Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz #21493760 #1294 üzenetére
Vagy nem csinal vele semmit, arulja ugyanezt 50 dollarral olcsobban... Szerintem ez lesz. A ket csucs modellt kivezeti, es hoz helyettuk ujat. Ugyanaz lesz, mint a Mac-eknel, rancfelvarras, mert mar sok mindent nem lehet belejuk tenni ujdonsagkent...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #1278 üzenetére
Nagyon megvagyok vele elegedve. Egy dolog zavar, az pedig a vastagsaga. Keptelen vagyok tok es folia nelkul hasznalni, viszont igy meg nekem bumszli kissé. De ebbol ugyis az lesz, hogy levaltom, majd jol megbanom. 😅
Egyebkent nekem az idei iPhone felhozatalrol az a velemenyem, hogy tesztel minket az Apple. Melyik meret a megfelelo, milyen szin, tarhely, ar/ertek, stb. Aztan jovore jon a nagy durranas iPhone XI néven, ami egy XR méretű XS lesz, a többit jól “leakciózzák”, majd rá egy évre jön a XI MAX, ami mégnagyobb lesz mint a mostani. Utana notch mentesites es stb. a kovetkezo lepesek, szerintem.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #1273 üzenetére
Na de en mar megszoktam a XR nagysagat, plusz lehet az uzemideje is hianyozna, valamint felek az OLED-től. Iszonyu erzekeny a szemem. Boltban nagyon szep, de mindennapi hasznalatnal jonnek elo a hianyossagok, ha lesznek.
Ha megveszem, akkor 3 evre tervezek minimum. Remelem jovore nem valami notch mentes dizajn jon vagy XR meretu XI, mert akkor megint majd gondolkodhatok az esetleges cseren. 😅 330-ert tudnam most elhozni a XS-t hivatalos helyrol. Nagyon sok meg igy is!
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
veterán
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #1268 üzenetére
Szerintem egyéntől függ. Nekem pl. az 5S kijelzője volt borzalmas. Sárgás, átmenetes és konkrétan valami réteg kiemelhette a pixeleket. Borzalmas volt. Más nem látta és nem is zavart, de engem baromira.
-
Aaron14
őstag
válasz #21493760 #1002 üzenetére
A nagyobb felbontásnak nem közvetlen a RAM-hoz van köze, de amennyi pluszt ad elméletben az 1GB RAM, annyit el is vesz a grafikus tejesítményből a nagyobb felbontás.
Én megnéztem élőben többször is vásárlás előtt és én érzem a különbséget méretben a XR javára, káva méretben a XS javára. Amúgy a kedvenc “színem” a fekete, azért vettem feketét. 🤗 Egyszer volt fehér iPhone 4S-sem, de gyorsan túl is adtam rajta.
Ruhákban is szinte csak feketét hordok, de ez már erősen offos. 😁 Ettől függetlenül igaz, hogy a világos matt oldalfelület még nagyobbá teszi a kávát optikailag. Nem véletlenül fényes a X, XS és XS MAX oldala.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ukrajnai háború
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest