- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiapa
tag
Felraktam a 7.1-et. Én nem sok gyorsulást látok, bár a billentyűzet jobb lett. És még nem tud szinkronizálni az ITunes.
-
atiapa
tag
Üdv!
Lag ellen nekem ez segített, sokkal jobb lett:
[link] -
atiapa
tag
válasz
tylerddd #7454 üzenetére
Üdv!
Az a baj, hogy nem csak az ikonokkal van baj. A safari, a naptár, a tárcsázó borzasztó igénytelen, a settings még vállalható kivéve a kapcsolókat. Ha az ikonokon dolgoznak is kicsit, a trend megmarad (flat).
Pont emiatt a flat összevissza stílus miatt is hagytam ott az androidot (meg az akadások).
Na jó nem sírok tovább, biztos megszokják a népek idővel -
atiapa
tag
Felraktam 4s-re az ios 7-et. Borzasztó gagyi. Így elcseszni az egész kinézetet. Ráadásul úgy szaggat mint valami ócska droidos telefon, bár tudom ez még csak béta (bár szerintem soha nem fog úgy futni mint a 6-os).
Végre találtam egy nekem majdnem 100%-os OS-t, erre elcseszik.
Megy vissza a 6.1.3 és marad amíg lehet. -
atiapa
tag
Üdv!
Csak hívásoknál nem működik, és sokadik próbálkozásra se megy.
Volt olyan hogy ha megnyomtam a lezáró/ébresztő gombot (némítás) akkor helyrejött. De volt olyan is hogy csak akkor jött helyre ha lezártam a képernyőt majd feloldottam megint. Szóval fel lehet venni a hívást, csak macerás. -
atiapa
tag
Üdv!
Kezdek kiábrándulni a ios-ből. Mióta megvan a 4s (közel 1 hónap) már négyszer fordult elő hogy nem tudom bejövő hívásnál elhúzni a csuszkát. Tudom hogy ez bug mert tele vannak vele a külföldi fórumok, de így csak arra nem tudom használni a telefont amire való. Ilyenek miatt is váltottam androidról, bár ott ilyen durva dolgok soha nem fordultak elő. Ez nagyon gáz.
Nálatok nem fordul elő ez a hiba? Mert nem nagyon olvastam ilyet a fórumban. -
atiapa
tag
Sziasztok!
Egy hete van egy Iphone 4S telefonom.
Az előbb hívtak, de nem tudtam a csúszkát elhúzni. Elég lehangoló volt
Találkozott már valaki ilyennel?
Egyébként stock 6.1.1 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest