- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Minőségre nem hinném,hogy vacakabb lenne. Épp ellenkezőleg. Szerintem a 6 gyenge,a 6s már erősebb házzal van,a 7 szintén kiváló. Az iOS is rendben van...viszonylag.
Itt inkább azzal van a baj,hogy hülyének nézik a user-eket. Majd amire azt mondják kell,majd akkor. Addig nincs is rá szükség..😂 -
nbware
senior tag
nekem speciel jobban bejön az ios, mint az android, vagy az ms. Igaz vannak hiányosságai, amik eléggé idegesítőek, de meg tudom oldani távoli asztal segítségével, pl torrent fájl letöltése és betöltése webes felületen. (lehetetlen, mivel nem tölti le a fájlt...)
emailbe beilleszteni bármit is lehetetlen és szar ahogy elküldi, de ilyenkor laptopot előveszem és azon intézem.
sms szöveg másolása qrvára el van bonyolítva, de legalább működik, de ezt leszámítva jobb mind a kettőnél, mert működnek rajta a programok -
törölt tag
zenét sose szoktam hallgatni, csak fényképezek a telefonnal... sokszor járunk kirándulni és képes vagyok 200 -300 képet is csinálni..de úgyse hagyom a telefonon..alkalmazás meg az alapok..FB, messenger, Instagramm..játszani nem játszok..vagy max 1 játék.. 20 nap múlva vehetek telefont szolgáltatótól...és félek belevágni egy iphone-ba, mert még sose volt.. múltkor próbáltam egyet hát nagyon más, nagyon új nekem..de nagyon szép telefon.. eddig csak 5" felettit használtam..jelenleg a5 2016 van ami szervizbe van, mert konkrétan behalt az android rajta - kiírta kék képernyőre hogy error...furcsa lenne a 4.7" de szerintem megszoknám..
-
-
Mikro-nak nem nevezném,ez annál sokkal dúrvább.
De csak ha bekapcsolva vannak azok a plusz funkciók. Ezeket még az elején bekapcsoltam,évekkel ezelőtt és mindig ezt állította be mentésből az összes iPhone-omon.
Most meg beugrott...mi lenne ha kikapcsolnám? És tessék! Nem akad. Idáig is elvoltam így,csak érdekes,hogy ezek a plusz lehetőségek,mennyire megterhelik a cuccot. -
-
-
viera
őstag
Ezzel teljesen egyetértek,szerintem is így van.
A hét elején vettem egy i7-et az S7 Edge mellé,de én nem veszek észre különbséget.
Ugyanolyan stabil mind a kettő teló.Tényleg nagyon jó az i7,de nem tartom meg mégsem.Meg lehet,hogy kifogtam egy hibásat mert a Home gomb körül kicsit lepattogott amivel be van vonva a teló. (Jet Black)
Nekem jobban tetszik az S7 kijelzője,szerintem a legszebb most a mobilok között.
Szép az i7 kijelzője is,de ahogy írtad kicsit fakó az IPS.
Engem az is zavar,hogy az i7-esen a fekete inkább szürke.
Azt hittem elég lesz a 4.7-es kijelző de rájöttem,hogy kicsi.
Az i7 Plus meg nem tetszik a széles kávái miatt.
Meg a felbontásbeli különbséget is észre veszem,nem tehetek róla ilyen a szemem.
Én már nagyon várom a jövő évi iPhone-t,remélem tényleg meglépik amiket írnak róla.
Hajlított OLED kijelző,fém-üveg design meg 5.8-as káva nélküli kijelző.
Ha ilyen lesz jövőre akkor nálam tuti vétel.Más: Köszönöm mindenkinek aki privátban leírta a tapasztalatát az i7-ről.
-
CptAdamica
veterán
Ilyen kijelentésektől fáj a lelkem.
(#3579) Ed Parker Persze, lehet a felhasználó keveset észlel, viszont a fejlesztő sokat szív és ennek már nem így kéne lennie egy olyan cégnél, aki szeret innoválni. A microsoft is elkövette ezt a hibát és hát a béka feneke alatt van a részesedésük.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Mondjuk szerintem eleve az a normális, ha az ember vigyáz a telefonjára, akár tokban tartja, akár nem. Igaz, hogy csak egy használati tárgy, nem több, de a laptopot vagy a kenyérpirítót sem dobálja az ember, jóesetben. Én legalábbis mindig igyekszem megőrizni a holmijaim épségét a lehető legtovább.
-
Mr.Silkó
veterán
Egyébként én pont a sérülékenysége miatt döntöttem a matt fekete mellett. Eredetileg a 128-as jetblacket néztem ki, ráadásul a Plus verziót, de pont nem volt a Telekomnál, csak a 32-es fekete, utána meg olvastam az első karcolásos panaszokat is. Igaz, izgultam is amiatt, hogy elég lesz-e a tárhely a 64-es i6 után, de elférek.
-
Monyos
aktív tag
Nálam ez android-os telefonoknál jelentkezett, kivettem a zsebemből a telefont és képtelenség volt felvenni, nem akarta észrevenni, hogy 2 perce simogatom a kijelzőt.
Ott egyértelműen a "Véletlen használat megelőzése" funkció hülyítette meg, valószínűleg itt is ez lesz a gond.
Ezzel magyarázható az is, hogy csak a hívás felvételnél "nem működik" a kijelző.
A funkció lényege, hogy zsebben véletlenül se tudd a lábaddal vagy bármi egyébbel felvenni a telefont és ennek meghatározásához a közelség érzékelőt használja a telefon. A szenzor megtörölgetése/tisztítása legtöbb esetben megoldotta a problémát, de volt olyan telefon is amit szét kellett szedni, mert por ment az érzékelő és a kijelző üvege közé, így mindig azt hitte, hogy zsebben van...
Nem tudom, hogy iPhone is rendelkezik-e hasonló funkcióval, de a leírtak tünetek alapján csak ez lehet a magyarázat.6s-nél még nem találkoztam vele.
-
rosszfiu18
tag
Amit vettem készüléket, ott kipróbáltam ezt...
De a cserélt készülék ugyan ezt csinálta. 10.0-ás szoftverrel.
Most lefrissítettem, pedig nem akartam a 10.1.1-re, próba cseresznye...holnap kiderül egy aktív nap után, hogy megállja a helyét vagy ismét cserét igényel.
Szomorú, hogy egy negyed milliós készülék 3 nap alatt teljesen használhatatlanná válik. Erre egy Nexus 5 2 év után is korrekt állapotban van, hálózati hibák nélkül. -
Tibee86
nagyúr
Jah bocs mindig elfelejtem, hogy az Apple-nél így oldották meg, hogy sztereónak nevezhessék.
Az, hogy erősebb lett az jó pont, mert az 5S-nél általában még max hangerőn is fülelnem kell, hogy halljam a másikat. Viszont, hogy a környezet felé tolja ezt jobban az már nem kimondottan. -
szepi23
tag
Köszi a választ. Akkor mindent jól értettem.
-Apple Care nem köthető Magyarországon, csak biztosítás alapú garancia kiterjesztés/védelem (ha jól láttam ez az iStyle-ban az Aegon által biztosított, tehát semmi köze az Apple-hoz, van önrész, elszámolnak avultatást).
Tehát, ha valaki áfás számlára venne telefont, bőven elég bármilyen forgalmazótól megvennie, ugyanazt a garanciális szolgáltatást kapja, sok GSM boltban szintén lehet kötni készülékbiztosítást. Magánszemélyként el lehet gondolkodni, hogy megéri-e a különbözet.
Ez a kérdés nem teljesen tiszta nekem..Arra gondoltam, hogy ha cégként veszem a telefont, semmi előnye nincs a hivatalos forgalmazónak. Ha jól láttam az Apple által biztosított extra garancia (Apple Care) még a hivatalos forgalmazónál sem köthető Magyarországon iPhone-ra (de iPodra igen). Ami köthető az iStyle-nál azt nem az Apple biztosítja, hanem egy biztosító (Aegon). Ilyen biztosítás viszont sok helyen megköthető. Tehát cégkét nincs értelme hivatalos forgalmazónál venni, megveszen valamilyenGSM-ben és kötök rá ugyanolyan biztosítást. Ugyanott vagyok garanciális és egyéb feltételekben, mintha hivatalos forgalmazónál vettem volna, csak olcsóbban jövök ki
-
zola96
senior tag
És tényleg, ezt el is felejtettem. Gondolom Cook bácsi keveselte a bevételt aztán nézelődtek hol lehet csökkenteni a kiadásokat és itt jelentősen tudnak gondolom megtakarítani. Az meg a másik, hogy egy új köntösbe tett macbook prot még drágitanak. De ezt már körüljártátok. VICC. Remélem jön valami pofon nekik.. Igaz megvettem én is a 7-est, de ennyi pénzt már kidobni egy laptopra csak mert az apple el van tévedve.. Áh.
-
-
Ed Parker
nagyúr
Nem bizony, ok itt már alap a 32gb, de ez sem jött ugye ingyen, de már nem volt pofájuk 16gb-al kiadni.
Egy full üveg előlappal simán kinézek egy 900€ indulóárat és akkor még csak nem is mondtam sokat.Elég megnézni a mbp kálváriáját, ott sem szégyellték megemelni 500€-val az alap 15-öst.
Tarcsika: ebből volt sok visszaélés, ezért ezt már régóta szigorúbban kezeli az Apple.
Van hogy visszakaphatod a pénzt ha az indoklás megállja a helyét, viszont előfordul hogy a fiókod zárolásra kerül pár napra és a játék is tiltásra kerülhet.
Nem tudom milyen játék, de a stratégiai játékoknál ebből volt balhé, az emberek vásároltak, azt szépen sokan csalásra, fagyásra, nem került jóváírásra és még ki tudja milyen okokkal vissza igényelték a vásárlást.
Sok sikert és jó angol tudással légy meggyőző. -
Ed Parker
nagyúr
Nem nyilván, nem azt mondtam hogy árat kell csökkenteni, de ha most egy i7 240k kb, nem tudom, az i8 meg alsó hangon 300, de legalább 280k, csak mert kijött az új és van rajta jack dugó közkívánatra
Joey:én a külföldi árakat nézem, az i6s 735€ Volt, az i7 789€, Sztem ez áremelés.
-
Ed Parker
nagyúr
Ja tényleg
Elfelejtettem hogy neked nem korlátlanElfogytak az ellopható ötletek?
Egyébként ez nem Apple dolog, a világon sok mindent feltaláltak és pl:Japán csak tökéletesítette, azt ami már rég létezett. Csak nézd meg Kandó Kálmán villanymozdonyát és a Sinkanszen-t, ami elmúlt 50éves.
-
Mr.Silkó
veterán
Innováció innováció hátán!
Viccet félretéve, inkább az a hiba, hogy az Apple és jópár felhasználó innovációként hirdet bizonyos funkciókat, szolgáltatásokat, pedig általában nem az övék az érdem a feltalálásért, viszont sokszor az alma ülteti át a leginkább használható módokon a fejlesztéseket a készülékeikbe.
-
Ed Parker
nagyúr
Itt ugye wi-fi kapcsolatról beszélünk, mert 4G-n menne az lejjebb is.
Ennek a felbontás dolognak lehetnek üzleti okai is.
Ahogy az Apple tárgyal, nem biztos hogy "annyiért" tudnak nekik gyártani olyan minőségben és akkora mennyiségben ahogyan azt ők szeretnék.
Mert szinte minden mobilban ott van már a qhd ráadásul olcsóbb végfelhasználói áron, csak hát ugye akkor kevesebb lenne a profit. -
dvdbackuper
őstag
újonc vagyok még itt
De komolyra fordítva, a némító gomb volt itt a legnagyobb fájdalom, az sajnos olyan, meg lehet csinálni,h ne lötyizzen, de csak pár hétig tart, használattól függően. Karcolódás, festékleverődés, ennek próbáltam utánanézni, de nem igazán találtam semmit, elég ködös a technológia, hátha később majd kiderül valami.
iTunes frissítésről annyit, csak full restoreamúgy rengeteg szoftveres anomália keletkezik... Párom i6-ja már a videókat sem játssza le, OTA frissített, mióta megvan neki vagy 1,5 éve. Én mondtam neki, h nem lesz jó, de annyi szar van a telefonon, mire mindent visszatölt a backup... hát nekem mindegy
i5-i6S+ -ig javítok jelenleg, a 7-est még cseréljük, de hamarosan azt is javítjuk, hardware-s kérdésben tudok esetleg segíteni, a 7 felépítése is hasonló. -
Ed Parker
nagyúr
Dehogy borul
A hype fenntartja ezt a helyzetet és megfogják azt is venni.
Lesz puffogás, mint most is, azt minden megy ahogy menni szokott.Azért kell átalakító, mert abból is van pééz.
Ateszpapa: vedd le és hard reset.
Home plusz lock hosszan.
Ha nem oldódik meg akkor vissza a boltba és csere, soha nem láttam ilyet, hogy hibakód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged