- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Nincs semmi baj a részlettel szerintem. Én meg tudtam volna venni akár teljes áron is, de egyrészt szívnám a fogam, hogy egyben ennyi pénzt kiadjak egy telefonra, meg 0% kamatra ki ad ma már bármit is. Érdemes kihasználni, ha amúgy is az adott szolgáltatònál vagy régòta.
-
*Mukeey*
addikt
Kedvezményesen 349k volt a telenornál az enyém L-es csomaghoz, 0% 22hò részletre. A 13as max lesz vagy 500ezer kezdésnek, látatlanban az applet ismerve nem hinném, hogy meg fogja érni a plusz (minimum) 150k felárat. Nekem most 2-3évig telò kérdés letudva, köv csere a kijelző alatti kameránál lesz.
Amúgy meg kifutó 11 pro maxet szerettem volna legszivesebben, még inkább jòárasítvaApplenél sztem nincsenek akkora ugrások évente, hogy ne legyen jò akár a 2-3 generáciòval elöbbi telefonjuk...
-
törölt tag
Ilyet kérdezel egy alma topikban?
Persze hogy nem észrevehető de ha belerakják valamelyik almába onnantól már isten lesz
Azok nem látják a különbséget akik még nem használtak 120hz-s kijelzőt vagy csak képtelenek elfogadni hogy a "konkurencia ebben előbbrébb jár"
Aki nem veszi észre a 60 és a 120hz között a különbséget az vagy vak vagy napellenzős.
-
bbendre
őstag
Van egy Note20 Ultram es egy 60Hz Iphone om is es latom, hogy sokkal jobb gorgetes kozben a Note de igazabol csak mozgas kozben latod a kulonbseget. Olvasas kozben nem gorgetek. Altalaban nem hianyzik a 120Hz. En ezert nem valtanek. Ami viszont eszreveheto, hogy kb 20-25%-al tobbet fogyaszt a 120Hz Adaptive (csak akkor 120Hz ha van mozgas kulonben 60Hz)
-
djnice
veterán
Én csak így videózok mióta megvan, tényleg nincs párja.
Nálam az LG B8 belső lejátszója / Plex csak HLG-ben játsza le, Nvidia Shield Pro, Zidoo Z9X, Dune Real Vision már DV-ben viszi.
AirPlay csak SDR-ben működik, sőt az Apple TV 4K is csak SDR-ben viszi (a régi és az új 2021-es modell is) ami egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest