- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
galaxys80 #8088 üzenetére
ha ugy vesszuk kiszolgalni engem is kiszolgalna egy i4s, vagy egy galaxy ace
is ha ugy vesszuk, csak nem mindegy kozben hogy erzi magat az ember (mar ha lehet igy fogalmazni), es mennyi penzt akar a dologra szanni... van aki megtartja ezt a dontest racionalis szinten, van aki nem
. itt jon be a csere i6-rol i6sre
-
kchris78
veterán
válasz
Laca1212 #8042 üzenetére
szerintem most mar ennyiert nem menne el ez a telefon.. akkor meg nem jott ki a hir hogy mikor fog itthon megjelenni az i6s (vagy csak 1-2 napja) es mennyiert (az biztos nem jott ki). az elmult par napban kerult fel a kul. hirdetesi helyekre sok elado i6.
Ha racionalisan gondolkodnek mindig 2-3 honappal a megjelenes utan valtanek igy meg garisan tudnam eladni es tudnek hasznaltan venni az uj tipusbol.. (vagy mar beallna az ar vmennyire ami tobb honapon at nagyjabol tartani fog) De mindig van annyi valtoztatas hogy valtson az ember. Az i7 biztos jobban de legalabbis maskepp fog kinezni hogy a kinezet miatt valtson az ember... Ha egy kicsit ra van kattanva ezekre az eszkozokre
.
-
kchris78
veterán
válasz
FIREBLADE78 #8038 üzenetére
tobbet mar tenyleg nem adnak erte... szerintem mar estek picit az arak.. eleg sok elado i6 van az oldalakon most.. beindult a csere.. es a helyzet csak fokozodni fog
.
-
kchris78
veterán
itt egy kép... 6s-el készítve.Kép
-
kchris78
veterán
válasz
galaxys80 #7963 üzenetére
A rendszernek elég lenne ha szűken is. De az alkalmazások mozgatnak sokkal több adatot... Pörgessen az ember végig egy FB appot, vagy töltsön be az ember egy Index címlapot a Safariban és a többi és a többi... ezért lett volna időtállóbb ha már az i6 is 2GB-al rendelkezne. Szeirntem az i6s lesz olyan időtálló mint anno az i5s volt (leszámítva hogy lehet az emberek jó része a megjelenés miatt csak akkor fog erre váltani ha az i7 sem hoz dizájnbeli alakítást visszafele, tehát hogy úgy nézzen ki mint az i5-5s
).
-
kchris78
veterán
Ezennel kiléptem az i6 tulajok táborából és beléptem az i6s-es táborba
. Most tapogatom. i6-hoz képest is azt látom hogy ez valami elcseszett gyors!!! A TouchID-n sem tudtam hogy lehet faragni de ez is, ezt már az ujjlenyomat beolvasásakor lehetett érzékelni... A böngésző is.. Meg úgy a rendszer általában. Kellett már nagyon a 2GB RAM, sokkal több library-t tud benntartani a memóriában - szerintem a mikrolagokat ezek beolvasgatása a háttértárból okozza.
-
kchris78
veterán
durvan gyors az i6s sebessege, macbook kategoria. uton van nekem is magyarorszagra a telo ugyhogy adszem nekem is eladosorba kerul egy i6 ocsoer
.
-
kchris78
veterán
válasz
nederlanden #7859 üzenetére
az iphone6-6s valtas europiai arakon jo draga, 740eur egy uj telefon ami 240e korul van, es egy i6ot ami mar hasznalt 140nel tobbert nem nagyon adhato el, bar ha szerencseje van az embernek.. en beleugrottam, de kerdes mennyiert megy el a regi telefon.. plusz meg koltseg a hazaszallitas
.
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
nederlanden #7855 üzenetére
tul sokat ne hozz! a vamosok sem hulyek, hongkongbol hoztak volna nekem orat par honapja, azota is a vamosoknal van az ora!!!
-
kchris78
veterán
válasz
Valaki87 #7785 üzenetére
Ebben 83 perc aktív képernyő van, sokkal több nincs, így nem rossz de nem is annyira kiemelkedő.. A többi használati időt a háttértaszkok töltötték ki.. LTE vagy milyen sávon volt a telefon?
Ami engem zavar hogy a Viber hogy van megírva hogy ennyi háttéridőt tud kiszakítani magának.. Sok üzenetet kaptál ez idő alatt?
-
kchris78
veterán
válasz
Pálin(t)ka #7782 üzenetére
Ezt mondom én is lehet nem volt teljesen érthető, de ha LTE-ről telefonálásra átvált 3G-re akkor többet fogyaszt mintha a LTE-n menne a dumálás is... Főleg ha LTE800-ról van szó, kevesebb energia kell a kommunikáláshoz mint a 2100MHzes 3G-n. Kivétel persze ha másképp vannak a tornyok. Szóval ez a papírforma
.
-
kchris78
veterán
válasz
Flickering #7671 üzenetére
Csak éppen ez nem sokat ér mert ez a statiszika az elmúlt 24 órára vagy 1 hétre vonatkozik, míg értelme ill összehasonlítható akkor lenne a többi számmal ha az UTOLSÓ TÖLTÉS óta számolódna...
-
kchris78
veterán
válasz
#93966848 #7666 üzenetére
Nem, ez az az idő amikor a CPU foglalkozik valamivel. Amikor ez számol akkor fut valami process. Amikor nem számol akkor a proci alszik és nagyon keveset fogyaszt. Ennek az időnek max a 2/3-a lehet kijelzőidő. Ha jön SMS, ha valamelyik app felébred és csinál valamit függetlenül attól hogy az ember zsebében vana telefon ez az idő hízik. Androidon ennek az alvó állapotnak megfelelője a "deep sleep".
-
kchris78
veterán
válasz
galaxys80 #7644 üzenetére
+1! En is eddig manualon hasznaltam de elegem lett belole, es szerintem az iOS9en reszeltek rajta mert nekem automatan sok volt altalaban, de most nem tunik ez mar fel, annyi meg kell, mit vaksiskodjon az ember. Telen biztos jobban fogja birni. Vagy neha korrigalni lehet kezzel attol mert meg automatan van.
-
kchris78
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #7524 üzenetére
almát a körtével hasonlítunk mert tavaly Kína sokadik körös ország volt, most meg első körös! Aztán ott is elnyomnak milliókat napok alatt!
-
kchris78
veterán
válasz
Runner_fxr #7450 üzenetére
Ízlések és pofonok. Függetlenül attól hogy 2-3GB alá sosem csökkent a szabad helyem (külföldön lenne értelme esetleg a zene miatt de akkor meg kibirom vagy bekészítek offline-ba 1-2 playlistet), viszont lehet most 64-est fogok venni mert később eladhatóbb. Navinak se kellenek gigák... Itthon meg streamelem a zenét.. De ha offlineba kell akkor két kattintás és pár tucat szám lejön percek alatt..
-
kchris78
veterán
válasz
mr.tamasbiro #7445 üzenetére
16ból i6 esetén 11.87van szabadon.
-
kchris78
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #7440 üzenetére
vaoooo épp ma du láttam egy ilyen rozsaszin füleset... cukiság faktor 10000% de ultragagyi...
-
kchris78
veterán
Marpedig szerintem kicsit igaza van. Nem arrol szolt hogy 500Ftos szilikonszart akar venni a telefonra, hanem 15 ropis tok draga. Amibol szerintem kb. 5ezer ft csak a markanev. En vettem orat, vettem hozza toltokabelt pluszban, telefonhoz is csak gyarit, meg ozaki tokot, de 15 ropi egy tokert mar nekem is tul lenne a tureshataromon... Tele van a net rendes bortokot arulo oldalakkal, es 7-11ezer Ftert mar kb. egyedi gyartasu tokot lehet kapni rendes alapanyagbol..
-
kchris78
veterán
válasz
Runner_fxr #7406 üzenetére
Betoltes persze gyorsabb mert az uj Samuk alatt brutal gyors storage van... De ezen allitolag gyorsitottak az almaek is.
-
kchris78
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #7400 üzenetére
Az programhiba lesz, fejlesztokent biztos vagyok benne! Ha egyedul en vagyok eloterben a sajat programommal es igy kidobjon memoriahasznalat miatt ahhoz nagyon nagyon szarul kell kodolni! Foleg hogy az oprendszer elotte behivja a programot hogy lefuttasson olyan fuggvenyt (ha van ilyene a programnak) ami memot szabadit fel a programnak. En 1GB RAM eseten kb 6/800MBig tudtam elmenni (memory leakes frameworkot hasznaltam) akkor volt gubanc. Ha hatterbe kerul a program az mar kenyesebb mert ott joval kisebb foglalas eseten is ki tudja rugni az OS a programot es ujra ralepes eseten ujraindulas van.
-
kchris78
veterán
van mar i6s topic?
-
kchris78
veterán
oh, my...
[link] -
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
tobbet tudni errol? nagyon egyszeru emberek lehettek, aki kicsit is ert hozza adja el alkatresznek (kijelzo, haz, akksi...)... anno mikor leejtettem a telefonom gondolkodtsm ha javittatom es ezzel reklamozza magat par szerviz hogy eredetit raknak bele, nem e lopott cuccot raknak e bele...
-
kchris78
veterán
kijelzőidőt nézegetni anélkül nincs sok értelme hogy nincs letisztázva az hogy milyen fényerőn történik ez... 3 óra kijelzőidőnél az i6 _BIZTOSAN_ többet tud (legalábbis normál nem csutkára feltolt fényerőn), van egy rakás teszt ahol wifi böngészés ment és 7-9 óra jött ki, nem hiszem hogy kikapcsolt fényerőn történt ez
. Fényerőtől függően a kijelző fogyasztás között _sokszoros_ eltérés van, és mint fő fogyasztó alapvetően ez határozza meg hogy mit bír a telefon... iOS9-et használva meg azt látom hogy az aktív idő meg a bekapcsol kijelzővel eltöltött idő (ugye mindig ezt nézegettük) sokszor köszönőviszonyban sincs egymással..
-
kchris78
veterán
válasz
FIREBLADE78 #6958 üzenetére
hol tapasztalod hátrányát? Én csak a böngészőben vettem észre back-nél sok weboldalon újratöltött. De csak iOS8 alatt, iOS9 beta alatt már nem csinálja.. Úgyhogy igazából most nem érzem mit jelentene +1GB.. Játszani viszont nem játszok.
-
kchris78
veterán
válasz
Runner_fxr #6700 üzenetére
jobb klikk és törlés....
Ha kikapcsolod az automatikus szinkronizációt a zenére (rádugod, a telefonnál a zene fülre kattintasz), akkor kézzel tudod kijelölni hogy melyik tracklistákat szinkronizálja át a telefonra. ha bekattintasz 1-2 tracklistát és később modositasz rajta (hozzáadsz kitörölsz zenét akkor azt felrakja leszedi a telefonról..)
Ha ezzel kezded szervezni a zenét és van mp3 tag rendesen akkor sokkal egyszerűbb mint folderekkel vacakolni. Persze más a koncepciója... -
kchris78
veterán
kihuzni ki lehet siman, csak en nem kihuzni szeretnem
a plusz dolgok hozzáadva a plusz tárhelyet nekem lehet csere lesz... Elozo tapasztalataim alapjan meg nincs szignifikans kulonbseg árban ha 6/6s/7 vagy 6/7 cseret csinalok (persze jól kell eladni nem pedig áron alul), főleg hogy mire jön a 7 a 6 nem lesz garis és árban számít az hogy bármi történik a telefonnal beviszem a szervizbe és (persze problémától függően) szó nélkül cserélik.
-
kchris78
veterán
ebben is van valami, ha valakinek van 250k-ja egy telefonra akkor valószínű meg tudja engedni magának hogy fél évvel később némi bukóval cserélje (ha akarja). Nekem legalábbis ez a tervem, jövő nyárig garis a telóm, télen ha úgy alakul cserélem 6s-re, akkor már lesz itthon is hivatalosan, nem szürkeáras és nem várólistás módon, csak bemegyek és megveszem (fura lesz
) a boltban... 16GB-ról is váltanék felfele.
-
kchris78
veterán
válasz
Runner_fxr #6528 üzenetére
Az Apple emelt pár hónapja, a dollár érdemben azóta nem változott úgyhogy szinte 100% hogy hivatalosan nem lesz drágább a 6s mint a 6... De ez csak akkortól lesz amíg meg nem fog itthon is hivatalosan jelenni, az meg október környéke de lehet november is belőle... Addig a szürkeimportos árak biztosan drágábbak lesznek mint a 6 és érdemben nem is befolyásolják a 6 árát.. csak mikor sokan kezdenek cserélni azok a 6 használt árát fogják lenyomni valamennyire...
Szeretném remélni hogy a pletykált hatalmas előrendelés nálunk is érezhető lesz abban hogy nem kell 2-3 hónapot várni az itthoni megjelenésre...
-
kchris78
veterán
válasz
fikifiki16 #6228 üzenetére
ha számít az hogy utána mennyit ér a telefonod, és van befektetni való pénzed akkor én a helyedben eladnám és vennék egy új/még garis újabb telefont. Én is ezt léptem meg. Nagyon nehezen néztem volna nap mint nap a sérülést ami a kijelző csere után megmaradt volna a kereten... és ez még garis jövő májusig, eladásnál nagyon sokat számít..
-
kchris78
veterán
válasz
#27813376 #5835 üzenetére
nem az uvegen hanem a femgyurun, de at uveg sem uveg hanem zafir. ha azt sikerul megkarcolni azzal hogy valamire rateszed nem nagy erovel akkor gratula
. apple watch zafirjat dorzsoltek hozza haznak az oldalfalahoz es semmi nyoma. en jobban feltem a keretet mert az alu sajna puhabb es rugalmatlan... en utalom a tokokat de egy ozaki jelly 0.3 fekete meg szerintem elviselheto (tobben hasonlo velemenyen vannak akik lattak). ez pont olyan vastag hogy a kamera nem log ki. ne vedd szemelyeskedesnek, csak egy alternativ javaslat.
-
kchris78
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #5766 üzenetére
Egy tanács a későbbiekre ha megint előjön ez a hiba akkor szerintem elég a beállítások menüben egy network resetet végrehajtani. Hátha segít .
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
nikilauda #5620 üzenetére
azért mert (ma már kevésbé) de régen a 2 év hűséget meg a sim-lockos telefon megvételét azzal honorálták a szolgáltatók hogy egy gyári független árú telefont több tízezer Ft-al adtak olcsóbban. Tekintve hogy ha nem lockolják ki a telefont az az élete végéig (3-5 év) annak a szolgáltatónak generál bevételt. Ez ma már nem annyira dívik, vagy legalábbis nagyon nevetséges az a kedvezmény amit adnak. Mondjuk köszönhető ez a "mobilos maffiának" akik kihozzák a telefont, kilockolják, és adják tovább drágábbért. A szolgáltató meg futhat a havidíjak után mert legtöbbször a hűségszerződést valami csövessel köttetik.
-
kchris78
veterán
szerintem az i6 sem kifejezetten erzeketlen karcokra, erre is vigyazni kell... nekem az ozaki 0.3 jelly meg a legjobb, szilikon tapadoscsillogosat nem birtam elviselni... ez leginkabb matt erzes.. igazabol olyat latnek optimalisnak mint amilyen a Lumiak gyari boritasa (a dragabbake ami ilyen gumi szeru). de ilyet nem nagyon talaltam, valami meg mar kellett.
-
kchris78
veterán
válasz
mugencivic #5536 üzenetére
hat, az ozaki jelly 0.3 ha igazan leejti az ember sokat nem ved sajnos.. de olyan igazi bumpert en sem vagyok hajlando ra venni mert iszonyat ronda lesz tole a telefon... ez az egy tok volt amit elfogadhatonak talaltam.
-
kchris78
veterán
nekem a vadi új iPhone6om produkált brutális értékeket ezzel a bétával, 48 óra standby mellett 12 óra üzemidő és abban nem volt zenehallgatás vagy ilyesmi.. nyilván ennyi kijelzőidő nem volt de láthatóan jobb értékek mint amikor nagyon nézegettem tavaly amikor meglett szeptemberben az eredeti iOS8-al...
-
kchris78
veterán
sokan azért vesznek ilyen telefont mert valamennyi pénzt félre tud tenni. De hiába sporolna évi 1-2 iphone árát soksok (tíz)évig kellene félretenni hogy egy jobb lakást tudjon venni (ha van neki egyáltalán). Így nem is spórol hanem elveri ilyenekre és akkor legalább azt gondolja hogy "valaki" mert ilyenje van... Hagyományosan ugye a mobil az igencsak státuszszimbólumként indult.. Így lehet még olyan hogy "okosba" megvett BMW a pár millás panellakás mellett parkol.
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
A torott kijelzo helyett vettem uj telefont. Tobbet er igy hogy van egy vadi uj telefonom tegnaptol ervenyes garival teljes gyari allapotban mint egy javitott, utangyartott kijelzovel, serult hatlappal... Amit eszrevettem hogy mas a nyomogombok pattanashangja, a home gomb szerintem kemenyebb... Es a haz anyaga is mintha erdesebb-mattabb hatasu lenne nem erzem azt hogy rogton kicsuszik a kezembol.. En a megjelenes napjan vettem most meg mar ki tudja hanyadik szeria... Azt mondom aranylag jol beszamoltak ahhoz kepes nem volt draga hogy a kijelzo eleve egy huzos osszeg barhol (40-60e).
-
kchris78
veterán
Sziasztok!
Baleset tortent... Leesett telefon betonra, hiaba volt becsusztatos bortokban, sarokra esett, valszeg mar feszultseg lehetett a kijelzoben es berepedt de brutalisan. Sarkan szilankosra (bal felul) es vegig a home gombig... Melyik szervizt tudjatok ajanlani? Ujat nem akarnek emiatt venni de inkabb tobbet koltok de nem valami oldalan bezoldulos-sargulos kijelzot szeretnek a helyere. Az ido meg egy fontos dolog, nemigen tudom nelkulozni a telefont. Melyik helyet tudjatok ajanlani? Koszi szepen!!!
-
kchris78
veterán
én az iStyle-ban vettem 3ezerért valami olcsó fejet (1A). Igaz kábel ehhez sem volt de én a gyáriban bízom csak, vettem egy 0.5m hosszút így nem lóg összevissza. Miután extremedigitalban vettem egy olcsó sz.rt, ami a gyári kábellel sem töltötte, eldöntöttem hogy csak APR-ben fogok ilyesmit venni ahol garanciát vállalnak arra hogy MŰKÖDNI fog almás termékkel az ott forgalmazott termék.
-
kchris78
veterán
nem értelek: miért akarnál olyan zenét a telefonon ami nincs meg a gépeden? mi van ha ellopják a telefont vagy bármi ok miatt nem lesz elérhető a rajta tárolt anyag? Én a legnagyobb hibának azt tartom hogy berippeltem egy csomó csomó zenét. Ha nincs meg a metainformáció akkor összevissza szór bele soksok zenét üres vagy ilyen olyan nevű albumokba... amiket telefonon nagyon nehéz előszedni ezek olyanok lesznek mint a sötét anyag az univerzumban
. De ha zenei CD-ket rippelsz illetve zenét vesz az ember akkor ez nem probléma. Én kézzel csinálok playlisteket, aztán (mivel az auto syncet kikapcsoltam) csak ki-be kapcsolom ezeket a playlisteket (mit synceljen át), és ennek megfelelően mennek rá a zenék az ios eszközre vagy éppen törlődnek onnan...
Ha meg zavar az hogy az iTunes beimportálja a zenét és ott kvázi láthatatlan akkor ki lehet kapcsolni azt hogy az iTunes magába másolja a zenéket (adott esetben duplán foglalva a helyet). Megmarad az eredeti helyén a könyvtárstruktúrában de az iTunes-ban is ott van.Más: az hogy DRM mentes az mp3 / aac annak szerintem nem sok köze van ahhoz hogy akkor szabadon másolhatja e az ember egy teljesen más embernek az ios eszközére..
-
kchris78
veterán
én sem szeretem a droidot de azt el kell ismerni hogy már kinőtt a gyerekkorból... részben azért mert megjelent az 5ös verzió részben meg felnőtt alatta a hardver...
-
kchris78
veterán
válasz
enginev3.0 #5028 üzenetére
bármi ami feléleszti a procit az már aktívnak számít. Ha nem fut tényleg semmi sem, pár perc aktív akkor is lesz óránként.
-
kchris78
veterán
válasz
torreador22 #4028 üzenetére
és ezt még megfelelő csavarhúzóval is el lehet érni ha nem óvatos az ember. Én inkább bevittem (igaz volt más is) egy szervizbe, ott azonnal megcsinálták.
-
kchris78
veterán
válasz
oliwire #3944 üzenetére
Abszolút.. Szerintem a zsebnél gázosabb hely nincs a telefonnak. Por kikerülhetetlen hogy belemenjen, és a járás közbeni súrlódás szépen megteszi a hatását.. Elég ha 10000-100000 lépésből EGY ejt egy kis karcot.. Az már meg fog látszani. Nekem is van 2-3 db (egy ideig én is így hordtam), de csak akkor látszik ha fényt megcsillogtatok rajta és végignézem a felületet. Én hogy ezt elkerüljem mostmár beteszem bebújtatósba. Fölösleges a fólia is meg a tok is. Persze nem dobálom a telefont
.
-
kchris78
veterán
de: akinek vannak Svajcban ismerosei, es tud "olcson" beszerzett CHF-ert vasarolni, az egy kicsit csokkenteni tudja az eros dollar hatasat mert a CHF is erosebb valamivel
-
kchris78
veterán
válasz
manchester85 #3889 üzenetére
egyetertek! mikor ott voltam, haat... mondjuk ugy, en is az iPhone-t valasztanam
.
-
kchris78
veterán
válasz
nikilauda #3768 üzenetére
csak legyen megfelelő LTE lefedettség is mellé. Ha olyan helyen van az ember (városban ez a jellemző sajnos egyelőre legalábbis) ahol épp van egy 3G-s cella, de messzebb az LTE, akkor a 3G kevesebbet fog vinni.. Szóval ez ilyen attól függ (gyakorlat), de elméletben kevesebbet.
-
kchris78
veterán
szerintem ez egy nagyon régi dolog... és nem ezt használják már hanem egyszerűen a telefonban ott van minden szolgáltatóhoz a beállítás. amit neten keresztül frissít. Ezért van/volt az hogy amig a voda/telenor hivatalosan nem forgalmazott szifont addig ott kézzel kellett beírni a mindenféle paramétert.. néha frissíti is a rendszer ezeket a fájlokat, olyankor szokik eltűnni az LTE/3G/2G kapcsoló és jelenik meg helyette az LTE/3G only...
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #3733 üzenetére
Nekem is megcsinálták pedig odébb mozdult az előlapi kamera is és kattogott jobb alsó sarokban is. Mindkét hiba megszűnt. _Szerintem_ már nem cserélnek annyira automatikusan, amit a jobb szerelhetőség is lehetővé tesz.
Pozitívum (ha már nem adtak új telefont) hogy az Almáriumban nem kellett otthagyni a telefont. Szerintem sokan viszik ezzel a hibával vissza, "csőd" lenne mindet cserélni.
-
kchris78
veterán
válasz
FIREBLADE78 #3637 üzenetére
Bár bpi vagyok de szerintem is... Itt meg épp most nyílik egy újabb bolt, ami valószínűnek tűnik a Corvin plaza..
http://szifon.com/2015/02/13/uj-istyle-bolt-es-akcio/Nem hiszem hogy mondjuk egy debreceni bolt ne tudna akkora forgalmat csinálni mint egy itteni kisebb bolt.. (főleg hogy oda egész régióból mennének az emberek)
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
nem. rá kell szorítani a fejlesztőket hogy ne a saját fejük után menjenek hanem kövessék a fejlesztési irányvonalakat! Androidnak elsősorban EZ a legnagyobb baja szerintem. Egy alkalmazás nem okoz gondot ha pár percenként - percenként feléled és csinál valamit a neten. DE ha van tíz ilyen alkalmazás akkor az már nagy gondot tud okozni pl fogyasztás tekintetében. ÉS mit szidnak a felhasználók? Szar az IOS/Droid!
Tudom mert fejlesztek iOS-re, és nagyjából van rálátásom hogy iOS 6 óta mik változtak háttérben futtatás tekintetében, amik a stand-by fogyasztásra a legnagyobb hatással vannak.. De droidnál is kellemes kinyomozni hogy melyik az a process ami miatt nem tud sleep-be menni a CPU.Droid5 (Lollipop): A kollégám visszarakta Nexus7-re a 4-eset mert fagyott meg minden baja volt az 5-ösnek. Pedig ez egy nexus... 4-essel semmi gond nincs. OK ez csak egy példa.
-
kchris78
veterán
válasz
mr.tamasbiro #3500 üzenetére
nincs ebben semmi csoda. fizetik a részleteket vagy egyben kiperkálják. Ami itt a lényeg szerintem és amiben nagy különbség van az a kiadásbeli aránytalanság. Sokan sokkal többet költenek emiatt telefonra (hogy meglegyen az almás telefon) mint amennyi a telefon jelentősége. Ez megvan más esetben is (pl sokmillás autó panel előtt). Van akinek ez belefér az értékrendjébe (mert nagyon akarja, vagy hobbi..) van akinek nem (függetlenül attól hogy számszerűleg van elég pénze rá).
-
kchris78
veterán
megjártam a szervizt. nem látszik semmi beavatkozási nyom, előlapi kamerát helyretették. Volt egy kis kattogás a jobb alsó sarokban. Teljesen korrektek voltak, azonnal megcsinálták. Nem cserélték
. Szerintem ilyen tekintetben a javítás lesz a domináns, ha utánaolvastok, látszik hogy iPhone6 sokkal jobban szerelhető mint az i5-5s.
-
kchris78
veterán
válasz
Hegyirabló #3210 üzenetére
polirozni szerintem ne polirozz mert valami bevonat van az uvegen es akkor nagyon csunyan fog kinezni... a mikrokarc (nekem is van) ugyis csak eros fenyben akkor latszik ha oldalrol, megfelelo szogben esik a feny az uvegre es annak megfelelo szogben nezek a kijelzore.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest