- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
már régóta nem tartom (se én és sokan mások se) mérvadónak a dxomark-ot mégis mindig meg szoktam nézni hány pontot ér el az új iphone, samsung, pixel stb szóval köszi hogy betetted.
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=9846&idPhone2=10237&idPhone3=11089
ugye nem én vagyok az egyetlen aki az ip11pm-ot jobbnak látja mint a 13-asat? ez nem csak azért gáz mert két év telt el hanem mert az iphone-ok történetének legnagyobb hardveres újítása volt kamera rendszer terén. nem tudom hogy szoftveresen mennyit tudnak ezen javítani vagy majd csak a későbbi modelleknél reszelgetik, de youtube teszteket nézve is nem vettem sok javulást észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest