Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Balazska15
senior tag
válasz
hipsteR #12445 üzenetére
Sajnos a vásárlás helyével kapcsolatban nem tudok segíteni, de az biztos, hogy én kicsit megbántam a 16 GB-ot.. androidon elég volt, de itt kevés.. Nem volt még olyan, hogy valami ne fért volna fel, törölni kellett volna vagy bármi, bár igaz, hogy nincs sok minden a telefonon, de ez elég is neki..
Androidról pedig nem tudom, hogy milyen adatokat akarsz átmenteni, én csak a telefonszámokat hoztam, amik google-ba voltak mentve, azok könnyedén mentek!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Balazska15
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #12326 üzenetére
Azt kiírhatja mondjuk 2 hónap használt után is random? Azt gondoltam, hogy erre már az első használat során rájön a telefon. Egyébként kb 3-4 hetente használom azt a kábelt, csak hosszú utazásnál. Ha rá is jön akkor 1€-t buktam,terveztem, hogy beszerzek a kocsiba egy vésztartalék power bank-ot, de úgy döntöttem inkább megtanulom az utat, és ha valami baj van a töltővel akkor telefon nélkül is hazatalálok
-
Balazska15
senior tag
A kocsiban nekem is olcsó ebay-es kábel van. 8 óra alatt, full fényen, végig navigálva nem merül.. vagyis mire hazaérek 100%-on van, nem figyelem, hogy mikor megy fel 100-ra,de a lényeg, hogy nem csak szinten tartja, hanem tölti is.
-
Balazska15
senior tag
válasz
tylerddd #12257 üzenetére
,,Magyarország, egy olyan örök lakás ahol tízezer báró él és tízmillió lakáj.."
Előbbiek lecsaptak..
de minden iPhone megjelenésnél ez van...
Számomra nem is ez a furcsa, hanem az, hogy a szolgáltatóknál való megjelenés után mennyi embernek van a legújabb telefonja.. Azt gondolom, hogy átlag magyar fizetésből 15-20 ezreket költeni egy előfizetésre havonta nem kicsit durva.."100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Balazska15
senior tag
-
Balazska15
senior tag
Néha kicsit úgy érzem mintha azt írnátok, hogy ha samsungot veszel akkor mindenképp selejtet kapsz.
Félreértés ne essék, most már én is inkább azt mondom, hogy iPhone, de volt S6E és kettő Note 4. Mindhárom telefon hibamentes volt, nem produkálta sem a hálózatvesztést, sem a random merülést, bár tény, hogy nem volt tele mindenféle szar programmal a telefon, ami be tudna ragadni (bár ez a beragadás miatti merülés, melegedés bármely program esetében fennállhat).
Hirtelen kettő S5 és egy J5 tulaj jut eszembe a közeli baráti/családi környezetemből, egyikük sem panaszkodik hálózatvesztési problémákra, sőt semmi egyébre.Pont a napokban kérdezte tőlem sógorom (aki most nagy megelégedéssel használja az S5-öt), hogy milyen telefont vegyen, ő is az S7 és az i6S között vacillál, én az utóbbit javasoltam neki, ő pedig korábbi, saját samsungos tapasztalataira hivatkozva inkább az S7 felé hajlik.
-
Balazska15
senior tag
-
Balazska15
senior tag
válasz
anderledani #10801 üzenetére
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tudom a telefonról a gépre másolni a zenéket itunes segítségével? Elkövettem azt a hibát, hogy telefonra szinkronizálás után a gépről töröltem őket, de most még is kellene
-
Balazska15
senior tag
válasz
Lacko84 #10819 üzenetére
Én a legegyszerűbb (és talán legolcsóbb) tartót vettem amit találtam. [link] -mondjuk feketében-
De meglepően jó, az elsőt eltörtem, de nem használat során, hanem átmentem rajta a kocsival, mindegy, hosszú történetEgyébként teljesen használható szerkezet, nem lötyög benne a telefon és a tapadókorong is erős, az első másfél hónapig volt meg, a második, ugyan ilyet, pedig már lassan fél éve használom. Ebből olyan 4 hónap aktív használat volt, mikor futárként dolgoztam így naponta többször volt berakva, kivéve a telefon, de a korong egyszer sem engedett el és a csipesz sem lazult ki vagy bármi, közben több telefonom volt, Note 4-től 5S-ig, mindent jól tartott.. Én ezek után már nem áldoznék több ezer forintot tartókra
-
Balazska15
senior tag
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm olyan kérdéssel fordult hozzám, hogy mi van, ha elfelejtette a touch id-hoz tartozó pin-t? Közben többször próbálkozott, és végül végleg letiltotta. Fél éves a telefon, de eddig még iTunes sem volt a gépen
A kérdés az lenne, hogy van e mód adatvesztés nélküli visszaállításra? Fontos képek és videók vannak a telefonon, oly annyira fontosak, hogy semmilyen felhőben nem voltak mentve a képek, ne is kérdezzétek
Köszi előre is
-
Balazska15
senior tag
Kb. egy hónapja én is az S7E és a 6S között vacilláltam. Nem bántam meg, hogy ezt választottam, bár nekem az iPhone is csúszós és nem merem használni tok nélkül, de teljesen meg vagyok vele elégedve
Samsungból utoljára Note 4 és S6E volt, szerettem mindkettőt, de a G4 mindkettőre rátett, aztán a 6S mind háromra"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Balazska15
senior tag
válasz
jilian #10537 üzenetére
Szia!
Pont a napokban találkoztam ezzel a cikkel: [link] érdemes ránézni
Én üvegfóliával használom és egy olcsó 0,3mm-es tokkal, szerintem nem vastagítja nagyon a telefont, jó a fogása, az üveg pedig nem hátráltat semmilyen funkció használatában"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
A Magyar kártyám egy 5S-ben van, a német pedig a 6S-ben, biztos nagyon hasznos fícsör és tetszik is, de nekem semmi szükségem arra, hogy ha az egyiken hívnak akkor mind a kettő csörögjön, mivel általában mind a két telefon nálam van, vagy egyik sem, de azon meg ez nem segít.
Ki lehet kapcsolni valahogy ezt a funkciót? Nem opció sajnos, hogy két különböző ID-val lépjek be.
Köszönöm előre is"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok!
Tegnap lettem boldog tulajdonosa egy i6S-nek, eddig (és még most is egy darabig, második telefonként) egy BB Passportot használtam, előtte pedig Androidos telefonokat. Decemberben volt egy 6 napos próbám egy 5S-sel, de az sajnos a mérete miatt nagyon kicsinek bizonyult (nem ide tartozik, de az 5S-t még másfél évig fizetem az előfizetéssel együtt havi 12e ft-tal úgy, hogy nem vagyok Magyarországon és kb kéthavonta 1 hetet van használva az előfizu, a telefon pedig már régen nincsen nálam, na mindegy
).
A 6s-sel úgy érzem most jó páros leszünk, viszont kérnék egy kis segítséget.
Autós töltőből mit ajánlanátok? Nem szeretnék 1 eurós vackokkal rizikózni, hogy esetleg valami kárt tesz a telefonba, persze, ha tudtok olyan olcsóról ami a tapasztalatok alapján jó akkor azt is szívesen fogadom, de ebben nem bízokA másik kérdés a töltővel kapcsolatban, hogy hány Amperrel tölt, mivel hosszú utakon, navi közben kéne, hogy töltse, nem szeretném, ha gyorsabban merülne, mint ahogy tölt
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest