Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
nederlanden
üzenetére
Szerintem nem az. Megvehettem volna egybe, de akkor közel vagyok hozza hogy nullazom magam, es bármikor jöhet váratlan kiadás pl most robogó javítás 25ezer
Így kifizettem hat havi részletet, eladtam a régi telefonom ez megint bele megy, es egy évre előre ki van fizetve
Fizetem a havi 4 ezres előfizetést mint eddig
Mi ezzel a gond
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
esfrost
üzenetére
Akkor ebay, azt a +2 ezret lenyeled, és cső...

nederlanden:
Ne vegyen részletre i6-ot csak mondjuk egy i4s-t vagy i5-öt,én azt tenném.
Én meg azt mondom ha már részletre vesz valaki boltba ilyen telefont inkább a legújabbat vegye ami több évig telefon.
De lényegtelen, mások agyával úgyse tudunk gondolkodni, mindenki vegye úgy ahogy jónak látja. Egy biztos, én boltba újonnan biztos nem fogok venni ilyen értékű telefonokat.
-
nederlanden
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A legrugalmatlanabb-ésszerűtlen felfogás sztem.
-
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ne vegyen részletre i6-ot csak mondjuk egy i4s-t vagy i5-öt,én azt tenném.Én sem mászkálok Porsche 911 carrera 4s-el ,pedíg nagyon vágyom már rá.
Ezért nem sajnálom semennyire azokat sem akik 0 ft befizetéssel vásároltak autókat és jól besz@ptak.4491# ahoz valakinek meg kell venni újjonnan😕és hidd el nincs is annál megnyugtatóbb/biztonságosabb,élményről meg ne is beszeljünk😅Mondjuk most egy simán vennék 70-80-ért egy vadonatúj i4s-t.
-
esfrost
tag
Nem tudjátok, árul valaki itthon Magpul tokokat iPhone 6-hoz? Sajnos sokadik Google keresés sem adott erre eredményt. Azért gondoltam rákérdezek...
Ebay-ről tudnék rendelni, de sajnos a posta költség elég magas lenne rá.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
Igazából ezzel semmi gond sincs ,hogy valaki részletre előfizetésre veszi a telefont.
Azért ez egy normális megoldás ,mivel sok ember pl egy Iphone esetében 2 évre vesz egy telefont.
Így minek fizesse ki egyben ,ahogy Black is mondta.
Én a céges telefonokat most már ezután csak így fogom megvenni mégpedig 1 ok miatt!
Biztosítás.Tudom Apr-nél lehet.
Lásd "gazdag" Amerikában a megjelenéskor máshogy meg se lehetett venni ,csak előfizetéssel.
A baj nem is az ,hogy itt nem annyi az átlagkereset ,hanem ,hogy a szolgáltatók messze magasabb áron és sokkal rosszabb feltételekkel adják a készülékeket.A díjcsomagokról meg ne is beszéljünk! Itt örülünk a 10.000.- forintos korlátlan csomagnak
ami nekem az Ukrán számomnál kb 600 forintba van!
-
B-L-A-C-K
titán
Valamilyen szinten megértem amit írsz, és sem veszek semmit hitelre, sőt én eleve nem vennék boltokból újat mert magánszemélytől pár hetesen, vagy akár újat jóval olcsóbban megkapok mindig. Viszont aki így is úgyis tegyük fel szolgáltatónál veszi, akkor szerintem kényelmesebb lehet sokaknak a részlet. Mivel ugyan annyi lesz a végösszeg mintha egybe kifizetné, mert tudtommal nincs rajta kamat, és azért ~ negyedmisit kicsengetni egyben, vagy havi ~10 ezresével teljesen más. Sokan pl észre se vesznek havi 10 ezret, de egybe az egész vételárat már igen.
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Sok embernek nincs negyedmilliója egyben telefonra, így részletben tudják csak megvenni sokan."
Akkor nem kell megvenni. Bocs, ha ezzel valakinek a lelkébe gázoltam. De miért előírás az, hogy ha valaki keres egy nettó 100-at, akkor neki 250 ezres telefonnal kell mászkálni.
Valahol nem érzem normális dolognak, hogy egy ilyen gyorsan elavuló, napi használati tárgyat is már 2 év részletre kell megvenni, mint a telefon.
Aztán meg megy a sírás a fórumon, hogy hogyan lehet szabadulni a 15 ezres előfizetéstől, de a telefont is részletre "hoztam ki". Eldobom az agyam, hogy előfizetnek egy olyan havidíjra, amire nincs szükségük, és kiteszi a havi fizetésük hatod-nyolcad részét, csak azért hogy egy telefont "kihozhassanak". Aztán a szolgáltató a hibás.(Valójában egyébként nem az Apple emelte az árakat.)
-
B-L-A-C-K
titán
Csak az a gond hogy apple emelt a nagy kerek is fognak előbb utóbb, így idővel mindenhol drágul.
"Lehet le kéne már arról szokni hogy már a telefonunk is hitelre van. A "kihozni" helyett a "megvenni"-ben kell gondolkozni."
Sok embernek nincs negyedmilliója egyben telefonra, így részletben tudják csak megvenni sokan.
-
válasz
Lacko84
üzenetére
Dehogy fogják emiatt sokan otthagyni őket. Akinek annyira kell a szifon, majd kiköhhenti az árát, ha meg nem tudja, akkor nem. Megnézi a vevő, hogy máshol megveheti-e olcsóbban, ha talál ilyen helyet akkor megveszi ott, ha nem akkor nem.
Lehet le kéne már arról szokni hogy már a telefonunk is hitelre van. A "kihozni" helyett a "megvenni"-ben kell gondolkozni. -
reflxx
aktív tag
Sziasztok,
A telefon képernyő és hátlap össze nyomásra nyikorgó hanggal reagál.
Ez orvosolható itthonról? -
Lacko84
aktív tag
Szépen felvitték a 6-os árát a Telekomnál! :/ A 6+-ról már ne is beszéljünk....
Ja és 8ezres csomag alatt ki sem hozhatod! Akkor úgy néz ki egyik előfizetésem mellé sem kérhetek a 3db aranykártyás előfizetésem mellé?! Milyen ügyfél szeretőek!
Úgy érzem nagyon elb....ák ezzel a dolgokat,sokan ott fogják így hagyni őket! -
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a gyárihoz képest milyen.

-
enginev3.0
félisten
Nahát, én próbáltam mindenhogy hozzáadni a zenéket, de borítók még mindig sehol
-
enginev3.0
félisten
válasz
rayoliviero
üzenetére
iPhonét még ki se bontottam, nem is fogom

És igen, nagyon jól szól a piston 2, én szeretem, meglepődtem, hogy i6-tal is így szól EQ nélkül
Akciósan vettem 5k-ért -
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tényleg olyan durva ez a Piston 2? Mindenki azt írja.
Az iPhone gyárijától sokkal jobb? Mert akkor veszek én is... -
Nus
tag
válasz
johnsy24
üzenetére
Én [Jabra Clipper] használok tökéletesen működik i6-al.
Üdv...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
systmatyk
üzenetére
Én lehet visszacserélem, nem nagyon tudom a méretet megszokni...Amúgy szebb kijelző, szerintem fényképeket is jobbat csinál, vagyis én látom a különbséget, akkor szerintem hangosabban is szól, illetve ugye aksi...Ezek az előnyök ugye, a hátrány padig annyi hogy nagy...

-
johnsy24
csendes tag
Sziasztok,
Iphone 6-hoz keresnék sztereo vezeték néküli headset-t. Nézegettem a [Sony SBH]modelleket, de állítólag azok nem kompatibilisek az Iphone-al.
Max. 15e Ft-os összegig keresek, lehetőleg fülbedugós modell érdekelne.Köszönöm a segítséget
Üdv,
-
atees
őstag
En i5rol valtottam i6ra, elsosorban az akksi miatt. Nagyon nem bantam meg, mert az i5 reggel 6tol dutan 4ig birta, mig az i6 este 10korul is meg 15-20%-on van. Szerintem lenyegesen jobb lett az i6 akksija az elozo iphonokhoz kepest!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
systmatyk
üzenetére
Ezért nem értem, hogy mindenhol megy a fika (jó, főként kunkurencia topikjaiban), hogy milyen gyenge, és hogy bezzeg a konkurencia mennyivel jobb... Ha már 1-2 órával tovább húzza mint az 5S az már szerintem nagyon jó. 6+ lényegtelen ebből a szempontból, azt tablethez kell hasonlítani.
-
systmatyk
csendes tag
válasz
Tibee86
üzenetére
Az én tapasztalataim szerint teljesen jó az i6 üzemideje,érzésre kb annyit bír mint az előző Galaxy S5-öm!
Tavaly amikor az S5 megjelent,ódákat zengtek hogy még az etalonnak számító LG G2-nél is jobb,szóval az i6 se annyira rossz,főleg ha azt vesszük hogy az elöbb említett 2 telóhoz képest sokkal kisebb az akku kapacitása és mégis hasonló üzemidőt produkál!
Az már megint más kérdés hogy azóta 1-2 teló elég komolyan túllépett ezeken a telókon,így az i6 csak teljesen átlagos,nem rossz,de nem is kiemelkedő.
Bár azt vallom,hogy csinálhatták volna 1-1,5 mm-rel vastagabbra és akkor nagyobb akku is elférd volna benne!
Az i6+ tényleg brutálabb,de mekorra péklapát már!
-
TheMarci
addikt
Nekem az i6 sokkal-sokkal jobban bírja, mint az 5, vagy 5s. Azok általában már délután fele meghaltak, meg vigyáznom kellett, mennyit használom, i6-al simán elvagyok egy napot. Amikor kevesebbet nyomkodom, van hogy 2 naponta töltöm, eddig egyetlen iPhoneommal sem volt ilyen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
A wifi-t/mobilnetet felesleges kapcsolgatni, megoldja magától, ez nem droid.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Safari görgetés helyett pedig mentsd le ezt könyvjelzőnel, rögtön a lap aljára fog dobni:
javascript:window.scrollTo%280%2Cdocument.body.scrollHeight%29 -
enginev3.0
félisten
válasz
Skorpio.59
üzenetére
Korábban írtam hogy nagyon megszerettem a készüléket, imádom ahogy lehet rajta gépelni, kamera is nagyon jo, a rendszer is szerethető bár van benne egy két hülyeség pl a wi-fi gyors elérés ami jo de ugyan ezt nem lehet megtenni mobilnettel (ki be kapcsolás) wut??
A beállítások nekem kicsit fura a droidhoz képestTegnap kipróbáltam az ujjlenyomat olvasót, nagyon jól működik
De pl ami nem tetszik az a bugyuta lapozás a safariban, hogy 26* végig kell simítani a kijelzőt hogy a hardverapro aljára kerüljek pedig az nem egy nagy oldal

De igazából ezen a mobilnet ki be kapcsolason kívül ami kényelmi funkció lenne meg ezen a Safari görgetésen kívül nem nagyon tudnék rossz szót szólni rá.
-
Skorpio.59
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én kikapcsoltam,így meg időnként hiányzik.(ipad)...ugyanúgy mint Te én sem akarok mást feltenni helyette,mert tényleg gyors.Megszeretted már a telefont? Az enyém csütörtökön jön.
-
torreador22
senior tag
Azért csinál érdekes dolgokat az iphone is ! Bill hang kikapcsolva de mégis van hang

-
catroot
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jó kérdés, hogy hogyan tanul a gyári bill. Ha tanul egyáltalán.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezt a virtuális billentyűzetet hogy képzeljem el? Videón fent van valahol?

-
enginev3.0
félisten
Ebben a szovegkijavitasban segítsetek
Hogy működik?
Lehet hozzáadni új általa nem ismert szavakat?
Nem lehet beállítani hogy ha gépelek de o nem ismeri az adott szót es felajánlj valamit akkor szokozre ne írja át magátol?Nem akarok 3rd appot használni mert nagyon tetszik az alap, es csak kb 10/1-2 szer gyűlik meg vele a bajom, de ha ez is kiszűrhető lenne az nagyon jó lenne
De az tetszetős hogy androidon 3-4 év alatt nem tudtam szerintem ilyen gyorsan gépelni mint itt

-
Blyan
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tudtommal mindkettő és nem lehet külön állítani, csak ki-be kapcsolni magát a helymeghatározást.
-
enginev3.0
félisten
Iosen a helymeghatározás GPS vagy net alapú? Vagy ezt nem lehet állítani?
-
Lacko84
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére

-
R a y
senior tag
Azt nem is említettem hogy a tavalyi második iPhone 5 cserénél meg a kijelző kattogott, szóval amiért hogy kicsit eltolódott a kamera ezért én nem fogom cserélni mert jól funkciónál, nincs kitakart kép! Szóval ez a csere dolog is lutri, vagy elsőre kapsz egy jó modellt vagy harmadikra. Szóval egy ilyen dolog elég lutri. És nekem is ugyan úgy negyed milliós telefonom van, de egy ilyen apróság miatt nem fogom cserélni, majd csak akkor ha esetleg funkcionalitásban lesz rossz
-
Apooca
tag
Megjött az ebayről rendelt csavarhúzó, meghúztam vele a csavarokat, mindkettő eszméletlen laza volt, már nem pattog a bal alja
Köszönet a tippért 
-
Apple pay Magyarországon? Valami új hír róla? Nagy a kuss mostanában...
-
xedos
addikt
iPhone 6 ios 8.2 Jailbrakelhető? vagy csak a 8.1.2 és nem akarják kiadni a 8.3-ig?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem, csak ha jailbreak-eled.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
WIfi:
A vezérlőközpontban a leggyorsabb. (alulról felfelé húzod az ujjad és feljön a vezérlőközpont. -
enginev3.0
félisten
Na végre tegnap megcsinálták a szamhordozast, a mobilnetet hogy tudom a legkönnyebben ki be kapcsolni mint a WiFi-t?
Nincs olyan böngésző amelyik tördeli a sorokat?
Még akartam valamit de elfelejtettem, nem tudjatok mit?

Egyébként tok jó kis telefon, nekem nagyon tetszik
és végre kezdek megszeretni gépelni virtuális billentyuzeten, bár ez az automata javítás kicsit furcsa még -
R a y
senior tag
válasz
nokia6500s
üzenetére
Nekem november elejei, bár már nem is tudom hogy mikor vettem észre de azota nem mozdult jobban el. Engem is zavart, de annyira meg vagyok elégedve a telóval hogy emiatt nem fogom csereltetni
-
B-L-A-C-K
titán
i6 nálam ilyen ~8 órákat bírt, most a plus 6 óránál tart és még 65%-on van...

-
nitro16
senior tag
-
nokia6500s
csendes tag
Szia!
Köszönöm a válaszod! Egyetértek veled, csak bosszant, hogy megveszek egy 221 ezer forintos telefont és 3-4 hónap után előjönnek olyan hibák amiknek nem kéne... Attól tartok, hogy a későbbiekben még jobban elfog mozdulni a kamera, illetve ki tudja, hogy milyen típus hiba fog előjönni.
-
esfrost
tag
válasz
nitro16
üzenetére
Még akár meg is állhatja a helyét ez az állítás, feltéve, hogy ha nem ugyan olyan EQ-val hallgatja az ember a zenét. Illetve maga a zene lejátszó, vagy a telefonokban lévő DAC is lehet az eltérő hangminőség okozója, viszont erősen kétlem, hogy ezt egy laikus érzékelné. Egyébként a Beats fejhallgatók nem szólnak sajnos olyan jól, mint amilyen drágák, marketing... Olyan áron, mint amennyibe egy beats kerül jobb fej, vagy éppen fülhallgatót is lehet venni, csak kicsit körbe kell járni a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja és 8ezres csomag alatt ki sem hozhatod! Akkor úgy néz ki egyik előfizetésem mellé sem kérhetek a 3db aranykártyás előfizetésem mellé?! Milyen ügyfél szeretőek!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)