Új hozzászólás Aktív témák
-
luk88
tag
Természetesen, csak én is úgy merném bevállalni, viszont szerintem elengedem, mert nemhiszem hogy kapok választ az eladóktól, nem véletlen.
Számomra az is érdekes hogy egyéb hardvereket hogy mernek megvenni zero garanciaval pl 100ezer fölött egy vga-t mondjuk.tothferenc: "en elotte szeretem megtapizni"
a tudat hogy megbízható a forrás az már nekem elég szokott lenni. jelen esetben itt nincs meg úgyhogy hagyom is.
Nem a fillérbaszásról van szó, de amugy azoknak jó alternativa lehet akik pl megveszik gari nelkül 120k-ért, és új készüléket kapnak.
Köszi a segítséget srácok. -
luk88
tag
Végignéztem a feedbackeket, pár esetben írták hogy csak eladói garancia van sajnos :|.
Párnak küldtem üzenetet, várok pár napot a válaszra
Néhány fel is tünteti hogy "seller warranty".
De van aki írja a leírásba hogy "manufacturer warranty", viszont ez már félrevezetés kicsit. Na még megálmodom, amugy minden visszajelzés szerint bontatlan készülék.
Illetve volt 1-2 minuszos feedback, akik azt írták hogy nem eu piacra szánt verziót kaptak. -
luk88
tag
válasz
tothferenc #5306 üzenetére
Én is ilyen vagyok, de ha lenne normális visszajelzés akkor bevállalnám. Csak a világ garancia miatt néztem rá.
-
luk88
tag
válasz
tothferenc #5303 üzenetére
Eu-n belul van, nincs vám.
120e postával, valutaváltással. Igazából több eladónál is van kb ennyiért. Néha ebay-es kuponnal még ebből is lejön pár ezer ft. Itthon a legolcsobb helyen 151ezer, nagyobb/nevesebb boltokban 160 fölött. Világ garancia vonatkozik ezekre elvileg, igaz?
Hátha valaki beesik aki már vásárolt, hogy neki mi volt a tapasztalata.szerk.
franc se tudja, lehet csak nekem tetszik az ár.
hardverapron ki lehet fogni bontatlant garival ugyan ennyiert, de ritka.
annal tobb a gari nelkuli majd ezen az aron.(#5305) Tesco Value : igen igy gondolom en is, egy uzenetet valoszinuleg meger az eladohoz.
-
luk88
tag
Sziasztok, valakinek tapasztalat külföldi vásárlással kapcsolatban ? 8-as verziót nézegetem a pár hozzászólással előttem leírt okok miatt amit tárgyaltak páran (méret, notch mentes stb.). találtam pár eladónál itthoni használt áron, elvileg dobozos bontatlan termékek. Lehetnek buktatói? eltekintve az eladó értékeléseitől, mert azok vannak szép számmal. ebaye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest