- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
Már hogyne lenne?
Gyárilag kártyafüggetlen...
Googleba fórumokon ezer másik ilyen helyzetet találtam. Olyan telefonnal is, mi bontatlan dobozos volt mégis tökéletesen működik.
Semmit sem jelent szerintem.
Nincs rá gyár gari, ennyi.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
legenda
nekem előtte 5.1 b3 volt fent, azzal is nagyon jó volt az akkumulátoros üzemidő - mondjuk azt csak update módban lehetett felhúzni, de azt egy restore 5.0.1 után tettem -, aztán az 5.1 restore módban ment fel, külön letöltött állományból, és - nálam is - csak a kontaktok lettek visszaállítva az icloud címtárból, semmi más, és most is tökéletes az üzemidő, már az első töltés alatt/után is okés volt minden!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
A RAZR MAXX egy óriási tepsi, abban elfér a hatalmas, lapos akksi. Van még rajta egy bazi vastag kitüremkedés is, így összességében én inkább maradnék az iPadnél.
Közben bejelentettek még egy 3000 mAh körüli LTE készüléket, de hirtelen nem ugrik be a neve.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Amelyikben nincs combosabb akksi, azok ebédre le is merülnek... Most dupláztak kapacitást pár modellben. Állítólag az újabb LTE rádió chipek érezhetően javítanak majd a helyzeten, de a 30-40 %-os akksi kapacitás növelés elkerülhetetlennek tűnik, ha 3G-hez hasonló üzemidőt akar bármelyik gyártó.
A legjobb aláírás a héten
-
HUNPSP
aktív tag
Értem, nem hallottam róla, azért csodálkoztam rajta.
Nekem semmi gond nincs vele, így 5.1 után semmi változás, igaz most többet is nyomkodtam + magasabb fényerőn jóval, mint eddig. Ahhoz képest nagyon jól bírja.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
legenda
akiknél azok a dorva merülések jelentkeznek, ott - szerintem is - a probblémás visszaállítások okozzák a hibát, és a fene tudja, hogy hány és milyen telepített alkalmazás...stb!
nekem most éjszaka 9 óra alatt 2% merülés úgy, hogy bekapcsolva a 3g - sosem kapcsolom ki!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
én összehasonlítottam már elég sok i4 telefonnal az enyémet, mivel elég sok ismerősömnek van i4, és nem láttam még olyat, amelyiknek jobb lett volna térereje, mint az én i4s készülékemé, tehát valóban számít az a 3 kontra 4 felosztás/elrendezés!
bárhol nézem, a névleges és a valós sar érték is csak nagyon minimálissal több az i4s esetében; link kontra lik vagy link - szóval inkább keresendő a javulás a jobb/több elrendezésű antenná(k)ban!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB Snapdragon 888 erősebb verzió Töltővel tok(garanciával) Foxpost az árban !!!
- Apple Iphone XS 64GB kártyafüggetlen!
- Google Pixel 8 - 256GB - 8GB RAM - Hazel - Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 512GB Graphite black Független, karcmentes, üvegfólia, magsafe tok, kábel 512 GB
- Samsung Galaxy Z Flip 4 128GB kártya független dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest