- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
válasz Akosh87 #8964 üzenetére
Egy olyan ügyetlen embernek mint én nagyon is jól jön a tok és a fólia. Amióta megvan a telefon kétszer ejtettem le, elsőnél semmi baja nem lett de a második nagyon durva volt, majdnem két méter magasból töredezett aszfaltra, amin még csúszott is egy jót. A tok sarka sérült kicsit, a védő üveg peremén lett két kisebb letörés és magán a lap felszínén egy másfél centis pókháló repedés. A telefon viszont karcmentes maradt és ennek nagyon de nagyon örülök. Szerintem a tok és a fólia is megérte a pénzt.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
Üdv mindenkinek, ma végre én is visszatértem az almák világába, egy iPhone 6s 64gb-os modellel. Az első 3G-m a megjelenés napján vettem meg, 5 évig használtam iPhone-t aztán 3 évre el csábított a HTC One az androidhoz.
Nagyon tetszik ez az új telefon és az új ios is eddig. A legtöbb újdonságot meg csak most kezdem felfedezni. A telefonra rögtön tettem egy Spigen AirSkin tokot és egy edzett üveg képernyő védőt, sajnos már teszteltem is kb. 80 centi magasról konyhakőre.
Egy buta kérdésem is lenne, mégpedig az hogy béta iOS-t hogyan tudok feltenni a telefonra? iTunes a legújabb hivatalos verziót szedi le.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kribe
őstag
válasz VViktor1990 #8226 üzenetére
Üvegből készült is jó lehet, többfélét is kapni, ha sok a pénzed, akár még gorilla glass-ból készültet is vehetsz. Ilyen esetekben szerintem megéri a pénzt.
-
kribe
őstag
válasz Vizi911 #8171 üzenetére
70 körüli hirdetéseket eléggé gyanúsnak találtam, vagy legalábbis a telefon nem volt igazán jó állapotban. Egyik hirdetésben még említi is a feladója hogy "sosem hordtam tokban". Jó tudni. Nekem csütörtökön érkezik a 6s, és kb ugyanakkor a Spigen AirSkin tok és az üveg képernyővédő.
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
válasz Vizi911 #8169 üzenetére
Én most készülök visszatérni a "sötét" oldalra a harapott almákhoz, mostanában elég sok 5s-6-6s hirdetést nézegettem. Az 5s -ek mennek tárhely és állapot függvényében 80 és 115 között, szóval egy 6-ért szerintem a 125 nagyon jó ár, ha az állapota jó. Ha olyantól veszed akit ismersz még jobb a helyzet mert kisebb esély van rá hogy szolgáltató vagy iCloud tiltott lesz. Ha rendben van a készülék és megveszed, szerintem egy év múlva ugyanennyit simán kérhetsz érte majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest