Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
kchris78 #8096 üzenetére
Hogyan sikerült egy lapon említened az 5S-t a 4S-el, és főleg a Galaxy Ace-el nem nagyon értem.
Én elfogadom, hogy valakinek a telefonok cserélgetése egy hobbi, főleg ha ehhez a pénze is megvan, de azt állítani, hogy pl. egy 5S már nem tud megfelelő élményt adni szerintem badarság.(#8097) Rossi
Hát akkor 2 Gb-ra sem lett tervezve, ugyanis pont annyira döcög a 9-es IOS 6S-en, mint I6-on.
Komolyan jó, hogy ki nem találjátok már, hogy az alig 1 éves I6/ 6+ kevés az IOS 9-hez. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kchris78 #8054 üzenetére
Szerintem teljesen realis az ar 150-ert meg most is, es meg vagy 2 honapig biztos.
Ha megnezitek, hogy kereken 250e az S, akkor kerdezem en miert?
A szolgaltatos telefonok masok, de azok sem esnek be 135-140 ala, mert lassan ennyiert adjak az 5-osoket...
Az i6 64-es arak viszont tovabbra is horrorok... -
Papa-Het
aktív tag
-
válasz
kchris78 #7778 üzenetére
Igen ezt én is így tapasztaltam, szóval igazad van, nyilván ez is egy árnyaltabb dolog.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ha bejön lehetőségként (?) állítólag jövőre a VoLTE itthon is, mint ahogy a Telekom topikban írják, akkor az mit fog változtatni az akkuidőkön. Meg persze egyáltalán magára a technológiára is kíváncsi vagyok, illetve arra, hogy milyen lesz a beszéd azon keresztül.
-
törölt tag
válasz
kchris78 #7698 üzenetére
nem,csak amikor lemerül kikapcsolom,4mp mulva feldugom tölteni és akkor megmarad a kijelzőhasználati idő,stb,és azt se irja ki,hogy be lett dugva a telefon.Most csinálok én is extra kijelzőhasználatot mert nekem sose birt ki 9 óra kijelzőhasználatot,max 4-4.5 órát
Tibee86 : Hol tudom átvenni?
-
válasz
kchris78 #7529 üzenetére
Akkor egyértelmű hogy ez össze fog jönni nekik. Minden kínai kezében alma van én még komolyan nem láttam kínai ember kezébe más telefont mint iPhone. Meg amekkora ország...
Számomra azért meglepő, mert az s változat soha nem hoz annyi újítás. Én ha i6 tulaj lennék nem valtanek.
Az új szín egy nagyon jó húzás volt tőlük.
I6 ujjlenyomat olvasója sokkal jobb mint az s6-nak ez tény. -
-
válasz
kchris78 #7405 üzenetére
Én is erre tippelek, nem tudom miért de nekem ez a opera jobban bejön mint a Safari. Viszont így lassan használhatatlan hogy egyszer csak gondol egyet és kilép.
Más kérdés: Adott egy iPhone 5 power bank tölti, viszont más nem. Mi lehet a probléma? Kettő toltofejjel ki lett próbálva meg különböző kabelekkel. Nálam hibátlanul tölti, aki elvitte tőlem annál viszont nem megy. -
válasz
kchris78 #7080 üzenetére
Sajnos nem mondhatok róla többet, de semmi különös varázslat nem volt a dologban.
Az alkatrésznek való eladás esetén nem tudom, hova alakult volna a dolog. Lehet, ha az alaplapját beszerelik alkatrésznek, akkor a javított telefont azonosították volna lopott telefonként? -
válasz
kchris78 #6964 üzenetére
Szerintem hátránya akkor lesz majd ha kijön az iphone 7 és vele nyilván egy újabb ios is. Elképzelhető, hogy a 6s-en az még elszaladgál, de a sima 6-on már gondok lesznek. Ettől eltekintve a jelenlegi oprendszerrel szerintem évekig kiválóan fog működni, ha abból indulok ki, hogy a 4s is egy használható készülék manapság is. Sok mai androidos is örülne ha annyira gördülékenyen működne, pedig az már aztán tényleg nem mai darab, nevetséges hardverrel.
-
-
-
törölt tag
válasz
kchris78 #5838 üzenetére
Ugy legyen!
Neztem ezt az ozakit. Nekem azert is kellett ez a telefon, mert szeretem kezbe venni. Tetszik. Ha rateszek egy tokot, akkor meg szinte mindegy, mi van a tokban. Az 5-os ajfon is lehetne, vagy egy smooth Nexus. A hatos pont a kulsejevel hoditott meg. Persze az alu az katasztrofa, vigyazni kell ra. Becsusztathatos bor tokom van, plusz folia a keszuleken. Igy mikor hasznalom, ott van a premium erzes, de ha valami muanyag hazat teszek ra, olyan mintha egy sima szamszung szappantartoval telefonalnek. -
-
galaxys80
veterán
válasz
kchris78 #5537 üzenetére
Egyelőre én is egy vékony átlátszó szilikon tokot használok, de azt hiszem hamarosan leveszem. Leejtés ellen ezek nem hinném, hogy sokat védenek. Karcok meg talán az I6-on nem keletkeznek,olyan könnyen, mint az 5-ös szériánál.
Mikor megvettem a 6-ost viszont jól jött, mert nagyon fura volt a vékonysága és a mérete és féltem tőle, hogy elejtem. Mára megszoktam.
A kijelzőn viszont az üvegfólia azért marad. Mára fel sem tűnik, hogy ott van. -
törölt tag
válasz
kchris78 #5395 üzenetére
Ez a kattogos kijelzőnél a csavarok meghúzása nem minden esetben segit.Én megemlitettem az istylebe hogy huzzák meg a csavart,mert akkor elvileg nem fog kattogni a kijelzőm,és akkor nem kell otthagyjam 3 napig,de nem segitett rajta,igy 3 nap múlva kaptam az új telefonom.
-
válasz
kchris78 #5209 üzenetére
"miért akarnál olyan zenét a telefonon ami nincs meg a gépeden?"
Mert az irodai gépen - ahol a zenéket tárolom, az otthonin mostanában nincs hely - nem hallgatok zenét, viszont kell egy hely, egy itunes könyvtár, amit rá tudok tükrözni gyakorlatilag a telefonra, ipodra.
"mi van ha ellopják a telefont vagy bármi ok miatt nem lesz elérhető a rajta tárolt anyag?"
Akkor amellett, hogy a legkisebb problémám, hogy nála vannak a zenéim, újra berippelem a cd-imet, mivel megvannak. Illetve, pl itunes-ből iphone-ra, szerencsére le tudom tölteni az itunes cloudból. Ez egy jó elképzelés lehet, hogy ne kelljen a gépen tárolnom a zenéimet például, csak kár, hogy az ALAC-al nem működik.
"Én a legnagyobb hibának azt tartom hogy berippeltem egy csomó csomó zenét. Ha nincs meg a metainformáció akkor összevissza szór bele soksok zenét üres vagy ilyen olyan nevű albumokba..."
Szerencsére azért a legtöbb program, amivel ezt megcsinálom (pl plextools professional amit erre használok, vagy az itunes) azért leszedi a metaadatokat a netről, sőt a legtöbb esetben az itunes még albumborítót is talál. Teljesen egyetértek veled, egyszerűen zavar, ha nem megfelelőek a metaadatok, esetleg valami rossz adatbázis-infó miatt két vagy több albumba teszi ugyanazt a cd-t stb., szóval ez nekem is fontos, de nem szokott belőle gond lenni, egyszer kell odafigyelni a rippelésnél és kész.
Ritkán van ezzel 1-2 klikknél több tennivaló, például ha bakelitlemezről digitalizálsz be valamit, nos ott ugye nyilvánvalóan kézzel kell kitölteni mindent, de ez az idő meg általában eltörpül amellett, ami a bakelit digitalizálásával és egyéb dolgokkal ezzel kapcsolatban felmerül."Én kézzel csinálok playlisteket, aztán (mivel az auto syncet kikapcsoltam) csak ki-be kapcsolom ezeket a playlisteket (mit synceljen át), és ennek megfelelően mennek rá a zenék az ios eszközre vagy éppen törlődnek onnan..."
Jól értem, hogy ezt úgy csinálod, hogy az itunes-ban lévő zenéidet beteszed playlistekbe, és akkor a gépen ki-bekapcsolod őket (és az itunes szinkron kézzel kiválasztottakra van állítva), és így vezeték nélkül szinkronizálsz a telefonra? Mert ez így tök kényelmesnek hangzik.
"Ha meg zavar az hogy az iTunes beimportálja a zenét és ott kvázi láthatatlan akkor ki lehet kapcsolni azt hogy az iTunes magába másolja a zenéket (adott esetben duplán foglalva a helyet). Megmarad az eredeti helyén a könyvtárstruktúrában de az iTunes-ban is ott van."
Igen, ismerem ezt a lehetőséget, én - ha már egyszer úgyis tárolni kell a gépen - akkor azt az opciót választottam, hogy tartsa rendezve az itunes a zenéket, és másolja be magába (és ahonnan másolom, azt a példányt törlöm). Alapvetően ez a problémám egyik alapja, hogy egy példányban a gépemen meg kell maradnia (az irodai laptopon) ahhoz, hogy az ipod classicom a következő szinkronkor (amikor esetleg új zenét rakok rá) ne törölje. Na pont ezt az egyszeres tükörmásolatot tartom feleslegesnek, és ezt tartom rossznak az itunes-ban.
"Más: az hogy DRM mentes az mp3 / aac annak szerintem nem sok köze van ahhoz hogy akkor szabadon másolhatja e az ember egy teljesen más embernek az ios eszközére.."
Én ilyet egyszer sem írtam. Többször is azt írtam, hogy az így letöltött, berippelt zenét a saját WP telefonomra vagy BB-mre teszem rá. Teljesen más emberről szó sem volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #3949 üzenetére
Én úgy használom hogy hátra egy sima fólia, előre egy üvegfólia, és egy vékony szilikon tok a telefonnak. Na így nem lesz gusztustalan még a telefon, és semmire se kell oda figyelni hogy éppen mi mellé illetve hova rakom.
A fölösleges a fólia szerintem meg nem helytálló, mert mint írtam én is ejtettem már le úgy hogy nem akartam, és asszony is az övét. Az meg hogy XY ember kijelenti hogy vele nem fordulhat olyan elő, mert ő annyira vigyáz rá hogy lehetetlen az hülyeség, elég ha csak 1x megtörténik.
-
-
-
zsolidodd
senior tag
válasz
kchris78 #3638 üzenetére
Szerintem érthető, hogy csak Budapesten van szervíz. Csak az agglomerációban és Budapesten 2,5-3 millió ember él, egy elég kicsi, és jól megközelíthető helyen, a többi település lakossága maximum 10%-a ennek, ezért nem tűnik túl kifizetődőnek Budapesten kívül gondolkozni. Ugyanakkor nem értem, hogy hogyan van több mint 10 APR-re elegendő piaca az Apple termékeknek (a kisebb üzleteket, Media Markt-ot, mobilszolgáltatókat nem is számolva).
-
válasz
kchris78 #3509 üzenetére
Nekem is egyenlőre vodás flotta csomagom van és én is inkább függetlenbe vettem a telefont... Nem éri meg a vodába venni, de ezt tudják a boltba is meg mindenhol, csak sms-be meg emailba küld hülyeségeket a voda, hogy ezt meg azt csináld vegyél új telefont meg ilyenek...
3512:
Én a szifon.com-om vettem a kábelt itt mindig letesztelik az új frissítésekkel és eddig működik én is kocsiba vettem...az első amit megvettem egy noname informatikai boltba, arra kiírta, hogy előfordulhat, hogy nem eredeti kiegészítő vagy valami hasonlót és nem csinált semmit... nézd meg ott...
3520:
A Z2 nem egy rossz telefon annó mikor gondolkoztam mire cseréljem az I4-et én is megnéztem... a feleségemnek z1c-je van és nagyon szereti... nem akad és droidhoz képest gyors... A z2 sem rossz... kár hogy a sony a saját szenzorjához nem tud szoftvert írni, így bármelyik készülékben jobban teljesít a sony kamera, mint a sajátjukba... -
R a y
senior tag
válasz
kchris78 #3134 üzenetére
Ez az ugynevezett crescent-gate! Nekem is ilyen az iPhone 6om, de emiatt szerintem felesleges cseréltetned egy refurbished iphonera. Ha nincs más baja a telódnak akkor ne cseréltesd emiatt.
-
jani70
aktív tag
válasz
kchris78 #3134 üzenetére
Ez a dolog engem is érdekelne,mert én is le ejtettem,kb 1mm benyomodás van a sarkán és elmozdult a kamera de nem ennyire mint a tied,de látható azért,más baja nincs amugy.És persze szeretném én is majd gariztatni idövel az elmozdulás végett,csak kérdés hogy ilyen dolog miatt garanciába cserélik majd,mert végül is nem befolyásolja a felvételeket.
-
törölt tag
válasz
kchris78 #1639 üzenetére
az árgépre ird be hogy iphone 6 ár és látni fogod.De utánanéztem ezek kintről behozott telefonok,de a legtöbb apple garis de valamelyik nem full tartozékos.Ezt nem értem ezt a hiány dolgot,ma voltam benn az árkádba és lehetett kapni telefont,mert azon gondolkoztam hogy lecserélem a 16 gigás telómat egy 64-es változatra,volt is de csak szürke szinben,az meg nem igazán jön be.
Ezt az áresés dolgot úgy értettem hogy 2 hónapja 300-320-ért adták most meg 180-ért van az olx-en nem 1 darab eladó.Szolgáltatóit meg már 150-ért is láttam.
-
totj80
tag
-
Gicz
addikt
válasz
kchris78 #842 üzenetére
Légyszi segíts egy kicsit mert sosem értettem h miért jó egy ilyen belebújtatós tok
körülményes elővenni belőle, ha csak rá akarsz pillantani időt vagy üzenetet, vagy akármit megnézni, minden egyes alkalommal ki kell húzni és vissza kell dugni a tokból. Elhiszem h valakinek ez ok, de mégis érdekelne a dolog, no offense! -
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest