- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
malphitee #3199 üzenetére
Figyelej irogatsz ide két napja megveszel egy olyan telefont aminek elöélete kérdéses.Semmi papirod nincs róla.Vidd be probáld meg .Nekem amikor az i5 bekapcsolo gomb hibás volt T-pontba bevittem megnézték mivel nem volt nekik raktáron csere készülék ,ott sem kellett hagynom rá két napra jött egy sms ,hogy mehetek az ujj készülékért. Adtak egy fehér kis dobozos készüléket a másikat meg ott hagytam.Valamint a papirokon átvezették a változást.Nekem minden papirom rendbe volt.A készüléket lista áron vettem anno a T-töl.
Amikor elsö körbe bevittem semmi papirt nem kértek .A cserénél irták át a garancia papiron amit át kell.Meg adtak egy papirt ,hogy ilyen és ilyen számu készülék cserélve lett.
De hanyagoljuk ezt a témát mert már unalmas.
Azt is megmondom neked csak egy számlával maradjon el az eredeti tulaj még nincs tiszta lap szóba nem állnak veled a T-nél.Ez a i5s topic légyszi itt tedd fel ezt a kérdést majd az illetékes megválaszolja neked vagy hivd fel a 1430 és hiteles tájékoztatást kapsz.Köszi. [link]
-
malphitee
senior tag
Továbbra is várom az OLYAN emberek hozzászólását akik tudnak segíteni. Privatban jöjjön ha nem akarja nyilvánosan, titoktartás jatszik
-
gedani
csendes tag
Ezekben a kérdésekben tudna nekem valaki segíteni?
Sziasztok!
Nagyon régóta szeretnék már én is egy iphonet és végre lenne is lehetőségem megvenni. Eddig biztos voltam benne, hogy a t-mobilnál veszem meg és kötök rá biztosítást, de ugye mai naptól lehet venni istyle- nál is rendes árban. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek hol érné meg megvenni, árban egy 10 essel lenne több az istyle ami egy függetlenért már nem nagy plusz. Az istyle biztosítás is sokkal olcsóbb mint a t-nél, de szerintetek jó is az a biztosítás, ha van valami gond akkor tenyleg cserélik, meg mennyi időre szól az a biztosítás?
Olvastam hogy a tmobilnál ha cserélik a készüléket akkor újra indul az egy éves garancia, ha istyleban cserélik akkor is ujraindulna?
Köszönöm előre is a segítséget -
Tibee86
nagyúr
válasz
malphitee #3194 üzenetére
"jelenleg úgy néz ki akkor hogy a T-Mobile nem szervizel iPhone telefonokat"
Apr-ek már javítanak, elképzelhetőnek tartom, hogy már a T is, de lehet még nem. Mindezt köszönhetjük a hozzád hasonló embereknek... Remélem piros az indikátorod, és nem fog összejönni a kamu csere.(degonoszvagyok
)
-
malphitee
senior tag
A tisztánlátás kedvéért : jelenleg úgy néz ki akkor hogy a T-Mobile nem szervizel iPhone telefonokat, hanem probléma eseten kapunk egy új telefont tartozék ok nélkül . Sorozat számot ellenőriznek ebben az esetben, és elkérik az okmanyaidat. HA jól gondolom ennek a menete: beviszed a telefont elmondod mi vele a probléma , gondolom azt mondjak pár napra ott kell hagyni a készüléket hogy megbizonyosodnak a problémáról , és utána cserélnek , majd arra a készülékre adnak egy év garanciát . Ha ez reális ahogy elképzelem akkor szeretnek kicsit turpis lenni, ugyanis eszembe jutott hogy egy gyerekkori barátom T-mobile na dolgozik. Egy olyan turpisságot kellene kitalálni milyen indokkal kérjem a telefon cseréjét (persze előadva magamat), ami elég nehezen jön ki, és meg is indokolt lenne a cseréje . (Persze előadásban benne lesz hogy nagyon idegesít a probléma és nem tudok várni , mert munka eszközöm a telefon). Aztán ha ez meg van felkeresnem az ismerősöm és bemennek hozza mikor dolgozik. Erre azért lenne szükség mert iPhone 6 erkezesenel ha eladásra kerül a telefon, akkor egy új és 1 éves garancia azért sokat nyom. Meg a mostani kicsit sérült itt ott. Na lássuk akkor, kinek vág az esze , kinek talán meg tapasztalata is van
privátba is jöhet . Köszi hogy elolvastad, iPhone 5 el orom a gepeles
)) szép napot.
-
malphitee
senior tag
Mi fog változni a 7.0.6 hoz képest a 7.1 ?
-
königarjen
tag
Kilógok a sorból gondolom, de nekem bejön ez a stílus + különösebben nem volt semmi ilyen gondom (kopp-kopp-kopp!)
De hát a frissítés mindig jól jön, nyilván nem véletlen frissítik. -
Criton
veterán
válasz
königarjen #3187 üzenetére
Hétvége akkor gondolom kizárt, akkor várakozásnak marad a jövőhét
-
domerator
veterán
válasz
königarjen #3187 üzenetére
Hát nagyon jó lenne ha jönne a tökéletes 7.1 mert néha kilépnek az appok, egyszer nem ébresztett a gyári ébresztő és általában túl lassúak az animációk... párom i4s-ében azt irigyeltem mindig, hogy az animációk valami iszonyat jól optimalizált sebességgel működnek... se nem túl gyors se nem túl lassú, épp ahogy kell. iOS7 alatt már lassabb mint kellene.
Nem beszélve a grafikáról, de azt késő siratni. -
Criton
veterán
7.1 szerintetek mikor várható? hónap közepe?
-
zsolidodd
senior tag
Nekem hidegben nem olvasta be 10-ből 1-2-szer az ujjamat, miután bescanneltem a jobb hüvelykujjam 2 szer (tehát az 5 lehetőségből 2 megegyezik), azóta még gyorsabb és pontosabb.
-
nord_
veterán
válasz
Mr.Chow #3179 üzenetére
Nekem már a 4" is határeset... Ha meglépik, addig el nem adom az 5s-t, amíg szét nem porlad a kezeim közt.
El is kezdtem spórolni a Home gombbal, JB alatt föltettem a Virtual Home nevű tweaket: baromi jó, elég hozzáérni bármilyen ujjal a Home-hoz, visszalépek a kezdőképernyőre. Ha hosszabban tartom az ujjam a gombon, kiváltom vele a dupla kattintást. Mióta fenn van, talán egyszer, megszokásból nyomtam meg a gombot.
-
Mr.Chow
tag
Szerintetek meglépik az 4.7. colos , retina ipad felbontású (2,048 by 1,536 pixel) kijelzőt az iPhone 6 ban?
-
gedani
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon régóta szeretnék már én is egy iphonet és végre lenne is lehetőségem megvenni. Eddig biztos voltam benne, hogy a t-mobilnál veszem meg és kötök rá biztosítást, de ugye mai naptól lehet venni istyle- nál is rendes árban. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek hol érné meg megvenni, árban egy 10 essel lenne több az istyle ami egy függetlenért már nem nagy plusz. Az istyle biztosítás is sokkal olcsóbb mint a t-nél, de szerintetek jó is az a biztosítás, ha van valami gond akkor tenyleg cserélik, meg mennyi időre szól az a biztosítás?
Olvastam hogy a tmobilnál ha cserélik a készüléket akkor újra indul az egy éves garancia, ha istyleban cserélik akkor is ujraindulna?
Köszönöm előre is a segítséget -
legiaap
félisten
válasz
königarjen #3175 üzenetére
Azt vettem észre ha letörlöm utána mindig beveszi, de ez azért szar hogy állandóan tisztának kell lennie hogy gond nélkül működjön.
-
legiaap
félisten
De jó is lenne ez. Nálam eleg rendetlenül működik.
Amúgy meg már jöhetne az a 7.1 Várom mint a messiást, főleg az Air-re. -
válasz
nederlanden #3170 üzenetére
Nem baj , azért köszönjük az infót
-
nederlanden
senior tag
válasz
nederlanden #3169 üzenetére
Ezt jól benéztem!vmiért frissnek láttam jana 33 beírását!na mindeggy
-
nederlanden
senior tag
Készenlétben olyan f@szán teljesít sok más tipus is,de komoly használat mellett már egyik sem tudja mégcsak megközelíteni sem az iphone-t,már az i4-től.Megtévesztő a készenlét higgyjétek már el,nem rendelkezik EGY okostelefon sem ennyire stabil-atombiztos-megbízható-hosszú élettartamú akkuval mint az iphone,mindet lezongoráztam,rengeteg pénzt elbuktam.Az i5s meg egyenesen parádés,h 1.5nap alá nem tudom lehúzni sehogy sem.Csak beszéddel 3nap non-stop!Melyik tudja ezt?tessék???(kijelzőméret nem érdekel,mert nekem max. 4.3 lenne az elviselhető iphone-ban,a fölött használhatatlan,marad az 5s)
-
malphitee
senior tag
válasz
zsolidodd #3165 üzenetére
Minden T-Mobile üzletben azonnal szervizeknek ? Mit mondtál mi a telefon baja? Zsír új telefont kapott dobozostul? Elkérte a szemelyid, mást nem is kérdezett ? Megnézte a garanciás lapod egyáltalán ? Illetve gépnél beírta a széria numbert a garancia ellenőrzéshez? Azért nálatok simább volt az ugy... Ti nevetekre szólt a telefon és gari papírral a keretekbe ballagtatok be. Nekem egyik sem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
malphitee #3162 üzenetére
A legtöbb ember, ha ellopták a telefonját, az az első dolga, hogy letiltatja... Másrészt Józsika adatai meglesznek a T-nek.
"Ennyi erővel én is holnap bevihetnem hogy valami szarakszik és adjanak egy újat azonnal.."
Neked szerintem azonnal adnak újat, le se kell adnod a régit. -
malphitee
senior tag
válasz
zsolidodd #3150 üzenetére
Én azt a mobilos részt nem nagyon hiszem. Ennyi erővel jozsika lop egy telefont valakitől csinál vele valamit aztán besetal a szemelyivel egy T-Mobile ba hogy azt cseréljék ujra azonnal, utána sem néznek ki nevére szól a telefon és van e rá meg garancia. Elég hihetetlen. Ennyi erővel én is holnap bevihetnem hogy valami szarakszik és adjanak egy újat azonnal..
-
Maximum1
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni valami leírással, linkel, hogyan is tudnék átköltözni egy Lumia 710-ről 5s-re?(#3161) Tibee86 a kontaktokat akarom, a gmail is megcsinálja!?
köszönöm -
Tibee86
nagyúr
válasz
königarjen #3155 üzenetére
Ha tok, akkor szerintem is a gyári az etalon.
Bár leginkább már most is csak azért használom, mert drága volt.
-
Guys , aki feltette a 7.0.6-ot mit tapasztal safarit illetően, kilépegetés terén... ?
(#3155) königarjen: Így van Ő is azt mondta, eddig a gyári vált be a legjobban, pedig kipróbált már egy-két tokot
(#3152) teguran: Nos, ha már tok és spigen, akkor én erre szavazok. [link] és, akkor fólia sem kell a hátuljára.
-
königarjen
tag
-
teguran
tag
[link] valakinek tapasztalat errol a tokrol? megrendeltem tegnap iphone 5s 16gb silberben. ha mar 200+os telom van, megeri 10e-ert megvedeni
-
zsolidodd
senior tag
válasz
malphitee #3148 üzenetére
1. Ezeket érdemes lett volna vásárlás előtt megkérdezned.
2. Ha nem akarsz problémákat, akkor vedd APR-től/ Apple.hu-ról/ szolgáltatótól a saját nevedre a telefont. Igen ez többe kerül, mint megvenni használtan, egy akármilyen előéletű telefont.
3. Ne idegeskedj olyasmin, ami meg sem történt még, vagy ha mégis, tedd azt magadban.
4. Most vittük be T-hez barátnőm 4s-ét, volt papír, de nem igazán érdekelt, kért egy személyit, felírta az adatokat, megnézte, hogy mi a baja. Mivel használható volt a telefon, megvárta, amíg lett cserekészülék, bement, kicserélték, és újraindult az 1 év garancia. -
malphitee
senior tag
Nevet akkor is fognak kérni , annyira nem izgat abból indulok ki ha 8 hónapig makulatlanul működik az a 4 hónap mar csak nem megy valami tönkre . Utána úgy is zsebből kell fizetnem. Garanciás dolgokba azért astam bele magam mert iPhone 6 rá ha adom a fejem és megveszem , nem mindegy hogy GSM boltból függetlenül veszem meg pl 190 ért vagy app store bol 250 ért , és közben mindkettőt javítja az apr üzletek világszerte .
-
nord_
veterán
válasz
malphitee #3146 üzenetére
Akkor menj most be a boltba, nézesd meg a telefonod a szervizessel, valami kamu indokkal, udvarold körbe, aztán a végén kérd meg, hogy nyomtassa már ki neked a garipapírt, mert neked nincs meg. Ha nem megy az első helyen, próbáld meg egy másiknál vagy harmadiknál.
(Tegyél valamit, mert itt fogsz nekünk szívinfarktust kapni egy olyan dolog miatt, ami még meg se történt.)
-
malphitee
senior tag
Tökéletesen megy minden rajta, csak jó tudni a dolgokat. És ha azt mondja bent a boltban hogy nincs papír oké , akkor mondjak egy nevet, vagy rosszabb esetben elkéri a személyi plusz lakcimemet.. Azonnal meg lennék lőve. Akkor lenne szerencsém ha azt mondana hogy adjam oda neki a telefont és megnézi a széria számot , és rá keres a gépben . Viszont azt is besz@ptam akkor, ha pl a telefon alaplaphobas lesz és be sem lehet kapcsolni. Nem jó ez így ..
-
nord_
veterán
válasz
malphitee #3144 üzenetére
Az mindegy, hányadik tulaj vagy. A garancia a készülékre, nem a tulajdonosra vonatkozik. Ha megvan a garipapír (vagy számla, amin szerepelnek a készülék adatai) nincs semmi gond, nyugodtan viheted a telefont bármelyik telekomos szervizbe.
De ha nincs meg, akkor sem lehet baj, mert a T tudomásom szerint már az iPhone 5 forgalmazásának kezdete óta nem ad papíralapú garanciajegyet, vagyis a 8 hónapos i5-öt nyugodtan beviheted hozzájuk, számítógépen fogják ellenőrizni a jogosultságot. Ha a papírt kérnék, mondd meg nekik, nincs hozzá, mert már minden elektronikusan van nyilvántartva: nézze csak meg a számítógépen.Ugye, most csak elméleti lehetőségekről beszélünk, mert az iPhone-od tökéletesen működik. Ne aggódj, most teljesen fölösleges ezen parázni.
-
malphitee
senior tag
Az a bajom van a T-Mobile al hogy én használtan vettem az iphonet. És van egy telefonom és tartozékai . Ha valami lenne vele és garanciazasra kerülne a sor nem tudnék semmit csinálni . Harmadik tulaja vagyok, azt sem tudom ki az eredeti. Magyarán van rajta 4 hónap gari, de meg sincs.
-
nord_
veterán
válasz
malphitee #3136 üzenetére
Azért a gyártónak kicsit szofisztikáltabb módszerei vannak, mint a sim cserélgetés.
Az egyszerűség kedvéért: igen, sorozatszám alapján is tudják, milyen függő a készülék. És percre pontosan meg tudják mondani, mikor indult a gari.
GSM bolt: na, ez érdekes kérdés. Az, hogy neked bontatlanként adják, közel se biztos, hogy így is van. (Ugye fóliázógépeg mindenki látott már?
) Egyedül az számít, hogy az Apple (illetve annak képviseletében az APR) mit mond a szériaszám alapján. Ugye be lehet fóliázni lopott készüléket, be lehet fóliázni olyat, ami függő és a tulaj azért ad el, mert nem tudja fizetni a telefonszámlát (és aki megveszi a telefont, csodálkozik, ha pár hét, hónap múlva a szolgáltató kitiltja a hálózatról, stb, stb). Nyugodt szívvel sose ajánlanék senkinek GSM-boltos vásárlást.
Mondjuk, konkrétan azt se értem, mi a problémád a telekomos szervizeléssel...
-
malphitee
senior tag
Illetve mivel a tmobilos előfizetés nem az én nevemen van, mert használtan vettem, akkor ha baj lenne vele a T-Mobile ba nem cseszekednenek velem?
-
malphitee
senior tag
Értem . De ha bevinnem a telot az istyle ba és ha nem raknak bele 3 simet hogy megnézzék független -e simán megcsinálják . De szerintem nem nagyon ellenőrzik a simet. És a szolgáltató hova viszi javittatni az almakat? Viszont ha én veszek egy bontatlan zsír új telot bárhol az országban , GSM boltból , akkor azt szemrebbenés nélkül szervizelik bármelyik APR Ben? Illetve mi van akkor ha bemegyek a T-Mobile ba és kerek egy gyári fuggetlenitest ami 15K ha jól tudom, ezt a kérelmet elküldik az Apple fele ha jól tudom, ha rábólintanak akkor meg iTunes hoz csatlakoztatva fuggetleniti magát a felefon. Onnantól mehetek akkor a világ bármelyik apr boltjába javitattni amíg garancias?
-
nord_
veterán
válasz
malphitee #3133 üzenetére
A garanciának semmi köze ahhoz, hogy hol vetted. Vagy van rá, vagy nincs.
Számla úgyszintén: jogszabályi előírás, hogy garanciális ügyintézéshez elegendő a garanciapapír. Mivel papírt egyre ritkábban adnak hozzá (már a Telekom se), ezért a rendszerükben lévő adatok alapján látják, az adott készülék jogosult-e garanciális javításra.
Ha telekomos a telefon, akkor hiba esetén hozzájuk kell vinni.
Az Apple onnan tudja, hogy mikortól él a garancia, hogy amikor aktiválod a telefont, akkor az ő szerverükkel kommunikál. -
malphitee
senior tag
válasz
malphitee #3132 üzenetére
Felkerestem az Apple oldalán azt a részt , ahova beütöd a serial Numbert, és kidobja milyen telefon és meddig van rá garancia, illetve hogy az Apple rendszerében nyilván van-e tartva. Az elott olvasgattam garancias kérdéseket , és elvileg ha beviszed az istyle ba az iphon telefonod problémával akkor ok is megnézik a sorozat számot gondolom ok is az Apple oldalán , és az alapján ha van meg rá garancia akkor javítják , nem kell se számla , se hogy hol vetted??? Nagy meglepodesemre kiderült hogy 4 hónap garancia van a telefonra, és a pipa ott van hogy Apple rendszerébe regisztrálta van. Viszont a készülék tmobilos, ez nem számít semmit akkor ugye? Innentől ha valami baja lesz csak be setalok pl egy istyle ba? Illetve mikor kibont az ember egy zsír új iPhone-t kötelezően hozza kell kötni a géphez iTunes hoz? Vagy honnan tudja az Apple hogy mikor vetted a telefont és honnan kell hogy éljen a garancia?
-
malphitee
senior tag
Magyarán mondva ha nem találtak volna bakit a szervizesek elvileg a készülékben akkor cseréltek volna, hiába nem eredeti boltba vetted hanem pl Partnero ba 40k val kevesebbe ? Kik MO hivatalos Apple szervizei? Magyar Supportot felhivtad és bediktaltad neki a dobozon szereplő imei számot? Mikortól indul a garancia? Mindenre válaszolj pls
-
Sztif
aktív tag
Segítséget kérek: Hol lehet kikapcsolni hogy lezárt képernyőnél ne menjen a GPS. Amikor feloldom a zárat mindig látom fent a nyilacskát, majd eltűnik. Zavar mert feleslegesen eszi nekem az akksit...
-
Criton
veterán
válasz
tomcsi23 #3126 üzenetére
Ez az ügy konkrétan nem a partneroval volt, de most nem írnám le melyik céggel (de volt ismerősöm aki Partneroval így járt, én meg a Nokia esetében ugye). A lényeg, hogy amikor megvettem minden rendben volt, Apple Supportnál is le volt ellenőrizve, ott is mondták, hogy garanciális a készülék, nincs vele gond. Mivel neten vásároltam, volt a 8anpom amivel élni is tudtam szerencsére, bár nem volt könnyű. A cég még úgy is hírdette magát, hogy Apple Premium Reseller, egy időben az is volt, de az Apple nem hiába vette el tőle ezt a státuszt. Nos 3 nap után a telefonnal problémák voltak, elvittem az egyik hivatalos Apple szervizbe (StarKing), ahol a garanciáztatás előtt leveszik a kijelzőt és ellenőrzik az indikátorokat meg amiket kell. Ez eddig mind szép és jó volt, de mikor ellenőrizték a telefont, mielőtt bevették volna garanciában, szólt a szervízes, hogy itt valami bibi van... hiányzik egy rögzítő csavar a telefonból, ami miatt így már nem lehet garanciális a készülék, azonnal vigyem oda vissza a telefont ahol vettem (apple-nél ilyen hibát még nem láttak, és nem is hallottak, szóval kizárt volt, hogy egy rosszul összerakott készüléket kaptam volna gyárilag). Egyébként a StarKing is mindent rendben talált a készülékről, a rendszerben, csak mikor ellenőrizték... Nos a telefont visszavittem, nem nagyon akarták visszaadni a pénzt, fógyasztóvédelem lett, sok levél az Apple-nek.... és 12nap után kb visszautalták az összeget, az Apple is pont az ilyenek miatt kéri, hogy aki teheti kerülje azokat a boltokat amik nincsenek fent az Apple oldalán, én megtanultam. Inkább fízetek +30/40ezret de legyen eredeti a készülék, és ha garanciáztatni kell, akkor ne legyen probléma. Szóval nálam már csak apple.hu, icentre, istyle, telekom, edigital, mediamarkt játszik ha Apple termékről van szó.
-
Criton
veterán
válasz
tomcsi23 #3124 üzenetére
szerinted mennyi idő lefóliáztatni valamit?
Nokia is le volt.Apple-nél meg hiába van leellenőriztetve...attól még érhetik meglepetések az embert. iPhone5, minden rendben volt, le volt kérdezve, de amikor garanciáztatás lett volna, akkor derült ki, hogy valami még sem okés a telefonnal....
-
tudodte
csendes tag
sziasztok!
egy hete vettem egy 5s-t. elégedett is vagyok vele teljes mértékben, csak két dolog van, ami kicsit idegesít.
ha mobilnetről használom a safarit, a fém keret kb 1 perc alatt elég meleg lesz. na, nem éget, de egy hideg téli napon kesztyűt nem kéne húzni a netezéshez. ez így normális?
továbbá a wifit sok helyen nem látja ott, ahol más telefonok gond nélkül közepes jelet fognak.
nálatok hogy vannak ezek a dolgok? előre is köszi szépen a válaszokat
-
Tibee86
nagyúr
válasz
königarjen #3114 üzenetére
Beállítások-Safari- és ott lesz 2 dolog, amit lehet törölni, na valamelyik a kettő közül az.
-
malphitee
senior tag
Srácok hogy működik az Apple garancia?? Úgy hallottam mindegyikre 1 év világ garancia van, azaz teljesen mindegy hogy az Apple Store bol veszed vagy pl a Partnero GSM be?? Illetve hol javítják ezeket? Mivel nincs Apple hivatalosan MO-n .??
-
talamasca
senior tag
Feltettem a 7.0.6-t, és az eddig beállított és működő Exchange fiókom most nem szinkronizál...
Valakinek van ötlete, mi a hiba? -
malphitee
senior tag
válasz
Tibee86 #3103 üzenetére
Akkor privátbankár is megírhatja valaki, esetleg te is ha van infod. Minél olcsóbb legyen az a lényeg . Egyébként most a telefon t-mobilos és a harmadik tulajdonosa vagyok. Szerintem a t-mobile nal is csak az eredeti vevő tudna függetleníteni aki nevére szól a telefon, vagy nekem is megcsinalnak ?? Mennyi?
-
malphitee
senior tag
Illetve milyen módokon lehetne egy iPhone 5 -t függetleníteni ? És melyik a legolcsóbb .
-
malphitee
senior tag
Nehéz feltenni , hogy ne legyen egy mm buborék is alatta? Mi a jó recept?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest