- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Az appcache okozza ezt. Amikor először 3000db képnél szólt, akkor még nem volt annyira tele a cache, majd kép törlés után is folyamatosan használtad a facebookot, safarit stb gondolom, ezért már kevesebb kép is elég volt ahhoz, hogy megteljen a memória, mert közben a cache tovább telítődött.
Javaslom, hogy legközelebb ne a képek törlésével kezdj, hanem a jól ismert és bevált "iTunes Store" módszerrel.
-Nézd meg, hogy mennyi szabad hely van a telefonon, ha kevesebb, mint 1 giga, akkor uccu neki, jöhet a következő lépés.
-Irány az iTunes Store és nézz ki magadnak egy jó hosszú HD filmet, majd nemes egyszerűséggel kölcsönözd ki.
-Ezután elkezdi a letöltést, ámde a telefon kis idő után hisztizni kezd majd, hogy nem tudja letölteni a filmet, mert az eszközön nincs elegendő hely, és ebben a pillanatban már el is kezdi az appok szemetét letörölni. Egy-egy ilyen alkalommal akár 2Gb is felszabadítható mindenféle képek törlése nélkül.Az újraindítást hogy érted? Ha úgy érted, hogy újra telepíted a telefon operációs rendszerét, akkor arra kell odafigyelni, hogy csak abban az esetben lesznek meg a konkaktjaid, ha:
-használod az iCloud szolgáltatást és abban be van kapcsolva a kontaktok szinkronizálása
-ha a kontaktoknál be van állítva google fiók, mert abban az esetben a google felhőbe is el vannak mentve a kontaktjaid.
...és mindezeket beállítod reset után. -
Diokhan
addikt
Nem hinném, hogy vírusos lenne a telefonod, szerintem csak az adott oldal akart egyszerre sok reklámot betölteni, és azért fogta meg a telefont egy kicsit.
A hang azért halkul el, mert a hívás és minden egyéb jelzés hanggal jár, ilyenkor leveszi a hangot a zenéről és néha valóban nem sikerül vissza adni a hangot rá, hogy miért azt sajnos nem tudom.
MacBook esetében én nem tapasztaltam hasonlót.
-
Bib
őstag
Ezt nem egészen értem. Amikor először beállítottad a g-mailt szinte magától berak minden adatot. Nem egy indamail vagy hasonlók amivel kell egy kicsit vacakolni. Ezt töröld ,aztán újra beállít. Ezt a mindegyik iphone dolgot nem tudom értelmezni, neked van több? Szerintem velem együtt sokan használjuk a g-mailt de soha nem volt egyetlen egy köhintése sem.
-
Blamy
tag
Közben sikerült
Viszont ami érdekelne, és már témábavágó, az az, hogy a gmail fiókomba sokszor, amikor próbálok belépni, a "beérkező" mappába nem tudok belépni.. sokszor percekig, de van hogy több ideig várni kell. Ez mitől lehet? Szürkével írja a mappa nevét, nem feketével..
Ez már korábban is okozott problémát, de abban reménykedtem, hogy 5snél nem lesz már..
Tudja vki mitől lehet, vagy mi ez?
Köszi -
igen, voltak kicsinyítős időszakok, én is váltottam a viszonylag nagy nokia 7110-ről kis motorola v50-re és ericsson t29-re, ahogy az iphone 5s-re is nagyobb xperia z-ről és galaxy s4-ről, de egy ideje nem várom, illetve nem gondolkodom komoly méretcsökkentésen, hacsak nem jönnek a komolyabban hajlítható kijelzőjű készülékek és normál állapotban nem lesz nagy a telefon, kihajtva viszont dupla méretű kijelzővel fogad.
-
igen, főként a hardveres eltérés mozgat engem is, mert még ha nem is kellene a nagyobb méret és mondjuk a 4.7" kijelzős 6s is elég lenne, akkor is feldobták a labdát a 6s plus esetén a jobb akkumulátoros üzemidővel, az ois képes kamerával...stb., így pláne a 6s plus mellett döntöttem, az 5s megjelenésekor házon (gyártón) belül nem volt ilyen kompromisszum, így akkor megvettem az 5s-t és kész.
más kérdés, hogy azóta a nagy kijelzőt is megszerettem, mert közben note 4 is a 6s plus előtt, de ahogy anno az 5" kijelzőről visszamentem 4" méretre, úgy meglépném most is akár az 5.5" -> 4.7" váltást, ha külön oka lenne, mert annyival jobb lenne a kicsi, de ilyen már nem lesz szerintem egyik gyártónál sem. -
Tibee86
nagyúr
Nem csak te, szerintem elég sokan gondoljuk így. Lehet úgy voltak vele, hogy akinek kicsi kell ott az 5S, bőven használható telefon a mai napig, és talán a következővel jön majd egy kicsi. Viszont biztos, hogy gyengébb hardvert kap, így az felejtős részemről.
Az i6 méret még talán határeset lehetne nálam, de a 6+ biztos, hogy nem. Van a családban egy, sokszor kézbe veszem és próbálok rájönni, hogy ezt hogy tudnám én a mindennapokban használni, de teljességgel esélytelen, brutálisan nagy. -
az a ~500 dollár mire ideér, már 500 euro lesz, arra ráugranak a különböző adók és jogdíjak, aztán meg is lesz a szép ár...
a kis kéz nem lehet mentség, nagyon sok (kis)lány kezében látható akár 6/6s plus, note3/4...stb.
tudom, hogy nem mindenki szereti amúgy a nagy telefont, nekem is van olyan ismerősöm, aki nem tudta megszokni nagyobb méretet és megint 5s van neki, de én például bármennyire szerettem anno az 5s-t, hamar megszoktam és megszerettem a nagyobb méretet, bár kompromisszum kérdése is lehet, ha sok olyat ad (hardveresen és szoftveresen) a nagyobb, amit kicsi nem. -
droid1783
tag
Hat igen,rengetek szerintem a szolgaltatos,es egyszer csak kapsz egy tiltast,tudom van adas vetel papir,de az sok hulyeseggel jar.
Meglesem azt az uzletet,talaltam 0 perceset az Ifanatix-ban is,Istyle-ban is azthiszem hogy kifogyott az 5s,bizonytalan vagyok hogy hol birok beszerezni egyet.
koszonom a valaszod -
radi8tor
MODERÁTOR
Ez teljesen normális. Gondolom 30 fokos volt a levegő, plusz az akku is melegedik, amikor töltődik. Ebből adódóan lehet 45-50 fokos is a telefon. Ezért van benne hőmérő, hogy lekapcsolja a töltést, ha túlmelegedne.
Tűző napsütésben ettől függetlenül nem ajánlott semmilyen telefont tölteni. -
elég nehéz bizonyítani, hogy nem felhasználói, vagy a készüléktől független hiba okozta a problémát, ezért kezelik jótállás/szavatosság keretében a dolgot úgy, ahogy...
iphone esetén is történt már ilyen, találni sok érdekes történetet a neten, bár azok egy részénél kiderült a végén, hogy nem eredeti, a készülékhez gyárilag adott töltő, akkumulátor...stb. miatt következett be a dolog. -
heihachi
addikt
Nekem is kicsit hasonló baja van. A telefonon egyetlen kép sincs, azt is írja ki, hogy 0 kép, 1.7gb
Az icloudban nulla kép, szabad 0Mb az 5gb-ból
Itunest nem használok, de nem tudom mit lehetne ezzel kezdeni. Zene sincs rajta, könyvek se, film se, semmi. Az Icloudban mégis elfogyott a hely. Törölt képek és videók a kukából is ürítve, minden. Kivártam 30 napot is, amíg végleg tölődnek, de az se segített.
-
-
Kbali
nagyúr
Itt azért arról volt szó, hogy nem kötelező feljebb menni verzióval, legfeljebb lesznek (és egyre több) olyan applikáció, ami nem támogatja visszafelé a verziókat. Korántsem olyan rossz a helyzet, mint droid fronton.
A szolgáltatód gondolom meg eddig olcsóbban adta a csomagot a hűség miatt - mi történik, ha újabb hűségnyilatkozatot írsz alá? Vagy arra vonatkozik a magasabb ár ugyanazon szolgáltatástartalomért? -
Dovloran
senior tag
-
Vgabor92
tag
140-ért vettem 2016.11 végéig garis, független (istyle-ban vásárolt) i6-ot.
Én biztos nem vennék 100 fölött 5s-t akármennyi garancia van rá, de ez én vagyok. Ha Te vennél akkor pedig nézz utána jól mindennek, kérj az eladoktól imei számot. apple-nél rálehet kérdezni, hogy valóban minden úgy van ahogy az eladó állítja.(plusz imei infos oldalakon is érdemes ellenőrizgetni) Ha pedig istyle-ban vásároltat találsz mint én, személyesen bemész az egyik boltjukba, és mindent elmondanak imei+sorozatszám alapján a telefonról.12076: én 3-4 hónapon át, az 5s-t fólia nélkül használtam. nem volt rajta karc, mondjuk soha semmi nem volt mellette a zsebemben
-
-
nehéz csak bolti garanciás telefont venni, mert mondhatni világgarancia adott, persze szoktak olyan példányt is beszerezni különböző gsm üzletek, amire - meghatározott ok, illetve beszerezési forrás, vagy lejárt gyártói jótállás miatt - valóban csak ők tudnak már garanciát vállalni - utána kell nézni vásárlás előtt -, így elég rizikós, erősen meggondolandó, én legalábbis nem vágnék bele.
-
szabonagyur
félisten
Véleményem szerint legyen bármennyire is megbízható az eladó garancia nélkül venni nem igazán éri meg... A gari nélküli példányok simán lehetnek 2 évesek is, és nem olcsó a javítás még mindig.
Gari nélkül max akkor venném meg ha fele áron vagy még olcsóbban lenne meg egy hibátlan állapotú, mert akkor még talán javítással is egy új ára alatt lenne meg.
-
Blamy
tag
Azt nézem, hogy 32gb-os alig van eladó, míg 16os dögivel. Bár nekem eddig 8gb-os volt, szóval a 16os is megváltás lenne
de mégis húz a szívem a 32-eshez. Van egy hirdetés, ami elég szimpatikus, de nincs értékelése az eladónak. Mire érdemes figyelni? imei számot ha elkérem, az elég?
Vagy ne variáljak, és vegyem meg az újat?
Durva, hogy ennyire drága még mindig az 5s újonnan :/ -
Lien
aktív tag
2 napja vagyok egy i5S boldog tulajdonosa (i4S-ről váltás). Zsugorfóliás volt a jelenlegi telefonom és az akksija meg a gyorsasága nagyon jó (iOS 9.2). Maxos akksival több, mint 6 óra nyomkodást bír, ami baromira jó. i4S-nél kb. 4 maximum 5 óra volt. A mérete még szokatlan de bőven jobb, mint egy nagyobb i6 vagy i6S méret.
Illetve reménykedem, hogy az iOS 11-t is megkapja a készülék és ne kelljen váltani jobbra. -
-
Blamy
tag
Közben megtaláltam
Akkor csak a második dolog érdekelne, hogy mi lehet akkor, ha semmit nem ír ki, azt sem, hogy kézbesítve? Van ötletetek? simán csak nem kapta meg az illető? vagy külföldön volt/ellopták a telót stb? lehetnek ilyenek? Sajnos tőle nem tudom megkérdezni :/ -
Blamy
tag
Most megcsináltam teljesen új csengőhangként, és úgy jó... de szerintem ez így nem normális, hogy az előzőt nem tudom visszatenni.
Ráadásul amikor bekapcsoltam a telefonom, akkor is volt vmi welcome hang... nem is értettem, úgy van beállítva direkt, hogy tényleg csak akkor legyen hangja, ha muszáj.. email, fb, stb ezeknél sincs semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest