- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Megjelenés után vettem az iPhone 8 Plus t 309 000 kemény forintért...
Olyan aranyosak vagytok ahogyan méltányosan álltok az apple-hez ,de nem hiszem el hogy nem veszitek észre ez már nem az az apple amit mi még anno megszerettünk. A legnagyobb lehúzós vállalat lett aki direkt lefizette az egész telefonpiacot ,hogy ők maradjanak a legjobbak. Mára teljesen elvesztette azt a hozzátartozást mikor az ember még kötődött a tárgyaihoz ,és volt miért szeretni is.
Magabiztosan kijelentem elég ősi iPhone felhasználóként ,X lett az amihez egyáltalán nem kötődök ,valahogy nem tudtam megszeretni magát a készüléket ,betekintése is zavaró eme különös kijelzőszabvány mellett.
Az iPhone X az ,amit eddig a legkevesebbet nyomkodtam és szó szerint nem is érdekel ,félre van dobva ha hívnak vagy keresnek felveszem ,írok a messengeren néha meg zenét hallgatok útközben ,de nem vagyok rákattanva mint anno az 5s-re vagy a 6s-re ,meg az első Plus készülékemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged