Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
+1 rettenet jól bírja az i6, készenlétben szinte nem is merül ... Nagyon meglepő ,mert utána használtam g2-t es kb 20-25%al kevesebbet bírt .. Nálam a z3 volt a csúcstartó droidon ,az eszméletlenül bírta ! I6+t meg egy normális munkanapon szinte lehetetlenség lemeríteni ... Pedig nem dísznek vesszük

-
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
válasz
batai15
üzenetére
Persze pontosan.... Azert volt meg kb minden android es wp flagship a z3ig/s5/g2 ig....
Egyszeruen nincs meg az a pofon egyszeru hasznalat es megbizhatosag, allando es nem ingadozo sebesseg mellett...
Kimondom utaltam az apple-t ,egeszen addig amig huzamosabb ideig nem birtokoltam egy ipod/ipad et! Innentol egeszen megvaltozott a velemenyem...
Android akarmilyen csucs hyperhardver, megsem hozza azt az allandonfolyamatossagot/programok nem rosszak, wp irto fluid/smooth , de az alkalmazasok minosege botranyos ...bb10:jo ,de kintudja merre tart -igy marad az ios
Ez csak egy velemeny ,de van mire alapoznom (200keszulek) -
Danny750
őstag
Kell az android a fenenek... Mondom megvalok i6 es i5s tol ,kell egy kis valtozatossag az i6s -ig.... Hat komolyan mondom , wp / android mehet a busba ,hasznalhatatlan vackok! (Pedig azt hittem ,hatha mar hasznalhatoak anelkul, hogy megorulnel kozben...nagyot koppantam) masodtelefonnak kivaloak+szorakozni , de minden napra??
Futnek a boltba az i6plus ert ,de most meg mar nem eri meg,mert a 6s nagyot fog szolni
Itunest kerulom, spotyfi a megoldas szamomra ,azthiszem azt a havi adatmennyiseget es 1500ft ot megeri a korlatlan zene
-
Danny750
őstag
válasz
nederlanden
üzenetére
Az nem jó ha lötyög... Tiszta karc lesz a telefon, ha nem foloazod alatta körbe

-
Danny750
őstag
válasz
nederlanden
üzenetére
Hat nekem így kapásból jobban kézre áll ,sebességben semmi különbség ....
Pedig 190cm vagyok ,de ez a kényelmes nekem
Mind a két készülék kiváló -
Danny750
őstag
Tegnapi nap megvaltam az i6-tol, kiváló készülék ,csak nekem eléggé bizonytalan volt a fogása ,és nem éreztem előnyét Ios alatt annak a plusz hét tized colnak

Hajra
-
Danny750
őstag
válasz
catroot
üzenetére
A szilikont vettem inkább a jobb csillapitas es tapadás miatt

(Bar nagyon vigyazom, de ki tudja igy szempont volt...amúgy szép babakek ,fehérrel tok jol néz ki)
Minőségben kiváló ez is ,nagyon jo fogást ad neki...
YouTube on néztem róluk összehasonlítást es igy esett a választásom erre...
Családban van meg egy i5c szilikon es egy i5s/6plus bor tokos, de a gombok kemenyebbek kicsit az utobbiaknal... -
Danny750
őstag
válasz
nederlanden
üzenetére
Azért nem csúnyasag ,ilyent hülyeség írni ... Szép készülék ,jo anyaghasznalattal, de gyakran gyengebb kivitelezésben...
Kicsit sok lesz itt mar a z3 ,Apple 6 4ever
-
Danny750
őstag
Intenzív használat mellett sehol Bem bír ki a z3 sem ket napot .... Sőt egyik sem... Javaslom egy aggregátor beszerzését

Jo telo a z3 ,de ez nem az a topic....Lugosi: igen?? Birtokomban állt mind a ket készülék egyszerre es valasztottam..
Van ami jobban bírja ,de az iPhone nagyon jol bírja tétlenül ..... Nem merül 8ora alatt egy százalékot sem ,pedig wi-fi/4g es szinkron van
Persze ha használom valamivel jobban merül, mint egy nagy es vastag tepsi...de ez nem is meglepő
-
Danny750
őstag
Nekem meg nem ennyi es én egyszerre használtam ...
Este id merül par százalékot a z3 is ,míg az iPhone ugyanúgy 100%....
Kijelzoben a z3 sem tudott nálam 6-7oranal többet
Az i6plus amúgy nálam sem bírja jobban ,mint a 6 sőt jateknal jobban is merül ..Hat nálam 2napot egyik sem bír ki ,max hétvégén

Aztán ki hogy használja ....
Jobb ,de nem számottevően -minden másban viszont gyengébb ,cserébe jóval olcsóbb is ... -
Danny750
őstag
A minoségere írtam... Az illesztesei messze nem olyan precizek.. Tudom mert egyszerre volt mind a kettő

Az akksi meg igen jo itt is , annyit bír nálam ugyanolyan használattal ,mint a z1compact!! Z3 valamivel jobb volt ,de nem is ekkora ,es minden másban gyengébb...
Azt is felraktam este 40%korul ezt meg kb 25-30%korul es elég intenzív használattal ...(Viszont az iPhone csak akkor merül rendesen ha használva van , míg az android állandóan ....)
-
Danny750
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ez a hardver meg jobb is a mostaninál ...(antutu 50000pont ,nem véletlen , de na akkor is-van akinek ez is számít ,csak hogy érezd az erőt )
Nekem is z3-at váltott az i6
Minőségben a Sony sem kutya ,de nem rúghat labdába az i6 mellett...
Kamera ,zene es kijelzőben is jobb az Apple ,hiába a kisebb ppi...
Vagj bele bátran
-
Danny750
őstag
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Igy igaz csak nálam a stabilabb fogas es jobb csillapitas miatt az Apple szilikon tokja a nyerő ... Pedig nekem is volt mar rengeteg tokom ,de ez meg a minőségen sem ront sokat....
Van pár Apple termek a családban ,de mar egy ozakis mellett mindenki Apple tokokat használ
BUEK mindenkinek!!!!!!!
-
Danny750
őstag
Ilyen kaliberű készüléknel pár ezer Ft sztem nem számít a nyugalom miatt... Tőlem is megkapja a legjobb tokokat ,pedig igy sem volt olcsó es rettenet vigyazom a telefonjaimra

(Csak hat ugye csupaszon a legjobb birtokolni)Valóban drága készülék ,de nézd meg egy hasonló áron nyitó más platformos társ mar mennyit bukott....

-
Danny750
őstag
-
Danny750
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szerintem mindenképpen megérné otthagyni ,csak segíteni akar...
Addig is :
http://iosblog.hu/viz-ala-is-kerulhet-az-iphone-6-baj-nem-lesz-belole/
Gengi: amint látod nálam kicsit jobban bírja

-
Danny750
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Most komolyan mikor írtam én ,hogy rakja a polcra?? Csak ha eladja hibaskent es azottkent tegye ,ez a lényeg

Amúgy meg drukkolok neki nagyon, mert egy kiváló készülék.
Fűre: Kiszárad es lehet meg a hangszóró is magához tér ,de azért mindenképpen ajánlatos egy ultrahangos tisztítás a későbbi károsodások miatt.
Addig nem is kellene erőltetni a használatát
-
Danny750
őstag
válasz
nederlanden
üzenetére
Festett műanyag .... Kopik az vagy kopni fog
140k t senki sem ad egy ázott i6-ért az tuti , 160ba van mar hibátlan ....
Nem mondtam ,hogy dobja ki ,de mást se vágjon át
-
Danny750
őstag
válasz
nederlanden
üzenetére
Aha persze adja csak el nyugodtan azottan... Majd aki megvette tönkremegy nála ,nagyon szimpi dolog lenne tőle

Egy ázott készülékbol jóformán a házon kívül semmi sem használható ujra... Főleg ha el is merült
Sajnos hibáztal ,ez van ,erről nem az Apple tehet...
Vannak olyan készülékek amik ip védettek megis beáznak stb...Strapabíró s5 meg magátol kopik a keret ,beeg a kijelző es ehhez meg a WC be sem kell ejtened

-
Danny750
őstag
Nem semmi ....

I6 4ever
[link] -
Danny750
őstag
Sztem a gyári tokok a legjobbak...
A telefon is megérdemli
-
Danny750
őstag
Ez az új Apple szilikon tok eszméletlen jol sikerült ,ajánlom mindenkinek

Tökéletes illeszkedés es nagyon jo anyagbol van ... Gyönyörű vele a készülék es parádés védelmet ad
Grat Apple
(Nem olcsó ,de egy i6 megérdemli)Nálam lte-n semmi melegedés ,ez az első hibátlan készülékem ...
Pedig nem ma kezdtem ,de itt valóban nem a sz@rral gurigaznak
-
Danny750
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Sajnos pont telekomos vagyok es van bb instant e-mail em... Amiben van adatforgalom is....
Nem értem minek kell ezt tiltaniuk....
Szemet banda -
Danny750
őstag
Senkinek semmi ötlete ,hogy i6-on az apn-t miképp lehet átírni?? Lehet emiatt meg kell válnom tőle es vissza androidra....

-
Danny750
őstag
Mar csak nyolc ora es kezemben a draga

-
Danny750
őstag
válasz
kicsisean
üzenetére
Onnan ,hogy felhivtak es lebeszeltuk az időpontot

(elotte rengeteget zaklattam őket
,hivd fel őket te is )
Bar mar 10-e ota megrendeltem, de a lenyeg ,hogy lassan a kezemben ez a csoda
Mas: A 180bizony kb annyi is
A z3 szuper kis készülék volt ,de a kijelző es maga a rendszer meg mindig nem az igazi ...
A 180bizony -
Danny750
őstag
Sziasztok ,ha minden igaz keddre végre kiszállítja a telekom az i6-ot! Már nagyon várom ,hiányzott a rendszer ipad mini óta...z1compact és z3 után remélem végre azt kapom amit várok

(nagy telefonmániás vagyok kb 180. lesz a sorban ,de ezt az i7-ig tervezem használni annyira hibátlan
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Horgász topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)