- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz Okuyama #4498 üzenetére
Nem is értem hogy miért írták át USA-ra, mikor tele van a sajtó is azzal hogy a Foxconn gyárban Kínában milyen körülmények között dolgoznak a munkások. Persze lehet hogy ezek az utcai árúsok végeztek közvéleménykutatást és a megkérdezettek többsége azt a választ adta hogy mivel az Apple amerikai cég ezért az iPhone is ott készül és amelyikre China van írva az biztos hamisítvány.
[ Szerkesztve ]
-
Okuyama
tag
Én vettem nem is olyan régen egy utángyártott töltő szettet a Tescoban ,ami hibátlanul üzemel a mai napig ((legfőképpen az autóstöltő miatt vettem meg )). Ráadásul a csomagban található kábellal hibátlanul szinkronizál az itunez-al is az árát ha kiírnám senki se hinnél el menyi volt
-
peter92
csendes tag
Ez a doboza + a tartozékok:
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022626_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022627_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022628_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem én vettem.És akkor ezzel a telefonnal mit érdemes csinálni? -
bartimre88
tag
Sajnos ez tényleg nem iPhoneka
Üdv., Imre
-
manchester85
veterán
-
peter92
csendes tag
válasz Tibee86 #4481 üzenetére
Egy másik telefonnal csináltam a képeket :
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022615_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022616_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022617_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022622_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022623_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022624_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/121022/20121022625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
peter92
csendes tag
U-lemez összekötésénél a gép egyből felismeri (F meghajtó) Szabad memória 59,6mb. foglalt 40,2 mb-t.
Teljes kapacitás:99,8 mb. Papiron a telefon 64gb és a telefonba ha megnézem (Infó) ott is ezt hozza . -
peter92
csendes tag
Ja és még annyi .hogy nekem a helymeghatározásban annyi van hogy bekapcsolom vagy ki.Semmit nem tudok csinálni benne :S Honnan kell egyáltalán indítani? Én a Nokia symiánhoz vagyok szokva már kb 10 éve és ezért nem értek az apple-hez. A kamerába beállításoknak nyoma nincs a kamera csere az meg van meg hogy videó mód vagy sem
Az itunes fent van a legujabb nem csinál vele semmit se:S[ Szerkesztve ]
-
peter92
csendes tag
válasz Tibee86 #4476 üzenetére
Sziasztok! Beírtam azt írja ki ha lefordítom hogy az a szériál szám létezik de már le lett cserélve vagy valami hasonlót Nekem olyan a fényképező hogy akárhova kattintok ( 1 vagy 2 ujjal) nem csinál semmit! Bal felső sarokba van egy olyan hogy bezár/mégse ! Ja és még mindig nem érzékeli a gép a telefont pc connecting módba csak U lemezként. és így csak a telefon memóriáját látom ami 100mb!? Nem lehet hoggy valami driver kell a gépre mert azt nem tudja telepíteni mert ismeretlen ezköznek hozza a Win7?
-
Tibee86
nagyúr
-
peter92
csendes tag
Sziasztok! A számkijelzés megoldódott, a kameránál nem csinál semmit érintésre:S néha meg is akad a telefon:S
Verzion:5.1.1(9B206)
Model:MD234LL
Serial number39GTBXSD....(így irja ki)A GPS az,hogy működik? kell hozzá Wi-fi?
A gyári Időjárás az mért nem frissít? Pedig van elérhető internetkapcsolat:S ?
A válaszokat előre is köszi -
Mr.Grincs
veterán
Neked milyened van? Nekem akkor szerencsém volt.
Lecsekkoltam én is gyorsan a telefonom, de csak azt írja ki hogy Iphone 4S azt nem, hogy hány gigás
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Volt ez a capital fm-es (angol rádió alkalmazás) problémám. Visszaállítottam a 16. ai mentésre a telefont ez az volt amikor még megvolt a telefonom a másik. És minden program a helyére került, köztük a capital fm is....Letölteni az app store listából nem tudom most sem szóval, meg nincs is ott, nemértem, de leglább működik, minden, ahogy a régi teleonomnál./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
peter92
csendes tag
Köszi a gyors választ,de nekem nincs ilyen hogy hívó ID. Hívóazonosító ,hívásátirányítás hívásvárakoztatás ,azonosító elrejtése , international assist (ez be van kapcsolva) ,sim pin , sim,application, hivás tilos, sorkijelölés, és egyéb van.Ha a hívóazonosítóra katntok nem csinál semmit a telefon.Másik telefonba meg jó kiírja a számot.És azt vettem észre hogy a kép nem fordul el ha oldalra döntöm a telefont:S Bocsi a kérdésért ez az első komolyabb telefonom.
-
legenda
nem kell kell érte fizetni a t-nél, és régebben sem kellett!
a hívószám kijelzése a külön fizetős, de az is csak abban a néhány csomagban, ahol nem tartalmazza alapban az előfizetés!
lassú vagyok mobilról, pláne tévézés közben...erdoke; új csomag is van még ilyen!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
PiE137
senior tag
válasz Okuyama #4455 üzenetére
Ha egy clone lenne, azt csak észrevenné!
A gépre kapcsolódást okozhatja egyszerű kábel gond is. Pölö nekem is van egy utángyártott kábelem (is), amire meg se mekken a teló-pc konnekt...
A számküldés a Beállitások/Telefon/Hívó ID-m mutatása alatt van. De akár szolgáltató is letilthatja. A T-nél asszem még azért is fizetni kell, hogy elküldje, vagy legalábbis régen úgy emlékszem kellett...
A kamera multitouch zoom-os: tehát két ujjacskát kell átlóba a képernyőre helyezni, és közelíteni/távolítani egymáshoz képest. De ekkor megjelenik a csúszka is, és azzal is lehet egy ujjal...Update:
Mondjuk clone-ok nem tudom meddig merészkednek a másolás terén, de gondolom a hátulján tükröződő alma logo, iPhone felirat, meg Designed by Apple stb szövegek csak az eredetin lehetnek![ Szerkesztve ]
-
peter92
csendes tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem az Iphonommal kapcsolatban. Pár napja kaptam egy Iphone 4s 64gb-s telefont,ami kártyafüggetlen.Olyan problémám lenne ,hogy az itunes nem ismeri fel a telefont.A gép is azt írja ki hogy nem lehet illesztőprogramit telepíteni vagy nincs. Másik problémám ,hogy azt hogy tudom beállítani hogy ha hívok valakit akkor kiírja nek ia számom ne magán számot irjon ki.A telefonba van egy hívóazonosító panel de ha arra rákantintok nem csinál semmit sem:S és még egy problémám lenne ,hogy a kamerával hogy tudok zummolni mert ha megírintem a képernyőt nem hozza elő ,a képernyő közepén pedig egy fehét négyzet villog de ha arra kattintok akkor már nem villog hanem csak ott van magának. Mi lehet a baj ? Előre is köszönöm a válaszokat Ja még annyyit ha U lemezre teszem a telefont akkor gond nélkül felismeri a gép a telefont
-
Mr.Grincs
veterán
Én a Mom parkban lévő T-központba, az is valami fő díler központ. Én meg is lepődtem, hogy cserélik azonnal , azt gondoltam nincs ilyen iphone rakátron nekik mint ami nekem van...de volt.. hála az égnek..Az előző 3GS emnél elsőnek pár napra rá cserélték, a másodikra volt ott helyben.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
LJ.
tag
válasz Mr.Grincs #4451 üzenetére
A telefon hangszórójával volt problémám. Telefonálás közben a hívott fél hangját nagyon torzan és recsegve hallottam. Utcán/buszon/hangos helyeken esélytelen volt a telefonálás... Amúgy ezen kívül nem volt baja.
Nekem egyből nem cserélték, nem volt raktáron. Pedig vagy 4 hülye T-mobile boltban is voltam... Az 5-nél meguntam, és leadtam hogy cseréljék ki... Elvileg másfél-két hét alatt kapom az újat.... Te melyik T boltba vitted vissza? -
Mr.Grincs
veterán
Nem fogod valószínűleg ios 6 tal kapni. Nekem is most cserélték ki múlthéten és ios 5 volt rajta még, meg is lepődtem.. Tiednek mibaja volt? Nekem ott rögtön cserélték is.
[ Szerkesztve ]
-
PiE137
senior tag
Sztem az iOS-t célzó gúnyolódó megjegyzéseket inkább hagyd, főleg ha nem tudod, miről beszélsz:
Elég sarkalatos dolog összehasonlítani a két OS-t.
Nyilvánvalóan az iOS törésén is ugyanolyan - ha nem profibb - hackerek dolgoznak, mint a droid-én.
Csak éppen más dolog egy nyílt forráskódú rendszerhez rendszergazdai jogosultságot hackelni, és más dolog egy über komoly rendszeren biztonsági rést felkutatni. És ha egy verzió "megbukik" valahol, akkor azt a következőben "befoltozzák", szal ez egy szélmalom harc, ahol nehéz mindig lépéselőnybe lenni, ezért kell egyre többet várni egy iOS törésre.De, hogy ne csak oltogassalak, hanem a barátodnak is segítsek:
A JB folyamata nem kíván über programozót, egy gombnyomás többnyire.
Ami viszont az után teendő, ahhoz ezt a cikket ajánlom elolvasásra neki:
Mi a Cydia, és hogyan kell használni?
Amúgy sztem a szifon.com a legjobb iPhone-al foglalkozó magyar szakmai oldal, itt mindenről friss infókat lehet olvasni, az új JB megjelenését is azonnal jelezni fogják ott.... -
erdoke
titán
válasz tylerddd #4448 üzenetére
Szinte mindenkinek van pár dolog, amit másképp szeretne. Én pl. a Safari tudásával nem vagyok kibékülve, az alternatív böngészők pedig nem tehetők alapértelmezetté. A dokkban a hosszú nyomást is meg lehet spórolni, ha be akarok zárni valamit, amiről egyébként JB nélkül nem is tudom, hogy valóban fut-e a háttérben.
Azt nem mondom, hogy ezek nagyon fontos dolgok, de gyorsítják a mindennapi használatot.A legjobb aláírás a héten
-
tylerddd
veterán
Nem értem minek a JB! iPad2-ről is leszedtem, mert semmi értelme nem volt. Azt mondták többen és azt gondoltam én is, h iPhone-on talán több értelme van. De nem! Így jó a készülék, ahogy van!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lajki7
senior tag
válasz Tibee86 #4445 üzenetére
Aha ertem! Sejtettem egyebkent:-) Ez olyanmint nalunk a root ha friss szoftver van:-) de mi megkapjuk 1nap eltolodassal vagy annyi se:-D Akkor nem tud semmit kezdeni mst ugye??csak ugy hasznalni ahogy eddig atlag user. Am akkor linket tudsz dobni? ha kijon a JB akkor addigra elolvasgatja meg felfogja :-D koszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
lajki7
senior tag
Udv mindenkinek! Az lenne a kerdesem hogy van e olyan topic ami full kezdoknek van az elejetol szajba ragos modon! Ertve a JBet stb stb...ugy mint a Samsungos topicok! S2,S3 sime galaxy S! Haverom mst vett 4St es JBelne meg ilyenek:-) ha tudnatok adni egy linket akkor megkoszonnem:-) itt PHn nem talaltam a keresoben...Koszi
iPhone 11 Pro
-
Macccy
senior tag
Valóban van baja az iOS6 -nak, én is szeretnék vagy visszaváltani (4S) vagy előre csak el a 6.0.0 -tól ... Az 5.1.1 az olyan nagybetűs Apple -sen hibátlan érzés volt, értitek, ahogy kell. De ez ...
Viszont az AppStore -om letölt rendesen, a Purchased fület is manapság már betölti és kirívó hibával a LowMemory bugon kívül (többször előfordult azóta is Safari -ban) nem találkoztam.
Talán csak még egy: ha kikapcsolt mobilnetre csak az alap Data lófaszt kapcsolom fel és a 3G -t nem, akkor nem indít Edge -et sem, hanem nyomnom kell neki egy 3G -t is, majd azt már kikapcsolhatom, attól kezdve már aktív az Edge. Addig nem.Szóval vannak bugok, mint egy rendes főverziónál csupán azt nem értem mi a bánatos fa**t használtak fel ennek az elkészítéséhez a developer arcok, mert az 5.1.1 -ben mindez működött.
-
LJ.
tag
Hellóhelló,
ma vittem vissza a T-hez a 4S-em, vszeg csere lesz belőle. Ami viszont érdekel, hogy szerintetek az új készülék amit kapni fogok, az más iOS6-tal fog érkezni? Remélem nem... -
Mobilfan511
csendes tag
válasz torrente777_ #4437 üzenetére
Köszi!
-
torrente777_
aktív tag
válasz Mobilfan511 #4436 üzenetére
Ide beírod a serialt és minden adatot megkapsz:https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
[ Szerkesztve ]
Rommer.
-
Mobilfan511
csendes tag
Segítségetek kérném!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet a legbiztosabban megkülönböztetni az Iphone 4S-t az Iphone 4S Clonetól? Azért kérdem, mert vannak olyan változatok is cloneból , amelyek szinte az oprendszere is megegyezik az eredetivel! Köszi a segítséget előre is!Imei alapján meg lehet nézni valahol? Fontos lenne! Köszönöm előre is!
-
erdoke
titán
válasz tylerddd #4434 üzenetére
Keresés után oldalra lapozva kiírja, hogy 286 találat, de 20 után már ugyanazokat ismétli.
(#4433) zsolidodd
Én még várok a Match aktiválással, előbb megnézem, milyen lett a MS XBOX Musicra keresztelt Zune Pass megoldása. Persze az se ártana, ha adnának ki hozzá iOS appot, mert hirtelen nem cserélem le az összes Apple eszközünket, az biztos.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
tylerddd
veterán
Nálam iPad2-n és i4S-en megy rendesen minden. Keresés után, amikor több találat között lehet lapozni oldalirányba, na akkor néha belassul a telón, de amúgy semmi.
-
zsolidodd
senior tag
válasz bartimre88 #4429 üzenetére
Nálam az iPad vacakol, csak waiting-et ír ki, de nem tölt le semmit sem. Restore segített? Nekem nem volt még kedvem hozzá.
-
Tibee86
nagyúr
válasz bartimre88 #4429 üzenetére
Fosh az iOS6. Bár ez a vélemény nem sokat segít neked.
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
Egyre jobban kezd már frusztrálni az appstore müködésképtelensége. Multkor már jelentkeztem ezzel, viszont a probléma azóta is fennáll: egyszerüen amikor le szeretnék tölteni bármit is, azt a választ kapom, hogy nem lehet kapcsolódni az appstorehoz! Vélemények?Üdv., Imre
-
zsolidodd
senior tag
Gondolom nem sokan használják az iTunes Match-et, de aki használja, tapasztalt valami változást iOS 6 óta? Az egy dolog, hogy nem lehet számokat törölni, csak az összes zenét, de be is lassult tőle a Music alkalmazás, van, hogy megy egy szám, kiválasztok egy másikat, és 20mp mire elkezdi lejátszani, és addig csak a Home gombra reagál. Kikapcsoltam Match-et, és most jó. Azt hiszem nem ezért fizettem...
-
Tibee86
nagyúr
válasz BroCreSt #4423 üzenetére
Ezzel: Song Exporter
iTunes-ba tudtommal nem fogod tudni megoldani. -
BroCreSt
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék!
A telefonon lévő zenéket, (amiket a számítógépről töltöttem rá, az iTunes segítségével)
hogyan tudom visszarakni a gépre? Mert az "áthúzás" nem megy..Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
Okuyama
tag
válasz torrente777_ #4418 üzenetére
Én ugyanígy voltam 4s -el pár napja ! Újraindítás megoldotta ,sajnos valamiért kiakad a szoftver és nem állít .Vagy tudja a fene mi okozza ezt ........
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
legenda
válasz torrente777_ #4415 üzenetére
attól függ, hogy hol áll a szabályzó a csúszkán, illetve ahhoz képest milyen erősségű a környezeti fényerő?!?!
legyen minimumon a csúszkás szabályozás, és bekapcsolt automatikus fényerő mellett, nyomj neki két szélsőséges környezetet; sötét és világos - vagy fordítva -, reagálnia kell!
nincs letakarva vagy elkoszolódva az érzékelő, ugye?[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz torrente777_ #4415 üzenetére
Nem igazán. Nekem fullon megy, de kipróbáltam az automatát is és már ha egy kis fénybeli különbség volt két helység között, már akkor is állította a háttérfényt!
-
torrente777_
aktív tag
Most vettem észre egy problémát ha bekapcsolom az automatikus fényerőt nem történik semmi ez normális dolog?
Rommer.
-
Mr.Grincs
veterán
Átváltottam angolra de akkor sem találja meg a listában a capital fmet....Csak valami másik német capitalt, de az nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Miért nem tudom, magyar régióval letölteni a capital fm (UK) alkalmazást? Régi iphoneommal le tudtam tölteni. Bár arra nem emlékszem milyen régió volt beállítva...Feétehtőeg magyar volt.. Nem változott semmi sem. Volt hogy fizetős prgoikat is vettem a magyar accountommal...Ötlet?
-
tylerddd
veterán
Használ valaki esetleg ilyen keretet i4S-hez?! SGP Linear EX
Milyen?! Most egy Ozaki kemény tok van rajta, ami brutál mód védi, de elég vastag lesz tőle a készülék. Anélkül sokkal jobb a fogása. A fentihez adnak fóliát is meg a keretet. Szerintem jó lehet, egyedül a bumper gombjai miatt vannak kétségeim: a hangerő, ki-bekapcs gombok takarva vannak és a bumperen vannak műanyag gombok (képen látszik is). Nem tudom, így veszít e a használati értékéből.
Illetve, ha esetleg valaki tud Ozaki iCoat 0.4-es tokot feketében, az írhatna! Sajnos egyik hazai boltban sincs már, állítólag kifutó termék. Külföldről nem szívesen vásárolok.
-
legenda
válasz bartimre88 #4408 üzenetére
nem bug, lezárt képernyőnél is előhozható a zenelejátszó, hogy ne kelljen csak amiatt feoldani a képernyőzárat, ha zenét szeretnél hallgatni; dupla home, az eltüntetés szintén!
[ Szerkesztve ]
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
Minap észleltem egy számomra fura jelenséget a szifonomon: az történt, hogy amikor felébresztettem, a képernyő legtetején megjelent egy hangerőszabályzó szerűség, közepén egy play gombbal, holott a zenelejátszó nem volt elindítva, még a háttérben sem. Ez kb. 3 alkalommal történt meg, amióra rendelkezem a telóval és magamtól, bármennyire is próbálom nem tudom előhozni. Hogy hogy megjelent ott az és milyen célból? Talán valami bug lehet? Vagy talán feloldáskor én nyomogattam valamit? Nem tudtam megnézni, hogy mire is szolgál mert akkor épp nem volt rá alkalmam... Tapasztaltatok már ilyet?Üdv., Imre
-
Mr.Grincs
veterán
válasz manchester85 #4406 üzenetére
Nem az bosszant, hogy újat kaptam, hanem hogy eddig bírta. Most ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy direktbe azzal szórakozok, időt pénzt nem kímélve ,hogy felutazzak pestre, hogy legyen megint egy új telefonom...Ennyi pénzem nincs és időm sem..Baja volt neki valami..kicserélték én meg örülök, hogy nem maradtam teló nélkül.. Párszor kiesett a kezemből, természetesen, de tokban volt benne szóval tokkal együtt vágódott, meg az anyósülésről huppant le párszor fékezésnél..Ez nem egy 3000 ft os telefon hogy jolvan veszek másikat, ez nekem minimum 3 évig működnie kell és ha baja van akkor gari, ott meg vagy javítják vagy cserélik..
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz Mr.Grincs #4405 üzenetére
Bosszantó, hogy van egy vadi új telód 1 év garanciával? Egyébként a felsorolt tünetek eléggé a "keressünk egy indokot" kategóriába tartoznak. Térerőgond, nem úgy reagál a kijelző. Én még nem is hallottam olyanról, hogy ne reagált volna jól. Gondolom elejteni egyszer se ejtetted el. Persze nem tudhatom, hogy ezeket a gyakorlatban mennyire voltak zavaróak, de a "kileheli a lelkét" azért elég erősnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ma bevittem a mom parkban lévő T-boltba a telefonomat szervízbe. Térerő gond, home gomb vacakolt, meg a kijelző nem úgy reagált sokszor ahogy kellett volna. Egyből ott helyben adtak egy újat. Aminek örülök is de elég bosszantó, hogy június 11 óta ennyi bírt...Alig 4 hónapos a telefon és így kilehelli a lelkét. Csodálkoztam is hogy van nekik raktáron iphone 4S 64 GB..
Kapaszkodjatok meg, Fődarab csere 243 100 Forint..../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #4403 üzenetére
Mint az új ájfón esetében?
-
manchester85
veterán
Miért, akkor minek hívnád? Nem tudod személyre szabni a noti bart. Azt tudod személyre szabni, hogy miről küldjön értesítőt. Kizárólag időjárás, árfolyamok, twitter és facebook posztolás állítható be. Te tudsz még mást kirakni? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi az, amit be tudsz állítani, hogy majd oda küldjön értesítőt.
Egyébként igen, ez a lényeg:
"A fenti lehúzható bar-t lehet valahogy állítgatni? Pl a tőzsdét kikapcsolni, mást odatenni, stb."
A tőzsde egy widget, nem pedig értesítés. Nem jelenik meg a lockscreenen, és nincs időponthoz kötve az ottléte. Innentől fogva szerintem elég nyilvánvaló, hogy téves a logikád.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
nord_
veterán
válasz manchester85 #4401 üzenetére
Hm, akkor én olvastam felületesen? Widgetről szó se volt.
-
manchester85
veterán
És hogy teszel oda bármit is? Ő teszi oda, ha aktuális, értesítésként. Az időjárást, vagy a valutát oda tudom tenni, és ott is marad, illetve akkor van ott, amikor én beállítom. A válasz egyértelműen nem. Be lehet állítani értesítéseket, hogy azok megjelenjenek, de azt nem te teszed oda, és nem is marad ott.
Nem tudsz mini naptár widgetet létrehozni a noti bar-on úgy, ahogy az az időjárással vagy a valutával lehetséges. Be tudod állítani, hogy érkezzen oda egy értesítés egy naptárbejegyzésről, de a kettő nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest