- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Hozzáadttam a Kedvencekhez, de azokat utána hol találom?
Nem rossz keresőzni sem, csak picivel hosszadalmas fennről lesöprés+név pötyögés. Jó lenne valami gyorsabb metódus.djnice: Igen, a YouTube++ az. Na majd jobban megolvasom a dolgokat, mert nagyon praktikus lenne, ha működhetne.
-
paolinho
őstag
-
paolinho
őstag
Először is köszi a választ mindkettőtöknek!
Ez az AltStore, ha jól értelmezem asztali gépről telepíthető?!
Pedig láttam mâr Vancedet iOS-en, de ha nem megy, nem erőltetem.
icecave: Nálam rendesen fut a SwiftKey, csak egy kicsit másképpen működik a kezelőfelülete. De ha van nála jobb, akkor nyitott lennék rá -
válasz
paolinho #989 üzenetére
Pár válasz: Én is switkey-t preferáltam egy ideig, de mivel mikor jelszót stb-t kell beírni, mindig visszavált a gyárira, így inkább a gyárit tanítgatom. Nem mondom,hogy rövid folyamat, de már kezdi megérni.
Akkut nem lehet kitenni, majd ha kisebb lesz a notch, elfér. Addig vagy lehúzod a control centert megnézni, vagy widget
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam a csapathoz életem első iPhone-jával!
Nagyon penge a készülék, bár kicsit nehézkes még nekem a kezelése számomra, gondolom, ez megszokás kérdése.
Szeretnék azonban párat kérdezni, hogy ne kelljen annyit Google-znom.
Először is melyik szerintetek itt a preferáltabb szöveg beviteli alkalmazás? Én ugyanis korábban a SwiftKey-t használtam, de most ez valahogy nem úgy működik ezen az eszközön, mint ahogy azt megszoktam.
Van-e valami Google Fordítóra hasonlító ingyenes applikáció, mert az itt fizetős?!
Sikerült-e már valakinek telepítenie a Vanced-et, és miként, mert azt én jobban preferálom a YouTube -nál?!
Van-e valami jólműködő ajánlott reklámmentesítő esetleg az eszközhöz?
Felülre ki lehet tenni az akku százalékos megjelenítését?
Az miért van, hogy a fájlkezelőben nem látom a menürendszert, és így mappákat sem?
Azt csak halkan kérdezem, hogy van valami trükkös metodika arra, hogy rögzíteni tudjam a beszélgetést? A munkámból kifolyólag nem lenne rossz, ugyanis gyakran vezetés közben kell időpontot, helyszínt leegyeztetnem ügyfelekkel.
Bocs, de még nagyon az elején járok az ismerkedésnek a telóval, és előre is köszönöm a segítséget! -
kiszu
senior tag
Sziasztok. 10 ev android hasznalat utan belevagtam egy hete az iphone hasznalatba.
Egy olyan gondom van,hogy atkoltozes utan rengeteg kontakt 4-5 de van olyan ami 13x ismétlődik a kontaktoknál.
2 gmail fiok van beallitva,de csak az egyiken vannak mentve kontaktok.
Icloudon nincs.
Hogy tudom valahogy gyorsan torolni a sokszoros kontaktokat? -
BLC
tag
Kedves Fórumlakó Társaim!
Érdekes problémába ütköztem.
Adott egy i12 Pro max aminek a dualsim rendszere “alkalmazásban” van. Tehát egy fizikai SIM (Telenor) és egy eSim (Telekom) kártyákkal van használva a készülék.
Egy nap az emberfia szabadságra ment, és a Telenor (céges) telefonvonalat kikapcsolta a beállítások/mobilhálózat menük alatt.
Boldogságom és relaxációm kezdetéről és öröméről már nem is beszélhetek hiszen nem sokáig tartott. Egyre másra csörgött a telefon… Minden egyes hívás a már kikapcsolt Telenor-os kártyához tartozó számra érkezett.
Gondolja egy restart megoldja a problémát… Nem jött össze.Jelenleg a fizikai SIM kiszedését kezdtem fontolgatni, mert nem hiszem el hogy erre képtelen ez a készülék.
Esetleg ötlet?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Mr X
veterán
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Gyári bőrtokkal használom a telefont. Szeretnék mágneses kábelt hozzá. Tudtok ajánlani hozzá valami megbízhatót, amihez kapható USB-C, Mini-USB fej is?
-
Szia!
Pár kérdésre tudom a választ.
A hardveraprós árak szerint 300-350 az ára. (persze ez függ pár dologtól)
Nekem van rajta 1200 fotó, 20 full hd és 25 4K/60 videó. alkalmazásokkal együtt 31.3 GB foglalt.
Icloud tárhelyből 5GB ingyenes. (Én Onedrive-ot használok, szvsz jobb, mint az icloud, de ez szubjektív.)
-
Sziasztok pár gyakorlati kérdésem lenne, régen volt már iphoneom:
Dual simnél be lehet állítani, hogy minden hívás előtt megkérdezze melyik sim-ről menjen a hívás?
Van lehetőség, hogy megjegyezze azt hogy ha egy számot már hívtam valamelyik sim-ről akkor arról hívja?
Carplay alatt lehet-e dönteni hogy melyikről hívjon, vagy itt is ilyenkor fixet kell állítani, mint AA-nál?
Mobil adat forgalmat lehet választani melyikről használja?
Mennyire működik jól a Voda esim és a Telenor fizikai? (amíg nem lesz a telenornak is e-simje.)Valaki használja a carplayt Suzuki vitarával?(2015)(anno ment ha jól emlékszem)
Mennyire merül a telefon carplay alatt?
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Mennyi most egy I12 pro max reális használt ára?
Mekkora méretű fotókat csinál a telefon, mennyire kell hozzá a 256 gb? (igazából most is 256-os telóm van, de csak kb 45 gb-ot használok, de nyilván egy Iphone-al lehet 3-4-5 évre tervezni)
Mennyi icloud fiók tárhely jár alapból most és mennyi a bővítése?Hmmm jó sok kérdés lett, de megköszönöm, ha valaki válaszol rá. 🙂
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyerekek, ez a telefon b@szott nagy. Pont egy hete használom, de ugy érzem hogy képtelen vagyok megszokni...
Mennyire lenne akku idõben gyengébb a 12 pro? -
trlala
aktív tag
Samsung s10-ről költöznék. Mennyire macerás, ez lenne az első almásom.
-
ChoppR
tag
Az elmúlt 1,5 hónapban két telefont vettem. Az első egy Realme GT volt. A snapdragon 888-nak köszönhetően baromira melegedett, ezért visszaküldtem. A másik egy Asus Zenfone 7 Pro volt. Direkt azért választottam, mert abban tavalyi 865-ös snapdragon van, viszont telefonálni rohadtul nem tudtam vele, mert annyira halk volt a hangszórója. Azért választottam ezeket a modelleket, mert próbáltam kevésbé költséges, mégis normálisabb telefont választani, de úgy döntöttem nem kísérletezem tovább, és marad az eredeti elképzelés, egy Pro Max.
-
*Mukeey*
addikt
Nincs semmi baj a részlettel szerintem. Én meg tudtam volna venni akár teljes áron is, de egyrészt szívnám a fogam, hogy egyben ennyi pénzt kiadjak egy telefonra, meg 0% kamatra ki ad ma már bármit is. Érdemes kihasználni, ha amúgy is az adott szolgáltatònál vagy régòta.
-
*Mukeey*
addikt
Kedvezményesen 349k volt a telenornál az enyém L-es csomaghoz, 0% 22hò részletre. A 13as max lesz vagy 500ezer kezdésnek, látatlanban az applet ismerve nem hinném, hogy meg fogja érni a plusz (minimum) 150k felárat. Nekem most 2-3évig telò kérdés letudva, köv csere a kijelző alatti kameránál lesz.
Amúgy meg kifutó 11 pro maxet szerettem volna legszivesebben, még inkább jòárasítvaApplenél sztem nincsenek akkora ugrások évente, hogy ne legyen jò akár a 2-3 generáciòval elöbbi telefonjuk...
-
ChoppR
tag
Én most kicsit jegelem ezt a telefonvásárlást, amíg nem jön ki a 13-as Pro Max, és lehet majd venni a Telenornál 0%-os részletre. Rohadt jó a 12, de ha még kívánhatnék hozzá bármi extrát, az pont a kijelző képfrissítése lenne. Azt hiszem nagyon nagyon sok évig nem jutna eszembe cserélni másikra.
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
A lányom lenyùlta a 11 pró-mat, most egy 6s-t nyùzok de annak az akksija nem bírja ki a napot. Szóval ha alma, akkor értelmes ember mit választana, ha fontos a nagyon jó kamera és üzemidõ? A sima 12 ami olcsóbb, de gyengébb akksiban és kamerában vagy a drágább, jóval drágább 12 pro max-ot ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legnagyobb méretű és a legnagyobb tudású iPhone is egyben, kamerában, üzemidőben és kijelzőben is többet nyújt, mint a kisebb változatok.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest