- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11645 üzenetére
Egyébként most, hogy mondod, én is látom, de csak bizonyos színeken. Szerencsére a lockscreenem pont olyan, ami felülről nézve belilásodik: [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csibusz0314 #11640 üzenetére
Vagy lidércfény.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11640 üzenetére
Á az már csak hallucinálás...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11597 üzenetére
Igen az a bácsika szokott ott lenni (meg egy szőke csaj), kicsit látszik az öregen unja a melót...
Szerintem itt cserés lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11583 üzenetére
Na mi vóóót?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11580 üzenetére
Ahogy előttem is írták nem kell semmi.
-
válasz
csibusz0314 #11580 üzenetére
Nem muszáj, sorozatszám alapján nézik. Rendesek nagyon, nekem csak jó tapasztalataim vannak velük.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11578 üzenetére
Tényleg vicc kategória.
Az almárium egy hivatalos szerviz, szóval gariztatva lesz a telefonod, nem kell érte fizetni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11574 üzenetére
Ez egy vicc! Eleve mi az hogy egy hivatalos szerviz elküld egy konkurens másik céghez mert nem bírják megoldani a hibát? Én mikor ezt mondta volna a hölgy, az lett volna az első dolgom hogy az üzletvezetőt szépen oda hívatom hogy még is hogy a túróba gondolta ezt...? Na meg itt nem teszteket kell lefuttatni, hiszen a hiba vizuális, azaz egyből cserére lehet küldeni.
Amúgy az almáriumba tényleg rugalmasak, én is azt mondom vidd oda, de ettől függetlenül az iStyle-ba is minden simának kellene hogy legyen.
-
szijartg
őstag
válasz
csibusz0314 #11574 üzenetére
Vidd az iCentre-be! Ott normálisak és 2-3nap alatt cserélik!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11568 üzenetére
Ez konkrétan hol is történt?
-
metju
tag
válasz
Semmiképpen se törődj bele...
-
banditos91
tag
válasz
Elkeserítő. Én csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #11470 üzenetére
Élőszőr is remélem ezzel már nem lesz semmi gondod, és normálisan tudod használni...
A másik meg azt hogy szétszedik ez ilyen rutin eljárás (van ahol igen, van ahol nem), azt meg vakon nem fogják megtudni hogy eredeti e a kijelző vagy sem, ezért néznek bele. Az hogy tőlük kaptad vissza az csak egy dolog, ettől függetlenül nem jósok hogy megtudják mondani hogy nem e cseréltettél benne azóta kijelzőt (mert leejtetted pl). Mert ugye ha nem gyári a kijelző nincs is garancia, azaz nem is foglalkoznak vele.
-
kosztya2025
tag
válasz
csibusz0314 #11302 üzenetére
Pár hete mikor láttam ezt a postot nekem még semmi baj nem volt, erre ma ismét megnéztem, hát már nekem is vibrál a kép. Visszavitted azóta?
-
Coulson
tag
válasz
Eddig nem figyeltem fel rá, de ennél a képnél nekem is vibrál. Az iPad-en nem. Hmmm, érdekes...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Lementve vibrál ez a kép nekem is, viszont nincs sárgás zöldes keret körben a jelenlegi kijelzőmön.
Egyébként csak max fényerőn fehér háttérnél látszódott nálam leginkább, amúgy egyáltalán nem volt zavaró. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csibusz0314 #11297 üzenetére
Na igen, ez a baj Apple-el, hogy nem a saját telefonodat kapod vissza. Mondjuk ezt nem értem hogyan képzelik. Ki tudja mi volt az előélete.
Gondolom azért csinálják ezt, mert NEKIK egyszerűbb megoldás ez, mint minden egyes hibát orvosolni záros határidőn belül. -
válasz
csibusz0314 #11294 üzenetére
nem is rád, vagy más olyan személyre írtam, akik jogosan garis ügyintéznek, de sajnos ellenpélda is elég sok van, a hab meg az a tortán, amikor különböző fórumokon még kérkednek is vele...
előfordul, hogy nem tapasztalnak átvételkor a hibát, akár rá is írják ezt a munkalapra, de attól még jellemzően küldik tovább bevizsgálásra, ha a tulajnak gondja van vele. -
válasz
csibusz0314 #11292 üzenetére
újraindul a kapcsolódó hazai jogi szabályozás alapján, ha olyan készülékről van szó, amire a vásárlás okán vonatkozik adott jogszabály - megfelelő forrásból származik, hivatalos hazai viszonteladótól.
a kintről behoz(at)ott készülékeknél nem indul újra, ott a meglévő intervallum pörög tovább, illetve az ha kevesebb 3 hónapnál, akkor 3 hónap lesz.
pont az a baj, hogy sokan az újraindulás miatt cseréltetnek - mondvacsinált okkal - a jótállás lejárta közeledtével, hiszen azt könnyebb eladni, ráadásul jobb áron. -
Vgabor92
tag
válasz
csibusz0314 #11288 üzenetére
látom Te nagyon félsz, hogy a probléma ami fent áll meg múltkor is, az nem garis probléma
egyébként az, írta Neked Tibee86 is h Neki is ilyen volt és cserés.
De egyszer csak kifogod a hibátlant -
Tibee86
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11286 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, szerintem nem egy olyan zavaró hiba és legalább tudod, hogy ha esetleg váltanál feljebb akkor jobb áron el tudod majd adni az "újat", vagy csak ha jön a gari vége, akkor tudod cseréltetni.
-
Vgabor92
tag
válasz
csibusz0314 #11286 üzenetére
megéri visszavinni. a kérdés az, hogy mennyire zavar? ha nem nagyon, akkor majd gari vége fele, ha zavar akkor meg most.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11284 üzenetére
2. vagy 3. 5S-em ilyen volt, előtte az i5 is, de csak olyan ~fél év után jött elő mindegyiken, cserés lesz az is.
Nekem februárban lesz meg 2. éve, épp az 5.-et nyúzom, minőség felsőfokon. -
tylerddd
veterán
válasz
csibusz0314 #11245 üzenetére
Én anno bevittem egy Lumia 800-at a T-hez és refurb telefont kaptam "főegység csere" címszó alatt. De az összetört i4s-nél sem kijelzőcsere volt, hanem refurb készülék.
(a történet elejét nem ismerem)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11250 üzenetére
Sablon szöveg, mint ahogy írták már neked. Ne izguld túl ennyire, majd ha mehetsz érte minden kiderül.
Itt úgy se fog tudni neked érdemben senki semmi okosat mondani. -
Kbali
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11250 üzenetére
Gyanítom, hogy ez egy sablon levél.
-
Vgabor92
tag
válasz
csibusz0314 #11245 üzenetére
legegyszerűbb ha felhívod őket, kár találgatni
(#11246) gerokrisz
egy üvegfóliát mindenképp érdemes felrakni rá!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11185 üzenetére
Nekem csak a jobb felső sarkánál jött elő. Ha már az egész teteje mozog a kijelzőnek, az lehet engem is zavart volna.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11183 üzenetére
Akkor cseréltesd most, ha annyira zavar. Én megvoltam vele vagy fél évig, 2 héttel a gari lejárta előtt cseréltettem, így megint 1 év nyugalom van.
Nem mutatott jól, hogy az üvegfólia ott feljött, de elviseltem. -
Tibee86
nagyúr
válasz
csibusz0314 #11181 üzenetére
Cserélik, ugyanez volt az enyémmel is. De a helyedben várnék a garancia végéig, ha nem zavar annyira.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
csibusz0314 #10430 üzenetére
a kijelző a kerethez van ragasztva,nekem attól hajlott meg,hogy másfél éven keresztül zsebben hordtam,a pixelhibának meg semmi köze hozzá,oot maga a megjelenítő panelen van halott pixel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #10427 üzenetére
Nekem is az van most, semmi baja.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
csibusz0314 #10427 üzenetére
nekem is refurb van június eleje óta és semmi gond vele.
szintén hajlott volt és a kijelző elvált a kerettől. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
csibusz0314 #10425 üzenetére
Az hogy miért írták bele ezt, azt nem tudom, de véleményem szerint ez sem önhiba, azaz cserélni fogják.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
csibusz0314 #10406 üzenetére
Garanciáztasd, elég az 1 pixelhiba is.
-
tylerddd
veterán
válasz
csibusz0314 #9732 üzenetére
Nem tudom egyébként, h olyan app van-e egyáltalán, h egy az egyben átküldi az iPhone képét a tévére?! Szerintem nincs. Ha sokszor kellene ez a funkció és tudja az ember, h a közeljövőben is marad az Apple termékeinél, akkor szerintem érdemes egy Apple TV-be befektetni, 25k annyira nem sok érte és azzal biztosan lehet tükrözni.
-
erdoke
titán
válasz
csibusz0314 #9724 üzenetére
A legtöbb játékhoz baromira nagy a (többszörös) WiFi késleltetés.
-
tylerddd
veterán
válasz
Az iPlayTo és a TV Assist gyakorlatilag ugyanaz és nekem egyik sem működik Sony tévével. Elvileg a tévén minden jól be van állítva, de az app nem látja a tévét. Nekem az iMediaShare vált be ilyen téren. Vissza is akarom kérni az app árát, mert 4 euró volt.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Pl. iPlayTo app. jó erre.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
csibusz0314 #9638 üzenetére
Nekem a "flip casek" nagypapi stílust keltenek
@Tibee86: annyi pénzért, ha hozza a gyári apple tok szintjét, annak én is örülnék
-
kadet93
tag
válasz
csibusz0314 #9635 üzenetére
Szia!
[Ez] szerintem az egyik legjobb 5s tok és így akciósan szinte no brainer -
jófejsrác
senior tag
válasz
csibusz0314 #9635 üzenetére
Én továbbra is osztom az észt, a gyári tokkal biztosan nem fogsz mellé lőni! Én már 2x is leejtettem a telefont betonra arccal lefelé. Csak a bőrtök kopott meg a szélén a telefon pedig sértetlen maradt!
Drága, de szerintem megéri. -
válasz
csibusz0314 #8867 üzenetére
szia,
attól is függ az automata fényerő működése, hogy a csúszkát hová állítod, mert ha nem minimumon van, akkor meghatározott fényerő alá nem viheti automatikusan.
én minimum állásban használtam, úgy sötét környezetben kellően levette a fényerőt.
fontos megjegyezni, hogy felfelé gyorsan reagál, ellenkező irányban viszont lomhábban veszi vissza fényerőt. -
br4adam
aktív tag
válasz
csibusz0314 #8823 üzenetére
Reális. Nekem készenlétben szinte alig merül. Kijelzőidőben meg átlag 5-6 órát megy.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
csibusz0314 #8823 üzenetére
Reális.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest