- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
válasz
VillanyÁsz29 #1039 üzenetére
Teszt alapján jobbnak tűnik az S21U: [link]
-
djnice
veterán
Én csak így videózok mióta megvan, tényleg nincs párja.
Nálam az LG B8 belső lejátszója / Plex csak HLG-ben játsza le, Nvidia Shield Pro, Zidoo Z9X, Dune Real Vision már DV-ben viszi.
AirPlay csak SDR-ben működik, sőt az Apple TV 4K is csak SDR-ben viszi (a régi és az új 2021-es modell is) ami egy vicc. -
djnice
veterán
Azt tudjátok-e, hogy ha 2 eszközt vásároltam (12 Pro Max, Apple TV 4K) és minden új eszközhöz jár 1 év Apple TV+ és 3 hónap Apple Arcade, akkor azt 1 fiókon felhasználva duplázódik az idő vagy mindenképp 2 külön fiókon kell aktiválni? Azt tudom, hogy elvileg 3 hónapon belül be kell aktiválni, mert különben elveszik.
-
djnice
veterán
válasz
Oposzumtoszó #774 üzenetére
Nálam az alsó rész random változik
-
djnice
veterán
Mitől van az, hogy bejövő híváskor egyszer balról jobbra elhúzva kell felvenni, máskor meg van egy zöld és egy piros gomb? Olyan mintha random váltogatná ezt a telefon.
-
djnice
veterán
A Proximity szenzor ezeknél az iPhone-oknál mind ilyen sz@rul működik? Párom XS-énél is ugyanez a gond, eddig Galaxy S9-em volt, de ott sosem volt gond ezzel.
Nagyon sokszor nem kapcsolja ki a kijelzőt, hiába teszem a fülemhez. -
djnice
veterán
Van a cikkben egy ilyen állítás:
"4K60-as felvétel mellett sem kell nélkülöznünk a rezgéscsillapítást, egyetlen dolog nem jön össze még a legdrágább iPhone-nak sem: a maximális felbontás és képkockaszám mellett nem tudunk menet közben mindhárom látószög között váltani, hanem maximum kettő működik. Ha a főkamerával indítjuk a felvételt, akkor a zoom elérhető, de az ultraszéles nem, ha pedig az ultraszélessel kezdjük, akkor a normál látószög kapcsolható"
Na ez nem igaz. Kipróbáltam, napfényben, 4K 60 fps mellett ha a normál kamerával indítom a felvételt és rákattintok a 2.5x nagyításra, akkor nem vált át a teleobjektívre, hanem simán digitálisan nagyít és ez a felvétel minőségén is meglátszik sajnos. Ez azért így elég félrevezető, pont ezért vettem meg ezt a telefont. -
djnice
veterán
Sziasztok! A Pro Max és a Pro között örlődöm. Nagyon fontos a jó minőségű 4K Dolby Vision videó és látom a Max szenzora kicsit nagyobb. Mennyire látszik ez a különbség beltérben?
A Max-tól azért idegenkedem, mert most S9 van és félek hogy farmerzsebben vagy rövidnadrágban hordva kényelmetlen már ez a méret.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legnagyobb méretű és a legnagyobb tudású iPhone is egyben, kamerában, üzemidőben és kijelzőben is többet nyújt, mint a kisebb változatok.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest