- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
-
-
Gaberiellb
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
cyberkind #10994 üzenetére
Nem csak memóriában jobb, hanem processzorban is, kamerában is, kijelzőben is (3D táááccs), szóval elég nagy az ugrás 5S-sel szemben a 6S azért (sima i6-ban jelenleg viszont tényleg csak a méretbeli különbség ami inkább mérvadó). Amúgy aki használtan akar venni telefont, annak én is azt mondom az 5S ár/érték arányban a legjobb. Viszont ha újonnan, akkor már azért elgondolkodtató melyiket veszi.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
cyberkind #10963 üzenetére
Mit veszítesz, ha nincs JB-d?
- személyre szabást (pl téma, NC, CC, hangerőjelző),
- fájlkezelést,
- normális USB kapcsolati módot az idióta iTunes nélkül,
- Bluetooth fájlátvitelt (bármilyen fájl),
- normálisra buherált gyári appokat (leginkább kamera),
- hülye gyári appok törlése (pl. Tippek),
- gesztusokat,
- audió DSP-t,
- szemételtakarítást (visszanyerheted az idők során elvesző 2-3 gigákat),
- fizikai gomboktól való mentességet,
- és valóban okozol biztonsági kockázatot, de többet javítasz vele. -
VoidXs
nagyúr
válasz
cyberkind #10958 üzenetére
Viszont ha hatékonyan akarod működtetni a nyomkövetést, két dolog kell:
a) legyen mindig aktiválva a mobilnet, és normális sebességgel (tehát T-korlátozott 32 kbit/s nem elég),
b) jailbreakeld, és vedd el a zárolt képernyőn kikapcsolás lehetőségét, különben ha nem totál hülye lopja el, kikapcsolja. -
Rossi
addikt
válasz
cyberkind #8774 üzenetére
Nem tudom neked mennyi idő, míg a felvételtől a füledig ér a telefon, nekem kb. erős 2-3 tizedmásodperc, a telefon meg a felvételtől számítva még kb. 1-1,5 másodpercig csörög...
Szerintem kár ezen morfondírozni, hogy ez nem is zavaró, mert márpedig ez egy rohadt idegesítő, gagyi szar hiba, ami a fostalicska androidok sajátossága volt eddig.
Nem kívánok hozzászokni, annyira nem vagyok igénytelen, no offense...
Ja, és a 8-as iOS előtt ismeretlen jelenség volt iPhone-on...
-
törölt tag
-
Tibee86
nagyúr
válasz
cyberkind #8297 üzenetére
Nálam sincs, ez a normális, a fura az, akinek duplán számolja.
szerk.: Most látom onna indul a dolog, hogy egyik kolléga azt írta, hogy ha zenét rak fel, akkor az others-be is bekerül, azért van duplán a telefonon....butaság.tylerddd: Azt sehol nem fogod látni, abba van minden egyéb, amit nem a programok tárolnak, pl üzeneteid, jegyzetek, böngésző adatok stb.
-
spawn21
veterán
-
erdoke
titán
válasz
cyberkind #8157 üzenetére
Még a nyáron rendeltem, most hirtelen nem találom a márkáját. Hátul van egy vékony fekete keret a kamera kivágás körül, ezen kívül teljesen áttetsző. Az előlapra nem lóg rá, csak a hátát és az oldalát védi. Elég vékony, szerintem leejtés ellen nem sokat ér, inkább csak lerakáskor lehet megspórolni vele az odafigyelést.
-
xors
senior tag
válasz
cyberkind #8076 üzenetére
Elől volt fólia a 4s -en még anno, azt havonta cseréltem kb. hátul most van először fóliám az 5s-en, már pár karcot begyűjtött pár nap alatt. Viszont elől üvegfólián egy karc sincs, nem tudom milyen márka, a telefonnal együtt kaptam, csak egy G betűt találtam eddig rajta.
-
xors
senior tag
válasz
cyberkind #8049 üzenetére
pont most vettem énis fóliát. Kökiben a kínaiban első+hátsót adták 500 -ért. Műanyag fóliák között nincs egetrengető különbség, nem éri meg több ezret kiadni érte. Előre meg, mint ahogy már írták az üveg a jó, mert csúszik rajta az ujjad, és nem lesz karcos egy hónap után. (Elöl nekem is egy márkás üveg van, azért vettem első+hátsót, mert csak külön hátsót nem árulnak.)
-
-
válasz
cyberkind #6133 üzenetére
az infra már visszatérőben, lásd jobb samsung, htc és lg telefonok, nekem hiányzik is az s4 után, nem volt rossz, hogy szinte mindent lehetett vele távirányítani.
az 5s kapcsán eddig egyszer éreztem hátrányát, hogy bluetooth útján nem lehet képet küldeni, vidéken voltunk, ahol csak nagyon lomha gprs mobilinternet van, wifi nincs, vezetékes internet nincs, és nagyon szerették volna, ha azonnal átküldök egy fényképet, ami a maga bő 3 megabyte méretével az ott elérhető mobilinternetes sebességen egy örökkévalóság lett volna... -
válasz
cyberkind #5971 üzenetére
amikor az itunes elindítása nélkül csatlakoztatom fel a telefont a notira, akkor a képeket lehet oda és vissza másolni, mert az a mappa megjelenik a meghajtók között.
total commander alá van bővítmény - bár már régebbi -, de a figyelmeztetést tessék figyelembe venni; link -
tylerddd
veterán
válasz
cyberkind #5969 üzenetére
Esetleg akkor, ha külön appot használsz zenehallgatásra és képnézegetésre. Ezekben ugyanis szokott lenni wifi transfer lehetőség és simán böngészőből feltöltöd a zenét, filmet. De ha vezetékkel kötöd rá a telót gépre, akkor iTunes-on keresztül is egyszerűen betallózod az appba a fájlokat, nem kell lejátszási listát csinálni.
-
válasz
cyberkind #5732 üzenetére
Az a kamera nagyon gaz. A kepen ugy nez ki, mint ha ki is allna a hazbol, bar remelem ezt csak benezem a tabletrol nezve. Ez igy suxx.! A hatulja annyira nem jon be igy elso ranezesre, remelem eloben szebb lesz...
Ja es a power gomb elhelyezesetol agybajt kapok. Az pedig szinte biztos hogy az oldalan lesz -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
cyberkind #5732 üzenetére
Nem lenne rossz, de kell a francnak egy ekkora mobil.
kali: 2 éve vettünk 4S-t, akkor ment lejjebb az ára. Az pedig a megjelenés után 1 évvel volt, amikor jött az 5-ös széria.
Ezt az analógiát követve csökkenteniük kell a korábbi generáció árát a másik megjelenése után. -
menyko
tag
válasz
cyberkind #5581 üzenetére
(M) - Mint
(G) - GoodMobile Phone Grading Guide
Mint
– Phone in as new/mint condition with charger, original box and all accessories.Very Good
- Working phone in very good condition. Charger supplied. Missing one or two accessories .Good
- Phone in Good condition. Charger supplied but missing accessories and packagingNon-working
– Phone intact, not crushed or snapped in half. Non-working examples: dead, cracked, broken/bleeding LCD (screen), not powering up, speaker/mic faults, broken aerial, etc. No accessories -
erdoke
titán
válasz
cyberkind #5571 üzenetére
Nekem mophie Helium van, amit még az i5-höz vettem, amikor kell, akkor jól jön. A nagy előnye ugye a zökkenőmentes használat, nincs tyúkbél és azon lógó külső akksi.
(#5572) legiaap
Attól függ, milyen szituációban használod. Ha úton vagy, a külső akksi és a madzag kényelmetlen, különösen egy kézzel. A kabátost általában akkor veti be az ember, amikor nagyon gyűri a telefont, és kévés benne a szufla. Ilyenkor nem sokat érek a leválasztással, mert lemerül... -
legiaap
félisten
válasz
cyberkind #5571 üzenetére
Én inkább az én kombómat ajánlanám:
Spiegen ultra slim fehérben (totál nem koszolódik, kopik, és nem növeli a telefon méretét)
Plusz Phonesuit Pocket Charger külső akkut.
Bármikor le tudod választani, 1,5-szörös töltést ad nem növeli a telefon méretét és zsebben hordva is kényelmesen tölt és nem zavar a mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest