- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Hogyan lehet kiakpcsolni azt a dolgot hogy amikor megdöntöm a telefont akkor mozog a kép? Nagyon idegesítő./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Nem lehet valahogy visszabutítani az sw-t? Mert ez a 7-es ios egy moslék.Hiába van fönt a legújabb 7.0.2-es sw de még néha csinál furcsaságokat.Laggol, begyorsul. 3 napos a telefon, most vettem újonnan. Mintha nem lenne annyira pontos az érintés. Meg még lehetne sorolni október 28. ig kb./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Tényleg ingyenes az app store-ban a Fifa 14?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz vadászcsiga #8219 üzenetére
Hát néha eret vágok tőle. De jobb mint a vezetékes telefon.
Mellesleg az avatarod és a neved az világbajnok.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Vennék megint iphone 4S-t. Tudnátok mondani egy jó oldalt, ahol lehet még 32GB-os iphone 4S-t venni? Minimum 32 GB-set szeretnék. Eu-n belülit elsősorban a gari miatt. Vagy esetleg használtat garival, T-mobile függőt vagy függetlent.
Vagy ha van bárkinek valami jó ötlete ne kíméljen.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Nem szar az iphone 5 csak nem az a minőség amit elvárok. Ez hogy karcolódik a festék ez egy olyan dolgok, hogy nem tudom megemészteni. Maga az IOS szerintem hibátlan, én maximálisan meg vagyok vele elégedve.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz ZoliGamesHD #7989 üzenetére
Szerintem az időtállón van itt a hangsúly. Hugomnak még mindig megvan a 3GS fekete 32GB-s iphoneja a mai napig. Sajnos előjötta klasszikus 3GS betegsége, hogy a hátlap a töltőnél reped. Ő így is szereti pedig most lesz azt hiszem 4. éve nálla és még mindig bírja a kiképzést, edig azt a telót már hagyták el kukoricásban is lemerülve Belógtak OZORA fesztiválra, meg még sorolhatnám a sztorikat.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz ZoliGamesHD #7987 üzenetére
Akárhogy is lesz a jövőben apple telefon, remélem megüti majd az eddigi szintet minőségben . Ez az 5 nagyon siralmas. Ennyi pénzért legalábbis, már időtállóbb külsőt adhattak volna neki.
-
Mr.Grincs
veterán
Az itt a probléma hogy maga az iphone 5 nem tetszik. Ebben a fekete szürke színben, egyrész azért sem mert kopik a festék, másrészt akkor inkább megvárom az 5S-t hátha azt már igényesebb anyagokból rakják össze de kétlem. Fehérben elmegy de nem annyira nyerő. Szóval maradok a 4S-nél. Mert minőségben szerintem messze a legjobb.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Hol tudnék venni, mocsok jóáron 64 vagy 32 gb-s iphone 4s-t, fehér színben, T mobile függőt? Természetesen ùjat, bontatlat. Nem a nulla perces kibontott telókra gondolok, meg az ùjnak árult gariban cserélt telefonokra amihez csak töltö van, had ne soroljam tovább a kamu hirdetéseket.
Már úgy bánom hogy eladtam az enyémet hogy legszivesebben fejberugnám magam. Csak ugye azonnal kellett a penz megoldani egy problémát és kiderült 5 nap mùlva, hogy mashogy is meg lehetett volna oldani a dolgot.
Ha esetleg valakinek van tippe ne habozzon irni.
Most egy hulladék lumia 800assal fenyítek de rémálom ez a windows./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Eladtam a 64GB-s iphone-4S-em. Viszont most megint van egy nállam, teljesen új bontatlan, csak fehérben. 16GBos modell, kérdés az hogy mennyi mindenre elég 16 giga tárhely? Ha bőven elég akkor megtartom. Kicsit bánom, hogy eladtam, de mostmár mindegy./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Már nem ott melózom 2 hónapja. Telefon szervízben melózom, ott ahova küldik a telefonokat a telenortol, t-mobiltól, vodától, meg külföldről. Ezeket csináljuk a szervízbe, Samsung, Apple, Evolve, Emporia, Huawei, Sharp, Lg, Alcatel, CAT.
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Szia,
A sim kártya jó másik telefonban és nem produkálja a hibát. Az iphone Bicske (lakhely) és Budaörs (munkahely) között mozog, mindkét helyen van Edge és 3G lefedettség bőven, mindkét helyen ugyanaz a hiba, megszakad, nem lehet hívást indítani.
Sok havidíjat fizetek a díjcsomagért, plusz a telefon részlete, minden számla időben be van fizetve mindig.
Írásos formába is szeretném önteni a mondandómat, hogy legyen nyoma, és bele szeretném venni, a fogyasztóvédelmet, szerződésbontást, illetve a szolgáltatóváltás, számhordozás szavakat is, hogy had kakkantsák össze magukat.Arról nem is beszélve, hogy amit újként adnak garanciába, azok nem újak, hanem felújított darabok.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Előfordult veletek mostanság T-mobileosokra gondolok elsősorban, hogy az elmúlt pár napban nem tudtok hívást indítani, hívás közben szétkapcsol, megszakad a vonal? Kb azóta amióta a tmobile nem t mobile hanem telekom. Nem tudnak elérni nem tudok hívást indítani, de tele van a térerő jelző skála. Kajak nemértem ezt az iphone dolgot, elöl hátul fólia van rajta, szilikon tok vigyázok rá mint a hímes tojásra, 2013 április 22.-án cserélték gariban azóta óta egyszer nem esett le, nem csúszott ki a zsebemből, sem de még a kocsiban a tartóról sem perecelt le. Sőtt munkahelyet is váltottam. Aminek annyi lett az előnye, hogy nem kellett bevinnem a T-mobilhoz a telefont hogy küldjék be a szervízbe hozzánk. Egy év alatt ez az ötödik csere iphone lesz. Nah nem azért a két fillérért de, ha már enny pénzt kivesz a t a zsebemből és nem tudom hosszabb ideig használni a telefont akkor nem lehet szerződéstbontani, vagy valami más megoldsát kitalálni mert ez már aztán több a soknál.
Köszönöm, mindenkinek előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tylerddd #7344 üzenetére
Ikonok lehetnének másfélék akár, más dizájn, ahogy te is írtad egyszerűbb lehessen elérni a wifit, repülő módot stb...Meg még van egy pár dolog ami most nem jut hirtelen eszembe. Ahogy androidnál. Lehetnének widgetek is akár. De azért ha nem lesznek olyan változások, mint amilyeneket elvárok attól még nem váltok androidra.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tylerddd #7342 üzenetére
Nagyon kíváncsi leszek erre az ios 7 re, remélem sok pozitív és hasznos újítás és módosítás lesz benne, mert ráférne már az ios-re egy kis vérfrissítés.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tomyka74 #7312 üzenetére
Szerintem rakd fel a legújabb ios-t, mielőtt frissíted általában le van irva előtte hogy milyen dolgokat javít ki. ( ha wifiről csinálod) Ha gépről akkor nem ír ki semmit.
Ha felfrissíted és nemjó, akkor irány a szervíz ha garis./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Minegyikben van magyar nyelv? Angol az gondolom mindegyikben van alapból.
-
Mr.Grincs
veterán
Milyen navigációs program az (fizetős) 4S re ami tud Magyarországtól- London-ig (UK) navigálni offline?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ha veszek egy appot, előbb levonja az app store díjat, amit elvileg csak zárol, pár napra rá meg a játékot is. Nah akkor hogy is van ez, mert akárhányszor vettem valamit, nem kaptam vissza semmit./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki leszedte az EA games-től a Burnout Crasht? 0,89 ejróért megérné mert szerintem el lehet vele lenni.
Bármilyen vélemény jöhet a játékról./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Kicserélték a telefont újra...
-
Mr.Grincs
veterán
Viccet félretéve tényleg mágneses gépekkel dolgozom, nah meg a röntgen.
Voltam ma bent a momban. Kicserélték volna de most van az átállás és így hétfőn lesz valami belőle.
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy ha kapok új telefont akkor minden cuccom, visszakerüljön rá?.
Játékok, játékállás stb...? Elég csak neki a backup?
Amit letöltöttem free porgik, mondjuk most a fruit ninja és az mondjuk hétfőtől ismét fizetős lesz akkor azt inygen tudom visszatölteni?[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Meghalt a mikrofonom a telefonban. Nem hallanak amikor telefonálnék.Halózok mint a hülye de semmi. Tegnap még jó volt, mára meg kapanyak lett. Nincs JB., original 6.1.3 ios. Szilikon tok, elöl hátul fólia. Ennél hogy vigyázzak jobban rá? Hála az égnek még garis. Ezzel mit kezd majd a Témobil?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok
Tényleg ingyenes ma a Fruit Ninja?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Ohhh. Nekem egy egyszerű uv zöld műanyag tokom volt, két hét után le is vettem mert nem akartam, hogy tovább csiszolja.
-
Mr.Grincs
veterán
Mindenképpen szilikont akartam. Ez meg pont jó nekem. A kemény tok kidörzsölte felül egy picit az alumíniumot. Ez klasszikus dolog vagy csak egyedi eset?
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Beszereztem az ebayről egy Case-Mate Monsta tokot [link] Nagyon szuper. Megérte az árát, még ajándék kijelzővédő fólia is volt benne. 2K postával együtt./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tylerddd #6166 üzenetére
Működik, bekapcsol, meg minden oké. Csak kikapcsolt 23 % nál....pont mikor beértem a melóba. Bedugtam a töltőt és azonnal bekapcsolt, nem kellett 20 percet várni mint amikor 0% ra lemeül. Értetlenül néztem magam elé. A hugom több mint 3 és fél éves 3GS-e csinál ilyet hogy kikapcsol 20% fölött, de azt lehet arra fogni, hogy haldoklik egy kicsit az akksija. Ezt meg nem tudom mire vélni. Azóta normálisan működik és nem kapcsolt ki 20% nál sem...
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Miért van az hogy kikapcsolt az akksim tegnap 23% nál? Gariban kaptam új telefont 2012 november 22.-én.../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
En a macbookomat es az iphone 4s emet is a trénél vettem teszletre. Sott anno. 3gs em is , de azt kpra vettem. Ennyi a jo benne hogy nulla thm. Amugy nem tudnam en sem, csak ugy megvenni hogy a jobb zsebembol kiteszem a zsetont, gyari fuggetlenul.
-
Mr.Grincs
veterán
Félróás melós szünetbe pont beleférne pár dolog, de olyan tetű a net.. Sajna az összes céges wifi le van tiltva. És a melón belül úgyértem az falakon belül csak Edge van. Az meg csak wapozásra jó, a 240 kb per secundumos adatátvitelével....
-
Mr.Grincs
veterán
Másnál is van olyan hogy edge hálózaton alig akar betölteni dolgokat? Facebook, RTL most, youtube, fb chat, TuneIn, sokszor csatlakozási hibát ír ki, meg try again-t.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Hol tudom, elérni apple macbookon (2010) az iphone 4S eddig használt mentéseket? Mert az itunesban csak pár darabot látok, de nekem meg régebbiek kellenének, vagy azt nem lehet valahogy visszasírni?
Megint új telefont kaptam vissza a T-mobiletól és vissza akarom állítani, de eddig sikertelenül. Vagyis részben sikeresen, csak a programokat nem tölti vissza. Pedig egyszer egyik mentést visszatöltöttem és mindent tök fainul visszapakolt... Játékállások, térképek, progik, stb. Minden help jóljön./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Amikor elküldik a telefont a szervízbe, akkor milyen hamar kapom vissza? csere lesz mindenképpen./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Eskü csak itthon fogom használni, nehgogy baja legyen.... kiveszem a simet és egy 3000 forintos mobillal fogok fenyíteni Samsung 1080 vagy hasonlóval.
-
Mr.Grincs
veterán
nah annyi történt, hogy nem javult meg, és frissítettem, vagyis előtte nyomtam egy backupot, majd restore. Hát ez sem jött be. Lementeni szerintem letudta a dolgotkat, de nem töltötte vissza. Megállt hibával mindig.
bevittem a T hez ők sem tudtak mit kezdeni vele, ezrt szervíz, és csere, hacsak ott nem lehellnek bele életet. Az imei számot nem tudták kiolvasni sem./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok, ma reggel arra ébredtem, hogy nincs szolgáltatás. Kikapcs bekapcs megvolt, simkártya ki be megvolt. Pár hete kaptam a telefont, újonnan garanciában. Ötlet? SW hiba?
Simkártya jó mert másik telóban működik.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Egész jó áron van ez a féle tok. Be is raktam az ebayes kosaramba, a héten meg is veszem mint elő, elő, mikulás ajándék. Colour: Monsta Case
-
Mr.Grincs
veterán
Tudtok mondani valami jóféle ebayes tokot? Szilikon is jó vagy kemény tok is.
A mostani kemény tokomban az a gáz, hogy a sarkánál ahogy rászorul a telefonra ki fogja dörzsölni a fémet, nem szép, csak zavaró. Meg annyi van ezzel, hogy ha vakuval készítek egy képet akkor az uv sárga műanyag visszaveri a vaku fényét így kb algás lesz a kész. Kb olyan a vakuja mint ennek [link]/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tylerddd #4555 üzenetére
Böfff... Fúúú de drága Szerintem benevezek. Bár asszem az TuneIn 2,50 ejró volt.
Amúgy nagyon tetszik. Jók ezek a fizetős progik, mert nincsenek benne reklámok, meg egyéb gyíkságok./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok, tudtok mondani jó, nem gagyi konvertáló programot? Ami tud oz-t grammra váltani?
TuneIn webrádió-t bátran ajánlom mindenkinek. Én megvettem, mert szerintem megéri az árát és lehet felvenni is. Az osztrák Kronehit rádió-t nyomatom ezerrel, de tudja a magyar MUSIC fmet, neo-fm, meg stb rádiókat is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tylerddd #4502 üzenetére
Hát tényleg vér ciki, de ennyiért akár lumia 610et is lehetne venni, vagy tényleg valami alap androidost, pl galaxy mini, ami nem egy csúcs, de legalább eredeti. Vagy LG E400 Optimus L3, az is elmegy. Telefon sms, facebookra bőven elég.
A hamisítot márkáknál tényleg még a tescos is jobb./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz peter92 #4484 üzenetére
És úgy vetted hogy ez eredeti iphone 4S? Hát he al tudod adni max fele ennyiért...Nem tudom kinek kell egy hamisítvány.
-
Mr.Grincs
veterán
Neked milyened van? Nekem akkor szerencsém volt.
Lecsekkoltam én is gyorsan a telefonom, de csak azt írja ki hogy Iphone 4S azt nem, hogy hány gigás
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Volt ez a capital fm-es (angol rádió alkalmazás) problémám. Visszaállítottam a 16. ai mentésre a telefont ez az volt amikor még megvolt a telefonom a másik. És minden program a helyére került, köztük a capital fm is....Letölteni az app store listából nem tudom most sem szóval, meg nincs is ott, nemértem, de leglább működik, minden, ahogy a régi teleonomnál./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Én a Mom parkban lévő T-központba, az is valami fő díler központ. Én meg is lepődtem, hogy cserélik azonnal , azt gondoltam nincs ilyen iphone rakátron nekik mint ami nekem van...de volt.. hála az égnek..Az előző 3GS emnél elsőnek pár napra rá cserélték, a másodikra volt ott helyben.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Nem fogod valószínűleg ios 6 tal kapni. Nekem is most cserélték ki múlthéten és ios 5 volt rajta még, meg is lepődtem.. Tiednek mibaja volt? Nekem ott rögtön cserélték is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Átváltottam angolra de akkor sem találja meg a listában a capital fmet....Csak valami másik német capitalt, de az nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Miért nem tudom, magyar régióval letölteni a capital fm (UK) alkalmazást? Régi iphoneommal le tudtam tölteni. Bár arra nem emlékszem milyen régió volt beállítva...Feétehtőeg magyar volt.. Nem változott semmi sem. Volt hogy fizetős prgoikat is vettem a magyar accountommal...Ötlet?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz manchester85 #4406 üzenetére
Nem az bosszant, hogy újat kaptam, hanem hogy eddig bírta. Most ugye ezt te sem gondolod komolyan, hogy direktbe azzal szórakozok, időt pénzt nem kímélve ,hogy felutazzak pestre, hogy legyen megint egy új telefonom...Ennyi pénzem nincs és időm sem..Baja volt neki valami..kicserélték én meg örülök, hogy nem maradtam teló nélkül.. Párszor kiesett a kezemből, természetesen, de tokban volt benne szóval tokkal együtt vágódott, meg az anyósülésről huppant le párszor fékezésnél..Ez nem egy 3000 ft os telefon hogy jolvan veszek másikat, ez nekem minimum 3 évig működnie kell és ha baja van akkor gari, ott meg vagy javítják vagy cserélik..
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ma bevittem a mom parkban lévő T-boltba a telefonomat szervízbe. Térerő gond, home gomb vacakolt, meg a kijelző nem úgy reagált sokszor ahogy kellett volna. Egyből ott helyben adtak egy újat. Aminek örülök is de elég bosszantó, hogy június 11 óta ennyi bírt...Alig 4 hónapos a telefon és így kilehelli a lelkét. Csodálkoztam is hogy van nekik raktáron iphone 4S 64 GB..
Kapaszkodjatok meg, Fődarab csere 243 100 Forint..../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Megnéztem az app stroeban, ott nincs ilyesmi. Szerintem ennél gyorsabban lehet irni, hogy pötyögsz, mint a huzogatással..Eszembe nem jutna ilyennel írni.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Létezik olyan hogy, a haverom iphone 4-nek a kijelzője a kinai utangyarott töltötől megy tönkre folyamatosan? nem érzékel olyan gyorsan mint régen.
-
Mr.Grincs
veterán
Ezek beültető (die bonder Besi Datacon 2200 Evo) gépek, amikkel nagyfeszültségű hibrid áramköröket gyártunk, ültetünk be fémezett kerámiára,(rezes, nikkeles, aranyozott,) félvezetőket. (die bonder)
Ezekbe az a pláne, hogy maga a gép műküdséi elve olyan mint a mágnesvasúté Elektromágnes elven működik és elektromágnes lebegeteti mozgatja a beültető fejet. A régi (datacon pps 2200) beültetőgépeken is van mágnes a pozicionáláshoz, de a Z irányba mozgatáshoz (fel le) golyósorsót épített be a gyártó anno. Ellenben itt az új gépeknél X-Y-Z irányba, csak az elektromágnes dolgozik, hangtalanul.A többi gép sem egészséges szerintem a telefonoknak. A 3 Szitanyomó, valamint az smd (kondenzátor, termisztor, ellenállás stb) beültetők Siplace F5, és S25. Bővebb infókat priviben./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Még nem volt időm elvinni a szervízbe.
Idézek pl egy matricát.:
CAUTION!
Strong magnetic field
Damage to magnets
X= Do not bring ferromagnetic material near the magnets
OK = Use non ferromagnetic tools/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Remélem igen. Nemhiába van ráragsztva a gépek oldalára, hogy akinek aktív orvosi eszköz van a testében az nem dolgozhat a gépekkel.
-
Mr.Grincs
veterán
Egyre több nyíg van ezzel a szarral. A kiejlző lassan érzékel, meg olyat csinál, hogy nem pontos..Nemhiszem hogy a kijelzővédő fóliától lenne.
-
Mr.Grincs
veterán
Az miért van hogy hívásindításnál, mostmár egyre sűrűbben, nem kapcsol elsőre, nem cseng ki, hanem leold, meg azt jelzi h ki van kapcsolva a másik meg ilyenek? Aztán 2. ra vagy 3. ra lehet csak hívni. Mind a 3 hívott mobilszolgáltatónál volt ilyen hiba...
Meg a szokásos térerő kereső hiba..keresi keresi nincs szolgáltatás...Aztán megint van..
Az akksim reggel óta 100% ról 88 ra csökkent...és nem is használtam... fényerő kb a felén van. Wifi on, de az nem szokott ennyit leszopni./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz bartimre88 #4054 üzenetére
Safari mintha gyorsabb lenne. Kamu 3d térkép, meg lassabb, mint az előző térkép. Ugyanaz a megszokott egyhangúság.
-
Mr.Grincs
veterán
Mit lehet kérni egy új iphone 4s 64 GB ért? Ha most újat kapok lehet eladom...Eleinte nem bántam meg, de mostmár nagyon bánom..hogy megvettem.
-
Mr.Grincs
veterán
64 gigás nemhiszem hogy van nekik talonba.
Nem egy embertől hallottam már a cégnél hogy kezd befosni a telefonja, a gépektől.[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Grincs
veterán
Természetesen garanciális a T mobilnál...
Olyan kérdésem lenne még, hogy hűség alatt is el tudom adni a telefont ha fizetem a tovább?
Remélem kicserélik újra...és megy a háztól.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Olyan prblémám lenne az ihpone 4S-sel, hogy a kijelző vacakol, megérintem és nem is azt reagálja amit, amire odanyultam. Pl youtube keresőjébe beléptem, és mintha önálló életre kelt volna, elkezdett keresni valami más vidót meg görgetni lefelé a kijelzőt. Akkor nem tudtam feloldani sem a telefont, mert nem engedte elhúzni teljesen a csúszkát. meg stb érdekes dolgokat csinált. Mintha nem jól érzékelni az ujjam vagy nemtudom, pedig nincsenek nagy dobverő ujjaim.
Továbbá egyre sűrűbben csinálja hogy eldobja a térerőt. És keres kerese...Nincs szolgáltatás, majd megint visszajön...Újkorában nem csinálta ezeket. A kijelző megjavult magától h ujraindítottam. Most hogy így 5 hónapos már majdnem olyan mintha 3 éves lenne....[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Hogy is működik ez a kérem ne zavarjanak funkció?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Belecsuszott a köpenyem felső zsebéből a gép belsejébe a telefonom, szerelés kozben. Egy karc lett a kijelzon a mutatvany miatt eleg mèly sajna. Van otlet h hogyan lehetne eltüntetni? Csinalok mikroszkópos fenykepet amint tudok../ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt most találtam. Csengőhang szerkezstéshez. Ha tudjátok akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Hát ez jó. 3GSen is fentvolt, sosem használtam, azt hittem zabálja a netet.
PiE137: Csengőhang probléma orvosolva. Egyszerű volt mint a faék. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz vadászcsiga #3485 üzenetére
Deeee, izé. akkor nem is használja folyamatosan az internetttennt?
-
Mr.Grincs
veterán
Iphone 4S re szeretnék rávarázsolni csengőhangot. Itunesban régen tudtam a 3GSemnél, de már nem emlékszem.
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest