- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez mind oké, amit leírtál, a hő a leggyilkosabb az akksira nézve, de ez amióta létezik telefon így van. Viszont ez az, ami engem nem érdekel, jövőre úgy is lecserélem, illetve idén, amikor jön a 13.
Persze, ha hosszútávra veszel telefont, akkor megoldás a gagyi, lassú töltő. Este felrakod, reggelre leveszed. Vagy veszel bele újat (kicserélteted az Apple-nél), ha már láthatóan rosszabb az üzemideje.
----------Az XS (max) dizájnja már akkor elavult volt, mikor kijött, a 11 PRO (max) meg pontosan ugyanaz (kamerát kivéve), amitől már nekem is hányingerem volt, a 12-es mérföldekkel szebb, de akkor is szűzen sz@r kézben fogni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Eléggé melegszik, de ez miért fontos?
A gyorstöltés soha nem lesz "hideg", csak, ha berakod addig a fagyasztóba.
Ha meg fontos, akkor kell venni egy "gagyi" töltőt, ami éjjel szép lassan feltölti alig langyosan.Ezzel a tokkal használom, piros és a sárga kivételével mindegyik színből van (éppen milyen napom van), mert a 12 pro max idáig az egyetlen olyan telefon - szépsége ellenére is -, amit utálok szűzen kézben fogni az éles levágások miatt, de nem vettem észre semmilyen veszteséget. [link]
Ehhez képest élvezet kézbe fogni egy xs max, vagy 11 pro max-ot, mint ezt a 12-est. -
Nem tudom sajnos, aki vett, majd megmondja. Amikor rá voltam gyulladva a dologra, akkor néztem utána a töltőfej kérdésnek is, és pont a magsafe olyan, hogy a max. wireless W-ot is csak az új 20W-os Apple töltőfejjel lehet kihasználni, még a 18W-ossal sem, ami kb. vicc kategória, de ismerjük az Applet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest