- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
davao
tag
válasz
SpongyaBob #5587 üzenetére
Én egy Zagg InvisibleShield-et használok immáron fél éve lassan. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. (Sehol egy karc, pedig volt rá alkalma, hogy begyűjtsön párat
)
-
Ufff
senior tag
-
Paloczi95
tag
válasz
Én mobiltartozékos boltban dolgozom, mindenkinek az üveget ajánlottuk, ha volt az adott típusra készleten, mert sokkal jobb, mint a sima (szerintem). Nekem is az van a telefonomon (és az előzőn is az volt) meg az összes kollégának is. A mieink 0,3mm vastagok, de ha találsz (és ki is tudod/akarod fizetni) vékonyabbat, az valószínűleg még jobb. Amire még figyelj, hogy milyen keménységű/ellenállóságú. Színeit, érzékenységét, tapintását nem változtatja meg a kijelzőnek, szerintem nem karcolódik, viszont cserébe koszolódik, zsírosodik (legalábbis a mienk). A vastagsága miatt a home gomb kicsit mélyebbre kerül, de szerintem egyáltalán nem zavaró. És még egy nagyon jó tulajdonság: ha esik a telefon, nagy valószínűséggel a fólia törik, nem az érintő/kijelző. Tapasztalatból mondom, hogy ügyfelek sokszor hozzák vissza az esett telefonokat, tiszta pókháló az egész eleje, lehúzzuk a fóliát és a kijelzőnek semmi baja. Ja és a fólia úgy törik, mint a szélvédő, tehát nem szilánkos, nem esik ki belőle darab, nem vág. Egyszer szándékosan akartunk eltörni egy LG G2 üvegfóliát, az alja és a teteje már összeért, annyira meghajlítottuk, de még mindig nem törött el, ezután földhöz vágtuk erőből, akkor pókhálósodott be az egyik sarka. Remélem hasznos infókkal tudtam neked szolgálni.
-
SpongyaBob
veterán
Köszi a válaszokat!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Minél vékonyabbat keress(0,2). Mint a sima fóliánál is, az üvegnél is van a minőséget meg kell fizetni.
legiaap: Amit említettél "Spiegen ultra slim " tokot erre gondoltál? Csak mert ultra slim néven én nem találtam.
-
legiaap
félisten
válasz
Én ilyen fóliát használok már lassan egy éve ugyanazt és semmi karc nincs rajta, nem pöndörödött fel sehol sem, nem ment alá a kosz.
Jól bírja. -
spawn21
veterán
válasz
Nekem is fólia van, de veszek rá. Z2-n is azt használok, elöl-hátul
-
SpongyaBob
veterán
Használt valaki edzett üveg képernyővédőt? Mik a tapasztalatok? Nekem most sima fólia van rajta, de látom nem lesz hosszú életű, könnyen karcolódik és az olvashatóságot eléggé rontja ezután. Szóval ez az edzett üveg melyik a jó, minél vastagabb legyen? 0,2-0,4 mm között van egy csomó, árban elég nagy a szórás.
-
univerzita
addikt
válasz
Dexter-2000 #5583 üzenetére
Van. Felteszel a telóra média playert és streemeled a zenét, filmeket(avi,mkv).
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #5583 üzenetére
iTunes Home Sharing. Én pl így hallgatok zenét a házban mindenütt (100 gigás lossless kollekcióról van szó). Egyedül két limit van: filmhez csak a H.264 megy, hangra pedig kábé minden, kivéve a FLAC és Vorbis. Továbbá a kollekcióm betöltése elég soká tart a telefonon, de gondolom pár film címét nem fogja órákig kérdezgetni.
-
Dexter-2000
őstag
van rá mód, hogy a hálózaton belül a gépemen lévő filmeket a telefonon nézhessem?
-
menyko
tag
válasz
cyberkind #5581 üzenetére
(M) - Mint
(G) - GoodMobile Phone Grading Guide
Mint
– Phone in as new/mint condition with charger, original box and all accessories.Very Good
- Working phone in very good condition. Charger supplied. Missing one or two accessories .Good
- Phone in Good condition. Charger supplied but missing accessories and packagingNon-working
– Phone intact, not crushed or snapped in half. Non-working examples: dead, cracked, broken/bleeding LCD (screen), not powering up, speaker/mic faults, broken aerial, etc. No accessories -
SonyNex7
senior tag
Úgy néz ki hogy jövő hónapban meglesz nekem is.
Hol érdemes megvenni?175e körül találtam egy pár boltot gyári garanciáival(pl: electro park), de hol lehet biztosítást kötni? Vmi. tipp? Esetleg cetelem kártyás 10% kedvezménnyel(kivéve mm és ex)
Az apple carre iphonera nem érvényes?
Köszi -
erdoke
titán
válasz
cyberkind #5571 üzenetére
Nekem mophie Helium van, amit még az i5-höz vettem, amikor kell, akkor jól jön. A nagy előnye ugye a zökkenőmentes használat, nincs tyúkbél és azon lógó külső akksi.
(#5572) legiaap
Attól függ, milyen szituációban használod. Ha úton vagy, a külső akksi és a madzag kényelmetlen, különösen egy kézzel. A kabátost általában akkor veti be az ember, amikor nagyon gyűri a telefont, és kévés benne a szufla. Ilyenkor nem sokat érek a leválasztással, mert lemerül... -
legiaap
félisten
válasz
cyberkind #5571 üzenetére
Én inkább az én kombómat ajánlanám:
Spiegen ultra slim fehérben (totál nem koszolódik, kopik, és nem növeli a telefon méretét)
Plusz Phonesuit Pocket Charger külső akkut.
Bármikor le tudod választani, 1,5-szörös töltést ad nem növeli a telefon méretét és zsebben hordva is kényelmesen tölt és nem zavar a mérete. -
cyberkind
félisten
Töltő tokot milyet ajánlotok és mennyiért?
-
erdoke
titán
válasz
SpongyaBob #5569 üzenetére
Az enyémnek se lötyög a sarka, illetve a gombja is teljesen passzosan áll, csak benyomni lehet.
-
SpongyaBob
veterán
Nem tudom milyen lehet az a lötyögés, az egy hetes 5s-en nekem nincs ilyen probléma.
-
ggyula
tag
Nekem is "mozog" a jobb felső sarok... annyian irtátok, megnéztem... De ezért tuti nem fogom cseréltetni a készüléket, ha semmi baja!
-
gyuromoj
veterán
Most olvastam hogy a jobb felső sarok lötyög egyeseknek 5S-en.
Gyorsan megnéztem a sajátomon és nekem is.
Ha nem olvastam volna be ide, akkor lehet soha észre sem veszem.
Amíg nem befolyásolja a működést, addig nekem megfelel így. Ezen kívül nem tapasztaltam semmit. -
Tibee86
nagyúr
Amennyit elkérnek érte nem. Normális áron elment "újként", +40 volt az 5S. Az is hozzá tartozik, hogy nagyon nem tudtam megszeretni a fehéret.
legiaap: akkor amit te nem tapasztalsz, az nem is létezik?
Én még nem találkoztam olyan 5S-sel, aminek ne lötyögne a power gombja.( mielőtt valaki rázendít, hogy a kamera lencséi zörögnek nem a gomb, köszönöm, nem kérek belőle.
) Csak mondjuk szerintem ez ilyen, nem pedig hibás.
-
legiaap
félisten
Szerintem egyesek túlreagják ezeket a problémákat.
Lötyög a power gomb, be lehet nyomni itt, recseg ott, karcos a home gomb...
Nem egy 5S-t nyomkodtam már de sosem találkoztam ilyenekkel. -
nem mindenkinél jelentkezik, én konkrétan egy darabnál sem tapasztaltam még, pedig mióta először jelezte valaki, azóta nem csak a sajátomat, hanem mindegyiket megnézem, amelyik megfordult a kezemben.
VoidXs; mind a kettő be is tenné a kiskaput, akkor nekem már nem iphone 5s telefonom lenne...
-
metju
tag
Most megnéztem a telóm jobb felső sarkát es nekem is belehet nyomni egy picit, kattogást es más egyéb hangot viszont nem hallok. Nem lehet, hogy ez ilyen ,,típushiba"? En se szívesen szervizelném emiatt, mert am megvagyok vele elégedve
-
válasz
Tibee86 #5544 üzenetére
én akkor sem léptem át - eltérő szolgáltatós - flottára, amikor a volt munkahelyemen nagyon kedvezményes csomagot kaptam volna, pedig telenor és vodafone lehetőség is adott volt, azóta meg nem dolgozom már ott, bár ez nem lenne akadály most sem, de maradt a telekom és tőlük a telefon, bár listaáron, mert -5 e ft nem ért meg 2 év hűséget az előfizetésre, és így még eladni is egyszerűbb lesz - igaz, sosem okozott gondot az előfizetéses konstrukcióban vásárolt, és még hűséges intervallumban lévő telefon eladása sem.
spawn21; az egyik fontos szempont számomra is a szolgáltatós jótállás(i feltétel) volt, mert amennyiért listaáron vettem a telekomnál, ahhoz képest alig lett volna drágább apple store útján a független.
meg lassan babonás is leszek már, mert a bő 17 év alatt a készülékeim 99.9% arányban adott szolgáltatótól voltak, és nem akaródzott nekik elromlani, egy eset volt anno, amikor a nokia 7110 előlapját ledobó rugó egyik vége kiakadt, de azt is percek alatt orvosolták a duna plaza t-ben. -
Tibee86
nagyúr
Februárban lejárt szerencsére a hűségem a T-nél, így nem volt kérdéses, hogy váltok flottára. T-st nem találtam nekem megfelelőt, így Telenor lett. Eszem ágába nem lett volna eladni az egyébként épp garanciában kicserélt, ismét 1 év garanciás i5-öt, de független telefon kellett.
-
-
Ufff
senior tag
Na, ma azt vettem észre, hogy a telefonom jobb felső sarkában mozog a kijelzőm. Ez hogy van rögzítve gyárilag? Ragasztott vagy csavaros? Nem, nem esett le, nem érte külső hatás, meg ilyenek. Garis még bőven! Mi a fenét csináljak vele? Szerviz vagy vigyem vmi iPhone szerelőhöz? Szét lehet szedni "észrevétlenül", hogy ne ugorjon a gari?
-
cyberkind
félisten
A gyári iPhone tokok közül a piros is színeződik?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Kacsa0094 #5527 üzenetére
Ha nem reagál semmire, hogy indítod újra?
T-mobilos telefonnal legjobb tudomásom szerint nem foglalkoznak az "apple szervizben", azt a T-hez kell vinni.
Csinálj egy restore-t iTunes-szal, új telefonként állítsd be, backup nélkül, ha ez sem segít, akkor marad a szerviz. Ha fél óránként fagy, akkor tudod produkálni nekik ott a helyszínen is a hibát.spawn21:És az IGO drága droidon?
-
Kacsa0094
csendes tag
Szerintetek azt mért csinálja a telefon, hogy kb fél óránként lefagy és újra kell indítani? Ilyenkor nem reagál semmire, nem tudnak hívni srb.
T-mobile-os céges teló, 1-2 alkalmazáson kívül csak gyári cuccok vannak fent, kicsit több mint fél éves a telefon, de már rég óta ezt csinálja, pedig nem is volt leejtve meg semmi. Elvittem apple szervizbe is de azt mondták nincs semmi baja. Előre is köszi a választ! -
spawn21
veterán
Lehet már más ismeri, de..
a Storeban 25 euro sygic teljes europa navi. Ennyiért olcsó
-
metju
tag
Sziasztok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Amikor megvettem a telót akkor az osszes eddigi kontaktom felkerült az iCloudba meg a Google felhőbe, de ha most írok be egy számot akkor azok nem kerülnek fel automatikusan es a kontaktoknal ha megnyitok egy nevet nem is jelöli h bárhol máshol is meglenne. Telorol hogyan tudom elérni hogy feltegye? Szinkronizálás elméletileg óránként van...:/
-
VoidXs
nagyúr
válasz
lezerpiramis #5517 üzenetére
SMS-t küld, de hogy hova, azt nem tudom.
-
lezerpiramis
őstag
Hahó!
Egy kérdés iPhone-tulajokhoz:
Az iMessage aktiválásakor küld a telefon egy nemzetközi sms-t vagy sem?
Köszi előre is!
-
válasz
spawn21 #5507 üzenetére
okés, nem is azért írtam, csak látatlanban is magyarázattal akartam szolgálni a sok nem működő touch id-vel árult 5s kapcsán.
némelyik ára tényleg pofátlan, és még megvezetni is próbálják a gyanútlan embereket, hogy javítható, sőt jótállás keretében intézhető, csak ő már nem akar foglalkozni vele, mert nincs rá ideje...stb. -
válasz
spawn21 #5502 üzenetére
szia,
igen, ha lopott, letiltott...stb telefonokban alaplapot cserélnek, mert onnantól nem működik a touch id.
azért írom, mert engem is sokszor megkérdeznek az 5s-em láttán, hogy nekem még működik-e a touch id, mert tele vannak az aprók olyan 5s telefonokkal, amikben nem működik, és akkor mindig elmondom a fentieket, hogy nem elromlott a touch id, hanem a fent leírt probléma adott.
amúgy nekem kifogástalanul működik, a leírás szerint, jó sok szögből, több eltolással is beolvastattam a használt ujjaim lenyomatát, és így nem tudom úgy rátenni, hogy ne olvassa be elsőre. -
spawn21
veterán
Üdv.
Szokott hiba lenni a touchID-vel? Kezdem megunni a nagy telefonokat, bármennyire is szeretem a droidot. azt tudom, hogy nem kopik, nekem minden féle képpen fehér lesz. Legalávb az 5-s tokjai jók lesznek erre is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nintendo Switch 2
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest