Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
paolinho
addikt
Hozzáadttam a Kedvencekhez, de azokat utána hol találom?
Nem rossz keresőzni sem, csak picivel hosszadalmas fennről lesöprés+név pötyögés. Jó lenne valami gyorsabb metódus.djnice: Igen, a YouTube++ az. Na majd jobban megolvasom a dolgokat, mert nagyon praktikus lenne, ha működhetne.
-
paolinho
addikt
-
zsoltiz
aktív tag
Érdekes olvasni egy ilyen ellenvéleményt. Sosem volt ezzel problémám androidon, de kiegyezhetünk akár abban is, hogy ez iOS-en jobb, mármint hogy a back gesture megáll az alkalmazás főoldalánál (ezzel nincs is igazán bajom, megszokás kérdése).
De azt tartom, hogy legalább a bal-jobbkezesség miatt iOS-en is működnie kéne mindkét oldalról, vagy legalábbis beállítható lehetne, hogy jobbkezesként vagy balkezesként akarom-e használni. Majd talán egyszer rájönnek (15-ben úgyis elég nagy változások várhatók). -
.Szaki.
addikt
Ez sokkal inkább valószínű, hogy bug. Zsebemből kihúzva is van, hogy nem a csúszka jelenik meg, meg akkor is ha egy másik szobában van a telefon. Frissítés után eltűnt, de most megint csinálja. Ezt tapasztalhatják a többiek is. A Mini és az SE2020 is csinálja.
Mindenesetre én örülök, hogy csak ilyen bug van benne, nem olyan, ami a használatot is befolyásolja.
-
gyvince
senior tag
nekem az a fontos hogy időtálló legyen.. meg már elegem van a Romolásból ugyanis nekem MIUI nem jött be ezért főzött rom van a mostani telómon akku idő is annyiban fontos hogy reggel 5-tól este 9-ig bírja ki.
Nem tudom sajnos hogy milyen a Note tollja de eltudom képzeni ez miatt venném a Notet csak meg a nagy kijelző miatt de sok a panasz az Exynosra is meg az akku időre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen routert?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest