- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Jelentem a HR (újkent beállítva a telefont) nem oldja meg, a mobilnetről való netezéskor a PH-s elcsúszást. Viszont iCloub tabs helyre állt.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Parallaxis #3798 üzenetére
Ez a része nem változott, csak annyi, hogy a garancia nem csak az eredeti vevőnek jár, hanem fogyasztónak történő továbbértékesítés esetén az új tulajnak is. A szavatosság ilyen téren nem változott (sajnos).
-
Kbali
nagyúr
válasz
Parallaxis #3795 üzenetére
Garancia nem = szavatosság. Szavatosság esetén neked kell bizonyítanod 6 hónap után, hogy a hivatkozott hiba már vételkor benne volt a készülékben, ráadásul, ha időközben a készülék gazdát cserélt, akkor szavatossági igénnyel nem fordulhatsz a gyártóhoz, hanem az előző eladóhoz. Ez sufnis esetben is érdekes, mert ott ők már a legtöbb esetben nem az első eladók.
-
Igen, nyilván nem konkrétan a gsm bolthoz lehet kötni, mint ahogy írtam is, de még is húztam némi párhuzamot, talán azért , mert utána, amit kaptam (istyle csere) refurb. készülék azt mondanom sem kell, hogy nézett ki...
Innentől kezdve nem nagy lelkesedéssel vinnék vissza telefont, amire én vigyáztam ,hogy a szervizbe azt mondják csere, majd adnak egy elég suxxx készüléket...
(#3795) Parallaxis : Nah, akkor a sokak álltal hiányolt 2 év gondolom innetől vásárolt apple termékeknél is életbe fog lépni
-
Parallaxis
addikt
válasz
#51177472 #3787 üzenetére
Ennek fejeben megjobban viccnek tartom a csak egy eves garit, mig Samu kettot ad.
Ez most változott az új PTK-ban:
3. Termékszavatosság
6:168. § [Termékszavatossági igény]
(1) Vállalkozás által fogyasztónak eladott ingó dolog (ezen alcím alkalmazásában: termék) hibája esetén a fogyasztó követelheti a gyártótól, hogy a termék hibáját javítsa ki, vagy - ha a kijavítás megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeinek sérelme nélkül nem lehetséges - a terméket cserélje ki. A termék akkor hibás, ha nem felel meg a terméknek a gyártó által történt forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.
(2) Ezen alcím alkalmazásában gyártónak minősül a termék előállítója és forgalmazója.
(3) A gyártó mentesül a termékszavatossági kötelezettség alól, ha bizonyítja, hogy
a) a terméket nem üzleti tevékenysége vagy önálló foglalkozása körében gyártotta vagy forgalmazta;
b) a termék forgalomba hozatalának időpontjában a hiba a tudomány és a technika állása szerint nem volt felismerhető; vagy
c) a termék hibáját jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazása okozta.
(4) Csere esetén a kicserélt termékre, kijavítás esetén a termék kijavítással érintett részére vonatkozó kellékszavatossági kötelezettség a gyártót terheli.
6:169. § [Közlési és igényérvényesítési határidők]
(1) A fogyasztó a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős.
(2) A gyártót a termékszavatosság az adott termék általa történő forgalomba hozatalától számított két évig terheli. E határidő eltelte jogvesztéssel jár. -
nord_
veterán
válasz
malphitee #3790 üzenetére
Minek megkeresni egy magáncéget, ahol rizikós, hogy valamelyik alkalmazott elkotyogja a médiának, hogy mi történt? Azért se lenne értelme ennek, mert az útlevelek miatt úgyis az állami szférába kerül sokkal több ujjlenyomat.
Jól hangzik a para, csak épp nem logikus.
Amúgy miért pont FBI? Van ott még jónéhány olyan szervezet, amelyik inkább ne másszon rád.Home gomb csere: hülyeség, simán lehet cserélni. Persze, a sarki sufnituning Józsi már nem, de miért is vinném oda?
-
Blamy
tag
Sziasztok
Ma elhoztam életem első okostelefonját egy szépséges 4S "személyében"
Tudom, ez az 5S topik, de szerintem itt nagyobb az élet jelenleg. Annyira szép, de amíg nem veszek rá fóliát, nem merem használni. A boltban ajánlottak egy olyat, ami picit vastagabb, de ugyanúgy ragasztani lehet, állítólag nagyon jó, de ennyi az össz infóm róla.
Azért remélem jó döntést hoztam ezzel a 4S-sel
Picit most agyalok, hogy lehet bevállalhattam volna az 5S-t is.. vagy ne legyek ennyire telhetetlen?
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Parallaxis #3779 üzenetére
Ez alapján nem jobb, mint az 5, de, ha hardverileg is ugyanaz, akkor meg jó az a videó, amit linkeltél, mert nincs különbség az 5 és az 5s között ilyen szempontból.
-
-
törölt tag
Sziasztok.Itt jó árban van a telefon?Vagy tudtok ajánlani megbízható/olcsóbb boltot?Jó vétel,vagy nem?
-
Rossi
addikt
Üdv!
Tudtok ajánlani egy jó autós tartót, amit a szellőzőrácshoz lehet rögzíteni?
Store-ban csak egy fajta van, iCentre-ben most voltam, ott sem valami nagy a kínálat.
Igazából a store-os Kenu Airframe tetszik, csak a kiszállítással együtt már sokallom az árát.
Köszi.
-
válasz
malphitee #3776 üzenetére
ezt mondd azoknak, akiket a gsm bolti számlával lepasszolt az apple hivatalos viszonteladó, hogy nem intézik a garis ügyet/cserét, mert így nem okés a jótállás, és mehettek vissza cirkuszolni a gsm üzletbe, mert ott apple garanciát mondtak, amikor eladták a készüléket...
nem kell messzire menned, ezen fórum iphone témáiban is találsz ilyen - és hasonló - eseteket, és bizony azok az emberek saját hibájukból tanultak, és itt a fórumon is leírták, hogy legközelebb kifizetik inkább a drágább árat, de soha többet gsm boltból olyan készülék, amivel kapcsolatban nem tiszta minden!
más típusú/gyártójú telefonokat is vesznek az emberek gsm bolti garival is, de nem csak 3%-ról van szó, hanem sokkal többről, akik nem csak az olcsóbbságot nézik, hanem a támogatást és a megfelelő feltételeket is, bár tőlem saját felelősségére mindenki azt csinál, amit épp csak akar, amíg nem bukik bele, hogy egyszer többe kerül a leves, mint a hús...
beleivódott bizony, legalábbis én jogkövető is vagyok, szeretem kifizetettnek tudni az általam használt eszközök...stb esetén az áfát, és különböző jogdíjakat is, nem szeretem a szürke/fekete trükközéseket, ilyen a mentalitásom. -
malphitee
senior tag
Te is máshogy látod meg én is. Az a baj itt nagyon bele ivódott az emberekbe ez a juuj tiszta forrás meg számla blabla. Ugyan arról a gyártósorrol származik majd az én GSM telefonom is mint a tied . Kit érdekel M.On milyen forrásból jött meg T-Mobile mit tudom én . Veled együtt kb a vásárlók 3%. Ilyen árérzékeny piacon mint M.O biztos nem fognak emberek 30K val ugyan azt megvenni. Legyen baja akar minek is utána a GSM telefonnak az se érdekel , menjen tönkre a hangszoroja vagy valami. Bemegyek és megcsinált atom . Meg azt se fogom mondani nézze meg a garanciát . De meg mindig bentebb vagyok több tízezerrel HA, HA, HA, HA beleesek egyáltalán abba a 10% ba hogy valami tönkremegy a telefonon. De vétel után helyben 1 óra nyomozás alatt ha nem jön ki hiba, utána sem fog 99% ban. Na ennyi le is zártam , vegyen mindenki AppStore ba
-
válasz
malphitee #3767 üzenetére
nem feltétlenül üzleti érzék kérdése, sokan szeretik a tiszta forrásból származó, és megfelelő jótállással rendelkező készülékeket, pont ezért nem írnék olyat, amit te, hogy a garanciát hagyjuk.
215 e ft volt, de ennek számomra nincs jelentősége, ahogy annak sem, hogy majd mennyi lesz eladáskor a reális ára, nem lehet megmondani, hiszen nem lehet tudni, hogy milyen új típusok jönnek majd ki, mennyiért...stb.
nem véletlen, hogy az apró tele olcsó, bontatlan, de számla nélküli és kérdéses jótállással rendelkező példányokkal, és bizony nem tolonganak érte, hiába függetlenek...
ahogy én kifizettem inkább többet a megfelelő körítésért, úgy sokan mások is így gondolkodnak.
uram bocsá', a szolgáltatós készüléknek adódik valami apró hibája, amiért az egy év jótállás lejárta előtt kicsivel kicserélésre kerül, az újnak ismét lesz teljes egy év jótállása, és bizony úgy pláne könnyű eladni egy listaáron vett készüléket, aminél nem kell aggódni a letiltás miatt.
én persze nem erre játszom, nem szoktak elromlani a telefonjaim, feleslegesen meg nem cseréltetném az újabb egy év jótállás miatt, de már a 4s-t is konkrétan kérték megvételre a gari lejárta előtt, hogy maguknak kicseréltessék, és pont ezért korrekt árat kínáltak a függő és hűséges telefonért - nem adtam el akkor, csak a gari lejártát követően, mert bizonyos szempontból nem adom el a lelkem ilyenekért, illetve nem adom hozzá a nevem, de ez már az én problémám...
független esetén nincs újabb egy év jótállás.
lehet ezeken rugózni oda és vissza, de több év és sok használt telefonom eladása után azt mondom, hogy nem aggódom a függőség miatt, amíg tele az apró független de kérdéses forrású és bolti garis készülékkel, és közben az enyémet függőn és hűségesen simán elviszik annyiért, vagy még többért is. -
csacsi67
addikt
válasz
malphitee #3767 üzenetére
Tanulj még .Ülj le egyes. Olvasd el kali hogyan vette .Meg gondolkozz.Ha én x éve T-vagyok tudod mit érdekel hogy független vagy függö semennyit. Nem szolgáálatós 0 % kihozott telefonokról beszélünk .Nem is tudom kinek a témája volt ezelött 2 héttel a garanciális csere .Ez nem partnerogsm. Hogy van még mit fényesiteni a memóriád meg a logikádon.
Nem is tudom ki akart trüközni a garanciális cserélvel .De ha ez sem jut eszedbe majd felvilágositalak ebben is.
-
teguran
tag
válasz
Scholes9 #3766 üzenetére
ha használod a 1020at egy ideig, nem fog nagynak tűnni. és örökké bánod majd, hogy mért nem egy profi fotós telefont vettél, ami tényleg minőségi képeket/videót készít, ahelyett egy sokkal butább 925-öt. ha nagy a 925, fontos a kép/hangminőség és a kecsesség: iphone5s, logikus, nem?
-
malphitee
senior tag
válasz
csacsi67 #3761 üzenetére
Csak nem Magyarországon verekedtek olyan teloert amit majd 40K val fog többért adni kali mint én . Itt arról volt szó , hogy mivel 90-95% ban lesz valami komolyabb baja gondolok itt alaplapcserere , és én 40-45 k val olcsóbban veszem a telefont 1 év múlva ha eladom enyémet fogjak megvenni ugyan olyan makulátlan állapotban függetlenül , mint egy függő telefont, és bukik is majd rajta rendesen. De ha nincs az esetleges vevoinek üzleti érzékük akkor így lehet jó kalinak és megveszik tőle . De nincs az az isten hogy egy használt 5s ért garanciával független ért én 150 nel többet adjak , mikor 175 zsír újonnan ( garanciát hagyjuk), egy függő ért meg 135k mivel 15k a fuggetlenites és az is macerás. Erről beszéltem , 217k ért lett véve , de aki tudja a használt árakat a legalacsonyabb árhoz viszonyítva nem veszik meg 140 nel többért . 78k bukta azonnal. De van is fent több 5s apron szamlasan 130-140 ért . És meg sem vittek meg el tőlük .
-
malphitee
senior tag
válasz
Scholes9 #3758 üzenetére
Szóval most akkor megtaláltad az iPhone s topic ot hogy te milyen telot akarsz venni.. Ugyanis ha valójában 5s is benne lett volna a pakliban akkor simán futja lumia 1020 ra is ami köröket ver ra a 925 re. Dehát én mar nem is foglalkozok ezzel , te sem tudod valójában mit akarsz
csak ez a topic iPhone rol szól azt se felejtsd el. Lumia topicba erdeklodj tovább nyugodtan. De fent van YouTube is minden értelmes telefon összehasonlítása .
-
-
csacsi67
addikt
-
válasz
malphitee #3753 üzenetére
ilyen szinten nem veszem alapul a gms bolti garis - vagy más szempontból hibalehetőséggel bíró - , nem korrekt számlás...stb árakat, sem a készülék megvásárlásakor, sem pedig az eladáskor, és szerencsére a használt telefonom vevői is így vannak vele, bár iphone kivételével mindig bőven sok garival adom el, hiszen 24 - 26 hónap adott, és már az is ritka, hogy egy évig használjak egy telefont, illetve a függőség sem probléma, azt bőven kompenzálja árban is a rendes gyártói gari, számla, és biztos gari.
lehet kockáztatni, én is elgondolkodtam rajta, hogy számla nélkül, kérdéses forrásból olcsóbb, de aztán elvetettem a dolgot, mert egy esetleges hiba esetén sokkal többet is lehet bukni.
az is megnyugtató és jelent valamit, hogy már most írtak többen is a korábbi vevőim közül, miszerint azonnal jelezzem, ha eladó lesz az 5s, de ezt köszönhetem annak is, hogy kifogástalan állapotban adom el minden telefonomat akár egy év használat után is, illetve az árazással sem szállok el.
nagyon bejött az 5s, esetlegesen ez is kihúzhat nálam egy évet, mint anno a 4s, de majd kiderül, ez még a jövő zenéje... -
teguran
tag
ha most veszek új iphone5s-t, az ingyenes appok még mindig járnak hozzá? (iphoto,imovie,keynote stb.)
ha igen, csak új ID-vel lesz elérhető, vagy már meglévővel is letölthetőek ingyen? (a meglévő ID-m itunes-hoz, ipodhoz használom)
-
malphitee
senior tag
válasz
Scholes9 #3754 üzenetére
Téged sem értelek egyébként . Buli videót akarsz felvenni meg hang ne recsegjen. Vannak kifejezetten olyan eszközök amik a fénykép és videókban a legjobbak mint a 1020 is. Ha meg munkára kell nem csak hobbiból felvenni 1-2 videót amit úgy is hamar megunsz majd akkor egy kis kamera kellene esetleg. Ha én nem lennék odáig az iOS ért meg maga a prémium telefon ért , csak hobbiból vennék fel néha 1-2 videót biztos cél eszközt vennék nem iPhone t, de te pénzed persze azt veszel rajta amit akarsz.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Parallaxis #3755 üzenetére
Köszi, azért elég nagy a különbség.
-
Scholes9
nagyúr
Ilyen videóra gondoltam, ezt egy Lumia 920-al rögzítették, van-e ilyen minőségű az 5s vajon
-
malphitee
senior tag
Értelek, ez is egy álláspont . Az enyém az hogy megveszem majd 40-45K val olcsóbban partnerogsm be ha lesz náluk , és bízok abban a 90%ban ami esély van ra hogy nem romlik el, és nem kell garanciával esetleg bajlódni . vISZONT ha eltelt egy év és elfogy a garancia akkor én fogom könnyebben eladni mert fuggetlen, bármit belerakhatnak, illetve mindenk vásárló azt fogja nézni hogy mennyi jelenleg a legolcsóbb i6 egy boltban és abból fogja levonni kb az 1 év használat értéket . És akkor ott pénzben is többet buksz ha találsz egy tmobilos vevőt 40k val mivel annyival drágábban vetted a telefont kint én . Jelen esetben 175K egy új 5s GSM be. Azaz ha vásárló lennék és neked lenne egy ilyen telefonod és garis, 150 nel nem adnék többet érte , független ért , mivel a tied függő 135K. És így gondolkodók , mert ha majd el fogom adni i6 akkor a vásárló is így gondolja majd. De i6 ot úgy is i7 nel cseréltem majd le, szóval odébb van meg. Én is meg vagyok love most a tmobilos iPhone 5 32gb kar talán telefonnal, gari van ra 4honap, de gari papír nincs meg, maximum elektronikusan. Meg sem fogom tudni eladni 95-100k nal többért pedig 32gb.
-
joey04
titán
előre írom: megértem, elfogadom és bizonyos mértékig osztom, hogy csak a felsorolt helyekről szabad venni, de az indoklás nevetséges. 2 hónap uán pixelhibás... köze nincs ahhoz, hogy hol vetted. mindegyik a gyárból jön. aztán hogy melyik milyen országban köt ki, melyiken milyen adót csaltak el, és ezek hozományaként egy esetleges garis ügyintézés során milyen hátrány ér, az más kérdés. de az esély a meghibásodásra teljesen egyenlő. nekem a szolgáltatós 3g-m volt pixelhibás.
-
válasz
#82471168 #3747 üzenetére
Szerintem istyle vagy apple store vagy szolgáltató ,ezeken kívül én máshonnan biztos nem vennék már apple telefont/terméket(mondjuk még a madeiamarkt vagy edigital kivételt képeznek, meg persze azok a boltok, amik fent vannak az apple oldalán is). Tavaly GSM boltba vettem a sima 5.öt és bár nagy valószínűséggel nem ehhez lehet egyértelműen kötni de 2 hónap után pixel hibás lett. A mostani meg apple store-os és nagyon rendben van minden téren...
-
teguran
tag
tegyük fel ellopták a telefont.
milyen biztonsági szűrők vannak, amikkel valahogy vissza tudjuk kapni? milyen programok, amik jók ilyen célra?
oké, ott az ujjlenyomat és elvileg nem fogja feloldani, de gondolom ki lehet ütni. valami lokátor progi, amit ha netről aktiválsz küldi a jelet? ha kicsi is rá az esély, hogy visszakapod, leglább törjünk borsot az orra alá.
(nyugi, nem lopták még el) -
akkor így járt...
én ráfognám - ha esetlegese megtörténne, de nem szabad eztán sem! -, miszerint annyit buknék, amennyit eddig megspóroltam a nem kifizetett biztosítással.malphitee; igen, kifizettem listaáron, mert 2 év hűséggel alig lett volna olcsóbb, és eladni is sokkal egyszerűbb lesz listaáras számlával, hiszen hiába szolgáltatós, így a letiltás kizárva - nem mintha nálam hűség esetén adott lenne akár ez a hibalehetőség, de így bármelyik "vadidegen" simán megveszi.
-
válasz
malphitee #3728 üzenetére
előre mondom; felhívsz több (eltérő) üzletet, és nem mindenhol fogsz azonos infót kapni, meg az is a gond, hogy mondanak valamit telefonon, és arra semmi garancia, hogy az a gyakorlatban is úgy megy majd a későbbiekben...
az a biztos, ami írva vagyon, és csak egy példa; link
nem vállalják például EU-n kívüli szolgáltatók által értékesített készülékek esetén, és bizony sok gsm üzletben találkozni usa...stb szolgáltatós, de amúgy független készülékkel.
az is hiba lehetőség, hogy számla kell, és sok helyen találkozni számla nélküli, vagy nem megfelelő (gsm boltos) számlával rendelkező telefonnal.
csak egyszer fusson hibára az ember, és biztos azt mondja majd, inkább kellett volna néhány tizessel többet fizetni anno a vásárláskor, és nem lenne probléma...
én is elgondolkodtam korábban, hogy a telekom kínálatából listaáron 215 e ft ellenében vásárolt iphone 5s 16gb készülékem helyett, vehettem volna azonosat szintén bontatlan állapotban már 175 e ft áron is, persze korrekt számla nélkül, kérdéses forrásból, tehát több hibalehetőséggel a nyakamban, de inkább nem kértem belőle, tanulva mások hibájából és bukásából!
ja, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy szolgáltatós készüléknél akár az egy év jótállás utolsó napján cserélt készüléknél is a teljes egy év újraindul, független esetén viszont nem, szóval jobb a garanciális feltétel is, nem csak a biztos jótállás miatt érte meg inkább így! -
válasz
malphitee #3722 üzenetére
több tényező függvénye, olvashatsz olyan sztorit is az iphone témában, ahol lepasszolták a gsm boltból származó készülék garis ügyintézését, tehát nem mindig/feltétlenül éri meg az olcsóbbság - aminek oka van; melyik régióba szánták eredetileg, behozatali mód, különböző jogdíjak megfizetésének elmaradása...stb -, de legalábbis kompromisszumokkal jár(hat)...
-
malphitee
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok.Lassan venni kéne már egy új telefont.Mi a véleményetek róla?
-
válasz
Scholes9 #3709 üzenetére
elég jó a hangja, nem véletlenül említik meg a tesztekben is.
aggressor; fogyasztóvédelmi garancia nincs.
szolgáltatós/apple jótállás létezik, illetve a szolgáltatós esetén is gyártói, csak azt nem lehet direktben intézni, hanem csak a szolgáltatón keresztül.
amennyiben cserébe kapta, úgy nagyon nagy valószínűséggel refurbished, tehát felújított.
a bontottság is egy dolog, de általában a doboza sem azonos újéval.
szolgáltatós készülék esetén a szolgáltatónál lehet rá érvényesíteni a jótállást, és úgy a cserébe adott refurbished készülékre is újraindul az egy év jótállás, továbbra is a szolgáltatóhoz szólóan, független esetén viszont nem, azt az apple viszonteladóknál kell eszközölni, és úgy maximum 3 hónap lesz a felújított cserésre, és nem is feltétlenül az egész készülékre. -
aggressor
aktív tag
Csak lenne lenne egy telefon elado, szerviztől kapta az eladó, állítólag új. Garanciája fogyasztóvédelmi Decemberig. De egy felújított nem igazán érdekelne, ezért érdekelne meglehet e ismerni valamiről, hogy felújított. Kivolt bontva a doboza mikor visszakapta az eladó a szervízből.
-
Scholes9
nagyúr
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mennyire szól szépen a telefon? Tehát zenehallgatásra gondolok és nem fülessel, nincs doboz hangja?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
malphitee #3706 üzenetére
Méretileg számomra hatalmas lenne az 1020, rendeltem egy Lumia 925-öt, de lefogom mondani, mert egyszerűen túl nagy, Addroidot nem akarok, kb csak az 5s maradt...
Azt megnéztem, h kb hasonló szinten van a kamera, mint a 925-nek, az már megfelelő bulivideókat is készíteni, de leginkább az a lényeg, h ne recsegjen a hang a videókon a hatalmas basszus miatt
-
malphitee
senior tag
Ha ilyen céltudatos igenyeid vannak akkor nem biztos iPhone T vennék a helyedben, inkább egy Nokia 1020 az biztos jobb sötét kamerazasban, és hangot is faszan ad vissza. YouTube keress ra olyan videokra, amit 1020 al készítettek és meg tudod nézni kit produkál és a hangot hogy adja vissza.
-
aggressor
aktív tag
Refurbished telefonnak van valami ismertető jele? Fogyasztóvédelmi garanciáról valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest