- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
válasz #40359168 #994 üzenetére
pénteken én érdemben is fogok tudni írni a tapaszalatokról.
i6 akksija nálam 2 napot éppen kibír az új rendszerrel, akár hiszitek, akár nem (nem fogok bizonygatni, ennyit hoz nálam és kész), szóval ahhoz tudok hasonlítani. de legjobban a 2GB RAM-nak örülök, mert nyugodtan bevallhatjuk, hogy az 1G a mai webes használathoz kicsit kevés, szinte androidos magasságokban töltött újra lapokat a sima 6-os (már abba kellett volna 2G)#995: ez tényleg környezetfüggő. fővárosban élőknek nem mondhatsz olyat, hogy "mivan ha nincs wifi", mert gyakorlatilag ha megállsz egy random helyen, legalább egy UPC wifreebe, vagy egy kávézó wifijébe beleakadsz.
[ Szerkesztve ]
-
TTommi
aktív tag
válasz #40359168 #567 üzenetére
A 13,5 éves lányom szeretett volna egy új telefont a Huawei Y200-as helyett. Bementem vele egy Voda képviselethez nézelődni. Ment egy kört, szinte hozzá sem nyúlt semmihez és nem nézte az árakat csak magát a készülékeket. Majd megállt és rámutatott egy készülékre, hogy azt szeretné. Egy Iphone 5s volt fehér színben. Gondolhatjátok, mennyire lelkes lettem hirtelen Egyébként megdicsértem, mert jó ízlése van, de végül (kizárólag anyagi okok miatt) mégsem azt vettem meg, hanem egy E4g-t, természetesen fehér színben (az is tetszett neki és a mai napig meg van vele elégedve, úgyhogy az iphone egy ideig még várat magára). Ehhez mondjuk az is kellett, hogy a legtöbb teszt készülék fekete színű volt. A szifon és mellette még két másik, az Ace 4 és még valami jelentéktelenség volt fehér színben kiállítva, szóval nem volt nehéz jót választani. Mellesleg az 5-ös széria a legszebb iphone sorozat eddig, szerintem.
A szokásokat teljesen aláírom. Én is ilyen vagyok. Pár kivételtől eltekintve 17 éven keresztül szinte csak Ericsson, Sony Ericsson és Sony mobiljaim voltak és kivétel nélkül meg voltam velük elégedve, mert arra amire kellett tökéletesek voltak. Ezért nem érdekelnek a süketelések a márkákkal kapcsolatban, pláne hogy az elégedetlenkedők mindig sokkal hangosabbak. Tény, hogy az iphonoknak van egy másodlagos un. presztízs értékük (mondhattok bármit, ez akkor is tény, de nem kell szégyellni), ami az egyediségükből és az árkategóriából is fakad és ezt tapasztalom Németországtól Dél-Afrikán át Magyarországig sok helyen és ez a "presztízs" időnként visszaüt. Na de nem ebből kell kiindulni.
Én kívánok sok boldogságos iphonos évet mindazoknak akik ilyen készüléket választanak, én maradok a magam táborában, egyenlőreSXZ2 és SXZ5c
-
KeFe
tag
válasz #40359168 #497 üzenetére
"Az FM rádió és a Micro SD egyaránt az iTunes Store bevételét csökkenti, ahogy a BT fájlküldés is. Ha a Google annyit keresne legálisan megvásárolt zenéken meg filmeken, mint az Apple, tökugyanezt csinálná."
És ezzel be is fejeződhetne a bt file átvitel, microsd rinyálás és vita, mert az említett dolog miatt nem lesz soha Apple készületben egyik sem. Aki ezt nem tudja elfogadni annak más márka után kell néznie nem pedig itt osztani az észt.
-
CptAdamica
veterán
válasz #40359168 #128 üzenetére
Áldja meg az isten az apple-t, hogy csak neki jutott eszébe a világon, legalább ennek köszönhetően van szép andoridos moto okosóra. Remélem elpletykálják, hogy okos wc ülőkét fejlesztenek, mert akkor 1 év múlva vehetek valamelyik másik gyártótól.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Google Pixel topik
- Dark Souls sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest