- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aaron14
őstag
válasz
#21493760 #1278 üzenetére
Nagyon megvagyok vele elegedve. Egy dolog zavar, az pedig a vastagsaga. Keptelen vagyok tok es folia nelkul hasznalni, viszont igy meg nekem bumszli kissé. De ebbol ugyis az lesz, hogy levaltom, majd jol megbanom. 😅
Egyebkent nekem az idei iPhone felhozatalrol az a velemenyem, hogy tesztel minket az Apple. Melyik meret a megfelelo, milyen szin, tarhely, ar/ertek, stb. Aztan jovore jon a nagy durranas iPhone XI néven, ami egy XR méretű XS lesz, a többit jól “leakciózzák”, majd rá egy évre jön a XI MAX, ami mégnagyobb lesz mint a mostani. Utana notch mentesites es stb. a kovetkezo lepesek, szerintem.
-
Aaron14
őstag
válasz
#21493760 #1273 üzenetére
Na de en mar megszoktam a XR nagysagat, plusz lehet az uzemideje is hianyozna, valamint felek az OLED-től. Iszonyu erzekeny a szemem. Boltban nagyon szep, de mindennapi hasznalatnal jonnek elo a hianyossagok, ha lesznek.
Ha megveszem, akkor 3 evre tervezek minimum. Remelem jovore nem valami notch mentes dizajn jon vagy XR meretu XI, mert akkor megint majd gondolkodhatok az esetleges cseren. 😅 330-ert tudnam most elhozni a XS-t hivatalos helyrol. Nagyon sok meg igy is!
-
-
Aaron14
őstag
válasz
#21493760 #1002 üzenetére
A nagyobb felbontásnak nem közvetlen a RAM-hoz van köze, de amennyi pluszt ad elméletben az 1GB RAM, annyit el is vesz a grafikus tejesítményből a nagyobb felbontás.
Én megnéztem élőben többször is vásárlás előtt és én érzem a különbséget méretben a XR javára, káva méretben a XS javára. Amúgy a kedvenc “színem” a fekete, azért vettem feketét. 🤗 Egyszer volt fehér iPhone 4S-sem, de gyorsan túl is adtam rajta.
Ruhákban is szinte csak feketét hordok, de ez már erősen offos. 😁 Ettől függetlenül igaz, hogy a világos matt oldalfelület még nagyobbá teszi a kávát optikailag. Nem véletlenül fényes a X, XS és XS MAX oldala.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- eBay
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest