- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJ.
tag
válasz JoceeHunt #5020 üzenetére
Szia!
Ilyen recsegés nekem is volt, nekem garanciában cserélték. (bár gyanítom hogy ott én voltam a ludas, talán icipici fémforgács kerülhetett a hangszóróhoz, és az rezonált) Én T-mobilehoz vittem, ott kb egy hetet kellett várni. Ha kártyafüggetlen a telefon, bármelyik hivatalos Reseller-hez mehetsz, ha nagy szerencséd van, cserélik is azonnal, bár szerintem ez nem jellemző. Ott kb 2-3 munkanap az átfutás.Ezt olvasd el, hasznos. Alján a reseller üzletek.
-
LJ.
tag
Ha egy teljes visszaállítást csinálsz az szerintem 100% hogy meg fogja oldani a problémát, ez nem hardveres hiba. Figyelj majd rá, hogy új készülékként állítsd be. Lehet hogy egy másik app-al akad össze a Facebook.
Amúgy mióta a Facebook nem akar működni, azóta telepítettél más progit? Lehet meg lehetne próbálni azt is, hogy amit azóta telepítettél, letörlöd és úgy próbálod ki.
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
válasz noxika72 #4897 üzenetére
Mint pár posttal előbb említettem, lehetséges, ha van 5.1.1-hez mentett SHSH.
Itt egy cikk róla, re-restore kellneked. -
-
LJ.
tag
válasz kov.andor #4864 üzenetére
Igen, elviekben megoldható a restore úgy, hogy 5.1.1 alatt maradj. Én ezt még sose csináltam, szóval erről sokat nyilatkozni nem tudok, itt egy bővebb leírás, olvasd át. Ajánlom hogy mielőtt nekifognál olvass utána mindennek, nézz youtube videokat, az segíthet.
http://szifon.com/2012/10/17/frissult-a-redsn0w-tethered-ios-6-jailbreak-cydiaval-es-re-restore/
-
LJ.
tag
válasz kov.andor #4855 üzenetére
iTunes-ban tudsz egy Restore-t nyomni, viszont azzal a telefon egyúttal frissülni fog iOS 6.0.1-re is, valamint törlődni fog a Jailbreak is. Utána nem is fogod tudni újra feltörni, ameddig ki nem adják iOS 6-hoz is a törést, ami a 4S-en is működni fog.
Szóval gondolkodj el a dolgokon. Ha használsz és szükséged van feltört appokra, valamint Cydiából feltelepített tweak-ekre, akkor próübáld a sok szemetet letörölni kézzel, viszont ne nyomj visszaállítást. Ha mindenképp restoret akarsz, akkor veszíted a dolgokat, lesz egy gyári rendszered. Kb ezt kell tudnod.
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
Én kinnt Amerikában vettem eBay-en még annó egy iPod Touch 2G-t használtan, minden papír nélkül. Garancia lejárta előtt vittem be az egyik iStyleba itt Budapesten, egyedül a seriál számot ütötték be a gépbe, ami megmondta, hogy az ipod még garis, két napon belül cserélték.
Nekem nem kellett semmi számlát adni, aztán azóta ez már lehet hogy változott. Sorry akkor a téves infóért. -
LJ.
tag
válasz h_eduka #4785 üzenetére
Én róluk még nem hallottam, meg lehet próbálni. Amúgy én a helyedben ezt magamnak csinálnám ha nincs már a készülékre garancia, annyira sok mindent nem lehet elszúrni:
http://www.youtube.com/watch?v=UJud8HlrNM4
Persze ehhez szerezni kell egy új akksit, ami lehetőleg nem valami utángyártott szar...
-
LJ.
tag
válasz h_eduka #4783 üzenetére
Szerintem ez így felejtős, főleg a hátlap miatt. Ha nagy barkácsolós vagy, megpróbálhatod magad is kicserélni, de a tutibiztos megoldás, ha elviszed pl az AppSolute-ba, vagy a Szifon szervízbe, mindenhol kicserélik neked kb azonos áron, pár hónap garanciával.
Ahogy nézem, munkaköltséggel 7.900 Ft a szifonosoknál, nem egy egetrengető összeg
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
Szerintem még várj vele, hacsak nem szeretnél olyan törést, amelynél minden rendszerindításhoz gépre kelljen duni a telefont, és "berúgni". Szóval ha az utcán akarod kikapcsolni/újraindítani, nem fog menni.
Amúgy pedig nézz szét itt, szifon.com, ebből sokminden neked hasznos infó kiderül. Amúgy a program ami neked kell, a cikkben is említett Redsn0w. -
LJ.
tag
Azért ezzel vitatkoznék. A JB sztem akkor is ront egy picit az üzemidőn, ha az ember ésszel rak vel tweakeket. Nekem az elmúlt 4 évben mindig JB-vel volt a telefonom, és most, hogy nincs rajta törés, érezhetően jobban bírja az akksi.
Pedig nem használtam sok tweaket, ami fent volt: NcSettings, Multiclenaer, Activator, iGotYa, CleverPin, CallCounter és Data Counter. Ezek nem akardhatnak össze nagyon a rendszerrel, mégis rosszabb volt az üzemidő. Egyedül a Call/DataCouter az, ami ugye folyamatosan aktív volt. Erre valami magyarázat?
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
válasz M.Eriksen #4749 üzenetére
Különböző tweak-eket lehet így telepíteni, ami beépül a rendszerbe. Pl notification centerből tudod állítgatni a wifit, fényerőt, 3G-t, amit csak akarsz. Vagy ami nekem nagyon hiányzik, egy olyan kis program, ami végig a háttérben fut, és ha a lezárt készüléken rosszul írja be valaki a jelkódzárat, automatikusan gps koordinátákat elküldi email címre a telefon, és az előlapi kamerával készít egy képet. Hasznos lehet ha lopják pl a telefont. Bár szerencsére nem kellett még élesben hasznáélni...
Azonban vigyázni kell, nem szabad mindenféle szart feltelepíteni, összeakadhatnak egymással, és akkor drasztikusan leszívhatja a telefon akksiját... Szóval csak ésszel -
LJ.
tag
válasz M.Eriksen #4745 üzenetére
Pár napja néztem én is, 1 nap pár óra készenléti idp, úgy 7 óra használat, 3G és wifi folyamatosan bekapcsolva, elég sokat is használom utazáskor buszon/metrón/villamoson zene mellett. Fényerő automatán, de amúgy pedig félállásban.
iOS 6.0, jailbreak (még) nincs[ Szerkesztve ]
-
-
LJ.
tag
Na kicserélték nekem is a 4S-t, viszont nekem már sajna iOS 6-tal jött
-
LJ.
tag
válasz Mr.Grincs #4572 üzenetére
Én a CaseMate szilikon tokokat tudom ajánlani, nekem nagyon bevált. Én kb 3.000 Ft-ért vettem, rendesen védi az egész telefont, nem kopik, pont annyira szilikon hogy a gatyád zsebéből még ki tudod szedni, viszont magától nem essen ki, meg persze a zsebtolvajnak is pont emiatt nehezebb dolga van
-
LJ.
tag
válasz Mr.Grincs #4451 üzenetére
A telefon hangszórójával volt problémám. Telefonálás közben a hívott fél hangját nagyon torzan és recsegve hallottam. Utcán/buszon/hangos helyeken esélytelen volt a telefonálás... Amúgy ezen kívül nem volt baja.
Nekem egyből nem cserélték, nem volt raktáron. Pedig vagy 4 hülye T-mobile boltban is voltam... Az 5-nél meguntam, és leadtam hogy cseréljék ki... Elvileg másfél-két hét alatt kapom az újat.... Te melyik T boltba vitted vissza? -
LJ.
tag
Hellóhelló,
ma vittem vissza a T-hez a 4S-em, vszeg csere lesz belőle. Ami viszont érdekel, hogy szerintetek az új készülék amit kapni fogok, az más iOS6-tal fog érkezni? Remélem nem... -
LJ.
tag
gondolom hogy valami szivhatja az akksit a jb miatt, a problema az, hogy nem tettem fel semmi uj dolgot... lehet hogy egy restore lesz a vege... de azert varom tovabbra is az otleteket!
-
LJ.
tag
Srácok, olyan valakitől kérdeznék, akinek 4S-e van, ÉS Jailbreakel is.
Szóval a helyzet az lenne, hogy 5.1.1 alatt az üzemidő (kímélve a telefont) egész korrekt, viszont például ha zenét hallgatok, a telefon teljesen felmelegedik (mintha pl a GPS-es navigáció terhelné), és ezen kívül egy óra zenehallgatás után az akksi úgy 30%-ot merült, ami baromi sok...
Mi a fenétől lehet ez? Hallott már valaki ilyenről? -
-
LJ.
tag
Nem kell használni download managert se semmit a letöltéshez, szimplán csak ha megnyitottad a nyomtatás paranccsal a lementendő PDF-et, akkor lápöccintessz egyszer a kijelzőre, ekkora előjön egy felső állapotsáv, ahol én ki tudom választani az "Open in..." parancsot. Ezen belül meg kiválasztom a Dropboxot, ahova szépen feltölti a pdf-et, végül pedig egy public linket elküldök az illetőnek.
Ugyan ez a megoldás bonyolult, de egy percnél nem hosszabb a macera.
-
-
LJ.
tag
válasz Avicularia #2990 üzenetére
Igen, EU-n belül érvényesítheted bárhol a garanciát. Ez csak az USÁból behozott Apple cuccokra nem érvényes. Lehet két év a garancia, de csak akkor, ha vételkor vagy utána 30 napon belül bővítették az alap egy évet.
Lásd itt: http://www.apple.com/support/products/iphone.html -
LJ.
tag
válasz Coleszi #2982 üzenetére
Azt hiszem a regisztráláskor mindeképp meg kell adni bankkártya számot, viszont ha végeztél az account beregisztrálásával, egyből kiveheteted.
Kis megjegyzés: regisztráláskor az apple zárol a bankkártyádon kb ~700 Ft-nyi összeget, ez teljesen normális. Nem kell megijedni, bár nap múlva vissza kerül apénzed a helyére, ez csak biztonsági megoldás hogy ne verd őket át. -
LJ.
tag
válasz Coleszi #2980 üzenetére
Telefonról:
Changing your iTunes Store country:
Sign in to the account for the iTunes Store region you'd like to use. If already signed in to an account, from Settings, choose Store and then View Account.Tap "Change Country of Region" and follow the on screen process of changing your region. Agree to the terms and conditions for the region if necessary, and then change your billing information.
Ha ez megvan és átálltál a magyar Store-ra, akkor el fogja majd fogadni az irányítószámod. Elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
válasz mrlujoak #2940 üzenetére
Próbáld meg egyszerre nyomi a Home és a Kikapcsológombot felül, így tuti ki fog kapcsolni a telefon, és utána újra be tudod kapcsolni. Ha ezután se bootol be, akkor marad az hogy iTunes-ra rádugjátok, és egy Restore-t nyomtok.
Ha ez se segít és tényleg valami hardware-es hiba van, akkor irány a szervíz, kap új telefont. -
LJ.
tag
Mostmár elég jó úton haladnak, én úgy kb ~2-3 hetet mondok és kijön az untethered 5.1.1 kb az összes készülékre.
Viszont ha csak sima iPhone 4-ed van, és nem zavar ha tethered, akkor asszem már most is van 5.1 jb.Jah, most látom csak hogy 4S-ed van, szóval még várnod kell mindenképp
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
Értem én amit mondasz, de nekem ezekre mind szükségem van.
-SbSettings-ben wifi/fényerő állítgatása
-Activatorban hangerőszabáályzó gombok beállítása zene váltására/megállítására ha a teló a zsebemben van
-Call Counterrel és Data Counterrel követem hogy menniy lebeszélhető percem illetve adatforgalmam van, ezzel lehet a legpontosabban kordában tartani a telszámlánkatNekem szerintem ezek a legfőfőőőőbb tweakek amire szükségem van, és akárhogyis nézzük, ezeket se az iOS, se az AppStoreben lévő progik egyike se tudja...
-
LJ.
tag
Nemtudom, nekem is fel van telepítve jó pár dolog (SbSettings, Activator, Call Counter, MultiCleaner - csak hogy a legfontosabbakat említsem), ezek nélkül nehezen tudnék meglenni, ezek nagyon hiányoznak az alap iOS-ből... Ha ezekre lenne lehetőség, én se ragaszkodnék annyira a JB-hez, viszont így kénytelen vagyok.
-
LJ.
tag
válasz vadászcsiga #2910 üzenetére
A Cydián belül vannak különböző repository-k, amikben a cydiában lévő fizetős tweak-eket is meg tudjuk ingyen szerezni, szóval duplán kikerüljük a fizetést minden szempontból....
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
A stabilitásról szerintem ne beszéljünk, ha az ember ésszel, normális tweakeket tesz fel, a rendszer ugyan olyan gyors és bitang stabil marad mint szűzen. Persze ha a Springboard kinézetét felcsicsázza, letölt 641 milió beépülőt amik össze akadnak egymással, akkor még jó hogy instabil lesz a rendszer...
Ha a windowsra is felteszel egymás mellé 5 vírusírtót lehet hogy összeakadnak egymással...Jailbreakre pedig szerintem igenis szükség van, én nagyon szeretem az iOS-t, de nekem pl hiányozna rengeteg tweak amiket csak a cydiából lehet elérni. Ha az apple venné a fáradtságot és belepakolná ezeket az iOS-be, akkor nekem se lenne szükségem JB-re, de így van...
Amúgy nemértem, mit értessz az alatt, hogy a JB-kel csak a gond van?
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
válasz oszi666 #2892 üzenetére
A jailbreak magában nem illegális, előnye, hogy az iOS-t különböző tweak-ekkel, amiket nem tartalmaz maga a rendszer bővíteni tudjuk.
Azonban a jailbreak által lehetőség van fizetős programok feltört változatát ingyen telepíteni, ez elvileg nem legális, mivel a fejlesztőket lopod. -
LJ.
tag
Nemtudom, én eddig előző telefonjaimra egyikre se vigyáztam különös képpen, volt ami mozgólépcsőn zúgott lefelé, volt amin kocsi ment át stb... de az iPhonera valahogy reflexből vigyázok, még se egy karc, se egy leejtés nem jött össze szerencsére.
Szóval sztem ha veszel rá egy szilikon tokot ami mondjuk véd a leesés ellen, akkor elég sokat tettél a biztonság érdekében. Nagyon sokmindent tompít.
Amúgy nemtudom mennyire éri meg a telefonbiztosítás, mindenesetre legalább tudja akkor az ember hogy ha történik vmi ingyé cserélik... -
LJ.
tag
Az összeszerelési minőség példás, sehol egy hézeg, nagyonnagyon masszív a telefon, ezért a súlya is elég nagy. Én ezt kifejezetten szeretem, legalább tudom hogy ott van a zsebemben.
Mivel üveg a telefon elő és hátlapja, sztem nagoyn sokat nem bír ki. Ugyan használható marad a telefon, de vagy a képernyő vagy a hátlap pókhálósra törik. Pl ilyenre: katt, katt... Ha valaki nem szeret vigyázni a telefonjára, és hajlamos arra hogy kiejti a kezéből, ingzsebből, egy jó kis tok nélkül sztem azért elég hamar össze tud szedni az ember pár sérülést... Karcoknak viszont ellenálló, de a fólia ettől még nem hátrány[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
Én csak annyit tudok, hogy most szigorítanak az apple-nél, próbálják a biztonságot javítani. Itt olvashatsz róla.
Amúgy próbáltad a telót rebootolni? -
LJ.
tag
válasz Koczó93 #2756 üzenetére
Legegyszerűbb ha rádugod iTunes-ra és rákattintassz baloldalt a telefonra. Akkor szépen mutatni fogja egy színes diagrammon hogy hány darab fotó/fideo/app van a telon, vagy ha ezekre rákattintassz, átvált a méretükre.
Én úgy tudom, hogy a képek méretét nemigazán lehet lecsekkolni a telefonon. Bár én eddig ezt nem igazán hiányoltam -
LJ.
tag
iPhone-om előtt egy iPod Touchom volt, ugyanolyan jól szólnak, szerintem nem igazán lehet belekötni egyikbe sem. Ezen kívül jól meg tudja hajtani a nagyobb fejhallgatókat is, azzal sincs probléma. Egyedüli hátrány, hogy ugye az ID3 tag-eket jól kell beállítani iTunes-ban, különben az előadók-albumok kuszák lesznek.
-
LJ.
tag
Nekem a jegyzeteimet a gmail-be is szinkronizálja az iCloud mellett, neked ha be van állítva egy gmail-es email cím, nincs meg véletlenül a fiókodban?
-
LJ.
tag
Én is most voltam síelni, Ski:Europe appot használtam kb egész nap (10-fél5ig), ergó pörgött folyamatosan a GPS. Az akksi nagyon jól bírta, nap végére úgy ~40-50% környékére esett iOS 5.0.1 (9A406) alatt. Hideg is volt, magas is volt, én végképp meg vagyok elégedve a dolgokkal.
-
LJ.
tag
Srácok, ti tudtok valami olyan módszerről, amivel 4S-ről manuálisan le tudok menteni pár dolgot? Például SMS, játék mentések, stb... Azt tudom hogy jb-kel megoldható, de anélkül van erre vmi módszer? Csak mivel egy teljes restore-t szeretnék a telefonon anélkül, hogy a régebbi backupot vissza kéne állítanom.
-
LJ.
tag
válasz vadászcsiga #1988 üzenetére
:S hát, akkor majd minimumra veszem a fényerőt és remélem a legjobbakat... köszi az infókat
inkább maradnék amúgy a sportstracker mellett, annak van a legprofibb szolgáltatáskínálata véleményem szerint. ráadásul másoknak is meg lehet mutatni, útvonalat megosztani stb... úgyhogy majd meglássuk mennyit bírja a telefon, próba cseresznye
[ Szerkesztve ]
-
LJ.
tag
Nektek folyamatos gps használat mellett (Sports Tracker pl) mennyi ideig bírja a kütyü? Egy kb fél napos túrát végigbírna szerintetek ha a háttérben rögzíti a koordinátáimat?
-
LJ.
tag
-
-
LJ.
tag
Sziasztok!
Nos, mostmár kb 2 hónap használat után gondoltam leírom a véleményem meg észrevételeimet a telefonnal kapcsolatban, hátha segít valakinek:Akku probléma egyáltalán nem jelentkezett nálam, 5.0-ás szoftverral is teljesen jól bírta, normálisa használat mellett kibírt kb egy 24 órát. Ha aktívabban használtam sok wifivel és mobilnettel, akkoris nap végéig kihúzta. Mióta frissítettem 5.0.1-re, azóta az akkuidő nálam csak még tovább nőtt, most perpill 12 óra készenlét - 2 óra használat után, 77%-on áll az akksi. Szerintem ez teljesen baráti.
Kamera hátul nekem "zörög", bár sztem ez mindegyik 4S-sel így van, nemhiszem hogy csak kifogtam egy hibásat, apám telója is ugyanígy berezonál, mint az enyém. Amúgy viszonylag szép képeket csinál, azért bele kell szokni hogyan is csinálhatjuk a legjobb képeket Minőségről annyit, hogy szerintem kicsit fakóbbak a színek mint egy sima 4nél, viszont kevésbé zajos. Azért éjszaka ne várjunk csodákat... A video elsőosztályú, szinte bármilyen helyzetben tökéletes videokat csinál. A stabilizátor tényleg használ.
Viszont amit észrevettem, hogy 5.0-ás szoftvernél ha hívott valaki, én pedig elhúztam a csúszkát és felvettem, kicsit fel kellett fognia magát a telefonnak... Ergó egyből nem hallott a másik fél... Ez eléggé idegesítő probléma volt, most úgy tűnik hogy az új szoftver ezt megoldotta és most jó. Térerő nem szokott eltűnni, elég stabil a jel.
Ha valaki egy jó szilikon tokot keres, ajánlani tudom a Case Mate szilikon tokokat, nekem egy sima fekete van (eredetileg sima 4-hez árulják, asszem 3500 Ft), azonban teljesen jól passzol a 4S-hez is. Hangerőgomboknál nincs probléma. Nagyon jól véd, zsebből is ki lehet szedni, csak kis mértékben rakad be
Hát most hirtelen nem jut eszembe több dolog, ha van kérdés írjatok
-
LJ.
tag
Sziasztok!
Mostmár pár hete én is 4S tulaj vagyok, viszonylag meg vagyok elégedve a készülékkel, akksi probléma se jön elő nálam (masszív hasnzálat mellett -sok wifi,mobilnet, zene, minden- bő egy napig elmegy).
Viszont ami miatt néha a pokolba kívánnám a telefont az az, hogy telefonálásra alkalmatlan. Lehet hogy csak nálam, de kb minden hívásnál panaszkodik a másik fél arra hogy visszhangzik, vagy nem hall rendesen, de olyan is volt hogy én nem hallottam a másik felet, ő pedig engem igen. Mi a fene baja lehet a telefonnak?
Másnál is előjön ez a probléma? Egy restore segítene szerintetek? Bár azt nem igazán akarom, mert ugyebár már csak 5.0.1-et lehetne visszatenni, ami ellehetetlenítené a későbbi Jailbreak-et...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest