- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #12424 üzenetére
Ha boltból veszed legalább van esélyed hogy kártalanítanak
Normális bolt, soha nem vesz meg használt telefont ismeretlen emberektől.
Erre ott van a bizományosi szerződés, amiben szerepel a tel.. IMEI száma, a tulajdonos neve, lakcíme.
Ha pedig lopott telefont akar valaki beadni, a szemig.. és a lakcímkártya említésekor, már nem is akarja igazából eladni, csak érdeklődik. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #12424 üzenetére
Erről van szó. Én mondjuk sztem egész életemben szolgáltatótól fogok telefont venni
zistvan: Grat, használd egészséggel
Milyen színűt vettél?
-
Steeke
tag
válasz
Jeanne d'Arc #12355 üzenetére
Jó tudni, köszi 😀
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jeanne d'Arc #11998 üzenetére
A módja pedig annyi, hogy kifizeted, felrakod a telefont szinkronizálni iTunes-al, és kész.
-
tylerddd
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #11996 üzenetére
15k volt legutoljára, mikor nézegettem ezeket. Előfizetés esetén viszont csak lejárt szerződés esetén csinálják meg, Dominonál úgy tudom bármikor.
-
tylerddd
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #11615 üzenetére
Már közel 70-en kattintottak, köszönöm! Az eredményt majd bedobom pár nap múlva!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jeanne d'Arc #11603 üzenetére
Ez csak annyiban cinkes ha visszaállítás lesz mindig fogja kérni mindkét ID-t mindig.
-
Bob18
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #11603 üzenetére
Segítenél kérlek hogyan tudok csinálni usa accot? Mert nem igazán értek még ehhez a részéhez (első iphone-om...)
Az "iTunes és App Store" beállításnál jeletkezzek ki az Apple ID-ből és akkor utána tudok regisztrálni egy másik USA accountot?
-
gaborh
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #11595 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod. Kérdés, hogy egyből cserélik vagy van átfutási idő? -
csibusz0314
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #11473 üzenetére
Természetesen
Azért is mondtam, nem a rutineljárással volt a baj, hanem azzal AHOGY csinálták
Nekem meg plusz kihívás, és öröm mikor látom, hogy többet értek egy-egy dologhoz, mint az ellenkező nem, és ahogy írtad, leesik az áll
Remélhetőleg a 4. készülékkel már nem gyűlik meg a bajom ^^ -
cyberkind
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #11473 üzenetére
Menj be az iPon-ba, na ott tökmind1 ki vagy és mennyire értesz ehhez, fogyatékosnak néznek.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #11460 üzenetére
Szia!
Nem is olyan régen én is írtam, hasonló problémával. Sárgás kijelző... aztán megbarátkoztam vele, mert többen jelezték, hogy sok telefonnak van ilyen hibája... Hölgy tulaj vagyok, baromira, így baromira érzékeny mindenféle kis szépséghibára is, nemhogy egy ilyenre.
De... úgy voltam vele okéBelefér..
Aztán egy hét múlva lilás lett a kijelző, ha jobb oldalról néztem: OKÉÉÉÉÉÉÉ, megbarátkozunk vele, mivel már ez a 3, azaz harmadik telefon, amit kaptamÉs ennek is van baja, de mégsem akkora, mint az előzőeknél: elvált kijelző, pixelhibák stb...
És a következő hétre zöld lett a kijelző a másik oldalról nézveNa akkor eldöntöttem, visszaviszem..
EZ egy IPHONE.... vagy mi a szöszöm
Tegnap bevittem a készüléket. Attól függetlenül, hogy nő vagyok, eléggé otthon érzem magam a kütyüs témákban, van IT végzettségem, nem vagyok hülyegyerek
Bementem, letettem elé és majdnemhogy szakmai kifejezésekkel el is mondtam a problémám.. A fiatalember úgy nézett rám, mint egy hülyére.. Nézegette a telefont, és kis segítséggel szóltam neki, hogy a lilás/zöldes fényt leginkább akkor fogod látni, ha a háttérvilágítás működik ámAkkor kicsit elmosolyodtak mögöttem... Egyből felkeltette, a másik kolléga figyelmét a telefon, mivel ő érdekes mód látta a színelváltozást is, sőt... még a barna foltot is felül.
Nézzünk bele.. mondta. Miután a "speciális" szerkezettel felnyitották a telefont (ha addig nem volt baja, akkor most már biztos, mert recseget, reccsent és még sorolhatnám a hangokat, amik a fülemet érintették közbe + egy kis vésővel is rásegítettek.Eddig 10 mp alatt le tudták szedni a kijelzőt, most beletett bő 1,5 percbe..
És megkaptuk a választ:
Jól van.. Ez eredeti...
........
..........
.............
MIVAN????? Ember tőletek kaptam, persze, hogy eredeti.... Én is emberekkel foglalkozom, úgy érzem nagyon jól tudok mindenféle szituációra reagálni a több training után amin részt vettem.. De ha elém állva, azt mondják, hogy bocsi, de ez nem egy eredeti Iphone, amit amúgy mi adtunkakkor lehet nemes egyszerűséggel kettéfejelem a pultot és a mögötte álló pultost is
Egy szónak is száz vége... 5-7 munkanap és kapok egy másikat, aminek remélem már nem lesz baja, úgy várom mint a karácsonyt
Szóval a válaszom igenHa szőke nyuszifül lennél, simán rádhúzzák azt a "pár forintot"
-
tomi5244
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #11465 üzenetére
Ok, köszi! Még soha nem garanciáztattam, gyári állapotba kell helyezni vagy azt majd a tesztelés/hibafeltárás után?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #11457 üzenetére
Akkor amit előttem javasoltak, de sajnos az iStyle a szép szóból nem nagyon ért.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jeanne d'Arc #11457 üzenetére
Hívd fel őket és tisztázd velük a dolgot. Ha nem hajlandóak eltekinteni a számlától, akkor lebegtesd meg fogyasztóvédelmet meg a hatályos jogszabályokat.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #11455 üzenetére
A munkalapon amit kaptál mikor leadtad rajta kell lennie, hogy mit kértél, jelen esetben, hogy fizetős javítás vagy nem tudom most így fejből, hogy hogyan szerepel. Ha azt aláírtad akkor szerintem nem sokat tudsz tenni.
-
válasz
Jeanne d'Arc #11362 üzenetére
adott esetben a forgalmazóhoz, aztán kiderül majd, hogy miként állnak hozzá.
-
válasz
Jeanne d'Arc #11360 üzenetére
szia,
több olyanról is tudok/olvasni, hogy a gyártó által is elismert szeriális/jellemző hiba esetén szavatosság keretében orvosolták a problémát, javították a készüléket (iphone 5-ről tudni), de más esetben a hozzáállásuk kérdése, hiszen a te oldaladon a bizonyítási teher és annak költsége.
-
mondomén
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #223 üzenetére
Torlod, o meg megadja a sajatjat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest