Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dexter-2000 #5399 üzenetére
itunes vagy icloud teljes mentés, én inkább a felhőt javaslom.
nekem icloud alá van felszinkronizálva a névjegyzék, anno gmail címjegyzékből átimportáltam, és azóta párhuzamosan frissítgetem mind a kettőt, így nem probléma, ha ugrálok ios és android között.
úgy is néztem én is, éjszaka pihenőben volt, reggel kóddal oldottam fel, és gyors volt.
jó a telefonon az összes tartalom és beállítás törlése is, csak előtte csinálj mentést. -
Dexter-2000
őstag
oksa az lesz,
annyi, hogy még visszaállítást nem csináltam előtte meg akkor egy teljes mentés is kellene
ami nekem fontos az a névjegyzék meg az sms-eknekem úgy szokta hogy amikor egy ideig nem használom, utána megnyomom a tetején a bekapcsgombot, akkor szokott csak 1x. utána ha megismétlem már nem (mintha felébredne utána)
Ez kicsit megnyugtatott mert már kezdtem attól tartani, hogy mindenki kénytelen dicséri a telefont ha már annyit ráköltött...
Összes tartalom és beállítás törlése az jó nem? gondolom úgy is visszaállítja az itunes a dolgokat ha nem rontok el valamit
-
válasz
Dexter-2000 #5397 üzenetére
nyomd vissza gyári állapotra, hátha...
beleült a kis bogár a fülembe, feloldottam azóta néhányszor kóddal, de soha semmi akadás.
ellenben - hogy ne csak mindig jót mondjak, és állandóan védjem a telefont -, "végre" én is találkoztam hibával; szerdai hívásra azt írta ma reggel a híváslistában, hogy tegnapi, és csak a telefon újraindítása után jelenítette meg valósan.
sosem legyen nagyobb problémám a telefonnal, illetve nem is biztos, hogy maga a készülék hibázott, szerveres...stb gond is lehetett, de na... -
Dexter-2000
őstag
Még gyári állapotba nem állítottam vissza, minden az első bekapcsolás óta "pörög"
ja a telefont bontatlanul vettem, A1533 Model
szoftveresen milyen állapotban? 7.1.2 nem nyúltam bele semmi JB vagy ilyesmi ha erre gondolsz
amúgy én is az ujjlenyomat-olvasót használom de akkor is na azért néha bosszant... -
szia,
milyen jellegűre gondoltál, hátlapos, vagy külső akkumulátoros?
nekem ilyen van; link, bár én még picivel 20 e ft felett adtam ki érte bő 2 éve - akkor a 4s-hez vettem -, de azóta is hűségesen szolgál, és valóban tudja, ami rá van írva.
vannak olcsóbb, jobb ár/érték arányú típusok, legtöbben a yoobao vagy ghoo ajánlást adják. -
válasz
Dexter-2000 #5390 üzenetére
probléma...
gyári állapotra visszaállítást követően is akad néha?
szoftveresen milyen állapotban van a telefon?
jb és olyan alkalmazás, ami alávághat - ilyen tekintetben - a rendszernek?
normális esetben ugrik, mint a bolha!
igaz, én mostanság csak a bekapcsoláskor eszközlöm a kód beírását, más esetekben ujjlenyomattal oldom fel, kivéve, ha másmilyen telefont nyomkodok, és utána veszem kézbe a sajátot, de épp elfelejtem az ujjlenyomatosdit és húzom el a képernyőt, majd írom be a kódot... -
WiNZO
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jól bevált power bankot a telefonhoz?
Köszi.
-
Dexter-2000
őstag
Egy olyan kerdesem van, hogy olykor-olykor a zárt képernyőnél ha elhúzom a számokhoz a jelszó beíráshoz akkor eléggé csúnyán akadozgat.. Ez mi?
-
Alít
csendes tag
Hali!
Holnap megyek megvenni az ezüst iPhone 5s-em
Mire figyeljek a készülék átvételekor? Illetve mit kell kipróbálni?Köszi
-
metju
tag
Hello!
Ma rendesen meggyűlt a bajom az Itunessal. Hiába próbáltam szinkronizálni azt mondta, hogy a munkamenet meghiúsult. Tipp, hogy ez mitől lehetett? -
Macccy
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Dokkolóval kapcsolatban:igaz hogy nekem meg nincs de ha meg lesz szerintem ezt venném
[link]
Nagyon korrekt. -
Macccy
senior tag
válasz
Cathrine #5365 üzenetére
Hagyd a fenébe a Pierre Cardin -nak csomagolt vackokat, főleg itthon véve, 2-3 ezer forintot kiadsz azért a nyúlós koszgyűjtő szilikon tokért, amit kínából is megrendelhetsz 500-ért. (ezzel nem azt mondom, hogy ne támogasd a hazai piacot, csak hogy ne vegyél ilyen sz*rt)
De tudom mi kell neked! Keress inkább "crystal clear transparent slim case iphone 5" szavakra és ha itthon nem találsz, akkor kintről rendeld meg, volt egy ilyen 5-ösön a kezemben és az nagyon vékony volt és persze átlátszó ...
pl. EZEK is jók, csak gondolom a név miatt kevésbé lesz olcsó ...
vagy ILYESMI? ...
-
SonyNex7
senior tag
Köszi az infókat. Nplayert nem ismerem,de majd utánanézek.Most plexet használom teljesen elégedetten.
A másik akkor ha jól értem egy okostv kell és akkor a telefonon lévő dolgok kitehetők a tv-re,ez most is megy egy sony z1-l meg az lglm660-al?!Még egy kérdés használ vki webkamrát,mi együtt működik az iphonennal?Olyan kellene ha a baba jön akkor bárhol vagyok a világon akkor lássam.
Láttam egyet-kettőt de elég drágák.Vkinek tapasztalat? -
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5357 üzenetére
1. Működik a Plex is, de gazdaságosabb nPlayerrel lejátszani hálózatról, mert az a készülék hardveres gyorsítását használja, nem a PC-vel kódoltat át.
2. Kábel, Apple TV, DLNA-s alkalmazások. Sorrendben inkább Apple TV, kábel, aztán jó messze lemaradva a többi.
3. Létezik mind, amit írtál, plusz még egy vagon.
4. Nem használok agybadugós füleseket, de más vonalon a Beats inkább csicsás, mint minőség. Persze tuctucra biztosan jó...(#5358) Cathrine
Szerintem olyan tok nincs, ami nem változtatja meg a telefont.
Én vettem egy (talán Pierre Cardin?) átlátszó bumpert, de tuti nyúlni fog, ha meleget kap. -
VoidXs
nagyúr
válasz
SonyNex7 #5357 üzenetére
1. Van, csak rá kell keresned az App Store-ban.
2. A legegyszerűbb az AirPlay, egy alkalmas TV (általában minden okostévé tudja) vagy Apple TV kell hozzá, és wifi. Vehetsz kábelt is, ha egyik sincs.
3. Én a TeamViewert használom e célra.
4. A telefonhoz járó füles jobb, mint bármilyen Beats. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam róluk. -
Cathrine
tag
Sziasztok!
Olyan jó minőségű tokot keresnék a telefonra, ami a lehető legkevésbé "változtatja meg" a telefon küllemét (színes csili-vili tokok kizárva, maradjon meg a telefon szép minimalista stílusa).
Korábban olvastam, hogy az egyik fórumtárs vett a telefonra átlátszó műanyag (gumis?) tokot. Tapasztalt-e sárgulást, kitágulást?
Köszönöm előre is -
SonyNex7
senior tag
Sziasztok.
Eszembe jutott egy pár kérdés:
1: Működik a telefonon a Plex vagy vmi hasonló alkalmazás?
2.A telon lévő tartalmak hogy rakhatóak ki tv-re?Kábel , Apple TV?!Telefon önmagában nem képes rá?
3. Számítógépet lehet vele irányitani:Teamviewer,Splashtool vagy Unified Remote ?
köszi
4.Mit gondoltok a Beats(dr dre urbeats) fülhallgatóról?Mennyire vagytok elégedettek a gyárival?Minőség,hangerő? -
kaciokos
őstag
Sziasztok!
A párom most lett boldog felhasználója egy ilyen készüléknek, és szeretne rá valami jó minőségű előlapi kijelzővédő fóliát, vagy még inkább üveget. Tudtok valamit ajánlani?
Kaci
-
Tibee86
nagyúr
válasz
TMT7TMT7 #5346 üzenetére
Pár sorral feljebb pedig ez olvasható:
"Garanciádat csak az eszköz vásárlását igazoló számla bemutatásával érvényesítheted, amennyiben ez nem áll rendelkezésedre, úgy a javítás munkadíj kötelessé válik. "
Ha nagyon nem akarta volna, erre hivatkozva nem vette volna át a telefonodat.Másrészt világgarancia van már iPhone-ra is, persze ahogy kali is írja, ez nem vonatkozik a külföldi szolgáltató által értékesített független telefonokra.
-
univerzita
addikt
válasz
königarjen #5352 üzenetére
Nem, kell hozzá aktív hangszóró.
-
königarjen
tag
-
Grougon
tag
válasz
univerzita #5348 üzenetére
Egy töltési ciklus 0-100% töltést jelent. Mingey hogy milyen részletekben.
Pl. 1ciklus. 0-100%
De. 60-100% majd utána 40-100% is egy ciklusnak felel meg. -
univerzita
addikt
Olvastam a linket a dokkolóról.Mielött válaszolnák szeretném jelezni hogy a helyesírásom nem hibátlan( nem magyar a anyanyelvem). Tönkretenni a akksit nem fogod de:ezer töltési ciklust ír a apple a aksira. Mi számít egy töltési ciklusnak? Ha leveszed és 100% van a aksi és vissza teszed és 70% van akkor az nem egy ciklus.Ha leveszed és 30% -kon teszed vissza akkor a kettö egybe fog számítani egy ciklusnak.Viszon ilyen típusú használatnál be kel ikttattnod havonta egy ,, fool ciklust". Az aszt jelenti hogy 100% -ról lemerítteni 5 max 10%-ra. Eszt nagyon könnyen tudod figyelni egy ingyenes appban. A neve Batteri Doctor. Ha eszt felteszed és töltésnél elindítod akko figyelmesztettni fog amikor vége a töltésnek ( amikor már töltésnél 100% mutat a iPhon akkor valójában még nem 100% van töltve) hanem még folyik utántöltés és majd optimalizás. A program számolja a ciklusokat és akkár évekre visza tudod nézni.És figyelmeszttet ha közbe kel ikktatnod egy ,,fool ciklust". És még tud egy hasznos dolgot.Ha a bongészö cache már sok felesleges anyagot tárol azt képes törölni( volt akine 500-800Mb). A helyesírásét még egyszer elnézést.
-
válasz
TMT7TMT7 #5346 üzenetére
a városi legendák inkább a pontatlanságból adódnak, mert hiába van gsm üzletből, ha a bolt megfelelő forrásból szerezte be, akkor nincs gond, de ha nem - és nagyon sok ilyen is akad -, akkor adódhat probléma...
vesz valaki egy eredetileg usa szolgáltatós, de amúgy független készüléket, és csak hazai gsm bolti számlát kap hozzá - ahol a telefont vette -, na azzal harcolhat, lehet is szerencséje, meg nem is... -
TMT7TMT7
tag
válasz
knyitogato #5345 üzenetére
Igen,sejtettem, lesz egy második köröm is a szervizbe -.-'
Garanciáról pedig csak annyit (mert állandóan mennek róla a városi legendák),hogy egy gsm-ben vettem westendben 170k-ért és kicserélték istyleban (vagy bármelyik hivatalos apple szerviznél), srác húzta a fogát,de ki kellett.
Az alábbi forrásból származó készülékek garanciális ügyintézését vállaljuk:
- EU-n belül értékesített készülékek
- Schengen-i övezet államaiban értékesített készülékek(forrás: http://www.istyle.eu/hu/szerviz/ )
-
Zozzy94
tag
Köszönöm!
-
talamasca
senior tag
Ez így van!
Esetemben volt már 3G-től kezdve 6 iPhone-om, a 4S-ig mindig fekete. Aztán jött a fehér.
Az 5-nél ismert okok miatt szívtak a feketével...
Mikor kijött az 5S első reakcióm az volt, hogy ne már arany?! Biztos ilyen lesz a megoldás:Aztán élőben is megnézve látszott, hogy ez az arany nem az az arany. Így lett ez.
Ha nincs új szín, akkor valószínűleg pénzt dobok fel...
-
erdoke
titán
válasz
Gábor-KJ #5332 üzenetére
Ízlésen vitatkozni teljesen fölösleges. Szerintem mindhárom szín vállalható nemtől függetlenül.
Engem egyébként annyira nem érdekel, hogy ha adnának mellé mondjuk 20 euró AppStore utalványt, vagy csak az lenne kapható, amikor nekem éppen kell, simán bevállalnám az aranyat is hosszabb távra. -
rol33
aktív tag
hátha nem mindenki olvasta, valaki erre?
[link] -
-
cyberkind
félisten
Melyik gsm boltból érdemes telót rendelni?
Mostani telóm innen van, abszolút korrekt boltnak ismerem, de körbenéznék.
-
Macccy
senior tag
válasz
Zozzy94 #5323 üzenetére
Nos ha van össz-vissz egy 30 mp csengőhangod, abból gondolhatod, hogy nem lesz se 1 perces, se másik szakasza az eredeti számnak. Fogj meg egy teljes 3 perces számot, add az iTunes-ban a Library-hoz, csinálj belőle M4R tune-t és állítsd be a kezdő és végpontot. Ennyi. ... Utána pedig bal felül a Tunes fülön keresd a végeredményt és ne a Songs listában!
-
Zozzy94
tag
Ha leakarok tölteni 1 olyan zenét amit csengőhangnak akarok beállítani,akkor csak 30 mp körüli ringtones-ok közül lehet vagy ha letöltöm a teljes 3-4 perces számot (ami ugyanannyi) az is jó lesz csengőhangnak és majd az is kb. 30 mp-ig fog szólni....?
-
Cathrine
tag
Sziasztok!
Az normális, hogy zenehallgatás + 3G-s netezés mellett a telefon elég rendesen forrósodik? Pénteken lett véve. -
Zozzy94
tag
Köszönöm a válaszokat!
mondomén: A zárolás miért lesz majd?Miért alkalmazzák?
Gadgetfan_: Sms mindig jön a telóra ha valami történik a számlával....befizetés,vagy levétel.....ilyenre gondoltál?
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Zozzy94 #5312 üzenetére
Nyugodtan megadhatod, biztonságos. Szükséged is lesz rá, mert a legjobb alkalmazások jórésze fizetős, illetve ha egy appnak van free és fizetős verziója, mindig a fizetőst érdemes letölteni, az a használhatóbb...
Amúgy ha nagyon bizalmatlan vagy, kérj sms értesítőt a bankártyaforgalomra, vagy válts ki a bankodnál egy hitelkártyát minimál fedezettel (mondjuk 50e.), és használd azt erre.
-
Zozzy94
tag
Bankkártyaszámot ti megadtátok?
Már eléggé ott vagyok,hogy én is beírjam,mert tök jó lenne pár fizetős dolog....droid-nál még nem mertem,de itt jobban bízom az egészben....kellene tartanom valamitől? -
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Androidról (Galaxy S4) váltottam erre a készülékre. Van valamilyen opció arra, hogy a régi készülékemről átmásoljam az smseimet az iphone-ra? Próbálkoztam különböző programokkal de egyikkel sem jött össze. Esetleg valakinek sikerült már ilyen? Vagy ez esélytelen művelet?
-
erdoke
titán
válasz
SonyNex7 #5306 üzenetére
Én ugye megvettem az arany színűt, mert 1,5-2 hónap múlva az asszonyé lesz, és neki ez tetszik. Szerintem nem b.zis, bár a fekete-szürke nekem is jobban bejön. Élőben nem egészen ugyanolyan hatása van egyébként, mint képeken. Különösen mert általában nem a hátulját nézegeti az ember.
-
TMT7TMT7
tag
Sziasztok, az a problémám,hogy gyári naptár app minden facebook szülinapot egy nappal korábban mutat (nem a jelzés,hanem egy nappal korábbanra írja egész napos eseménynek), hogy tudom ezt beállítani,hogy a megfelelő nap mutassa? Köszönöm a segítséget előre is
-
(#5304) Tibee86 Mondja jól! Én tok nélkül használom és odafigyelek rá, de semmi kopást nem látok rajta. Nincs ezzel gond.
#5306) SonyNex7 Dimán vedd meg! Jó döntés
-
SonyNex7
senior tag
Aranyról meggyőztetek. Lakatos Nintendon még most is mosolygok
Megnéztem sok videót mind3 színről ezüst számomra hihetetlenül semmitmondó.
Asztro szürke gyönyörű , az lesz a be futó ha itt lesz az ideje.
Köszi a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest