Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem előtte 5.1 b3 volt fent, azzal is nagyon jó volt az akkumulátoros üzemidő - mondjuk azt csak update módban lehetett felhúzni, de azt egy restore 5.0.1 után tettem -, aztán az 5.1 restore módban ment fel, külön letöltött állományból, és - nálam is - csak a kontaktok lettek visszaállítva az icloud címtárból, semmi más, és most is tökéletes az üzemidő, már az első töltés alatt/után is okés volt minden!
-
-
erdoke
titán
Amelyikben nincs combosabb akksi, azok ebédre le is merülnek... Most dupláztak kapacitást pár modellben. Állítólag az újabb LTE rádió chipek érezhetően javítanak majd a helyzeten, de a 30-40 %-os akksi kapacitás növelés elkerülhetetlennek tűnik, ha 3G-hez hasonló üzemidőt akar bármelyik gyártó.
-
-
én összehasonlítottam már elég sok i4 telefonnal az enyémet, mivel elég sok ismerősömnek van i4, és nem láttam még olyat, amelyiknek jobb lett volna térereje, mint az én i4s készülékemé, tehát valóban számít az a 3 kontra 4 felosztás/elrendezés!
bárhol nézem, a névleges és a valós sar érték is csak nagyon minimálissal több az i4s esetében; link kontra lik vagy link - szóval inkább keresendő a javulás a jobb/több elrendezésű antenná(k)ban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest