Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Sziasztok! Lehet hogy hülye kérdés de szerintetek most megéri egy Iphone 4s-t venni? Mármint még támogatott lesz egy ideig? És nem bántátok meg hogy Iphone-t vettetek? (androidról váltanék) A válaszokat köszi előre is!

-
Zozzer888
addikt
Hát srácok...lemerítettem a telefont fullra, gondoltam csinálok egy ilyen egész estés töltést, majd resetelést...lemerült, kikapcsolt magától, ráraktam töltőre...ennek bizony esze ágában sincs bekapcsolni...
(többen írtátok hogy töltőre dugva bekapcsol) -
BroCreSt
aktív tag
Jól tudom, hogy az iMessage-el ingyen lehet küldeni SMS-t?
Mert ma kékre váltott az üzenet, ahogy küldtem az egyik ismerősömnek SMS-t, akinek szintén 4S-e van.
A telefon ezek szerint érzékeli, ha a SIM kártya iPhone-ban van?Köszi!
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Mondja meg nekem valaki, hol kell iTunesban lekapcsolni az automata szinkront, mert egyszerűen nem találom

Köszönöm szépen!
-
gainwardgs
veterán
vki help
Apple idt akarok létrehozni, sosem volt nekem, már 4 emailt irtam be mindegyikre azt irja ki h már használatban van??
Ilyenkor mivan, már az ideg határán vagyok...
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok! A 4S-emen nem működik a store:/ A touchon megy...mi lehet a baj?Mit lehet ilyenkor csinálni?
(6.1.2 nincs JBzve)
szerk.: semmi, megjavult, nem értem... -
Jamesb2
aktív tag
Nincs valami oldal ahol meg lehet nézni mik az aktuális free appok?
Mármint amik ilyen pár napig akciósak. Nincs minden nap időm átböngészni mindent
-
FX Photo Studio szintén ingyenes korlátozott ideig! Nagyon komoly kis cucc, kb. minden benne van, amit eddig 5-6 másik szerkesztővel értem el. Érdemes leszedni!
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki leszedte az EA games-től a Burnout Crasht? 0,89 ejróért megérné mert szerintem el lehet vele lenni.
Bármilyen vélemény jöhet a játékról. -
Tudja valaki miért felejti el a masina a Beállítások/Általános/Mobiltelefon/Mobil adathálozat részben az APN-eknél a beírt "online" szót?
Telenoros vagyok, a masinát nem szoktam újraínditani, nem telepítettem rá hónapok óta semmit, és mégis gondol egyet azt veszem észre, hogy az e-mailek nem letölthetők, mert mobil adathálózat nem elérhető. Bemegyek a beállításokba és látom, hogy eltűntek az APN mellől a beírások. Mondom mindezt reboot, telepítések, frissítések nélkül...
Kicsit zavaró, mert a beírás után mindig rebootolni kell hogy elinduljon... -
-
-
@ matyi19: ma ingyenes, egyébként 9€ Akkor szerinted?!

@ Gabesz77: az valószínűleg nem az. FREE volt kiírva, tehát ingyenes kellene, h legyen. Neked is FREE-t jelzett a letöltés gombon?!
-
Mr.Grincs
veterán
Kicserélték a telefont újra...

-
Erősen szubjektív a dolog: ha nekem a 6k-s Spigen bevált és szeretem, akkor én arra azt mondom, h nekem megfelel az ár/érték aránya, mert számomra elfogadható összegért egy olyan tokot kaptam, ami tökéletesen kielégíti az elvárásaimat tok szinten (szín, anyag, tartósság, dizájn, stb.). Amikor vettem és nézelődtem a lehetőségek között, nem találtam olyat, ami ennél olcsóbb lett volna, de jobbnak tűnt volna. A hasonló tokok (hátlapra pattintható, speciálisan méretre vágott, kezelőszerveket szabadon hagyó, műanyag, fóliával, Ozaki, Belkin, Vireo) ugyanennyibe kerültek minden gyártónál. Egyiknél sem volt olyan, h hoppá, ez a tok ugyanaz, de náluk olcsóbb. Egy-két eltérés volt, amikor hasonló cucc került dupla annyiba, mert állítólag öngyógyítós volt a felülete. Cöhhh ... Ami hasonlónak tűnt, de olcsóbb volt, az mind bénán vágott, a kezelőszervek környékét nem védő tok volt.
Tehát ilyen ár/érték összehasonlításba akkor menjünk bele, ha azonos típusú tokokat hasonlítunk össze. A te Otterbox tokodat is inkább mondjuk az UAG tokjaival érdemes összehasonlítani, mert azok egy kategóriák.
-
GGMPC
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Jahaaa!
Ok, akkor elmondom, hogy a haverom fantasztikus Ozaki tokja osszeszarta magat 2 honap alatt!
Egy masiknak meg a szinten fis fos Ozaki Nautilus megtorte a csatlakozojat!
Mondjuk szamomra minden iPhone dokkolo ami nem rendelkezik hatso tamasztoval - AZ EGY VICC!!!
Es minden tok ami megharapja a telefont - UGYSZINTEN!
Es ez nem ironia volt!

-
GGMPC
őstag
válasz
matyi19
üzenetére
Te semmikeppen ne csinald! Amugy az a hatlap alatt van es legspray segitsegevel kell kifujni...
Max 2perces mutatvany, de jobb ha szakember csinalja...
Nekem regen a Motorola telefonba kerulo szoszoket gari ido alatt a szerviz csinalta, de utana is max 1000- forintom banta, tehat nem tetel!

-
GGMPC
őstag
válasz
Nescafé
üzenetére
Srac! Most gondolj bele egy kemeny tok rakapaszkodik a telefonodra!!!
Mivel minimalis holtjateka van ezert ott elkezdi reszelgetni a telefont - a tobbit a fantaziadra bizom.
Regen en is vettem 1-2 dolgot az ikiegeszitoktol, de sajna egy igazi gagyi oazis!
Nalam az Otterbox a befuto es abbol is a Commuter sorozat, mert pl.a Defender mar bumszli nagyon.
Commuternek van egy szilikon heja es azt fogja korbe a muanyag haz - serules lehetosege 0% es kib...tt jol nez ki + a tokhoz jar egy nagyon jo minosegu folia is.
Ha gondolod es budapesti vagy, akkor megmutatom es a helyet is, ahol a legjobb aron meg is kapod - sot nagyon klassz szinekbol is valogathatsz!?.
Nekem telen fekete van, nyaron meg egy feher szilikonhejra pattintos kek haz - meseszep!

-
-
Zozzer888
addikt
válasz
matyi19
üzenetére
Nem azért karcolják meg ezek a telefont mert kemények, hanem azért mert bemegy közéjük és a telefon közé a por.Az ellen meg nem tudsz mit csinálni,csak ha takarítod X időnként a tokot, tehét le kell venned, az az mindig nyúlik...
(A szilikon tok nyúlik, a műanyag meg max majd elgyengül egy idő után)
-
válasz
Nescafé
üzenetére
Amit korábban is írtam, h a lakk színezet miatt karcolódik. Gondolom nem érdemes sokszor fel-le rakosgatni, mert kopik, tágul a nyesztetés miatt, mint akármelyik tok. Illetve bizonyos időközönként valami zsírtalanító szerrel érdemes áttörölni, mert csúszóssá válhat. Amúgy a legjobb tok, amit eddig sikerült beszereznem. Ha lenne matt fekete, ilyen polikarbonát tapintású anyagból az komoly lenne.
-
matyi19
őstag
Egyik ismerősöm telefonján (iPhone 4), nemrég volt kicserélve a hátlap. Ma nézegettem, és észrevettem a lencse belső részen némi nagyon apró porszemet. Körülbelül 2-3 porszem lehet, de annyira aprók hogy csak napfényen illetve csak bizonyos szögből lehet észrevenni....
Szerintetek ezért érdemes leszedni a hátulját és kitisztítani? Romlik e emiatt a kép minősége ( készítettem vele képeket én nem látok semmi hibát ) -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én LCD tisztító folyadékkal nyomom le előtte, meg van egy speckó Zepteres kesztyűm, ami minden szöszt leszed róla. De miért kell víz alá tenni, mikor elvileg ezek "száraz" fóliák, nem olyan, mint pl. az InvisibleShield, ami alá kell a speckó folyadék?!
-
Nescafé
őstag
válasz
Gabesz77
üzenetére
sgp ultra thin air iphone 4S
Sztem jó kis tok,a teló alakján nem nagyon változtat mert vékony műanyag.
Adnak hozzá fóliát is amit az előbb raktam rá,és sikerült is normálisan.
Ikiegeszitok.hu-n rendeltem meg hétfőn,nem volt raktáron de Péntekre itt is volt.
Most valamiért nem megy a honlap. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére

Szintén így csinálom.
-
Nescafé
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm a segítséget

Csak mert amit eddig rárakosgattam mind buborékos maradt valahol,mondjuk nem márkás fóliák voltak.
Most vettem egy SGP tokot ahhoz volt fólia,azt szeretném rárakni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Nescafé
üzenetére
Én ablaktisztioval zsirtalanitom a kijelzot, a fóliát folyó víz alá rakom, kicsit lerazom, rahelyezem a telefonra és bankkártyával belülről kifelé kinyomom a vizet, egy kendővel pedig ugyelek a vizcseppekre. Ha szösz kerül alá akkor a fóliát egy darab celluxszal visszahúzom, egy másikkal meg felszedem azt, attól függően hogy az üvegen vagy a folian van.
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Fólia felrakást hogyan szoktátok csinálni hogy a kis szöszök nem menjenek alá.?
SGP Crystal fóliám van azt szeretném felrakni.
Hiába törli le az ember a kendővel oylan lesz.
Köszönöm -
válasz
BroCreSt
üzenetére
felteszed tölteni, teljesen feltölt, lekapcsol a töltés, ezért utána idővel esni kezd a töltöttség, de nem kezdi el azonnal visszatölteni ismét, így fordulhat elő, hogy hiába van folyamatosan töltőn, reggel pont nem 100%-on áll, hanem hiányzik/hiányozhat néhány százalék - de ez így okés, szándékosan nincs folyamatos töltés, mert az nem tenne jót az akkumulátornak.
más kérdés, hogy olyan is előfordulat, amikor nem pontosan mutatja a rendszer az akkumulátor töltötségét, ekkor (is) hasznos a kalibráció.
igen, a töltőre helyezést követően kikapcsoldhatod a készülékt. -
BroCreSt
aktív tag
Szeretem ezt fórumot, itt okosodni is lehet!

Egyébként amikor elsőre felraktam tölteni, és reggel levettem, meglepődtem hogy 99%-on áll.
Második töltés után már felment 100%-ra.A teljes kikapcsolás az, amikor újra kikapcsolom a telefont, amikor felraktam tölteni, ugye?
Mert kikapcsolt állapotban töltőre rakva újra bekapcsol. -
válasz
BroCreSt
üzenetére
van védelem, amikor kikapcsol a készülék a lemerült akkumulátorra hivatkozva, akkor még van benne x% töltöttség.
mindegy, hogy hányszor volt feltöltve, a kalibráció bármikor elvégezhető, nem csak/kimondottan az akkumulátort kalibrálod így, hanem a rendszer által érzékelt állapotot, illetve annak kijelzését. -
BroCreSt
aktív tag
Cseréltettem akksit, és néha észreveszem, hogy pl. 29%-ról leugrik hirtelen 26%-ra egy idő után, úgy, hogy nem nyomkodom, tehát nem folyamatosan, de csak 20-30 % között csinálja néha, egyébként tökéletes.
-
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Amit iCloud szinten tud menteni, azt tudod visszarakni rá. Mindent fel kell telepítened újra app szinten, ha a játékban volt iCloud opció, akkor az állásokat is, egyébként kezdhetsz mindent elölről. Ugyanúgy le tudod majd szedni az ingyenesen letöltött, azóta fizetőssé vált appokat!
-
Mr.Grincs
veterán
Viccet félretéve tényleg mágneses gépekkel dolgozom, nah meg a röntgen.
Voltam ma bent a momban. Kicserélték volna de most van az átállás és így hétfőn lesz valami belőle.
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy ha kapok új telefont akkor minden cuccom, visszakerüljön rá?.
Játékok, játékállás stb...? Elég csak neki a backup?
Amit letöltöttem free porgik, mondjuk most a fruit ninja és az mondjuk hétfőtől ismét fizetős lesz akkor azt inygen tudom visszatölteni? -
Edi77
őstag
Sziasztok!
Van egy program, ami megvan nekem Droidon, de iOs-en is szeretném használni. Droidon le lehet az adatiat menteni XML doksiba, gondolom, itt is lehet... ezt az XML doksit le tudom még menteni pluszbani a gépre iOs-ről? ( backupnak, mert szinte mindenről van )
-
Danny750
őstag
De nem ám ,olyannyira hogy már be is rendeltem egyet magamnak!

20.000ft körül mérik különben...
Ennyiért ajándék!
Mr.Grincs: Ha minden igaz új készüléket fogsz kapnil! Jövő héten az én i4s-em is meglátogatja a T-t ,mert május elején lejár a gari és a home gomb-nak eléggé elment a nyomáspontja.........
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest