- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
itt pH-n, iphone homescreen mutogatás nincs?
android van, azt láttam.
-
Criton
veterán
7.1 most nálam elég érdekes dolgot csinált. Két alkalmazásnak létrehoztam egy mappát,ahova bepakoltam őket, majd a telefon kikapcsolt magától. Alig akart visszakapcsolni, majd mikor visszakapcsolt, az a két alkalmazás megint kint volt a főképernyőn, a mappa eltünt, mint ha létre sem hoztam.
Valaki találkozott már ilyennel? -
Criton
veterán
válasz
königarjen #3618 üzenetére
Bennem is megállt, mert nekem azután csinálta ezt a T, hogy 7.1-re frissítettem és a telefont teljesen újként állítottam be, és már az gyanús volt, hogy nem kaptam meg a kulcskarika kódot sms-ben...
-
Criton
veterán
válasz
königarjen #3613 üzenetére
Én nekem volt ez a hibám Pécsen. Jelentettem T felé. 1-2 óra után jött az sms, hogy indítsam újra a telefont. Azóta minden OK. Sajnos ez még a múltkori nagy leállás miatt van, még nem mindenhol tökéletes. Jelentsd be.
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
dupla sry
-
Criton
veterán
válasz
tomcsi23 #3534 üzenetére
Telekom igen. Ha LTE-n van, én tudok telefonálni minden probléma nélkül, de ha engem hívnak akkor hangposta jön be ( nem vált át 3G-re). Ha teljesen kilövöm az LTE-t akkor már hívni is tudnak. Beszéltem telekommal, elvileg a nagy hibát ami tegnap volt, megoldották. Ő szerintük a hiba az én készülékemben van. Nos tegnap még semmi problémám nem volt LTE-n. Akiket meg tudok kérni, hogy teszteljék nem segít, mert nekik alapból csak 3G van....nem LTE-s telefon...
-
Criton
veterán
Viszont, hogy valami jó is legyen...mióta fent van a 7.1 nem ér el telefonon senki sem. Hangposta jön csak be. Átirányítás és semmi más nincs aktiválva. Full visszaállítás is volt, de ugyan úgy semmi....
UPDATE: de ez csak akkor van, ha "Automatikusra" ván állítva a hálózatkeresés. Ha manual megadom neki, akkor rögtön működik...
-
Criton
veterán
Nálam viszont iMessage és FaceTime folyamatosan aktiválásra vár...
-
Criton
veterán
válasz
Tibee86 #3433 üzenetére
Hát lehet akkor más T-nél kéne próbálkozni. Ahogy bemegyek, sorra kerülök, nem kell várnom.
Nekem érdekes módon még egyiknél sem volt problémám. Szervizes ügyben se. De attól, hogy pár embernek problémája volt T-partnerral, nem kell rögtön savazni a T-t. APR-el is lehetnek ilyenek, voltak is, még sem szidja őket senki sem. A mondanivalóm, ha valaki szolgáltatónál akarja megvenni, vagy MM, akkor tegye. Még mindig jobban járnak mint ha valami nem hivatalos üzletben veszik meg, ahol nem ,hogy 1-2 hét vagy 1-2 nap, de lehet soha nem kap új vagy csere készüléket. -
Criton
veterán
válasz
Tibee86 #3431 üzenetére
Hát nem tudom milyen T-nél cseréltek, de az sem mind1, hogy magánál a T-nél vagy csak a T partnerénél van az ember, amiről egy laikus nem tudja, hogy csak partner. Ilyen van pld a Mammut 1 2. emeletén. Az nem T üzlet csak T partner. Ott 1-2 hetet is mondanak. Magánál a T-nél nincs egy hét sem, max egy hét.
-
Criton
veterán
válasz
Tibee86 #3429 üzenetére
De ne is általánosítsunk
régen még tény, hogy 1-2-3 nap alatt cseréltek, de ma már nem minden esetben. Főleg ha az ember sokszor viszi vissza a telefont, mint amennyire én peches voltam i4S esetében, és ha van is nekik csere, nem feltétlen adnak új készüléket. Szóval az APR <-> Szolgálgatói csere között már nem feltétlen van nagy különbség. Ha van a szolgáltatónak, vagy raktáron, akkor 2-3 nap alatt ott is megvan a csere.
-
Criton
veterán
válasz
Tibee86 #3396 üzenetére
Kollégám egy hetes i5S-e kamera hibás volt. iCentre 1,5 hét alatt cserélte csak, mert náluk az első napokban nem jöttek elő a hibák, szóval azonnal már ott sem cserélnek.
Nekem 4S-t valamint 5-t 2-3 nap alatt cserélték mikor gond volt, de ma már az APR sem cserél rögtön.
Meg inkább vegye meg az ember szolgáltatónál, meg MM-ba pld... mint sufni boltban... -
Criton
veterán
A hangszorot hogyan illetve mivel erdemes tisztittani?
-
Criton
veterán
Na igen, beszeljukmac is írt korábban a 7.1 megjelenése szükséges a Fesztiválhoz. Szóval ez a hír most kb annyira hihető annak... Storeban én is láttam a követelményhez elég a 7.0... de nem engem kell erről győzködni, mert én magasról teszek rá, hogy a 7.1 mikor jelenik meg...
-
Criton
veterán
válasz
Tibee86 #3345 üzenetére
Nem emiatt gondolja mindenki, hanem minden oldal ami Apple-el foglalkozik erről irt. Bár én inkább hiszem mar,hogy 15.-e fele fog megjelenni vagy utána.
"Elvileg március 11-e előtt meg kell érkeznie, hisz ekkor kezdődik meg az iTunes fesztivál az SXSW-n. Ez pedig azért játszik fontos szerepet a történetben, mert az Apple hamarosan kiad egy alakalmaztást, amelynek segítségével minden iOS eszközökön élő adásban stream-elhetjük a fesztivált, ahol többek között fellép a Coldplay és az Imagine Dragons is. Az új applikáció elinditásához pedig az új iOS 7.1-re lesz szükség."
Bár, neked a frissitesek nem nagyon szoktak osszejonni
-
Criton
veterán
Ahogy elnézem ez a 7.1 utolsó pillanatban fog jönni, épp iTunes Fesztivál elott...
-
Criton
veterán
válasz
pingwin011 #3337 üzenetére
nplayer, vlc
-
Criton
veterán
válasz
nederlanden #3250 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is, ha nedves a tenyerem vagy éppen nagyon hideg, akkor kb a harmadikra veszi csak be...
-
Criton
veterán
válasz
königarjen #3187 üzenetére
Hétvége akkor gondolom kizárt, akkor várakozásnak marad a jövőhét
-
Criton
veterán
7.1 szerintetek mikor várható? hónap közepe?
-
Criton
veterán
válasz
tomcsi23 #3126 üzenetére
Ez az ügy konkrétan nem a partneroval volt, de most nem írnám le melyik céggel (de volt ismerősöm aki Partneroval így járt, én meg a Nokia esetében ugye). A lényeg, hogy amikor megvettem minden rendben volt, Apple Supportnál is le volt ellenőrizve, ott is mondták, hogy garanciális a készülék, nincs vele gond. Mivel neten vásároltam, volt a 8anpom amivel élni is tudtam szerencsére, bár nem volt könnyű. A cég még úgy is hírdette magát, hogy Apple Premium Reseller, egy időben az is volt, de az Apple nem hiába vette el tőle ezt a státuszt. Nos 3 nap után a telefonnal problémák voltak, elvittem az egyik hivatalos Apple szervizbe (StarKing), ahol a garanciáztatás előtt leveszik a kijelzőt és ellenőrzik az indikátorokat meg amiket kell. Ez eddig mind szép és jó volt, de mikor ellenőrizték a telefont, mielőtt bevették volna garanciában, szólt a szervízes, hogy itt valami bibi van... hiányzik egy rögzítő csavar a telefonból, ami miatt így már nem lehet garanciális a készülék, azonnal vigyem oda vissza a telefont ahol vettem (apple-nél ilyen hibát még nem láttak, és nem is hallottak, szóval kizárt volt, hogy egy rosszul összerakott készüléket kaptam volna gyárilag). Egyébként a StarKing is mindent rendben talált a készülékről, a rendszerben, csak mikor ellenőrizték... Nos a telefont visszavittem, nem nagyon akarták visszaadni a pénzt, fógyasztóvédelem lett, sok levél az Apple-nek.... és 12nap után kb visszautalták az összeget, az Apple is pont az ilyenek miatt kéri, hogy aki teheti kerülje azokat a boltokat amik nincsenek fent az Apple oldalán, én megtanultam. Inkább fízetek +30/40ezret de legyen eredeti a készülék, és ha garanciáztatni kell, akkor ne legyen probléma. Szóval nálam már csak apple.hu, icentre, istyle, telekom, edigital, mediamarkt játszik ha Apple termékről van szó.
-
Criton
veterán
válasz
tomcsi23 #3124 üzenetére
szerinted mennyi idő lefóliáztatni valamit?
Nokia is le volt.Apple-nél meg hiába van leellenőriztetve...attól még érhetik meglepetések az embert. iPhone5, minden rendben volt, le volt kérdezve, de amikor garanciáztatás lett volna, akkor derült ki, hogy valami még sem okés a telefonnal....
-
Criton
veterán
A hangszóró jó mindenkinél? Néha nagyon halkan hallom a másik felet, de kihangosítva vagy fülesen viszont semmi probléma nincsen. Több helyen olvastam, hogy ha a "Hallókészülék mód" be van kapcsolva akkor nincs ez, kipróbáltam és igaz (akkor teljesen jól érthető)... vagy ha az LTE ki van kapcsolva stb...
A kérdésem, más ilyenekkel próbálkozott, illetve a hangszóró ha minden default beállításon van és max hangerőn , előfordul hogy halkan hallja a másik felet?
-
Criton
veterán
válasz
joefasalasso #2815 üzenetére
Érdekes, nekem az alkalmazásaim is be vannak kapcsolva, még sem teszi vissza automatikusan.
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
válasz
willparker #2786 üzenetére
néha elmegy szerintük a hang, de ez csak olyan helyen van, ahol nem jó a térerő, de ez i5 és 4s-nél is volt, szóval nem foglalkozom vele.
-
Criton
veterán
válasz
predakon #2768 üzenetére
Nálam egyébként a telefon hangminőségére szoktak panaszkodni néha (hívott fél) ,i5/4S-nél is volt ez, most lehet köpködni de a céges Androidos készüléknél nem szoktak panaszkodni. De ha olyan helyen vagyok, ahol full a térerő, ott nincs probléma, főleg csak akkor mikor váltogatja a hálózatot,ettől független teljesen megvagyok elégedve ezzel a készülékkel, és még a 16GB is bőven elég, minden másra ott az iCloud meg a NAS
-
Criton
veterán
válasz
predakon #2768 üzenetére
Első kérdésedre itt szerintem minden megvan. Merülésre nem tudok mit mondani, nekem két napig bírja, full használat mellett 1.5 napig, szerintem jobb mint az i5. Melegedni nekem nem melegszik, pont az a "bajom" hogy teljesen hideg mikor felveszem a telefont. 30perc Dead Trigger2 után érzem azt, hogy melegedne.
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
válasz
Tibee86 #2738 üzenetére
Valahogy nekem is jobb tetszik fólia/tok nélkül, valamint ha van rajta fólia, akkor meg oda a retina érzés...
Egyébként ahogy megfigyeltem, ismerőseim többsége aki használ valamilyen tokot, valahogy mint ha a mikro karcok jobban megjelennének stb... mert a tok és a fólia közé bemennek a dolgok stb.. -
-
Criton
veterán
Ki milyen háttérképet használ egyébként?
-
Criton
veterán
Ezt a tokot ismeri valaki? 5S-re is jó szerintetek?
-
Criton
veterán
iTunes miért írja ki alkalmazás letöltése közben, hogy hiba a letöltésben és a hálozati adapter visszaáll.
Két szgép esetében is ugyan ezt kapom. -
Criton
veterán
7.1 megjelenése egyébként mikor várható kb? Safari téma egyébként, csak pH csinálja ezt velem, más oldal egyáltalán nem.
-
-
Criton
veterán
Ti Safarit használtok a böngészésre? pH alatt ha írok akkor van egy kis fázis késése a billentyűzetnek, vagy másnál nincs ilyen? csak pH alatt vettem észre.
-
Criton
veterán
válasz
königarjen #2668 üzenetére
Köszönöm az információt, szerencsére semmi baj nincs a készülékkel, de ezeket nem árt ha tudja az ember.
-
Criton
veterán
válasz
Roland861010 #2662 üzenetére
Megvolt, de Blaise tanácsára nem kezdem el ugyan azt a hisztit "mint korábban", jó újra ilyen emberek között lenni. Egyébként a konkrét kérdés arra ment, hogy a garancia T-nél, hogy megy, egyébként meg semmi bajom nincs a készülékkel.
-
Criton
veterán
Szóval ott csak javítanak nem cserélnek? 2hét??? Hát az nem kis idő.
Én a 7.0.5 frissítést iTunes Windows 8.1 kompozicióval raktam fel. Azóta teljesen be van lassulva a telefon, még gépelés közben is vannak kis lagok valamint a home gomb megnyomása után is, valamint néha játék közben is látom. Próbáltam a resetet telefonon és iTunes-on keresztül, sajnos változás semmiÖtlet? Hardveres hibát azért kizárnám.
-
Criton
veterán
Csak mint kérdés, telekomnál a garanciáztatás hogyan szokott zajlani?
Bármelyik telekom üzletbe be lehet vinni a telefont ha baj van? Számla kell hozzá vagy elég a telefon?
Mennyi idő szokott lenni a javítás? -
Criton
veterán
Tudtok valami jó ébresztő alkalmazást?
-
Criton
veterán
(#2639) nord_ : T-Mobile meg 219.000, jó nem független...
Ha most megrendelem apple.hu-ról, holnap kihoznák, vagy csak hétfőn?ja nem, csak február 6....
T-Mobile-nál egyébként vásárolt valaki? Ha tényleg valami gubanc van, akkor cserélik?
A mostani fekete mennyire "kopik", vagy ez csak az 5 esetében volt? Tok meg fóliamentesen használnám, iPhone5 esetében sem láttam értelmét a toknak, fóliának... 16GB-at néztem ki... -
Criton
veterán
Sziasztok,
a T-mobile-nál a listaáras iphone5s kártyafüggetlen? A T telepakolja felesleges szoftverrel a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztalos klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest