Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Armor X31 Pro - vízálló, de elsüllyed
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mugencivic
tag
Nem feltételezem, hogy egy alsó hangon 200e Ft-os telefonba mindenki ennyire gagyi kártyát venne (nemzetközi szinten, nem Magyarországon), főleg ma, amikor már ilyen olcsóak. A jogi részét le lehetne tudni annyival is, hogy beleírják a kézikönyvbe, hogy pl. a 4K videohoz ilyen meg ilyen kártya kell, ezt a telefon is kiírhatja amikor az alapértelmezett belső memóriáról átállítod SD-re a videok mentésének helyét. De ez részletkérdés, mert amire egyébként tényleg értelme volna - zenét meg filmeket tárolni - bármi jó.
Nem az én hőzöngésem fogja ezt a dolgot megváltoztatni, úgyhogy teljesen elméleti a vita, nekem elfogadható kompromisszum a 16GB is... De hogy sokan szinte úgy tűnik tapsolnak is hozzá és próbálják mindenáron megmagyarázni hogy ez az egész miért nem kivitelezhető (főleg Androidon), azt nem értem, főleg, hogy egy csomó működő példa van: LG G4, Sony Z3, stb, - mind csúcsmodellek. kb. 25 év programozói háttérrel (amiből az utóbbi 8 év mobil alkalmazás fejlesztés) nekem nehezen fogja bárki megmagyarázni, hogy komoly technikai akadályai vannak ennek a dolognak. A fizikát nyilván nem lehet megerőszakolni, az SD kártya (főleg egy gagyi) sok mindenre alkalmatlan, meg vannak korlátai, de ettől függetlenül egy elég jó dolog, csak már annyira olcsó lett, hogy senki nem venné a 128GB-os telefont +50e -ért. (term. elnézést kérek azoktól, akik a 128 gigát appokkal rakják tele
)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
R a y
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Ezzel tisztában vagyok, de ha berakod a simet, és rajta vannak már a számok akkor is sokkal egyszerűbb onnan előhozni. Én mikor gariztattam egy almám kaptam egy androidos csodát, és elfelejtettem előtte menteni gmail/outlook-ba, na azzal is szívtam egy kicsit míg rávarázsoltam. Arról nem is beszélve mikor hirtelen nem okostelefonba kellene a sim...
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Aki úgy vesz drága előfizetést hogy ki sem használja, de olcsóbb a készülék, az hülye (már elnézést)...Ha így hozzá adja akkor az jogos, de eleve butaságot csinált...Ha ki is használja akkor meg nem kell hozzá adni, hiszen készülék nélkül is fizetné, azaz nem a telefonért fizeti majd azt a részt, hanem a telefonálásért...
-
-
nederlanden
senior tag
Hülyeség!
Tárgyaláson hol tartod a telefont?lógatod a szemed előtt vagy felfordítva az asztalon??
Az a fényerő amit nyom,na az az idegesítő és feltünésí viszketegség kategória,tehát nem kell erölködni,ez a vakuvillogás teljesen haszontalan béna és gyerekes😜
"19"Annyi idős a fiam.
Kíváncsi lennék hányan használják itt,mert én kb évente 3-szor látok villogásos hívásfogadást és én szégyelem magam olyankorBlack:és mindíg kapcsolgatod vagy folyamatosan aktív a villogás😄?
Radi:abszolút,,,szóval egészségesen" értelmetlen giccs[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
-
Merior
csendes tag
Megoldottam időközben , Touchpal nevű billentyűzetet letöltöttem .
Köszönöm a válaszokat.
egyébként nem csak @ kellet csak példaként hoztam . Ez azért kényelmesebb számomra mert ha mondjuk számokat kell beírni nem kell átváltanom a '123'-s gombbal a számokat tartalmazó billentyűzetre.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
MÁS:
Srácok!
Nálatok nincs jelen a hívás fogadási bug?
Gondolom ismeritek, csöng a telefon, jön a bejövő hívás, elhúzzuk a csúszkát, és kb. 2-3 mp-ig még tovább csöng ...
Nálam, és minden ismerősömnél jelen van ez, viszont a másik - iphone általános- topicban egyesek szerint ez nincs jelen a 8.1.2-es szoftvernél, már kijavították.Nálatok mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, de a tied biztos, hogy jobb minőségű!
Az enyém szerintem valami kínai olcsóság, 3-4-500 forintos beszerzési árral, de eddig nagyon jó. Nem nyúlik, nem mozog, eddig dörzsölési nyom sincs.
Mondjuk naponta leveszem a készülékről és szépen megtörölgetem, nehogy a porszemcsék kellemetlenséget okozzanak. -
H1N1
tag
Nekem kb. 10 nap alatt jött meg tőlük a ragacs. Minimális hibával, elég szépen sikerült felragasztani a telóra. Karbon mintás, feketét rendeltem. Azóta felkerült az oldalukra a teljesen átlátszó. Lehet rendelek egy olyat is, kaptam a második megrendelésre egy 20%-os kupont.
-
Soha többet az életben nem veszek szolgáltatótól telefont. Több lesz a végén a flotta előfizetésemmel, mintha függetlenbe venném. A voda meg nyugodtan szüljön sünt.
Én sem vagyok itthon 358 napot egy évben, de a roming mellé jár net is. Navigálni meg csak a céges autóba szoktam a telefonnal, autóba beépített van...
Szóval gyözködhettek mi a jó, mert mindenkinek más... én senkit nem akarok meggyözni, hogy hol milyen telót vegyen döntse el ő és válalja a felelösséget is, utána ne mutogasson senkire. -
törölt tag
Mivel nekem 5 naposan meghajlott a telefonom amit szerencsésen kicseréltek,mert kiderült anyaghibás volt,most vettem rá egy fém bumpert 8000ft-ért de ez legalább tartja az egész telefon oldalát és nagyon masszív anyagból van.Remélem többet nem hajlik meg,mert az elözőre is úgy vigyáztam mint a szemem fényére.Megéri a befektetést.A fogarasi úti tescoban levő mobilosnál vettem.Van kifejezett fém tokja is 10000ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
AMATŐR
őstag
Miért nem veszel olyan tokot, amelyiket kifejezetten az i6 ra gyártottak? Én most vettem egyet, ez teljesen tökéletes. KAVAJ Miami
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával