Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
Megértem a gondodat a fejfájással kapcsolatban...
De a színtorzulás már más kérdés...pont az ips-re jellemző. Legalábbis nekem évek alatt sok telefonnal ez a tapasztalatom. Az is igaz,hogy az iphone ips panelje kimagaslóan szép,szerintem a legjobban megcsinált.HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Nekem egyik sem jelentkezik.
A fejem nem fáj,sem a szemem,pedig sokat használom...
Színtorzulás alatt mit értesz,nem tudom,az ips hajlamos torzulni,ha nem szemből nézed....ennek semmi ilyesmi.
A féhér éles? Wow. Nekem nem tűnik annak...pedig nincs bekapcsolva a csökkentés.
Szóval igen,a gondok jelen esetben nálad vannak,nálam például nincsenek ilyesmik...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
Aaron14
őstag
Nem véletlen hozták ki később a XR-t, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz a PWM. Az is érdekes, hogy sokan váltanak X-ről és XS-ről. Nekem pont a napokban fordult meg a fejemben, hogy valtok XS-re, de attol felek mar kicsi lenne. Biztos csak a hype miatt.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Szakiii
addikt
Ez pont az a hsz volt amit írtak már korábban, hogy meg lehet magyarázni itt a dolgokat csak túl sok a magyarázkodás.. de egyik kedvencem az hogy oled nem tetszik.. nem baj hogy vastagabb lett a telefon, nehezebb is és sokkal korlátoltabb a megjelenítési képessége de ez jobb btw az hogy mesterkélt a szín ezer éve állítható szinte minden telefonnál amiben oled van, de a samuknál biztosan gyakorlatilag 2 kattintásból választható a fakó amit páran szeretnek a ram kezelés terén meg ios se olyan jó mint régen nem véletlen kellett fixálni a mostani kiadásnál, semmi se tökéletes és ezzel nincs baj csak be kell látni hogy ez így van. Droid fronton is rengeteg dolog van amibe be lehet kötni de nem ilyen alapvető dolgokba 300 ezres kategóriánál mint felbontás, kijelző, ram. Az általad említett honor töredéke ennek a telefonnak szóval a hasonlítási alapod egyáltalán nem állja meg a helyét még akkor sem ha ott 4gb ram van.
-
NandorHUN
addikt
Őszintén kezdem gyanítani, hogy csak trollkodsz.
Elmondtad, hogy te kifejezetten szereted, ha régi IPS technologiás és alacsonyfelbontsú kijelzőket nemhogy hátránynak de előnynek tartod.
Mivel ez a - viszonylag szar, és elvult technológia - már nincs évek óta a piacon, még középkategóriás android telefonok is próbálnak tőle megszabadulni milyen jó, hogy végre van egy 300 ezer Apple termék ami pont ezt használja.Következő mi lesz? Minél lassabb egy telefon annál jobb, + extra felárat fizetnél, ha aksi se bírja fél napnál tovább?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest