Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek.
Van egy gyári független i4S készülékem. Az a problémám, hogy nagyon sokszor, ha én hívok valakit, az első 4-5 másodpercben nem hallanak, aztán megjavul a vonal. (akár full térerő mellett is).
A poén az, hogy már emiatt kicserélték egyszer a telefont az Apple szervízben, és a sim kártyám is cserélve volt. De a hiba megmaradt. T-mobile kártyát használok. Sajnos másik szolgáltatós micro sim nincs, azzal nem tudom kipróbálni, viszont a T-s kártyát átrakom egy régi nokiába, simán megy...
kezdek kétségbe esni....... vigyem vissza megint a telót az apple -ba?
köszi, Soma -
Mr.Grincs
veterán
nah annyi történt, hogy nem javult meg, és frissítettem, vagyis előtte nyomtam egy backupot, majd restore. Hát ez sem jött be. Lementeni szerintem letudta a dolgotkat, de nem töltötte vissza. Megállt hibával mindig.
bevittem a T hez ők sem tudtak mit kezdeni vele, ezrt szervíz, és csere, hacsak ott nem lehellnek bele életet. Az imei számot nem tudták kiolvasni sem. -
Edi77
őstag
Sziasztok!
4S-nek a headsteje nem működik megfelelően ( hol hallani a másik felet, hol nem). Kérdésem, ha beviszem az Apple Store-ba, a garancia vonatkozik erre is?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok, ma reggel arra ébredtem, hogy nincs szolgáltatás. Kikapcs bekapcs megvolt, simkártya ki be megvolt. Pár hete kaptam a telefont, újonnan garanciában. Ötlet? SW hiba?
Simkártya jó mert másik telóban működik. -
penell1234
tag
Sziasztok! Valószínű hogy veszek egy Iphone 5 mivel eladtam a 4S. A kérdésem a következő hogy új telefonként kel beállítanom majd? Mert a számítógépre mentetem mindent,és gondolom az itunesböl visszatudom állítani a régi dolgokat. Köszönöm előre is a segítséget.

-
Macccy
senior tag
Lehet csak én hülyültem meg, de egyrészt ez az iOS 6.0.1 javított a stabilitáson (Safari LowMemory hiba) ÉS nekem tetszik ez az új iPad Mini

A végén még megveszem életem második Apple termékét ...
-
Krisz79
őstag
Gyerekek a 4s-en mennyi idő alatt van kész a gyári mentés?
-
harsanyiz
aktív tag
válasz
bartimre88
üzenetére
miért kell a telefon, ha a füles a rossz?
-
bartimre88
tag
válasz
harsanyiz
üzenetére
namost felhivtam a szolgáltatót akitől vettem, azt mondták, hogy gond nélkül cserélik, de ehez vissza kell küldeniük a telót is a fővárosba, ugyanis ott van valamiféle apple service vagy mi a babám és az ilyen dolgokkal ott foglalkoznak... átfutási idő 14 nap. igen, valószínűleg a hangos zenétől ment tönkre, ugyanis a max alatti 1 fokozattal hallgattam állandóan, más lehetőség az, hogy a zsebemben is volt sokat, talán összenyomtam, megütöttem, bármi. abszolút nem ők a felelősek miatta, de tuti, hogy 14 napig nem fogom odaadni a telóm is...
tudni kell, hogy Erdélyben élek
-
harsanyiz
aktív tag
válasz
bartimre88
üzenetére
Szerintem nem garanciális, ha szerencséd van gyári hibával cserélhetik. A hangos zene is tönkre tudja tenni, főleg ha "hozzáértő" csinálta, amit hallgatsz.
-
Krisz79
őstag
Hol tudom lecsekkolni az apple oldalán az imei számot?
Kérhetnék 1 linket.
Köszi -
LJ.
tag
Na kicserélték nekem is a 4S-t, viszont nekem már sajna iOS 6-tal jött

-
LJ.
tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Én a CaseMate szilikon tokokat tudom ajánlani, nekem nagyon bevált. Én kb 3.000 Ft-ért vettem, rendesen védi az egész telefont, nem kopik, pont annyira szilikon hogy a gatyád zsebéből még ki tudod szedni, viszont magától nem essen ki, meg persze a zsebtolvajnak is pont emiatt nehezebb dolga van

-
Mr.Grincs
veterán
Tudtok mondani valami jóféle ebayes tokot? Szilikon is jó vagy kemény tok is.
A mostani kemény tokomban az a gáz, hogy a sarkánál ahogy rászorul a telefonra ki fogja dörzsölni a fémet, nem szép, csak zavaró. Meg annyi van ezzel, hogy ha vakuval készítek egy képet akkor az uv sárga műanyag visszaveri a vaku fényét így kb algás lesz a kész. Kb olyan a vakuja mint ennek [link] -
Krisz79
őstag
Jó estét!
Kérnék tőletek olyan linket ahol mélyebben beleolvashatok az Ios-működésébe. /videó./
Még semmi tapasztalatom ezen a téren.
Köszönöm. -
Macccy
senior tag
Így van, én is ezt mondom: iPhone simply just works!
Kollégámat nézem itt munkában, napok (!) óta faragja az SGS telefonján az androidot, bár ő szereti ezt csinálni. Telepít, pecsel, próbál, nem megy ez, nem megy az, bugos, hiányoznak gombok, notif bar, stb. ... Én meg csak netezek, fényképezek, netezek, játszok, netezek ... néha telefonálok is rajta

-
VS461
tag
válasz
Okuyama
üzenetére
iPhone és droid közt nem ment a Skype, PC és droid között okés. Már amikor a Skype nem rohad le a telefonon... Csak iPhone mindig kezénél van, a PC meg nem. Lehet, hogy függ a droidtól is (Xperia SL), de nem megy, és kész, én pedig azt akarom, hogy menjen. Az Xperián vannak olyan dolgok (meg elõtte SGS/SGS2-n szintén) amelyek miatt amúgy is elegem van a zöld robotból. No offense. Valaha volt legszebb telefonom sajnos, kár érte...
WP8-on gondolkodtam még (a laptopomon meg az asztalin W8 fut, és nekem semmi bajom a csempékkel), de most egy tanfolyamon ülök, ahol a tananyagot kölcsön iPadon kaptuk meg, és tetszik az iOS koncepciója. Csak... mûködik. Ezzel el is dôlt. Voltak és vannak a céggel szemben ellenérzéseim, de nekem most minden sz@rakodás nélküli szöveges és hang-(vagy videó-) kapcsolatra van szükségem a kedvesemmel, más nem számít.
-
VS461
tag
Skype sem akart mûködni közöttünk. Ez valószínûleg az iPhone oldalról hibázott, mert wines netbook és a droidom között meg rendben volt. Vagy ki tudja...
Ami miatt már párszor majdnem falhoz csaptuk a telefont, az a Viber. Soha többet VoIP-ra, legfeljebb chat. Ennek a másik oldala viszont az, hogy nem akarunk ezerféle alkalmazást használni, csak egyet, ami viszont mûködik. Ezért reménykedek abban, hogy okés lesz két Apple telefonon futó Apple alkalmazás közt a kapcsolat.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok, tudtok mondani jó, nem gagyi konvertáló programot? Ami tud oz-t grammra váltani?

TuneIn webrádió-t bátran ajánlom mindenkinek. Én megvettem, mert szerintem megéri az árát és lehet felvenni is. Az osztrák Kronehit rádió-t nyomatom ezerrel, de tudja a magyar MUSIC fmet, neo-fm, meg stb rádiókat is.
-
VS461
tag
Sziasztok!
Új vagyok iPhone tekintetében, lehet, láma kérdést fogok feltenni. Egy 4S-t szándékozom venni - a barátnõmmel tartom a kapcsolatot, aki kinn él az Államokban. Az elsõdleges opció erre a VoIP, és az õ 4S cucca és az én Androidom nem szeretik egymást, semmilyen szoftverrel dolgozva. A droid más problémái is közrejátszanak, hogy csere lesz. A kérdésem arra vonatkozna, hogy van-e valakinek ilyen interkontinenális tapasztalata iPhone-nal (számít-e egyáltalán)? Milyen appot érdemes használni? Az iMessage és a FaceTime az elsõ tippem (integrált cucc, ez végre csak mûködik...); a T-Mo korlátozza-e ezen appokat 3G hálózaton? Valamint tudja-e esetleg valaki, hogy az amerikai szolgáltatók (AT&T leginkább) a tervbe vett korlátozást bevezették-e?
Köszi a segítséget elõre is!
-
Macccy
senior tag
=== iOS 6.0.1 UPDATE LETÖLTHETŐ ===
Néhány bug fix meg van említve, persze főleg az iPhone 5 körül híreznek, mert kell hogy érezzék a tulajok a törődést, de biztosan van benne olyan javítás is amiből az iPhone 4S is profitál ... Példának okáért MINTHA smúútabb lenne minden mozgás, minden animáció a menükben. Lehet csak haluzom, de tényleg úgy érzem, mintha gyorsult volna kicsit.
Ha a memória hiba is javítva lett (még nem dobott hibát, kicsit tesztelgettem) akkor boldog leszek.
Ékezetes betű gépelés maradt ... már megszoktam ...
-
magners
csendes tag
-
Alex91
félisten
válasz
magners
üzenetére
Es miben jobb, mint a Siri? A magyar nyelvet megerti, de csak annyit csinal, mintha beirnam a keresobe amit kimondok... (Megkerdezem pl., hogy ki nyerte a forma 1-et Indiaban?, akkor kidob egy csomo weboldalt. A Siri erre nem azt mondana, hogy Vettel? Mondjuk az angol nyelvvel nem neztem, ha ott kiboki, hogy Vettel, akkor ok.) Ja, en iPad 1-en neztem, ha erosebb vason mast csinal, akkor nem szoltam...
-
magners
csendes tag
Igazából csak kaptam egy ajánlatot és egy pillanatra merült fel bennem az eladás gondolata.
Más: Megjelent a Google Now iOSra, a Google Searchbe van beépítve, szerintem jobb mint a Siri. -
magners
csendes tag
Igazából csak kaptam egy ajánlatot és egy pillanatra merült fel bennem az eladás gondolata.
Más: Megjelent a Google Now iOSra, a Google Searchbe van beépítve, szerintem jobb mint a Siri. -
magners
csendes tag
Köszi, független a telefon. Átgondolva nem fogom eladni, meg vagyok vele elégedve.

-
magners
csendes tag
hibátlan, júliusig garanciás fekete 16 gigás 4S mennyibe tudnám eladni szerintetek?

-
Érdekes dolog ez, mert ha elkapcsolod oldalt, elvileg némítania kellene mindent. Csengéseket vagy játékok hangját tuti leveszi. De pl. az ébresztő megszólal ugyanúgy. Amit pedig most vettem észre, h a hangerőszabályzóval nem lehet csutkára lehalkítani a telefont, egy egység mindig marad!
Ez így elég rizikós. Pl. benyomod a repülő módot és még némítod is, erre valamelyik app benyög valamit?!
-
max-11
tag
Üdv! A készülék bal oldalán ugye le lehet némítani a telefont. Én azt gondoltam, ez magyarul a teljesen néma és meg nem szólaló állapotot jelenti, de egy értekezleten tapasztaltam meg, hogy mégsem, ugyanis az autós navi (waze) elkezdte mondogatni negyed óra csend után, h merre kellene menni...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egy 4. generációs iPod touch végül is annyiba kerül nálunk.

-
PiE137
senior tag
Srácok, a nyári-téli óraállítást elvégzi automatán a teló?
Mert én reggelre beállítom az ébresztést, és nem szeretném, ha 1órával korábban keltene...
-
Zsocó
aktív tag
Létezne, hogy a 4s Californiában Ft-ba átszámítva 65-70 ezer?
-
erdoke
titán
válasz
bartimre88
üzenetére
Zenét akarsz számtógépre küldeni? Ha tudja a PC-be épített BT az A2DPprofilt, akkor össze lehet hozni.
-
bartimre88
tag
Sziasztok,
Tegnap este fedeztem fel, hogy a 4S-em nem találja a haverom telóját bluetooth kapcsolattal. Ha jól tudom ez nem is lenne gond, mert az adatkapcsolat csak két iPhone között jöhet létre, viszont a számítógépem sem látja az iPhonet és ez fordítva is így van. Ötletek? Lehet hogy tönkre ment a bluetooth?
-
ati1993
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok lehet hülyeséget kérdezek de nincs kedvem végig olvasni az egész fórumot. Tehát az lenne a kérdésem hogy Iphone 4-et lehet-e függetleníteni??? Ha lehet akkor hogyan? Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
Elsődleges e-mailnek egy mailboxos cím van beállítva iPad2-n és i4S-en is. A padről elmennek a levelek, akár nagyobb csatolmánnyal is, ahogy kell, de a telóról nem. Ugyanazok a beállítások! Beállítottam elsődlegesnek a gmailemet, onnan megy minden iPhoneról is. Mi lehet a gond?! Jó lenne, ha ugyanarról a címemről mennének a levelek, hiszen azt ismeri mindenki, nem akarom 25 felől írogatni a leveleket!
-
Edi77
őstag
válasz
torrente777_
üzenetére
És az mennyire jellemző, hogy nem lehet boldogulni a navival? Egyszerűen nem jövünk rá a használatára...
-
Edi77
őstag
válasz
torrente777_
üzenetére
És az mennyire jellemző, hogy nem lehet boldogulni a navival? Egyszerűen nem jövünk rá a használatára...
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség a 6-os frissítést visszaállítani az 5ösre?

Annyira nem jön be... ezt szervízben megcsinálják (tmobilos 4Sről van szó), vagy valahova máshova kell fordulni? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
tylerddd
üzenetére
Hát tényleg vér ciki, de ennyiért akár lumia 610et is lehetne venni, vagy tényleg valami alap androidost, pl galaxy mini, ami nem egy csúcs, de legalább eredeti. Vagy LG E400 Optimus L3, az is elmegy. Telefon sms, facebookra bőven elég.
A hamisítot márkáknál tényleg még a tescos is jobb. -
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem amúgy csak egy sima fekete van

4s IOS6 ,nemtudom mi lehet nálatok gond

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)