- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
matyi19 #5706 üzenetére
az ios is tetszik, nem zárom ki a visszatérést, csak az iphone 5 nem jön be, ezért nem maradtam iphone vonalon, de ha lesz újabb típus ami megfog, akkor simán visszaugrom, de ezt inkább aktuális új telefonja válogatja, mint oprendszere.
a htc nem az én világom, nem jön be a támogatás (szerviz), illetve néhány hardveres megoldás - s4 még talán okés -, illetve az akkumulátoros üzemidő, de ezeket ne vedd alapul, mert csak az én aggályaim, nem használtam adott telefont, csak próbálgattam, meg van ismerősi körben.
amennyiben téged nem zavar a kis kijelző, úgy arra tippelnék, hogy neked is jobban bejönne a 4s!sunahunter; s3 csak lte verziósban, az már 2 gigabyte ram, úgy pörgős!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest