- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Yettel topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Harmonikamobil a Samsungtól 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz Okuyama #4498 üzenetére
Nem is értem hogy miért írták át USA-ra, mikor tele van a sajtó is azzal hogy a Foxconn gyárban Kínában milyen körülmények között dolgoznak a munkások. Persze lehet hogy ezek az utcai árúsok végeztek közvéleménykutatást és a megkérdezettek többsége azt a választ adta hogy mivel az Apple amerikai cég ezért az iPhone is ott készül és amelyikre China van írva az biztos hamisítvány.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz cassius.clay #3590 üzenetére
Tényleg az a legtisztább ha az Apple-t kérdezed meg. Azért majd írd meg hogy mit mondtak.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz cassius.clay #3586 üzenetére
Ha csak bolti gari van rá akkor végülis mindegy. De lehet hogy valami azért nem tiszta azzal a telefonnal kapcsolatban.
-
Bailey
senior tag
válasz cassius.clay #3584 üzenetére
Ez szerintem azt jelenti hogy a számhoz tartozó terméket visszavitték garanciában és a tulaj kapott helyette újat.
Hol vetted a telefonod? -
Bailey
senior tag
válasz manchester85 #2769 üzenetére
És persze kell egy kis türelem is. Volt itt aki két nap után elpasszolta mert sok minden más mint a droidon. Én is androidról váltottam és az első két-három nap alatt néha a földhöz tudtam volna vágni az iPhone-t, de aztán mindent meg lehetett oldani egy kis olvasással, és ma már nem cserélném el más telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Köszi még várok kicsit, még csak pár napos a telefon, első nap frissítettem OTA-val, de aztán visszatöltöttem a régi I4 beállításait véletlenül, aztán iTunes-al újraraktam az 5.1-et. Az Apple support fórumon az első napokban rengeteg panasz volt, hogy a frissítés csak rontott az akkuidőn, de most már azt írják hogy pár töltés után javul a dolog. Várok én is, az akkut úgyis be kell járatni, hátha nálam is elmúlik.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Mióta feltettem az 5.1-et olyat csinál a telefon hogy leveszem a töltőről, használom kicsit és baromi gyorsan merül a kijelzés szerint. De ha újraindítom akkor a százalékos kijelző sokkal magasabb értéket mutat mint előtte, és utána már normális ütemben merül tovább.
-
Bailey
senior tag
Nekem volt pár napig Lumia 710, na az is katasztrófa volt zeneileg, ez volt a fő oka hogy visszaküldtem a webshopba. Viszont a 4S nagyon jól szól.
De nem lenne igazságos ha nem említeném meg hogy a 800-ra most jön a frissítés ami a changelog szerint sokat javít a hangzáson, főleg az eddig nem létező mély hangokat hozza elő.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
-
Bailey
senior tag
Amerikában már sok LTE mobil van és azokban sincs sokkal erősebb akku mint az itteni ugyanolyan méretű, LTE nélküli androidosokban.
Európában pedig az elkövetkező hónapokban nem fog még annyira elterjedni a 4G, az új iPhone pedig szinte biztos hogy 4G-s lesz.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Valami petíciót indítottak a visszahívásért, mert már hónapok óta nem tudják az akkus dolgot megoldani. Az ottani hozzászólások tele vannak olyan kommentekkel hogy az 5.1 csak rontott a helyzeten. Pedig a mai napot nekem már egész jól bírta, hozta kb. az i4 szintjét.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Most nézem hogy a support oldalon van egy petíció hogy az Apple hívja vissza a 4S-t. Írják hogy vagy adják vissza a pénzt, vagy a 4S tulajok kapjanak egy vouchert amit iPhone 5-re lehet majd beváltani. Én benne lennék hogy használom a 4S-t és ha kijön az 5 akkor kicserélik ingyen arra .
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Azt viszont nem értem hogy frissítés után alapból (de azt hiszem mikor kivettem a dobozból és aktiváltam akkor is) a bluetooth be volt kapcsolva. Ezt szerintem sokan észre sem veszik pedig ez is meríti a háttérben a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Lefekvés előtt szedtem le a töltőről, és éjjel 8 óra alatt 3 százalékot merült. Igaz minden ki volt kapcsolva, de a 3G hálózatot nem kapcsoltam ki, csak az adatforgalmat. Ráadásul szerdán vettem a kicsikét, egész éjjel töltöttem majd tegnap reggel frissítettem. Az Apple support fórumain elég durva dolgokat írnak, pl. hogy minden szinkron kikapcsolásával is pár óra alatt 20-30 százalékot merül ha nem nyúlnak hozzá. Ehhez képest ez a 3 százalék nem rossz. És ha az akku bejáratódik lesz ez jobb is. Igaz az i4 5.0.1-el ugyanezekkel a beállításokkal éjjel 1 százalékot merült csak.
Tegnap először OTA frissítést csináltam, aztán visszatöltöttem az i4 mentéseit és beállításait, de ezután nagyon merült akkor is ha semmit sem csináltam vele. Ezután este iTunes-al újraraktam az 5.1-et és új iPhone-ként indítottam el és kézzel állítgattam be mindent. Egyébként a support fórumon is azt tanácsolták hogy ne toljuk vissza rá a régi mentéseket.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz darius.bloom #2487 üzenetére
Az iTtunes nálam sem elérhető, de wifin már látja és tölti.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Mellesleg mindenhol azt olvasom hogy a 4S-ben tulajdonképpen két antenna van és automatikusan vált a készülék az antennák között attól függően hogy melyik az optimálisabb.
Szóval biztos hogy jobb a 4S, főleg hogy az antennagate után ez volt az egyik fő priorítás. Nekem az I4 sem dobta még el a hálózatot, még tok nélkül sem, bár főleg Bp-en járkálok. Egyedül a vonaton Tatabánya és Bp között vesztette el egy helyen, de ott az eddigi készülékeim is használhatatlanok voltak.[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
-
Bailey
senior tag
Én kb 4 hete mikor eldöntöttem hogy Iphone-t veszek naívan besétáltam egy nagy T-pontba hogy mindjárt a kezembe foghatom. De közölték hogy csak a 64 gigás 4S van készleten. De hetente kapnak Iphone szállítmányt és nem vészes a várólista. Mondjuk én sima I4-et vettem, de az olcsób 4S-ek sem voltak.
Én először Lumiát vettem webshopon amit aztán visszaküldtem és ugye abban is micro sim van. Miután megrendeltem besétáltam a legközelebbi T boltba, mondtam hogy Lumiát rendeltem viszont rendes sim kártyám van. Szó nélkül cserélték ingyen micro simre. Plusz vettem egy adaptert ugyanott kemény 100 forintért hogy a micro simet tudjam azért használni más készülékkel is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...