- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magisk
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Értelek, ez is egy álláspont . Az enyém az hogy megveszem majd 40-45K val olcsóbban partnerogsm be ha lesz náluk , és bízok abban a 90%ban ami esély van ra hogy nem romlik el, és nem kell garanciával esetleg bajlódni . vISZONT ha eltelt egy év és elfogy a garancia akkor én fogom könnyebben eladni mert fuggetlen, bármit belerakhatnak, illetve mindenk vásárló azt fogja nézni hogy mennyi jelenleg a legolcsóbb i6 egy boltban és abból fogja levonni kb az 1 év használat értéket . És akkor ott pénzben is többet buksz ha találsz egy tmobilos vevőt 40k val mivel annyival drágábban vetted a telefont kint én . Jelen esetben 175K egy új 5s GSM be. Azaz ha vásárló lennék és neked lenne egy ilyen telefonod és garis, 150 nel nem adnék többet érte , független ért , mivel a tied függő 135K. És így gondolkodók , mert ha majd el fogom adni i6 akkor a vásárló is így gondolja majd. De i6 ot úgy is i7 nel cseréltem majd le, szóval odébb van meg. Én is meg vagyok love most a tmobilos iPhone 5 32gb kar talán telefonnal, gari van ra 4honap, de gari papír nincs meg, maximum elektronikusan. Meg sem fogom tudni eladni 95-100k nal többért pedig 32gb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest