- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
válasz
beremend #13857 üzenetére
Eredetileg a váltasom oka a használhatatlanság volt, nem tudtam vele sem telefonálni sem hívást fogadni ugyanis a telefon automatice foglaltat jelzett,és nem csak nekem. A kövi probléma a 0 használat mellett való merülés, komolyan .. mintha muszáj lettv volna. Végül ami feltette az i-re a pontot, az ugyanazon gyártású, samsung level u pro fülesemmel eszméletlen sokszor recsegett a cucc, elég volt zsebre tenni a kezem... iPhonnal rohangálhatok fel alá a lakásban nincs probléma, soundbarhoz is kitűnően csatlakozik a kis alma. Amit pluszként elmondanék: sokkal pörgősebb, pattogósabb a safari, az írás, a használat mint a samsungnál. Cserébe nem vízálló (de legalább üvölt a hangszóró), ha használod a telefont akkor melegszik és merül mint állat (de legalább készenlétben nem), nem fáj a kijelzőtől a szemem (azóta végre rengeteget tudok olvasni telefonon, nem támogatom az amoledet a kövi iphone-okban sem) és nem kell vigyázni rá mint a hímestojásra, a készülék háza még mindig tökéletes, a kijelző össze szedett néhány karcot de csak oldalról, lekapcsolt kijelzővel látszik. Nekem megérte, bár egy kicsit sajnálom hogy nem tudok pl gear fit 2-t haszálni.
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Politika
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest