Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyojoe
csendes tag
Sziasztok!
Én a múlt hónapban vásároltam egy fekete iPhone 8-at, 6S-t cseréltem le vele. Semmi gondom nem volt három év alatt a 6S-sel, főleg, hogy végig a tökéletesen működő iOS 9.3.5-tel használtam. A váltás fő oka az volt, hogy idén aksit cseréltettem benne hivatalos szervizben, és utána tűnt csak fel, hogy a kijelző nem egyenletes világosságú, felülről az alsó része felé sötétedik, illetve kicsit sárgább, de mindez csak nagyon világos alapon szemlélve tűnik fel. Aztán amikor megvettem a 8-at, első bekapcsolásnál ért a hidegzuhany, hogy halványan, de ugyanazzal a jelenséggel találtam szembe magam, csak itt épp fordítva, alulról megfelelő a fényerő és a kontraszt, onnan halványodik/sárgásodik be fölfelé. Van valakinek hasonló tapasztalata? Érdemes cseréltetni garanciálisan, vagy ez nem is számít bele? Mondom, annyira nem zavaró, csak kiábrándító, hogy pl. a kiállított tesztpéldányokon ilyet sohase lehet látni. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest