- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Oposzumtoszó #598 üzenetére
-
Sziasztok!
Mail levelező programmal lenne egy kis gondom. Néha gondol egyet és nem jelzi, ha levél érkezik. Miután megnyitom, akkor "esnek be" a levelek. Minden más app (outlook, messenger, viber, sms....) rendesen értesít.
Beállításokban is minden engedélyezve van neki, ami kell.Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm!
-
Szia! Note 10 Plus-ról váltottam. Akkuidő nálam 2-3 nap, de nem nyomkodom állandóan. Naponta 7-8 telefonhívás, üzenetek kezelése, hírportál olvasgatás. Az aktív képernyőidőm átlag másfél óra naponta.
Az s-pen hiányzik egy kicsit (bár ez ugye note sajátosság), meg a Synology letöltés kezelő appja. ( a DS Get ios-en megszűnt, ami helyette lett az meg nem a legjobb, de ez is egyéni probléma.)
Meg kell szokni "droid" után, de nem nehéz.
-
Szabi®
addikt
válasz
TODI1111 #586 üzenetére
Hidd el a média nagyon "széthordta" a hírt, miszerint "januártól 3 év lesz".
Sokan tényleg ezt a garancia intervallumot keresik, és kellően tudatlanok is az emberek, Pl. amit árultam Series Watch 6-ot, ott is jött a kérdés : "ez már 3 év garis" ? "- ezek januártól sem lesznek 3 év garisak"
Ha arányosítva nézzük, akkor tényleg kelleni fog a hajlandóságod, az árcsökkentést illetően, ha el szeretnéd adni.Az igaz, hogy senki nem ellensége a saját pénzének, de a szavatolási idő nagyon fontos szempont az embereknek -
gyvince
senior tag
Üdv tapasztalatokat kérnek ha lehet olyanról aki Androidriol váltott iPhone 12 maxra nekem egy Xiaomi mi9t van és most már csábít a iPhone 12 Max Pro akkuido érdekel még az általános használat
-
zsolidodd
senior tag
válasz
telefonmágus #590 üzenetére
Miért ilyen rendesek?
-
válasz
telefonmágus #590 üzenetére
Akkor jól tudtam, köszi a megerősítést!
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #589 üzenetére
De az iphonet a telekom függetlenül adja
-
válasz
telefonmágus #588 üzenetére
Szolgáltatók közül csak a Telekom adja függetlenül, ugye? Vagy az iPhone-t Ők sem?
-
zsolidodd
senior tag
válasz
telefonmágus #581 üzenetére
Rosszul tudom, hogy minden telefont függetlenül kell árulni itthon? Én a telekomos XS Max, 11 Pro Max és 12 Pro Max telefonokat is Telekom+Vodafone kártyával használtam, amint megvettem.
-
TODI1111
veterán
"Ha van fél millióm telefonra, akkor nyilván van több is, hogy pótoljak hozzá, tehát nem fogok használtan venni, amire már 1 év garancia sincs, hanem megveszem bontatlanul."
Igy gondolod te és én is. Ennek ellenére nagyon sok ember van akit nem érdekel ilyen szinten a garancia. Például húzott magának egy határt (350 000 forint és egy fillérrel sem hajlandó többet adni telefonért). Szeretne egy készüléket (bármilyet ami neki tetszik), de az új árát nem hajlandó kifizetni érte még ha több garanciát is kap rá. Akkor ő már hülye?
Egyedül azzal nem értek egyet veled, hogy szerinted aki nem fizet többet egy készülékért a több garancia miatt az hülye. Én inkább azokat tartom hülyének akik képesek banki hitelt felvenni azért, hogy egy telefont vegyenek. Részemről én ezt itt le is zártam. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
TODI1111 #577 üzenetére
Nem érzed a "súlyát", amit írtál és annak, amit írtam.
Ha van fél millióm telefonra, akkor nyilván van több is, hogy pótoljak hozzá, tehát nem fogok használtan venni, amire már 1 év garancia sincs, hanem megveszem bontatlanul. Függetlenül attól, hogy patikaállapotú és a többi.
A garancia nagy úr, főleg egy iphone esetében eladáskor és főleg, ha javítani kell, rendesen belenyúlhatsz a zsebedbe. Ráadásul függő telefont árulsz...aha ok, a kérdés, hogy eladni akarod, vagy árulni?
Most nem is értem, hogy magad akarod meggyőzni, hogy helyes a használt árad, vagy mindenki mást a topikban?
Ha ez vigasztal, két telefont is vettem a megjelenésekor, egy pro max és egy pro-t, mind a kettő 512-es, bőven 1 millió fölött volt a végösszeg és a "régi" garancia vonatkozik rájuk.
De azt is tudom, hogy emiatt máris buktam legalább 150 ezret, ha apróra kellene dobni.
És igen, ezek után továbbra is nem normális az, aki 1 év garanciával "alig" egy MM, vagy Apple ár alatt a hardveraprón vesz új, vagy alig használt újszerű iPhone-t. -
TODI1111
veterán
válasz
telefonmágus #581 üzenetére
Mivel a telenornál minden iphone függő így ez is. Mivel feltöltőkártyásan vásárolt és nem kapcsolódik hozzá hűségszerződés ezért bármikor függetleníthető. Amennyiben a vásárló igényli akkor természetesen bemegyek a telenorhoz és megkérem a kódot, de ez már nagyon nem ide tartozik.
-
TODI1111
veterán
Te most miről is beszélsz? A fórumtársal arról beszélgettünk csak, hogy szerintem nem hülye az aki olcsóbban vesz egy készüléket még ha kevesebb is a garancia. Mert mondjuk nincs neki több amit rá tud vagy rá akar szánni még nem hülye. Én megvettem mert szerettem volna kipróbálni de mivel nem felel meg az igényeimnek így eladom mert vettem egy másikat. Igen tudtam, hogy változik a jótállási törvény és nem érdekelt (nem is sirdogálok, hogy mennyit bukok rajta).
-
joey04
titán
Visszanéztem korábban az árakat, és a hivatalos helyen vett használt készülék nem adható el annyival drágábban, mint amennyivel olcsóbban be lehetett szerezni gsm boltból. 100-120k is lehetett a különbség pl xs-nél amennyivel olcsóbb volt a hivatalosnál. Aprón nem megy el 120k-val többért amit apple.hu-n vagy egyéb helyen vettek.
-
-
TODI1111
veterán
válasz
gilfoyle #572 üzenetére
Szerintem a hivatalos forgalmazótól vásárolt készüléknél a gyártó vállalja a garanciát. A nem hivatalosnál vásároltnál pedig a forgalmazó vállalja a garanciát.
Ha mondjuk az eMAG hivatalos forgalmazó akkor [ez] az iphone 3 év apple garanciás, mert ők árusítják és ők forgalmazzák.
[ez] viszont nem, mert az eMAG árusítja viszont nem ők forgalmazzák. -
gilfoyle
őstag
válasz
telefonmágus #571 üzenetére
A plusz 2 évet a kereskedő (akár hivatalos viszonteladó) fogja lenyelni? Vagy leveri a gyártón?
Vagy hogy? -
telefonmágus
senior tag
válasz
N.otorious #570 üzenetére
Világgari 1év
Magyar gari 250000 felett 3év
Tehát ha megveszed a hivatalos magyart ,akkor 3éved lesz
-
N.otorious
senior tag
válasz
telefonmágus #569 üzenetére
De akkor a három évre ez nem lesz igaz?
-
telefonmágus
senior tag
válasz
N.otorious #568 üzenetére
De ,az esetek 95%-ban igen 1év
-
-
TODI1111
veterán
"Vagy várnak egy hülyére..."
Nem biztos, hogy hülye. Lehet, hogy csak nincs rá annyi keret, vagy csak nem akar annyit költeni, de szeretne egy ilyen készüléket. (Én is hirdetem az enyémet 450-es irányáron töltővel, tokkal, fóliával)
Ha mondjuk egy ilyen készüléket vesz spórol több mint 100 000 forintot. Ha a készüléknek nem lesz semmi baja akkor zsebbe marad neki egy százas, ha mégis egy év után szervízelni kell akkor még mindig lehet, hogy a sporolt összeg fedezi a javítást. -
-
-
bbendre
őstag
Több minden változott, de erről már rég lehetett tudni
. Ezért is vártam meg ez az évet a vásárlással: [link] vagy ez [link] (valamint Garancia vs jótállás)
Pár lényeges pont:
A jótállás időtartama eladási ártól függően fog változni:
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 év.A vállalkozás a fogyasztási cikk cseréjére, ha pedig ez nem lehetséges, a vételár visszafizetésére lesz köteles a következők szerint:
- ha a jótállási időtartam alatt a cikk három javítás után ismét meghibásodik, és a fogyasztó eltérően nem rendelkezik;
- ha a kijavításra az igény közlésétől számított 30 napig nem kerül sor.
- Elektronikus jótállási jegy – akár emailben vagy letölthető formában
- 8 napon belül csere meghibásodás esetén
- csomagolás megőrzése nem kötelező jótállás érvényesítéséhezés ha cserélik a terméket a jótállás újra indul. Így ha két év után cserélik a telefonod akkor kapsz +3 évet az új telefonra.
-
ZoltayA
aktív tag
-
zsolidodd
senior tag
Szerintetek dual SIM-es módban lesz lehetőség 5G kapcsolatra? Jól gondolom, hogy ez inkább szoftveres korlátozás (az akku idő csökkenése, melegedés miatt), mint hardwares?
-
ZoltayA
aktív tag
Néztem az Edigital oldalát. A mai naptól a 12 Pro Max mellé 3 év gyári garancia jár. Remélem, h a hazai Apple is tud róla. Megjegyzem, h félmilláért teljesen jogos a fogyasztók számára kedvező döntés. ( 250 ezer felett 3 év gyári garancia dukál)
-
Reverting
őstag
válasz
TheBikerider #543 üzenetére
Az a buek-nak szolt Te nagyokos... ovis...
relasz..
Probaltam par hete es a ismeretlent foglatra tolta, a kontakbol torolt szammal hivotatt szinten...
-
aprokaroka87
nagyúr
Mondjuk az ismeretlen hívás szó sem biztos hogy jól van megfogalmazva :)
-
-
csacsi67
addikt
Igazatok van a hivatalos verzio az ga nem szerepel a telefonkönyben vagy rejtett szam akkor utasítja el. De ha ma volt hívásod arról a szamrol vagy valami email címhez köthető be engedi.
-
Reverting
őstag
válasz
TheBikerider #533 üzenetére
A szam nelkuieket tiltja csak le... kontakt nelkuli szamokat nem...
Buek2021
-
-
-
Szép ,,kis" szerkentyű! Nekem mindig az 5-s Sorozat jut eszembe róluk!
-
doooo
veterán
válasz
--Disztroj-- #526 üzenetére
Az viszont jó, hogy nagyjából mindig ugyanaz van fényképezve (mondjuk tesztelő függő, mivel mindenki a saját környezetét fényképezi, de akkor is, relatív állandó), tehát össze lehet hasonlítani nagyjából más mobilokkal. (Inkább az az érdekes, amikor egy-egy modell képességei rosszabbnak tűnnek az itteni tesztekben, mint máshol (pl. GSMArenán), legutóbbi ilyen talán a Note20U tesztje volt.)
-
--Disztroj--
senior tag
Köszi a tesztet.
Viszont: olyan képeket sikerült lőni ami súlyos kamerákkal is ócska lenne. A helyzet az hogy egy jó kép, vagy videó nincs ebben a tesztben, hanem kb a semmibe lövögetés ment.
Nem kell mindenkinek fotósnak lennie, de komponálni, témát találni azért illene, főleg az egymilliárd tartalomgyártó világában. Ez a telefon nekik készült, nem véletlen a 10bit, meg a RAW.
Vidinél a stabit egy ember bekövetésével tökéletesen lehetett volna demózni, közben a lidar előnye is kijött volna, hogy mennyire tartja fókuszban az alanyt. Fotó is lehetett volna jóval több annál, mint amit a nagyim nyomna ahogy kilép a kapun. Erre a kevés rendelkezésre álló idő sem mentség.
Amilyen igényes a cikk, olyan igénytelen a képanyag. Jövőben inkább add ki ezt a részét valakinek, aki legalább minimum szinten ért hozzá. -
Gáben81
senior tag
Pár raw [kép] .
-
-
Apropó.. A rejtett számról érkező hívásokat lehet valahogy tiltani? Az ismeretlen hívók blokkolását bekapcsoltam, de aztán feltűnt, hogy aki nincs a telefonkönyvben, az nem tud hívni, így ki is kapcsoltam.
-
BLC
tag
Sziasztok!
A vezeték nélküli töltés vonatkozásában a gyári MagSafe fejet használva mennyire melegszik a telefon illetve a hátoldala? Továbbá nem gyári tok hsználata (Spigen) esetén a töltés hatékonysága csökkenhet?Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legnagyobb méretű és a legnagyobb tudású iPhone is egyben, kamerában, üzemidőben és kijelzőben is többet nyújt, mint a kisebb változatok.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest