Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is van olyan hiba, hogy ha névjegyet szeretnék keresni belépek a telefonba- kontaktok és a keresésbe írok egy nevet nem dob ki rá semmit, holott ha görgetek lefelé megtalálom, bent van a névjegyekbe... plusz amikor írom a nevet közben dobál találatokat "A mailben talált" szöveggel. Szóval nem is a névjegyekben keres? Ha főképernyőn balra a keresőbe írom a nevet vagy lefelé húzom az ujjam a főképernyőn akkor meg megtalálja a nevet. Nagyon zavaró, mert én mindig a kontaktok között kerestem, most meg nem megy. Egyéni hiba? iOS 9.1
-
winbox
senior tag
Mert még új
Nekem Nexus 5-re volt Nillkin, az első hét után bepókhálósodott, a másik 2 hetet bírt, ráadásul drágább is volt, mint a többi átlagosan, nem csaptam oda, egyszerűen csak használtam. Nálam elásta magát, a 2000 Ft-os itt linkelt ebayes nagyon csoda. Azért remélem iPhone-ra jobban megcsinálták a Nillkint és veled nem lesz ilyen
-
winbox
senior tag
Sziasztok! A testvérem most kapott egy 5s-t a rokonunktól, mindig feldobja az ablakot a jelszó miatt az icloud, de nem érdekelte, mert lett másik neki, jelszót nem tudja. Ha DFU módba rakom, felteszem gépre akkor itunes-al gyári rendszert ipsw-ről tudok rá rakni, hogy ne kérje vagy nem is fogja engedni, hogy feltegyem rá?
-
winbox
senior tag
Valahol betudom állítani az e-mail szinkronizáció idejét? Nagyon soká jelez most amin van, a beállításokban pedig nem találom :s
-
winbox
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy 5s-t és vettem is hozzá egyből egy Spigen Slim Armor S tokot(Régi telefonomon is ez a márka volt és nagyon meggyőzött) Üvegfóliát szeretnék venni hozzá, a régi telefonomon 0.3mm-es vastagú volt, jó lesz ide is ilyen vastag, vagy a home gombot nem fogom nehezebben elérni? Touch ID-t is használom, nem lesz akkor túl mélyen? Tudnátok jó minőségű üvegfóliát ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Everest / AIDA64 topik
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest