalán nem rossz, sőt, nagyon nagyon szép, ha sm huzamosabb ideig használod. A gondok ott vannak, hogy:
-A PWM 50% fényerő alatt “fejben” érezhető nekem, ergo ha irodában sokat bámulom, megfájdul a szemem/fejem.
-Döntésre eléggé hajlamos a színtorzulásra, és nem a TrueTonera gondolok(nem showstopper, de azért nekem nem szimpatikus.
- a fehér fény olyan éles, hogy bántja a szemet (erre mondjuk van workaround, a kisegítő lehetőségek közt “fehérpont csökkentése” néven, de ezt bekapcsolva kültéren nem az igazi, így kint manuálisan célszerű kikapcsolni)Persze, ezek mindegyike egyéni szocprobléma, de nekem elég ahhoz, hogy szimpatikusabb legyen az XR mint az XS, és váltsak
-
feliks
senior tag
nem feltétlenül értek egyet. Nekem konkrétan EZ, így az igényem. Komolyan. Utálom az amoledet, az iphonek esetében már legalább nem olyan mesterkélt a színe, mint más esetekben, de még így is messze választanám azonos áron is az IPSt az amoled helyett. Az “alacsony” felbontást szintén nemhogy nem zavar, de díjazom. Miért? Mert korrekt a pixelmennyiség, ha àtlag használat-távolságban van a telefon, meg nem mondod, hogy mennyi az a ppi - vagyis az ennél magasabb ppi közelről ha látszik, viszont terheli a vasat, meríti az akkut - ami meg szintén nekem fontosabb, mint az, hogy ha igen közel hajolva összevetem egy fullHD-vel, akkor feltűnik-e a különbség.
A RAM meg olyan dolog, hogy jó, ha van, de pl Honor 9 hiába 4 giga, mégis döcög, egy hetes meg 100%-bán akadásmentes a hét hét napján.Szóval szvsz ez a cucc majdnem így tökéletes - csak azért nem mondom rá, hogy teljesen, mert a ronda, túlzó kávák még i7 után is bántják a szemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest