Új hozzászólás Aktív témák
-
banditos91
tag
Sziasztok! Nektek csinál olyat néha a gyári zenelejátszó, hogy nem játssza le amit iTunes-al rámásoltam zenét? Ráraktam egy albumot, és volt 1-2 szám amit nem játszott le sehogy se, csak átugrotta. Letöröltem, újraszinkronizáltam, és most lejátssza. Többször előfordult már, és kezd idegesítő lenni.
-
banditos91
tag
88 ezerért mindenképpen megéri szerintem. Persze várható lassulás majd az újabb iOS-ekkel, de nem hiszem hogy olyan durva hogy ne érje meg. Főleg úgy, hogy ha belegondolsz abba ha például most 88 ezerért egy Androidos mobilt vennél, az 2 év múlva olyan lassú lesz, hogy mire megnyitsz egy appot lemerültél.
Legalábbis nekem az a tapasztalat. És a 4S sem annyira vészes mint amilyennek beállítják szerintem. Nyilván a 6S-hez képest persze lajhár, de könyörgöm egy 4 éves telefonról beszélünk. Egy 4 éves Androidoshoz képest még mindig gyors a 4S, és abszolút használható, és jelenleg 40 ezer forintért már szép állapotút is kapni használtan. Egy szó mint száz, szerintem 2 évig még jó lesz az 5S. -
banditos91
tag
Szerintem jobban jársz ha elviszed THoMZoNE-hoz. Nem dolgozik drágán, és akkor legalább jól meg lesz csinálva, helyszínen megvárhatod, és még izgulnod sem kell, hogy elrontasz valamit. Most 16-ért ha rendelsz ebay-ről azt még neked be kell szerelni, plusz várhatsz rá míg megérkezik, és ki tudja milyen minőség.
-
banditos91
tag
Jól tudom hogy 8.4.1-re sincs JB, igaz?
-
banditos91
tag
válasz
csibusz0314 #11568 üzenetére
Elkeserítő. Én csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel!
-
banditos91
tag
Üdv! Itt van ez a mobil a kezemben, szóval nagyon úgy fest, hogy én is i5s tulaj lettem.
Kérdés, hogy frissítsem e 9.1-re, vagy maradhat a jelenlegi 8.4.1-en? Nem tudom mennyi különbség van sebességben, akkuidőben. Nekem mondjuk inkább az akkuidő fontos, de ha nincs számottevő különbség, akkor nem látom értelmét frissíteni egyelőre, főleg hogy már jól belaktam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest