- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Bármit mondanak a tesztek en a saját szememnek hiszek es a Samsung nem annyira jó. Most egy Note20Ultra-t használok de a kepek nagyon nem jók. Nem borzalmasak, de lassu, elmosódott, a fejek ultra bénák is tudnak lenni ha nem tökéletesek a fényviszonyok. Táj fotoban nagyon erős, de egy szulinapot vegigfotoztam es a kepek 80%-a kuka. Erdoben valaki setaltatott egy disznot pórázon, egy kép nem sikerült rendesen ahol a felesegem Pixel5-se jó képeket készített. Ok az ultra se kuka, de azert tobbet várnék egy ilyen drága 108mpx kameráról. Es neha fogalmam sincs milyen lesz a végeredmény...
-
paolinho
őstag
Először is köszi a választ mindkettőtöknek!
Ez az AltStore, ha jól értelmezem asztali gépről telepíthető?!
Pedig láttam mâr Vancedet iOS-en, de ha nem megy, nem erőltetem.
icecave: Nálam rendesen fut a SwiftKey, csak egy kicsit másképpen működik a kezelőfelülete. De ha van nála jobb, akkor nyitott lennék rá -
-
-
Navaren
aktív tag
Érdekes, öcsém XS-e fordítva működik, hívás közben kikapcsolni kikapcsolja a fülhöz emelt kijelzőt, viszont mondjuk 10-ből egyszer előfordul, hogy a fültől elvéve nem kapcsolja vissza (ergo hívás közben pl. nem tud megnézni egy emailt, üzenetet, stb).
És ez nem iOS 14 para, amióta megvan, azóta ilyen.
Egyébként nekem 11 Pro van, lekopogom, azon hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest