Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• D4ni

őstag

válasz beremend #13857 üzenetére

Eredetileg a váltasom oka a használhatatlanság volt, nem tudtam vele sem telefonálni sem hívást fogadni ugyanis a telefon automatice foglaltat jelzett,és nem csak nekem. A kövi probléma a 0 használat mellett való merülés, komolyan .. mintha muszáj lettv volna. Végül ami feltette az i-re a pontot, az ugyanazon gyártású, samsung level u pro fülesemmel eszméletlen sokszor recsegett a cucc, elég volt zsebre tenni a kezem... iPhonnal rohangálhatok fel alá a lakásban nincs probléma, soundbarhoz is kitűnően csatlakozik a kis alma. Amit pluszként elmondanék: sokkal pörgősebb, pattogósabb a safari, az írás, a használat mint a samsungnál. Cserébe nem vízálló (de legalább üvölt a hangszóró), ha használod a telefont akkor melegszik és merül mint állat (de legalább készenlétben nem), nem fáj a kijelzőtől a szemem (azóta végre rengeteget tudok olvasni telefonon, nem támogatom az amoledet a kövi iphone-okban sem) és nem kell vigyázni rá mint a hímestojásra, a készülék háza még mindig tökéletes, a kijelző össze szedett néhány karcot de csak oldalról, lekapcsolt kijelzővel látszik. Nekem megérte, bár egy kicsit sajnálom hogy nem tudok pl gear fit 2-t haszálni.

"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "

Új hozzászólás Aktív témák