- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz matyi19 #5798 üzenetére
Ha nem indiszkret a kerdes... Ez milyen keszulek es mennyi penzert izguljuk itt halalra magunkat?
En csak hivatalos vonalrol mernek venni ilyen telefont - szolgaltato vagy bolt...
Mert a vegen oriasi bukta lehet belole!
Ha igazi szarhaziakat akartok latni, akkor erdemes az Expressz oldalan rakukkantani az euro- s aron only mail kontaktos hirdetesekre!
Es az a legdurvabb, hogy az Expressz turi ezt!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
matyi19
őstag
válasz vadászcsiga #5797 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz matyi19 #5796 üzenetére
Ebből a képből semmi nem derül ki, egyetlen hiteles oldal az Apple support, oda írd be a sorozatszámot.
-
matyi19
őstag
Erről a képről mi derül ki számotokra??
Fontos lenne, holnap találkozom a tulajjal.... -
Zozzer888
addikt
Jaj , közérdekű közlemény.
Voltam a Densionnál, és megnéztem a "gyári" kiegészítő bölcsőt iphone 4hez amit a Cradle-höz lehet kapni és abban is mozog annyira a szifon, mint a 3as adapterrel+bumszli kemény gumi tokkal.
Viszont Gateway 100-300 termékcsaládhoz lehet kapni olyan iphone 4/4S tartót ami kihangosít is és belefér az iphone vékony tokkal...(ilyen rápattintós hátlapossal) .Maga a tartó ugyanúgy néz ki mint az FM transmitteres cuccuk,de ezt már 16ezerért odaadják.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Zozzer888
addikt
Push be volt kapcsolva,de kézire volt állítva a mail Gondolom a touchról jött a reflex, azon ugyanis nem volt mobilnet,így csak akkor volt értelme emailt nézni ha benyomtam a wifit
Most PushN + 15perces frissítés van, és szépen jelzett is.
-
GGMPC
őstag
Oks ertem!
Viszont akkor elmondom neked, hogy az alma eseteben jobb ez igy, mert pl. Motorolanal ha keszuleket cserelnek, akkor is azt a garit tolod vegig - nem indul ujra.
Alma a T-nel uj garit ad - igy viszont valamit valamiert... - ugyhogy benyelem...
A 2 napos telefonomat nalam hagytak es csak akkor kaptam sms-t, hogy vigyem be emezt, amikor mar ott volt amaz - ugyhogy max fel oram volt amig varnom kellett!
Aamugy meg az a lenyeg, hogy rendes garink legyen - ne ilyen fis-fos gsm cetli, ami kb. annyit is er!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
matyi19
őstag
-
GGMPC
őstag
válasz matyi19 #5785 üzenetére
Ha a story igaz, akkor le van dokumentalva minden esetben - ha ezt megmutatja neked es stimmelnek az imei szam valtasok stb... akkor ok, ha nem, akkor ne masszal bele!
-
matyi19
őstag
Erre senki más?
-
GGMPC
őstag
Ez nem igaz!!!
En meg az eletbe nem vittem szolgaltatos telefont szolgaltatohoz!
Varja meg a f...m a hurcibalos 2 hetet!
Egyiket sem ott szervizelik a (pl.) T-nel, hanem bekuldik oda ahova te is elviheted!
Egyedul a multkori sub-pixeles i4Skeszulekemet vittem a T-be, mert 2 napos volt!
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
Nektek jelez ha új email jön?Nekem csak ha ráfrissítek
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
1) online le lehet ellenőrizni az IMEI számot?
Már van egy kiszemelt 4S, csak még nem találkoztam az eladóval, de beszéltük telefonon. A telefonon szolgáltatónál volt vásárolva, de ez nem is számít...Szóval állítása szerint, majdnem egy éves volt a tel, mikor olyan hibát tapasztalt, hogy beszélgetés közben gyenge térerőnél valamilyen zajt hallott.
Ezzel a hibával elment egy ausztriai Apple store-ba és azt mondta, szó nélkül kicserélték a telefont. Ha ez igaz a telefont amit meg akarok venni, 3 hetes.
2) Szerintetek ez igaz? -
Macccy
senior tag
Starking-ben néztem fóliát, lehet veszek egy szettet ... Valakinek van tapasztalata az ARTWIZZ márkájú fényes 3 + 1 (3 előlapi, 1 hátlapi) fóliával?
-
GGMPC
őstag
Ez igy viszont nekem szoftveres hibanak tunik - valamiert beragadt a bug!?.
Ha garis vagy es semmikeppen nem szunik a gond, akkor vidd be, de egybol almas szarvizbe es ne szolgaltatohoz, mert ott kb. 1-2 het csak az amig hurcolgatjak ide-oda!
-
GGMPC
őstag
Persze vissza!
Egyebkent minden mas esetben jol mukodik a kepernyod?
En mondjuk nem viccbol mondom, de pucold le a kepernyot teljesen es szemuvegtorlo kendovel is torold lat a vegen!
Nekem egyszer csinalt ilyet egy Windows Phone es az a maszatoktol volt - konkretan nem tudtam felvenni amikor hivtak...
Azota erre odafigyelek es soha nem is eszleltem tobbet a jelenseget.
-
atiapa
tag
Üdv!
Csak hívásoknál nem működik, és sokadik próbálkozásra se megy.
Volt olyan hogy ha megnyomtam a lezáró/ébresztő gombot (némítás) akkor helyrejött. De volt olyan is hogy csak akkor jött helyre ha lezártam a képernyőt majd feloldottam megint. Szóval fel lehet venni a hívást, csak macerás.-----Ivy-----
-
atiapa
tag
-
Macccy
senior tag
8 hónap iPhone4S alatt egyszer SE! fordult elő, ezt tudom én is csak megerősíteni. Gondolom erősen próbálkozol, nem csak az ujjad sarkával nem tudod elhúzni (arra kevésbé érzékeny a touch ugyanis, ahol vastag a bőr) ...
Használj Niveát, menj el pedikűrre vagy vidd be szervízbe ezzel a hibával és kicserélik! (az első kettő javaslat persze inkább csak vicc volt)
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Budapesten hol találok olyan üzletet ahova bevihetek egy 4s mielőtt megveszem hogy megnézzék az eredetét stb? köszönöm
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
GGMPC
őstag
Ez a csuszka dolog mar javitva lett - tudtommal, de ha fent van a 6.1.2, akkor egy factory resettel lehet, hogy elfelejti ezt a bug-ot!?.
Erdekes amugy, hogy eddig harom meretben lattam 6.1.2-t.
Egy tizenmegasat, egy nyolcvanvalahany megasat meg egy ketto kozotti meretut.
Valoszinuleg valamelyik magaval cipeli a problema forrasat!?.
Egyebkent en ezidaig meg nem talalkoztam ezzel a hibaval se! Kop kop kop,,,
-
atiapa
tag
Üdv!
Kezdek kiábrándulni a ios-ből. Mióta megvan a 4s (közel 1 hónap) már négyszer fordult elő hogy nem tudom bejövő hívásnál elhúzni a csuszkát. Tudom hogy ez bug mert tele vannak vele a külföldi fórumok, de így csak arra nem tudom használni a telefont amire való. Ilyenek miatt is váltottam androidról, bár ott ilyen durva dolgok soha nem fordultak elő. Ez nagyon gáz.
Nálatok nem fordul elő ez a hiba? Mert nem nagyon olvastam ilyet a fórumban.-----Ivy-----
-
legenda
válasz Jamesb2 #5753 üzenetére
amennyiben az a másik telefon szintén iphone, úgy okés, de ha nem, akkor más tészta, mert nekem is a cisco hgw képes volt magától félretenni adott ip címet, amit az iphone kért, de másik eszközön/típuson nyűgös volt néha a dolog, viszont ott másik típusú telefonnal - android - nem volt probléma, szóval az iphone nyűgös, ha új ip címet kap adott konfigurált hozzáférési ponthoz.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Jamesb2
aktív tag
Az is browsert használ, ugyanúgy mint a többi hasonló.
A Nokia be tudott lépni a megosztott mappákba, ugyanúgy lehetett onnan másolni, appot indítani, bármit. Ez baromira hiányzik. Meg a rendes billentyűzet
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
erdoke
titán
válasz Jamesb2 #5753 üzenetére
Az iPades boltban pár napja az első három fizetős app között van akciósan a Files App, és univerzális program. Szerintem megoldható, amit írsz. Ha máshogy nem, a szintén akciós Splashtop Remote Desktoppal.
Másnak talán több ötlete lesz, nekem 16-17e képem van az Everpixen, PC-t rég elfelejtettem...A legjobb aláírás a héten
-
tylerddd
veterán
Ha megvszek egy appot, akkor pl. a családban bárki letöltheti az iPhone-jára, így haverok, ismerősök is akár, ha belépek az én azonosítómmal az ő gépükön!
És persze vannak appok, amik nem multisak, tehát külön meg kell venni az iPhone és iPad változatát is.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Jamesb2
aktív tag
Olyat mondj amivel nem kell a gép előtt ülnöm hanem az udvarról bemásolom a képeket a telefonról és vissza
Felhőket meghagyom az Aigner Szilárdnak.Kali:
Ugyanaz a router más telefonon teljesen jól működik. Ezzel a módszerrel úgy néz ki hogy jó.
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
legenda
válasz Jamesb2 #5750 üzenetére
próbáld meg elfelejtetni adott wifi hálózatot, majd felveteted újra, hátha...
milyen típusú router szórja a wifi hálózatot?
mert az is lehet a nyűg, hogy az iphone mindig azonos ip címet kérne, de a router mindig másikat - pont egy aktuális szabad értéket - akar adni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Jamesb2
aktív tag
"Jamesb2; automatikus csatlakozással is?"
Jjja. Automatával nem is kapcsolódott, ha ráböktem kérte a jelszót.
A safari manőver után wifi bekapcsoláskor már jó, holnap kiderül hogy a hatósugárból kilépés-belépés esetén is működik e...Nagyobb méreg hogy nincs egy normális filekezelő. Az öreg N9-ben olyan egyszerű volt a képeket bemásolni a gép egy mappájába wifin keresztül... Visszasírom
-
nord_
veterán
válasz tylerddd #5745 üzenetére
Mivel az ID+jelszó párost csak te ismered, ezért csak te töltöd le, nem pedig az, aki akarja.
(Furcsa, de ez a normális politika, nem ez a lenini beütésekkel tarkított unortodox vadkapitalizmus, ami nálunk dívik. Ha van egy iPhone-om és egy iPadem, miért fizessek kétszer ugyanazért a programért?) -
legenda
válasz tylerddd #5724 üzenetére
én már éreztem a késztetést, hiába tetszett annyira a 4s, nincs az a telefon, amire egy év után is azt mondom, hogy még sokáig marad, cserélnem kellett!
a nexus 4 nem rossz, de egyrészt nincs a szolgáltatómnál, másrészt visszatart kicsit az lg beütés, csak az s3 lte és az xperia z jöhetett szóba, és végül utóbbi lett.
sosem használtam még javított telefont, gyárilag felújítottat sem - pedig 16 éve mobilozok -, és eztán sem szándékozom, nézzék is át bármennyire a kiadás előtt, az már nem teljesen új, ez nálam elvi kérdés - pláne úgy, hogy 3 napon belüli csere esetén, csak az iphone esetén van az, hogy akkor is már csak felújított kerül kiadásra...GGMPC; nem veszem hozzáértésnek, ha ilyen szinten nyilatkozik valaki egy gyártóról, ennyi!
a személyeskedést hagyd, mert csak bajod lehet belőle!madgie; (OFF)a kies problémás volt, pláne eleinte - bár normális esetben az oprendszert nem tette tönkre -, később javulgatott, de én sem nagyon használtam,(/OFF) bár az itunes is csak néha kellett, ha zenéket húztam a telefonra, (OFF)mondjuk most - android alatt - arra sem kell külön alkalmazás.(/OFF)
Jamesb2; automatikus csatlakozással is?
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
válasz sunahunter #5741 üzenetére
a slim fit és a thin series közt mi a különbség, azt nem tudod véletlenül?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Jamesb2
aktív tag
válasz sunahunter #5743 üzenetére
Régebben nekem is. Költöztem és más a router, mindig kézzel kellett rákormányozni és kérte a jelszót.
Namost ha kikapcsolod a wifit és vissza, a safarin keresztül kell belépni, akkor megjegyzi. Valami amcsi fórumon találtam és tényleg működik.
-
Jamesb2
aktív tag
Azért ez a kütyü is tud érdekes dolgokat...
Ilyenek miatt léptem le a droidról.Hogy miért kell belépni a safariba hogy csatlakozzon normálisan a wifihez és megjegyezze a jelszót
-
sunahunter
senior tag
válasz CharlieDrop #5740 üzenetére
Innen rendeltem, másnap reggel itt volt.
-
CharlieDrop
veterán
válasz sunahunter #5739 üzenetére
Köszönöm szépen
rendelted, boltban vetted?
[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
sunahunter
senior tag
válasz CharlieDrop #5731 üzenetére
-
nord_
veterán
válasz tylerddd #5737 üzenetére
Miért ne tudná? A családban ugyanazon ID alatt fut egy iPhone, egy iPad és egy iPod. De ugyanez az ID volt a korábbi iPhone-hoz csatolva és ugyanez lesz a következő iEszközökön.
Miért vagy ezen úgy megakadva?És igen, amelyik alkalmazást letöltöd a telefonodra, az fennmarad. Nem fog törlődni, ha ID-t váltasz.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
És ha pl. rokon telóján belépünk az én accommal, leszedünk az ő kütyüjére pár dolgot, majd kilépünk az enyémről és az övével újra be, akkor megmaradnak az appok és használni is tudja őket?!
-
GGMPC
őstag
En megvettem pl. a pages-t 1x a sajat kartyamrol, sajat accountommal es feltettem 2 ipad minire es a 4S telefonomra is - zokkenomentesen!
Ugyhogy muxik a dolog!
Jah es ebbol az egyik iPad az asszony teljesen kulon accountjaval van iktatva, de egyazon MacBook Pro iTunesjaval tettem ra a vasarolt appokat!
-
erdoke
titán
válasz tylerddd #5733 üzenetére
Hivatalosan 10 eszközre tudod letölteni a megvásárolt appot, de ebbe beletartozik a felhatalmazott PC (iTunes) is. Nekünk 2 iPhone és 4 iPad van itthon (még), és mindegyiken ugyanaz az Apple ID aktív. Ez teljesen legális. Be is baxna, ha a feleségemnek és a gyerekeknek újra meg kellene vennem ugyanazokat az appokat.
A legjobb aláírás a héten
-
tylerddd
veterán
A rendszer különbséget tud tenni iPhone, iPod touch és iPad között!
Nekem akkor is furcsa lenne, ha pont az Apple lenne az a cég, amelyik hagyná magát elesni X összegtől. Pl. egy családban 3an letöltik a Doodle Jump-ot 3 iPhone-ra, de csak 1x fizetnek érte?! Bár franc se tudja!
[ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
válasz rebugra #5729 üzenetére
Elméletileg lehet, sőt, az app store-ba ajánlott is, mert így az egyszer megvett progit mindketten felrakhatjátok.
iCloud-hoz viszont érdemes külön emilt megadni, nehogy belekavarodjatok a biztonsági mentésekbe...@tyler:
Tényleg És akkor ha van mondjuk 3-4 idevice-ed, akkor mindegyikre meg kell venned az adott programot
Ez nem logikus számomra.Legegyszerűbb kipróbálni, max nem fogadja el 2 eszközön!
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
-
rebugra
aktív tag
Lehet 1 apple ID vel 2 Iphone?
azaz 1 e-mail cim + jeszó, 2 Iphonon beállítva
vagy1 email cim, különböző jelszóval?
vagy csinálni kell külön email cimre ID-t?
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
-
GGMPC
őstag
Majd egyszer megbeszeljuk privatban, mert ez nem a szarszung forum...
Viszont hidd el jobban ertek hozza, mint te - csak nem akartam jobban kifejteni a dolgot, mert holnap is itt ulnek a gep elott - arrol nem beszelve, hogy nem szeretnem rongalni az i4S forum topikjat!
Es irhatnak akarmit a Pana es a Sony szintjet (tartossagban es a minosegben sem) fogjak elerni soha!
Ami miatt nyernek orrba szajba az az arverseny - mert a szaraikkal mindenki ala mennek es a userek nagytobbsege az arcedulat nezi es nem azt, hogy 5 ev mulva is tv legyen az a tv!
Android frissitest az Android platformra ertettem - ezalol kivetel a Samsung, mivel a legutolso telefonjukra is megkapjak a legujabb szoftvereket - altalaban... (legalabb ennyit meg birnak alkotni)
Altalanositva tobb tucat nem egyedi esetre alapozom a lehuzasomat!
Nalam egy db 8GB sd Samsung kartya van a lakasban es az is faj!!!Ahhh most mar rajottem - Te egy dementor vagy a Samsung szolgalataban!!!
Sebaj... Hasznaljuk keszulekeinket (ki mit) egeszseggel es talan ez a legfontosabb!
Ui: Itt valaki irta a 4-5 nap keszenletet... Az nagyon ovatossan hozhato ki, de nem elkepzelhetetlen - max nalam - en 2 napot birok, de zuzom is rendesen!
Tovabbi szep napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Azért igen csak fel vannak újítva azok a refurbished telefonok, sokszor jobbak, mint amit a dobozból vettél ki. A Nokia is ezt csinálja már és hány gyártó, amiről nem tudsz. Nálam a csere Lumia 800 jobb volt, mint az eredeti, pedig az is refurbished volt. Szerinted a rossz telókat mind kidobják és vannak cserére gyártott készülékek?! Ezért nem kapsz teljes pakkot, csak telót, ha cserélik. Hatalmas pazarlás lenne, ha minden alkatrészt kukáznának. Valamint komolyabb ellenőrzésen megy át az "újrahasznosított" alkatrész, mint az eredetileg a gyártósorról lekerült darabok.
-
tylerddd
veterán
Nálunk ami Samsung egyedül a mikró vált be, az meg van már vagy 10 éves. 2 katódos tévé volt tőlük, amik pár év alatt megadták magukat, van porszívónk is, ami szintén fo*, meg volt egy Samsung Wave-em, ami egy zsákutca volt tőlük. Volt egy nagyon kezdetleges mp3 lejátszóm, ami viszont nagyon pöpec cucc volt, amíg szolgált. Ő olyan 3-4 év után adta meg magát, ami azt mondom korrekt. Bennem ezek alapján alakult ki az a vélemény, h ha nagyon nem muszáj, akkor Samsungot nem veszek. De ez ugye csak személyes tapasztalat. Viszont ha kérdeznek, akkor nem is valószínű, h bármilyen Samsungot javaslok. Mobiloknál szinte nevetségesnek tartom az anyaghasználatot, amit választanak, röhej. Az összes készülékük egyforma és azért világelsők, mert a droid összes szegmensét (alsó-közép-felső kategória) teleszemetelik a telefonjaikkal, amik 1-2 specifikációban térnek el egymástól.
Ha pedig droidos telefont vennék, akkor most Nexus 4-ben gondolkodnék. Abszolút best buy, ha az ember be tudja szerezni külföldről 100-105e Ft környékén! De szerencsére nem érzem a késztetést, h leváltsam a 4St-t.
-
nord_
veterán
válasz sunahunter #5721 üzenetére
Ha úgy használod, mint egy hagyományos telefont, sokat bír. Hétvégén se időm, se lehetőségem nem volt a telefonhoz nyúlni, csak egy-két bejövő hívásom volt (olyan helyeken is jártunk, ahol nem volt mobilnet, így az adatforgalmazást és wifit is kikapcsoltam): két nap alatt 15-20%-ot esett a töltöttségi szint.
-
legenda
kérdés, hogy mennyi időn belül cserélik, mert sajnos nagyon ritka, hogy azonnal, jobb esetben néhány nap, de hosszabb intervallumokról is van tapasztalat.
viszont az az 1 év akkor is kevés, utána már elég rizikós a dolog...madgie; ilyen is van, nekem is jöttek már olyannal anno, hogy valaki vett iphone 4 készüléket, ami újonnan hibás volt, azt cseréltette másnap, kapott egy felújítottat - már az sem tetszett, hogy nem újat kapott -, és amikor az is meghibásodott, akkor az újabb felújított cseréset eladta, és soha többet iphone...
sunahunter; túlzásnak tűnik...
[ Szerkesztve ]
-
sunahunter
senior tag
Egy másik fórumban cimbi írta a 4S-ről:
- lassan 1.5 éves lesz, és
Kedden este 84%-os volt az akksim, belőttem repülő módra éjszakára, reggel vissza.
Szerda este 80%-os volt az akksi. Művelet u.ez
Most este 78%-os.
Betettem a céges kártyámat, tehát beszéltem rajta rendesen. Pár fotót is lőttem vele, stb.
Szóval 4-5 napot elmegy az akksija általában, ami azért nem rossz okostelefonhoz képest.
Annyi, hogy a 3G és a Wifi most nem ment.Kíváncsi vagyok a véleményekre. Valakinek bírja ilyen szinten?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
sírtam volna örömömben, ha olyan gari lenne az iphone (4s) esetén, mint a samsung felsőbb kategóriájában, tehát 1 év helyett 2, és házhoz megy a szervizes, így akár 30 perc alatt orvosolva a húzósabb hibákat is!
az 1 év apple garancia elég gáz...
aki így általánosítva lehúz egy gyártót - adott esetben samsung - mint te, azzal kár "vitatkozni", mert szinte biztos, hogy nincs mindenre rálátása, nem feltétlenül reálisan ítél...
volt samsung mobilom, sgs és sgs2, most is van a családban, de nem volt/nincs hibás kijelző, sem pedig más probléma!
a frissítések zsinórban jönnek, és igen, gyári firmeware verziók, csak ismerni kell a forrást!
samsung tévém is van, minden okés vele, különben már cseréltem volna!
a hozzáértőbbek sok sony tévét lehúznak, samsung okésabb, néhány panasonic nagyoj jó.
lehet szeretni vagy lehúzni egy - egy gyártót, de mindegyiknek vannak jó és problémás típusai, ezért aki így általánosít, azt nem veszem komolyan.[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Na csak azert, hogy ne tunjek feluletes infoktol frocsogonek!
Samsung egy igazi parasztvakitos, amde annal inkabb feluletes szir-szar brigad, de legalabb jo nagy arckepcsarnokkal - akik sajnos siman viszik a primet ebben az amator userektol hemzsego vilagunkban!
Pl: Motorola Razr es Maxx illetve hasonlo amoledes (szarszungoknal is) tarsaik kijelzoje kb. 1 honap alatt, sotet hattereknel eszlelheto foltokat produkalnak es nem gyengen!
A jelenseg nem 1-2 embernel hanem MINDENKINEL tapasztalhato!
A szaporodo subpixeleket mar nem is emlitem...Decemberben beallitottam valakinek a hazimozijat aminek tv-je egy 3-400ezer forintos Samsung volt...
Skype kamera, 3D meg minden ami a hulyites kelleke...
A tv hangja egy agyonpufferelos elektronikanak koszonhetoen az istennek sem akart szinkronba lenni az erosito hangjaval azaz csuszott - atallitani nem lehetett es a melyentisztelt ss azt mondta, ne hallgassuk a TV-t hazimozizas kozben - csak az erositot! Pfff Vicc
Volt rajta egy HDD bemenet amire radugtam egy kulso WD500GB merevlemezt MKV fajlokkal, amivel barmelyik Media Player megbirkozik - hat neki nem sikerult akadas nelkul lejatszania 3 percet sem!
A fent emlitett hibak allitasara sehol nem volt opcio - ez ennyit tud!Szoval ha TV, akkor az Panasonic vagy Sony esetleg azoktol felfele!
Az androidot vagom, mert azelott az volt es csak felsokategorias keszulekeim voltak, viszont a halalba szinkronizalgatas aminek egy kaosz az eredmenye, a bena minosegu fotok/videok es hivasazonosito kepek - szoval az egy vicc - a frissitesekert remegest meg mar meg sem emlitem...Vegszokent annyit, hogy sok keszuleket probaltam mar es nem vagyok egy iskolabol hazafele FM radioert nyekergo kisgyerek, de orulok - hogy egy iPhone 4S keszulekem van es annak meg legfokepp, hogy felhasznaloi elmenyben van reszem es nem egy droid topikban szerencsetlenkedem a 826. fozott szarral ami raadasul nem is mukodik.
(Amugy a WP Lumia felso kategoriaja 8. 9. sorozat igencsak meggyozoen muzsikal - csak hogy ne tunjek elfogultnak)LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Zozzer888
addikt
válasz sunahunter #5712 üzenetére
Nem úgy promózták az i4et hogy 1ghz-es proci van benne?A 4Sbe meg ugyanez csak 2maggal?
-
sunahunter
senior tag
válasz vadászcsiga #5708 üzenetére
Nem mind. Erre mondom, hogy hardver kell hozzá. A szifon meg a sima 800mhz-s 4-el is hasít úgy mint egy Jelly a Nexus-on. Tehát az ötös keresztbenyeli teljesítményileg bármelyiket. A 4S is egy átlagfelhasználónak belassíthatatlan. Az IOS kisebb hardverigényű, ezért tud akadásmentesebben futni.
-
legenda
válasz matyi19 #5706 üzenetére
az ios is tetszik, nem zárom ki a visszatérést, csak az iphone 5 nem jön be, ezért nem maradtam iphone vonalon, de ha lesz újabb típus ami megfog, akkor simán visszaugrom, de ezt inkább aktuális új telefonja válogatja, mint oprendszere.
a htc nem az én világom, nem jön be a támogatás (szerviz), illetve néhány hardveres megoldás - s4 még talán okés -, illetve az akkumulátoros üzemidő, de ezeket ne vedd alapul, mert csak az én aggályaim, nem használtam adott telefont, csak próbálgattam, meg van ismerősi körben.
amennyiben téged nem zavar a kis kijelző, úgy arra tippelnék, hogy neked is jobban bejönne a 4s!sunahunter; s3 csak lte verziósban, az már 2 gigabyte ram, úgy pörgős!
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz vadászcsiga #5708 üzenetére
de az ilyen válaszok bizonyítanak el, hogy mit vegyek...
sunahunter
Jelen esetben adott az 1,5 Ghz dual-core (HTC OneS) -
vadászcsiga
félisten
válasz sunahunter #5707 üzenetére
Jb-vel sokat javult a droid, gyakorlatilag tökéletes
-
sunahunter
senior tag
válasz matyi19 #5704 üzenetére
SIII-nal akad a nagyitas. Nem szerintem, meg gondolom, hanem tapasztaltam sokat.
Mellesleg rengeteg androidos keszuleket nyuztam, Desire, Wildfire, Neo, Note, SIII, 4db Blade....
iPhone-bol ez a masodik 4s-em, tobbet androidom nem lesz. Ez biztos. Az iPhone sose indult ujra, sose fagyott le, nem futnak a hattarben levo cuccai. Ennek ellenere az android nem rossz dolog, de kell hozza kb. masfel ghz-s proci, hogy azt a szintet tudja hozni mint egy 4S. Es az 5-rol nem is beszeltunk. -
legenda
válasz matyi19 #5697 üzenetére
ez a sorrendem; android -> ios -> android
nem vagyok elfogult, egyiket sem tartom jelentősen jobbnak vagy rosszabbnak a másiknál, mind a kettőnek vannak előnyei, de hátrányai is, felhasználója válogatja, hogy milyen elvárásai vannak, és annak melyik oprendszer felel meg jobban.
samsung galaxy s2 után lett iphone 4s telefonom, de amire én használom, arra az ios is megfelelt az android után, nem éreztem bezárva magam, hiszen android alatt sem buheráltam, nem kellett root, ahogy ios alatt sem a jb, ios 6 óta meg pláne okés utóbbi rendszer is, ahogy android alatt is ütősebb lett a jelly bean, mint az elődei.
az iphone 4s egyedüli problémája a kis kijelző volt, de amúgy imádtam!
most egy xperia z van, ez meg hatalmas, de köztes méretben meg nem volt megfelelő hardver, ezért most a nagy kijelző a kompromisszum, a kis 4s után.
androidnál az a lényeg, hogy ne olcsó és gyenge telefon kipróbálása alapján általánosítson az ember, mert akkor persze, hogy rossz véleménnyel lesz, meg nem is azok az újabb iphone típusok ellenoldalai.
az általad írt két típus közül, nálam a 4s lenne a nyerő![ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz vadászcsiga #5701 üzenetére
értem
sunahunter
Ami között én gondolkodom, 4s illetve HTC OneS, szerintem mindkettő zökkenőmentes...
Már 1x eldöntöttem, hogy 4S-t veszek, de már újra ott tartok hogy nem tudom melyik legyen -
sunahunter
senior tag
válasz tylerddd #5698 üzenetére
Pad-hoz kell, mert asztalon kenyelmesebb hasznalni dontve. Azert tetszik igazan, mert nem takarja elol a peremet, lehet torolni szepen. Ami korbeoleli, azt takaritashoz ki kell szedni, maskepp nagyon gagyi.
Nekem is folias mindket oldalt a telefon.Padhoz ma jott egy stylus is, igy jegyzetfuzetet sem kell mar vinnem megbeszelesekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest